Therese

Så här ser jag på saken

Fredag

Publicerad 2007-11-30 19:55:14 i Allmänt,

Hej
Shit, vad den här veckan har gått fort, det är redan fredag och det betyder att praktiken på Studentradion är slut. :'( Riktigt tråkigt, jag trivdes så jävla bra på radion och det var så kul med alla olika människor och alla olika dialekter. Kommer verkligen sakna alla, men jag kan ju säga att dom kommer få träffa oss ändå. För dom sa att vi fick komma tillbaka och hälsa på och vi skulle även få komma tillbaka och sända om vi ville. Och det vill vi ju självklart.
 
Usch, på måndag är det skola, och jag vill verkligen inte åka dit. Jag vill vara kvar på radion helt enkelt, för jag har verkligen förståt att det är det här jag vill hålla på med. Jag vill inte till skolan!!!!! Visst jag har väl saknat klassen, men inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra.

Men nu ska jag väl ta upp något som vi fick göra idag, det sista vi fick göra var att sända Studentradiolistan och det var kul som vanligt och det gick helt okej. Men innan det så gjorde vi klart våran grej till Skicka Torsken och efter det så fick vi till uppdrag att göra en jingel till deras nya tävling som börjar nästa vecka. Så om du vill ha en chans att vinna biobiljetter till den nya filmen American Crime som har premiär den 7:e december så tycker jag att du ska gå in på www.studentradion.com på måndag och kicka in och se vad du måste göra för att ha en chans att vinna biljetterna!

Imorrn så ska jag åka med min faster och min kusin på 5 år, till Globen Horse show, så därför kommer det inte komma något inlägg från mig imorrn, möjligtvis på dagen, får se hur det blir. Annars så hör ni av mig på söndag!

Nu ska jag gå och ladda godisskålen inför Idol som börjar om ca 5 min.


Hade bäst!
Puss Therese

Tisdag

Publicerad 2007-11-27 20:06:56 i Allmänt,

Hej
Ja, då var jag inne på den sista veckan på praktiken, som jag har sagt i tidigare inlägg, så tycker jag att det har varit extremt roligt och jag har lärt mig många bra saker. Det är tråkigt att det snart är vöer, för jag har träffat så grymt roliga människor.

Kom på att jag inte har skrivit sen i lördags då Madrid spelade match mot Real Murcia. Som ni har läst så ledde Madrid med 0-1 i halvtidsvilan och det såg ganska lovande ut, för första halvlek bjöd på en bra underhållning. Men i andra så rasade det, Murcia fick in en tidig kvittering. Det såg ganska lovande ut att Madrid skulle få in en boll till och då som gubben i lådan kommer Guti och gör en ful eftersläng, när han blivit fälld av en Murcia spelare, det resulterar såklart i ett rött kort och Madrid får spela resterande halvleken med bara 10 man på plan. Men det gick bra det med. Men jag kan vara helt ärlig och säga att det skulle vara så mycket skönare om dom hade tagit en seger, även fast dom fortfarande toppar tabellen, med det oavgjorda resultatet. 

Idag gick jag och Mikaela ner till stan med en MD och skulle göra en enkät, till vårat lilla arbete till Skicka Torsken. kan ju säga att vi frös lite när vi kom tillbaka, men det var det värt. 

Imorrn så tycker jag att du ska snappa in 98,9 på din radio eller www.studentradion.com och klicka på webbradio. För mellan 13:00-14:30 så kommer jag, Mikaela och Rebecca sända vårat julprogram där ni bl.a annat kommer få höra en intervju med tomten. Det tycker jag att ni inte ska missa!

Imorrn är det oxå dags för träning och därför kommer det inte komma något inlägg från mig då. 


Men nu ska jag gå och kolla på Ugly Betty, som började för 6 min sen. 
Puss Therese
 

Fotboll

Publicerad 2007-11-24 22:51:40 i Allmänt,

Första halvleken mellan Real Madrid och Real Murcia är precis slut. Madrid leder välförtjänt med 1-0. Robinho gjorde målet.

Ser med späning fram emot andra halvlek och förväntar mig att se några mer mål, till Real Madrid såklart!

Lördag

Publicerad 2007-11-24 20:23:54 i Allmänt,

Hej
Fattar inte hur det kunde hända...  Daniel utröstad ur idol igår och Andreas är kvar! Förstår inte hur det går ihop, Daniel var sååå mycket bättre än vad Andreas var igår, det har varit fel person som åkt ut varje vecka nu. Skulle inte förvånna mig ifall om Andreas, inte åker ut på fredag heller och går till final, det skulle vara så fel. Visst juryn säger kanske inte dom snällaste sakerna, men vad fan, man ska väl rösta på den som är bäst och inte på den som det är mest synd om så den personen får massor med sympatiröster?! Är det inte någon som håller med mig?
Men nu ska jag sluta klaga, jag har ju faktiskt haft andra saker för mig idag.

Kom hem från kusinerna i Månkarbo aldeles nyss, har varit upp och firat Oskar som fyllde 8 år i veckan. Det var kul som alltid. Sen har jag inte gjort så mycket mer, bara tagit lugnt. Hade träning idag, men jag hoppade över den.
 Vid 22:00 tänkte jag sätta mig och kolla på lite fotboll på tv:n. Real Madrid ska möta Real Murcia. Självklart så hoppas jag på en seger och det skulle vara en skandal om dom inte vinner.

I morgon ska jag inte göra så mycket och sen är det dags för sista veckan på praktiken. Tråkigt men sant, vill inte tillbaka till skolan. Nästa söndag så ska jag troligtvis åka med min faster till Stockholm Horse Show, det blir skojsigt.

Men nu ska jag gå och hämta lite godis!!
//Therese

Torsdag

Publicerad 2007-11-22 19:35:09 i Allmänt,

Hej
Igår var det träning, så det är därför det inte kom något inlägg från mig då. Det gick väl helt okej, trodde jag skulle ha lite träningsvärk idag, men det var inte så farligt.
Vi gjorde inte så mycket på radion igår, satt mest och slappade. Vi har ju inte så mycket att göra eftersom att det snart är slut på praktiken och så har det kommit en ny praktikant som har fått ta över våra nyheter, så nu har vi absolut inget att göra. Förrutom att planera vårat julprogram som är klart att sändas (kommer göra det nästa vecka på onsdag). Men idag så fick vi faktiskt en uppgift som vi ska få göra, till Skicka torsken. Vi ska intervjua någon från SJ och lite människor på station om Bistro-maten på tågen, vad dom tycker om den osv. Det blir nog kul, vi började lite smått med det idag. Vi visste tex. inte att dom serverade en trerättersmiddag för dom som åker 1:a klass i X2000 tågen.

Idag gjorde inte jag och Mikaela så mycket, vi gick igenom programmet imorse och sen efter lunch så fick vi det lilla uppdraget som står där uppe från Skicka Torsken. Sen när vi skulle gå så frågade Emma (musikchefen) ifall om vi ville vara med och sända Studentradiolistan imorrn, för det är en tjej som ska göra det imorrn, men hon är lite osäker på tekniken. Så då undrade Emma om vi ville hjälpa henne med det, och såklart så sa vi ju ja, för det är bland det roligaste man kan sända och vi har gjort det en gång tidigare och det gick hur bra som helst. Så det ser vi framemot tills imorrn.

Sen är det helg och jag har ingen aning om vad som händer, tror att vi ska upp och fira min kusin som fyller år idag, men jag är inte riktigt säker. Annars så ska jag bara slappa och ta det lugnt. 
 
Nu kommer jag byta samtalsämne ganska drastiskt, men hoppas inte att det gör något. Igår så spelade Sverige match mot Lettland hemma på Råsunda. Jag ville såklart vara där, men det blev inte så även fats det fanns hur många biljetter som helst kvar, utan jag såg matchen hemma framför tv:n istället. Missade första kvarten för jag var påväg hem från fotbollsträningen, så jag missade Sveriges första mål. Sveriges match i helhet var mycket bra om man jämför med matcherna mot Spanien och Nordirland. Sverige vann ju matchen med 2-1 och det betyder att vi är klara för EM2008. YEAH, äntligen säger jag bara.

Nej, nu ska jag gå och hitta på något annat!


//Therese

Tisdag

Publicerad 2007-11-20 19:32:51 i Allmänt,

Hej
Usch, vad trött jag är, vet inte vad det kan bero på. Men man har väl såna dagar med antar jag.
 
Idag var jag och Mikaela ut till skolan igen och redigerade lite saker, till vårat julprogram. Det gick helt okej, vi gjorde kanske inte allt som vi sa att vi skulle göra. Men det viktigaste blev klart, och det är ju så klart tomteintervjun.
Men innan vi gjorde klart den så passade vi på att sända Tisdagschill i en halvtimme, det gick väl helt okej, lite små missar här och där, men jag klagar absolut inte när det var första gången på ca 7 veckor som vi sände med ett analogt mixerbord igen. Vi är ju vana att sända med det digitala bordet på Studentradion.
Vi gick hem runt kvart över 4 då vi insåg att vi inte skulle få något mer gjort och att det kanske inte skulle få plats i programmet, för det börjar redan bli fullt.

Imorrn är det fotbollsträning igen och sen när den är slut så ska jag så fort som möjligt ta mig hem, för att missa så lite som möjligt på matchen mellan Sverige-Lettland. Skulle vilja vara där, för det skulle vara hur kul som helst, men det går inte eftersom att det är fotbollsträning, det är kallt ute och att vi har kommit på det så himla sent. Visst, jag vet att det finns hur många biljetter kvar som helst, men det går inte att bestämma sig för att gå på en sån match en dag innan matchen går. Så jag får helt enkelt se matchen hemma på tv:n. Men det duger det med, hellre det, än att jag inte får se den alls.

Imorrn är det oxå dags för att åka tillbka till Studentradion, det kändes lite konstigt att vara borta därifrån idag. Har ingen aning om vad vi kommer få göra imorrn. En sak är i alla fall säker, vi kommer inte få göra nyheterna någon mer gång. För det har kommit en ny kille som ska göra nyheterna, det känns lite konstigt när han bara kommer och tar vårat jobb.

Men nu ska jag gå och glutta lite på tv:n.
//Therese


 

Måndag

Publicerad 2007-11-19 19:03:56 i Allmänt,

Hej
Ja, då var det måndag igen och jag är inne på min näst sista vecka på praktiken. Det kommer känns lite konstigt när jag inte kommer gå till studentradion, utan att jag kommer gå till skolan.

Tänkte skriva lite kort om helgen

Lördag:
Då var jag ju på träning först på morgonen och sen så åkte hela familjen hem till en kusin och firade hennes mamma. Det var helt okej, sen vid 20 tiden for vi hem och slog på tv:n. Då var det dags för att se på Spanien-Sverige. Kan ju säga nu i efterhand att det var bland en utav dom sämsta matcherna jag sett Sverige spela, visst Spanien spelade hur bra som helst. Men man kan ju inte skylla på det. Men det är ju bara att hoppas att dom klarar det på onsdag mot Lettland hemma på Råsunda. Det skulle vara ganska kul och åka dit och se Sverige gå till EM 2008 och höra stämningen på plats. Men det är nog lite för kallt för det. Så det blir hemma framför tv:n som jag gluttar på matchen.

Söndag: Då var hela familjen upp till farmor och farfar och åt lite mat. Kusinerna från Stockholm var där och det var kul. Sen på kvällen följde jag med pappa och kollade på bandy, Tensta-Iron. Tyvärr så förlorade Tensta, men det var kul ändå.

Det var allt om min lilla helg. Tror nog att nästa helg blir ungefär likadan, i alla fall så ska jag ju träna på lördagen.
Imorrn ska jag och Mikaela ut till skolan igen och redigera lite saker till julprogrammet, b.la tomteintervjun. Det låter oxå som att vi ska få sända Tisdagschill på 98,9 mellan halv 1 och 1. Det skulle vara riktigt kul att göra det, för det var ett tag sen vi gjorde det.
Men nu ska jag gå och duscha, åh jag glömde skriva i fredags att det kom pingviner utrusande från Ekonomikum när jag och Mikaela gick hem från praktiken.

//Therese

Lördag

Publicerad 2007-11-17 14:10:29 i Allmänt,

Hej
Nu har jag varit duktig och varit på träningen klockan 10 imorse stog jag inne i Vattholmas idrottshall och var redo att börja träningen. Den var kul som alltid, känner att jag nog kommer ha lite träningsvärk imorrn. Men det är det värt. ♥ Då vet man att man jobbat ordentligt.

Nu sitter jag här framför datorn 2 timmar senare och har duschat och ätit mellanmål, som mina tränare säger att man måste göra efter ettt träningspass. Så känner jag mig rikigt duktig, men jag måste snart gå och klä på mig lite andra kläder, just nu sitter jag i mjukisbyxor och en t-shirt. Men det kan jag inte ha på mig när jag ska in till stan och fira min kusins mamma. det är väl helt okej, tycker väl egentligen inte att det är så speciellt kul där borta. Men jag åker med ändå. Mamma och pappa har lovat mig att vi inte kommer vara där så länge, kan säga att annars så hade jag inte åkt med, för sen klockan 21:00 börjar sändningen inför Spanien-Sverige. Och den matchen ska jag bara se.

Imorrn så ska hela familejn upp till farmor och farfar, vi blir bjudna på mat. Har hört att Stockholmarna ska dit så då blir det kul.

Men nu ska jag gå och klä på mig, och gå och busa lite med kusinen Oskar som är här just nu..

See ya!
//Therese

Torsdag

Publicerad 2007-11-15 19:29:27 i Allmänt,

Hej
Har träningsvärk och är trött. Men det hindrar inte mig att skriva lite i bloggen. Har inte skrivit på några dagar, men det beror på att jag inte har haft tid när jag kommit hem från praktiken. Men det har väl inte hänt så jättemycket under dom här dagarna.
Igår gjorde jag telefonintervjun med tomten och han var hur cool som helst. Även fast jag inte tror på tomten, så lät han så trovärdig och han var väldigt rolig, det kan Mikaela bekräfta som stog brevid mig när jag gjorde intervjun och plötsligt så skriver hon med stor bokstäver TOMTEN ÄGER! Det var rikigt kul att göra den.
Sen på kvällen var det dags för fotbollsträning, stannade kvar i stan, för att slippa stressa hem och kasta i mig mat, passade på att gå in på Gina och hittade ett par jeans som jag köpte, sen gick jag till mammas jobb och satte mig där och åt lite mat. Sen bar det ut till Vattholma med upptåget och sen var man på fotbollsträningen som var grymt kul. Det är därför jag har träningsverk, men jag klagar inte. Träning på lördag igen, vill gå. Men får se om jag har skjuts. Sen på kvällen är det dags för Spanien-Sverige. Då kommer jag bänka mig framför tv:n och se när Sverige blir klara för EM 2008.

Imorgon är det fredag och jag känner att veckan går alldelles för fort, jag hinner ju inte göra något. Jag har insett att jag trivs väldigt bra på studentradion, det har jag vetat länge, men jag kände det ännu mer när jag och Mikaela var ut till skolan i tisdags för vi skulle redigera saker till vårat julprogram som vi ska sända i slutet utav månaden. När man kom fram till dörren till skolan så kände jag : Jag vill tillbaka till Studentradion. Med det menar jag inte att jag inte saknar min klass för det gör jag. Men det är så himla kul på radion och jag har lärt mig så mycket och det är bara två veckor kvar på praktiken efter imorrn. Det har gått alldells för fort. Men det kanske är bra att komma tillbaka till skolan sen efter praktiken och visa vad man har lärt sig.

Det var allt från lilla mig idag.
//Therese

Måndag

Publicerad 2007-11-12 20:20:28 i Allmänt,

Hej
Det är verkligen sant, när folk säger att man känner sig naken utan mobiltelefonen. Det märkte jag idag, fattar inte hur man klarade sig utan den förr i tiden. Jag kände mig helt lost, jag kunde inte nå någon och ingen kunde nå mig. Dessutom så visste jag inte om pappa åkte med samma tåg som mig hem, för jag såg inte honom på tåget. Men sen när jag började traska från anslutningsbussen i Råstaberg, så visade sig det att vi åkt samma tåg, fast han hade tagit hem bilen från Vattholma. Då fick man den sköna kommentaren "Har du inget batteri på mobilen". Då fick jag dra hela historien om att jag glömt mobilen hemma och så vidare. Sen när mamma kommer hem så får jag höra samma kommentar och jag för köra samma svar igen.

Idag har jag och Mikaela gjort samma saker som innan på Studentradion och imorrn så ska vi åka ut till skolan hela dagen och redigera.

Men nu är reklamen över och Fotbollsgalan har börjat igen, så jag ska ta och gå och kolla på den. Skriver om hur min helg har varit imorrn.

//Therese

Lördag

Publicerad 2007-11-10 20:37:53 i Allmänt,

Hej
När jag kollar ut genom fönstret så är det becksvart ute, men imorse och under dagen när jag kollade ut så var marken täckt utav snö, hoppas att den ligger kvar en stund, men tror tyvärr inte att den kommer göra det.

Idag har jag inte gjort så mycket, spenderade väl den mesta tiden här framför datorn eller tv:n .

Imorrn så skulle jag åkt på en snabbvisit till Linköping och kolla på en häst med min faster. Men det blev inte så för det var en annan familj som hade första tjing på hästen och dom var och kollade på den idag och dom köpte den. Så det blir ingen resa, så jag vet inte vad jag ska hitta på imorrn. Pappa frågade om jag hade lust och hänga med och kolla på Sirius bandy premiär. Får se hur det blir, kan nog vara kul.

Men nu ska jag gå och äta lite godis :D
Puss Therese


Så här ser det ut utanför köksfönstret

Fredag

Publicerad 2007-11-09 23:03:31 i Allmänt,

Hej
Ja, då har det gått en till praktik vecka och nu är det bara 3 veckor kvar tills vi ska vara tillbaka i skolan. Usch jag längtar verkligen inte till det, det är så kul på praktiken och jag tycker att jag kan stanna kvar där. 

Idag gjorde jag och Mikaela, nyheterna i vanlig ordning och sen så ringde vi till Tomteland och fick tomtens telefonnummer, så på onsdag ska vi ringa och pratamed honom. Så om du har en fråga som du vill ha besvarad så är det bara att säga det till mig så ställer jag den på onsdag. 

Sen när vi hade slutat så skulle jag ner på stan och träffa en liten filur, som det var evigheter sen man såg henne. det är så klart jag pratar om Erika. Det var rikigt trevligt att träffa henne, men nästa gång får ldet inte gå lika lång tid som det gjorde den här gången. 

Men men, i helgen händer det inte så mycket, skulle egentligen ha tränat imorrn, men jag är fortfarande lite förkyld och jag kände av det på träningen i onsdags så då tyckte jag inte att det var någon idé att träna imorrn. 
Och just nu verkar det som att jag ska åka till Linköping på söndag, en liten snabb visit, min faster ska åka och kolla på en häst och då ville hon att jag ska följa med och provrida den. Det blir skojsigt. 

Men nu ska jag gå och kolla på tv igen, Jordan rättsläkaren står det i tablån! 

//Therese 

Torsdag

Publicerad 2007-11-08 20:29:56 i Allmänt,

Hej
Veckorna bara försvinner bort och det är endast 7 veckor kvar till det nya året och det är bara 45 dagar kvar till julafton just nu som jag skriver detta. Jag längtar till julen, framför allt nu när jag och Mikaela håller på och planerar till vårat julprogram som vi ska sända i slutet utav november, på Studentradion. Då när vi sitter och skriver de små texterna som vi ska läsa in, så känner man hur mycket man saknar den och hur mycket man tycker om den.

Har inte skrivit på några dagar, men det har helt enkelt varit så att jag inte har haft tid. För när jag har kommit hem på kvällen efter praktiken så måste jag äta och sen så sitter det oftast en annan person framför datorn och hon flyttar på sig när alla bra program börjar på tvn så då blir det ingen tid för mig. Men jag har tänkt att jag ska sammanfatta allt så kort som möjligt.

Som sagt så var ju släkten på mammas sida här i lördags och "firade" Halloween. Blev väl en helt okej kväll. Jag tillbringade den mesta tiden framför datorn, men sen när klockan närmade sig 22 så gick jag och slog på tvn och kollade på när Real Madrid åkte på en 2-0 förlust borta mot Sevilla. En riktigt tråkig match.

Sen på söndagen, för övrigt så var det den sista dagen på lovet, tillbringade jag med släkten på pappas sida uppe i Östervåla på en "resturang". Farmor fyllde 75 år i slutet av oktober och det skulle firas och av någon konstig anledning så hittade dom en "resturang" uppe i Östervåla som dom tyckte passade jättebra. Tycker inte att man kan kalla det resturang, kändes mer som ett litet värdshus eller vad man ska säga. Vi var dom enda gästerna där. :/ Men det var trevligt som det alltid brukar vara när man träffar dom.

Sen i måndags så var det dags för praktik igen, jag och Mikaela gjorde nyheterna som vanligt, sen när vi gjort dom fick vi sända Café Måndag. Det gick väl okej,  lite små tabbar. Men det kan ju inte vara perfekt hela tiden. Sen när vi hade sänt det och vi gick på "lunch" klockan var kvart i 3, så jag vet inte riktigt om man kallar det lunch. När vi kom tillbaka efter den så frågade Emil vad vi ville göra, eftersom vi har varit där i 4 veckor nu, så borde vi kanske vilja hitta på något själv. Det började med att vi skulle göra en enkät om julen, med lite människor på stan och slutade med ett helt program som Emil gick med på. Så det siter vi och planerar för fulla muggar, vi ska b.la ringa till tomten och göra lite inslag om julens historia.

I tisdags så gjorde jag och Mikaela samma sak på studnetradion som på måndagen. Sen fick jag en mindre trevlig upplevelse när jag skulle åka hem med tåget. Jag och Mikaela slutade tidigare, eller inte så mycket, jag skulle hinna med tåget som gick 16:49, brukar annars åka med 17:19. När jag kom till station så var det mycket människor och innan jag han in genom dörrarna möte jag två poliser som kom springandes genom station, men jag tänkte inte mer på det och traskade vidare. När jag kommer ut geneom dörrarna och ska gå till perrongen där Upptåget ska gå ifrån så ropar dom ut i högtalarna "Det har hänt en olycka söder om Uppsala, mellan Uppsala och Knivsta. Därför kommer det att bli förseningar på samtiliga tåg. Vi beklagar förseningen!". Jippie tänker jag, sist när det var en olycka så stog tågtrafiken still i timmar så jag förväntade mig en lång väntan. Tiden gick och tåget kom ca 20 min försenat. Jag var ovetande om vad det var för olycka, men var ganska säker på att det inte var så allvarligt eftersom det inte blev helt stopp i trafiken.
Men det var sen när jag kom hem som jag fick reda på vad som hänt, blev inte så glad då. Det visar sig att det var en kvinna som skulle med ett tåg från Dalarna till Stockholm, tåget var redan en timme försenat. Tåget hade redan börjat rulla, kvinnan öppnar dörren, som inte hade blivit låste än. Men hon hinner inte på, utan fastnar med foten i dörren och släppas efter tåget. Visst jag håller med om att det är hemskt. Men jag undrar vad man tänker med om man hoppar på ett rullande tåg!!!

Igår och idag har det hänt ungefär samma saker, var och tränade igår för första gången för den här säsongen. det var riktigt kul att komma igång igen.

Det här vart en riktigt lång blogg idag, hoppas att du har orkat dig igenom hela. Men nu ska jag gå och kolla på tv.
Imorrn ska jag ÄNTLIGEN träffa ERIKA!!!

//Therese

Lördag

Publicerad 2007-11-03 13:00:22 i Allmänt,

Hej
Sitter här och mumsar på lite chokladpudding och det är vitt utanför fönstret. Kändes lite konstigt när jag vaknade imorse och såg att det var alldeles vitt utanför fönstret. Jag tänkte direkt åhhh nej, jag vill inte ha snö än. Men sen är det ändå något i mig som säger att det borde vara snö ute nu eftersom det är november. Men det känns inte som om den här snön kommer ligga kvar, den håller ju redan på att smälta bort. Och då kommer den där jobbiga slasken som jag hatar mest av allt när det är vinter.

Imorse så var jag iväg på fotbollsträningen, men jag tränade inte för jag känner fortfarande av förkylningen. Men jag åkte dit och hämtade min katalog, vi ska sälja Newbody (kläder, strumpor mm).
Som sagt så sitter jag ju här och mumsar i mig lite chokladpudding, riktigt gott om ni frågar mig. Funderar även på om jag ska ta och gå och duscha, släkten på mammas sida kommer komma hit idag och vi ska ha ett litet Halloween firande. Vet inte om jag ska tycka att det är kul eller tråkigt.

Ikväll klockan 22 så kommer jag bänka mig framför tvn och se på Sevilla-Real Madrid. Det kommer bli kul och se om Reals form håller i sig från matchen från i onsdags mot Valencia.

Nu ska jag gå och duscha.
Puss Therese
image13

Torsdag

Publicerad 2007-11-01 19:45:35 i Allmänt,

Hej
Lovet går så fort, har inte hunnit göra ett dugg.
Idag var jag in till stan och klippte mig, blev så klart nöjd. Lägger upp en bild där nere så ni får se hur det blev. Sen efter det så åkte jag och Ika hem till mormor och hälsade på henne och var där hela dagen, det var trevligt. Vi kollade på Råttatouille. Den var både rolig och bra, tycker att alla borde se den.

Igår spelade Real Madrid en ganska svår borta match mot Valencia. Eller nu i efterhand så kan man ju inte säga att det var en sån svår match, för Valencia är inte sig likt efter att ha sparkat sin tränare och Real vann matchen lätt med 5-1.
Tyvärr så såg inte jag matchen eftersom Tv4Sport valde att eftersända matchen mitt i natten och då hade inte jag en sån stor lust att varekn gå upp då eller att spela in den.

//Therese



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela