Therese

Så här ser jag på saken

Skit/piss tv

Publicerad 2007-09-30 16:49:42 i Allmänt,

Ja, det är många ord som kan beskriva det som jag känner just nu. Det här är femte veckan i rad som dom plockar bort Real Madrid ur tablån. Fattar inte varför det ska vara så svårt och lösa tv-bråket i Spanien!!
För det är vi i Europa som blir drabbade utav bråket, för dom i Spanien kan se matchen. Åhhhhhhhhhh, jag blir GALEN! 
För ca en vecka sen kunde man läsa att bråket var över, men då var idioterna så dumma att sparka den personen som löst bråket och nu är det i samma situation som innan. 
 
LÖS BRÅKET NU!!!!

Söndag

Publicerad 2007-09-30 14:11:57 i Allmänt,

Hej
Har inte gjort ett piss den här helgen, bara varit hemma och tagot det lugnt. Just nu strömmar Oh boy ut ur högtalarna till min iPod, det är min och Erikas låt det. Vet inte varför det vart våran låt, men det var på en utav alla våra roliga datakunskapslektioner i ettan som vi satt och skrev till varandra på msn (även fast vi satt precis brevid varandra så skrev vi på msn), och så har jag för mig att vi satt och pratade om vädret eller något tråkigt skit och så skrev jag Oh boy vilket vakert väder.
Saknar dom tiderna, när vi hade våra flumstunder på tyska lektionerna, det slutade alltid med att jag grinade för att vi skrattade så mycket. Haha, kommer ihåg en lektion när vi satt och pratade om julklappar och jag sa att jag hade köpt en pannlampa och då tar Erika sin penna och sätter den mot pannan och säger en sån här!
  
Jag och Erika på en tyskalektion

   
Åhh, kommer ihåg när vi kom på att hänget, mobbarn och utstött skulle bli våra kompisar även fast dom inte visste om det. Haha undrar om dom lade märke till oss, för på slutet i tvåan, trean för dom, kom dom med lite olika konstiga kommentarer.
 
Ikväll så ska jag bänka mig framför tv:n kl 19:00 och kolla på Getafe-Real Madrid. Hala Madrid!



Imorrn är det dags för praktik på Studentradion, längtar. Tror att det kommer att bli hur kul som helst pch det kommer vara skönt att slippa skolan i 9 veckor, men jag kommer sakna klassen grymmt mycket. Och jag menar det!
 
Det var allt ifrån lilla mig
Puss Therese

Fredag

Publicerad 2007-09-28 13:39:05 i Allmänt,

Hej
Det är rikigt skönt att va ledig och det var smart utav skolan att dom skulle ta studiedagarna intill helgen. Då blir man ännu gladare.
Har inte gjort så mycket på dom här två dagarna. Mamma var ledig igår så då åkte vi inte till mormor och fikade och åt lite mat och sen så for vi upp till Gränby och jag hittade lite kläder. Sen for vi till pappas jobb och hämtade honom och sen åkte vi hem.
Sen på kvällen skulle Malin komma och kolla på Real Madrid-Real Betis. Men så vart inte fallet för Malin kunde inte få skjuts hem idag.
Men det var en rolig match ändå. Första halvlek var kanske inte så mycket att se, men sen i andra kom båda målen och Madrid vann med 2-0. Målskyttar var Raúl och Baptista.

Nu på måndag är det dags för praktik och då kommer jag inte träffa klassen på 9 veckor och sen när vi kommer tillbaka till skolan är det bara någon vecka och sen är det jullov och sen efter jullovet är det bara vårterminen kvar och sen i juni är det vi som står där med studentmössorna och sjunger. Shit vad tiden går fort.


Kommer sakna klassen under praktiken. RTV3B den bästa klassen ever!!!

Puss 3se

Onsdag

Publicerad 2007-09-26 15:17:42 i Allmänt,

Hej
Känns lite konstigt att det här var den sista skoldagen på 9 veckor, för nu är det dags för praktik. Det är skönt att slippa skolan under den mörka vintern för det är alltid då som det är tråkigt i skolan. Jag vet att jag kommer sakna mina smått galna klasskompisar, jag kommer kanske inte att sakna dom på en gång men kanske efter några veckor. Men en utav dom kommer jag ju umgås med varje dag och det är Mikaela eftersom vi har samma praktikplats. Tycker att det är tråkigt att inte Malin också kunde vara där. Men vi får träffas andra gånger.
     Sen när vi kommer tillbaka till skolan är det ca 2 veckor tills jullovet så det här är en ganska skön termin om man tänker på det sättet.

Idag har jag inte gjort ett dugg i skolan, åkte dit tills vi börja och vi bara satt där och inte gjorde någonting eftersom jag hade gjort klart allting. Efter kanske en timmer kommer Kjell och säger att han vill prata med en utav oss om praktiken, då fick vi lite papper och sen så fick vi gå hem. I alla fall jag, Malin och Mikaela vet inte hur det blev för alla andra i klassen.

Måste gå och städa mitt rum ifall om Malin och Mikaela kommer imorrn, kan inte se ut som det gör nu. Och om dom kommer så måste jag försöka att övertala Ika om att hon ska sova inne i mitt rum och vi inne i hennes för annars blir det trångt.

Imorrn och på fredag är jag ledig! Det är hur skönt som helst. Men nu måste jag gå och städa

See ya!

Tisdag

Publicerad 2007-09-25 15:23:42 i Allmänt,

Hej
Har egentligen inte så mycket att säga. Fick skolfotot idag och dom var lika dåliga som förra året. Fattar inte vad skolan har tänkt med när dom hyrt in dom till att göra det. Usch säger jag bara.

Nu är det bara en skoldag kvar och sen så är det dags för praktik :). Då är vi borta 9 veckor från skolan och sen när vi kommer tillbaka så är det bara 3 veckor kvar, sen är det jullov.

Läste nyss att dom kommer visa Real Madrid-Betis på torsdag, då blev jag glad. Men jag kanske inte ska jubbla än eftersom det fortfarande pågår ett tv-bråk. I helgen kunde man läsa att det var över, men så är inte fallet.

//Therese

Lördag

Publicerad 2007-09-22 20:59:14 i Allmänt,

Hej
Har inte gjort så mycket idag, vaknade vid 8 imorse och gick upp och åt frukost runt halv 9. Sen vid 9 satte jag mig och skrev på min uppsats och var klar runt halv tolv någon gång.
Sen så har jag inte gjort så mycket mer idag, bara suttit och slappat antingen här framför datorn eller framför tv:n.

Vill bli frisk nu, det är inte kul att gå runt och vara sjuk, även fast jag blir bättre för varje dag som går. Men jag vill bli frisk NU!!!

Grattis igen till Erika som har tagit körkort. Nu känner man att det kanske är dags att skaffa sig ett, har inte orkat innan, men nu ska jag fan ta och fixa det.

Imorrn tror jag inte att det händer så mycket, ska se på fotboll på kvällen..

Nu ska jag gå och kolla på Sing a long

//Therese

Fredag

Publicerad 2007-09-21 22:25:20 i Allmänt,

Hej
Äntligen så är det helg, inte för att det gör så mycket för mig eftersom jag var hemma igår. För nu har lilla jag blivit sjuk, fast det känns som att det har blivit bättre nu idag för igår och i förrigår hade jag feber. Tror inte jag har haft det idag, sen har jag ont i halsen, hostar och är förkyld.
Om det inte hade varit studiebesök på Stadsteatern idag så hade jag inte gått till skolan, även fast det inte hade varit en sån jobbig dag.
     Det var kul på stadsteatern, vi fick reda på många roliga saker. Efter det så gick vi till Radio Uppland med Kicki och åt våran lunch som vi hade med oss från skolan. Nu börjar vi känna oss hemma där uppe, känns nästan som vi hittar till varje liten vrå.

I helgen så ska jag bara ta det lugnt och har tänkt att jag ska bli frisk. Jag måste också skriva klart min uppsats till historian, läxa på religionen och så har jag prov i arbetsmiljö och säkerhet.

Sen på söndag ska jag bara njuta klockan 21:00, för tv bråket i Spaninen är över och nu är det klart att alla matcher kommer visas. Hala Madrid!

Skönt att vi bara kommer gå tre dagar nästa vecka och sen kommer vi vara borta från skolan i två månader, tror nog att det blir roligt och lärorikt.

Nej, nu ska jag gå och kolla på tv!
//Therese

Onsdag

Publicerad 2007-09-19 14:09:48 i Allmänt,

Hej
Nu har jag blivit sjuk, fast jag är i skolan ändå. Har haft skolfoto idag och kände att jag var tvungen att gå eftersom att det är sista året i skolan. Vet inte riktigt hur fotot blev för fotograferna är samma som det va förra året och dom var lika stressade och dåliga i år. Det är bara att vänta och se hur bilderna blev. För när man satte sig och skulle ta det enskillda fotot så sa han: Hej, sätt dig på pallen och ha fötterna på mattan vrid dig till vänster och sträck på ryggen. Innan man hinner reagera har han tagit tre bilder och säger, tycker du ser lite sur ut, får vi se ett leende. Så då fick det bli ett leende.

Det är så skönt att skolan snart är över för då ska jag hem och bara slappa, orkar inte göra något annat, imorrn kommer jag vara hemma från skolan för jag orkar inte gå. Har till och med feber så jag borde inte vara här. Men vad gör man inte för klassen?!
Sen får vi se om jag orkar på fredag för jag vill till skolan då, för vi ska ju på studiebesök på stadsteatern och jag tror att det skulle bli jättekul och det vill jag inte missa. Men vi får se vad som händer.

Real Madrid tog en skön seger igår mot Werder Bremen i CL. Det är skönt att få en bra start där också. Såg inte matchen igår eftersom vi inte har Viasat Sport 2 hemma, men det gick ingen nöd på mig eftersom Desperate Housewives började igår.
   Nu slipper man äntligen alla tråkiga kvällar då när det inte är något vettigt på tv.
Ikväll börjar Grey's Anatomy, har verkligen längtat. Sen är det bara dags för Prision Break och Ugly Betty, så har alla program som jag tittar på börjat.

Klockan går verkligen sakta, vill åka hem nu men slutar inte förrens om ca 20 min.

Nej, nu vet jag inte vad jag ska skriva om mer, känns bara som att jag skriver för skrivandets skull och har inget syfte.

Puss från sjuklingen

Tisdag

Publicerad 2007-09-18 19:49:25 i Allmänt,

Hej
Idag har det väl inte hänt så värst mycket i skolan, Mikaela sände sitt Tisdagschill och det gick bra. Sen så pratade vi (jag, Kjell och Charlotta- lärarkandidat) om mitt program som jag sände i onsdags och dom tyckte att det var jättebra och båda hade skrivit att jag hade bra nivåer och Kjell sa till och med att det var nog dom bästa nivåerna han hört någon elev på skolan göra. Då blev jag riktigt stolt! :)

Usch, sjukdomen håller på att blomma ut helt. Idag har det varit en tung dag om man tänker på det sättet. Vaknade pigg imorse kände inte så mycket av det. Kände att det gjorde ont i halsen. Men sen under dagen blev jag bara tröttare och tröttare och jag har känt mig allmänt hängig, i slutet utav skoldagen kändes till och med som att jag hade feber, har inte kollat om jag har det nu, men jag tog en alvedon när jag kom hem, så nu känns det bättre.

Imorrn är det fotografering, vet inte vad jag ska ha för kläder på mig. Men det brukar alltid lösa sig..

Ska gå och ta lite nässpray och sen ska jag ta och göra en mugg med varm choklad och kolla på Idol och sen är det Desperate housewives. 
Åhh imorrn börjar Grey's Anatomy.. 

Puss från sjuklingen Therese 

Måndag

Publicerad 2007-09-17 17:13:25 i Allmänt,

Hej
Ja då är en ny skolvecka igång igen. Fick ont i halsen igår och det har bara blivit värre och värre, vill inte bli sjuk nu. Fast på ett sätt så är det bra för då blir jag förhoppningsvis inte sjuk på praktiken.
Idag har vi inte gjort så mycket i skolan, skrev på uppsatsen på historian och skrev ett propagandatal på berättartekniken.

Imorrn är det dags för Tisdagschill igen, Mikaela är programledare. Om du har tid och lust tycker jag att du ska snappa in 98,9 på din radio mellan halv 1 och 1 för att lyssna på oss.
På onsdag är det dags för skolfoto och på fredag ska vi på studiebesök på stadsteatern i Uppsala. Det blir nog skoj.

Snart kommer Ika hem och då ska jag följa med upp på folkdansträningen för jag måste göra ett reportage och då gör jag det om folkdans.

//Therese

Söndag

Publicerad 2007-09-16 17:44:07 i Allmänt,

Hej

Jaha, då blev man berövad på en till Real Madrid match, vi (jag, Mikaela och Malin) hade bänkat oss framför tvn hemma hos Mikaela med godis, chips och läsk och vi blir helt paffa när dom visar bilder på Valencia spelare, jag förstod att något var konstigt på en gång. Vi trodde först att dom bara visade fel match, visst det gjorde dom ju för överallt stod det att det var Real Madrid-Almeria dom skulle visa. Men så blev inte fallet eftersom dom två stora tv-bolagen som har hand om sändningarna utav La Liga ligger i bråk med varandra och då är det Reals hemma matcher som ligger ristigt till att visas, men jag trodde att det var löst men så var det inte. Så vi kollade på Valencia-Valladolids första halvlek men det var inte så mycket att se, så till klockan 21 så böt vi till 3: an och kollade på Sing a long.

   Men vi följde matchen via text-tv och Real vann med 3-1, skönt med en till seger och att dom visar vilka som är bäst.


Men innan det så åkte jag in till Gränbyhallarna för att kolla på Almtuna flick/dams träning eftersom att jag skulle följa med Mickan hem efteråt så kunde jag ju lika gärna åka in och kolla på dom. Det var kul, men på slutet blev det kallt om tårna, kändes som dom hade svält minst 2 storlekar när vi kom ut ur ishallen, men jag ska inte klaga.

   Sen efter träningen tog vi Upptåget till Knivsta och Mikaela. Det var kul och det måste vi göra om, men då för dom komma hit.


Idag har jag inte gjort så mycket, kom hem runt 12 för Mikaela och Malin skulle åka och spela träningsmatch mot Gimo. Sen har jag bara suttit och slappat framför tvn.


Imorrn börjar en ny skolvecka, studiebesök på fredag på stadsteatern, det blir nog kul. Och imorrn ska jag följa med Ika upp på deras dansträning för jag måste göra mitt reportage till radion.


Börjar få ont i halsen!


//Therese   

Fredag

Publicerad 2007-09-14 20:01:07 i Allmänt,

Hej!
Vet inte vad det är med våran klass på fredagar, vi är helt crazy och då menar jag det. Det är tur att vi har Kicki och att hon orkar stå ut med oss. 

Imorrn åker jag och kollar på Malin och Mickans hockeyträning och sen så följer jag med Mickan hem och så ska vi kolla på Real Madrid-Almería, självklart så hänger ju Malin oxå med. Hoppas att det blir en underhållande match med mål till Real, så dom bevisar att dom är bäst!

Har inte så mycket annat att tillläga, joo vi fick förfrågan från Kicki idag om vi ville gå på inspelningen utav Parlamentet och så klart ville klassen det. Vi har ju varit på Time Out och Tack gode gud tidigare men det här blir nog roligare. Vi åker den första veckan efter att vi kommi tillbaka från praktiken.
Och en till sak kom jag på, vi ska kanske åka utomlands till våren med mormor, det blir skoj. Vi skulle egentligen åkt nu till hösten men eftersom jag har praktik snart så skulle inte det gå så då åker vi i vår ist..

Men nu har jag inget mer att säga. Hörs på söndag, då är jag hemma igen!

//Therese

Torsdag

Publicerad 2007-09-13 19:47:55 i Allmänt,

Hej
Känns som mitt humör har gått i lite vågor idag, ena stunden har jag varit skitglad och den andra sur. Men man måste väl ha såna dagar oxå.

Har inte hänt något roligt idag.

Tänkte att jag skulle skriva lite i loggboken till projektarbetet. Sen ska jag kolla på Idol.

Nu är det inte långt kvar till praktiken, nästan så man kan ha nedräkning. Längtar för jag tror att det kan bli kul!

Aja nu ska jag skriva lite i min loggbok.

Puss Therese

Onsdag

Publicerad 2007-09-12 19:42:43 i Allmänt,

Hej
Varför kan inte förkylningen slå ut ordenligt?! Jag hatar att gå runt och vara små förkyld och känna sig hängig, det är inte kul då man är jättepigg och glad ena dagen och sen är den andra piss. But that's life

Sände mitt radioprogram idag, blev helt okej förutom i början då när allt bara var knas. Mitt inledningsprat om programmet var för långt och jag fortsatte sen när jingeln var slut, men det gjorde inget. Sen när jag skulle spela min första låt så gick det ca 1 min i låten och sen byter den låt och börjar spela en jingel och då blev det lite panik inne i studion, för Mikaela hade sprungit iväg för att hämta något så jag och Malin var kvar i studion. Men det var ändå inga problem för det var ju bara och dra upp regeln och börja prata och skylla på att tekniken inte ville vara med oss. 
   Annars så tyckte jag att programmet blev bra.
Förberedelser inför Tisdagschill


Skulle egentligen träna ikväll, men det blir inte så känner inte som att det skulle ge mig något att åka dit och inte må så bra och känna att man inte kan prestera max. Så det blir en kväll hemma och kolla på idol och läsa lite religon, har läxa tills imorrn. 

Nu ska  jag gå och kolla på tv.


//Therese

Tisdag

Publicerad 2007-09-11 19:30:32 i Allmänt,

Hej!
Har inte hänt så mycket idag. Malin sände sitt program som vi var med i.  

haha, känns som Jesper förföljer mig i skolan, spelar ingen roll vart jag är. Han är där ändå!!

Imorrn så är det min tur att sända mitt radioprogram så om du har tid och lust, lyssna då på 98,9 kl.12:30-13:00

 
//Therese

Måndag

Publicerad 2007-09-10 19:57:49 i Allmänt,

Hej!
Fattar ibland inte vad folk tänker med, idag när jag stog och väntade på tåget hem så sa dom att tåget skulle komma in på spår fyra så vi gick och ställde oss där. Det är ganska rörigt på stationen just nu eftersom dom bygger om. Vi stog där och väntade och efter en stund så ropade dom upp igen: Upptåg till Tierp kommer strax in till spår fyra. Sen så kommer tåget och då kommer det ett nytt meddelande: Upptåg till Tierp är spårändrat och kommer nu in på spår 3. Så då var det bara att gå snällt och hoppa på tåget!!

Helt okej dag i skolan, inte så mycket att klaga på. Brukar alltid vara segt på måndagar, men en sak gjorde mig glad jag hade sovmorgon, för jag får hoppa över en utav dom två historielektionerna dom här två kommande veckorna. För vi skriver en mindre uppsats och får då jobba hemma en lektion om vi vill och jag valde att göra det imorse.

Imorrn är det ljudmedier. Jippie, Malin ska sända sitt program då och jag och Mikaela ska vara med! Om ni har tid, lyssna på 98,9 mellan halv 1 och 1.

Det är så skönt att det är helt klart med praktikenplatsen nu!

Känns som det var år och dar sen man träffade Erika, visst vi ses i skolan och hejar på varandra och pratar på msn. Men jag vill träffas och ha kul!!!

//Therese

Söndag

Publicerad 2007-09-09 11:16:15 i Allmänt,

Hej!
Har inte skrivit på några dagar här i bloggen! Men det har inte funnits så mycket att berätta, allt har rullat på som vanligt.

Vi åkte in till mormor igår på kvällen, Ika skulle dansa på Kulturnatten och då passade vi på att åka hem till mormor och kolla på fotboll, Sverige-Danmark stog för underhållningen.
Tyvärr så fick inte Sverige in några utav alla sina skott på mål, så matchen slutat 0-0. Men det spelar ingen roll att Sverige inte vann matchen för vi är klara för EM 2008!!


Idag ska jag inte göra så mycket.
Imorgon börjar en ny skolvecka igen och praktiken närmar sig med stormsteg.

//Therese

Onsdag

Publicerad 2007-09-05 18:46:50 i Allmänt,

Hej hopp!
Vaknade trött imorse, hade för övrigt sovmorgon men tror nog att jag sov för länge. Hela dagen har jag bara gått och väntat.  Väntat på att skolan skulle sluta och jag fick ta bussen till Studentradion och höra hur det skulle bli med praktiken. Känns inte som att jag har gjort så mycket nytta idag, bara suttit vid min plats inne på ljudmedie lektionen och läst nyheter och lite annat smått o gott och har bara väntat och väntat. Nu tror säkert alla att jag ligger efter i mitt arbete på ljudmedier lektionerna eller att vi inte gör någonting alls. Men så är inte läget, jag har nästan gjort allt. Jag har mitt radioprogram så gott som klart och måste boka en tid med Kjell och sen ska jag göra ett reportage och det ska vara klart vecka 39 innan vi går ut på praktiken.
   Äntligen så var klockan kvart över två, egentligen så slutar vi halv 3 men vi fick sluta tidigare, och vi (jag, malin och mickan) tog 6:an ner till stan och hoppade på 2:an mot Flogsta, hoppade av vid kyrkogårdsgatan och började gå mot Ekonomikum (låter som om det är långt, men det ligger precis brevid). Vi var tidiga, skulle vara där runt halv 4 och klockan var tre så vi stog utanför i solen och väntade och såg många studenter gå förbi. Sen är klockan var kvart över så drog vi oss inåt, först gick vi in i fel avdelning och såg på en karta att det var fel så vi gick till rätt ingång och gick fram till receptionen och frågade vart vi skulle så att vi inte gick fel. Vi fick gå igenom en hel korridor med massor med studenter, dom kollade lite konstigt på oss, men jag antar att vi kollar lika konstigt på ettorna i skolan så jag ska inte säga så mycket. Äntligen så kom vi dit vi skulle, vi knackade på dörren och dom kom och öppnade. det var kul att komma in där för man kände sig välkommen direkt, vi fick en liten rundtur och han frågade lite saker och avslutade med att han tyckte att det var kul att vi kom och att han skulle ringa våran Kjell och höra av sig imorrn. Men jag kan säga med 99,9% säkerhet att jag har fått en praktikplats!

Nu ska jag berätta om en annan rolig händelse som hände idag, vet inte om ni bloggläsare tycker att den är så värst kul men jag tycker det. I alla fall, eftersom vi var till studentradion så fick vi stanna kvar i stan en stund och jag bestämde mig att jag kunde ta samma tåg som pappa tar hem varje dag. Men innan det så gick jag till mamma's jobb och fick reda på att hon skulle åka samma tåg för att hon e sjuk och går och hostar (hon brukar annars åka tåget som går en timme senare). Så vi gick till tåget och det var som vanligt försenat, och sen så kommer det in ett sånt där tågset som går till Sthlm på perong ett där Upptåget skulle gå ifrån. Det stog ingenting på tåget var det var för tåg och helt plötsligt så säger en person som har hoppat av tåget att det är Upptåget, så vi klev på som frågetecken.

Det var allt från lilla mig idag, nu ska jag gå å hitta på något annat!!
Puss Therese

Tisdag

Publicerad 2007-09-04 13:50:16 i Allmänt,

Hej!

Nu sitter jag i skolan och har ljudmedier. Orkar inte jobba, känner inte för att vara seriös idag, vet inte varför tror det beror på att jag e lite sjuk. Men jag pallade mig iväg till skolan ändå. Vi är bara 6 st här idag utav 13 pers vi var 7 st men Emma gick hem för att hon oxå var sjuk. Så vi är en rikitg sjukstuga just nu! 

 

Ska egentligen sitta och planera mitt radioprogram som jag ska sända innan jag går på praktik, jag har kommit på ämnet men jag orkar inte leta efter fakta! 

 

Åhh, jag vill hem och kolla min mejl fast jag tror jag vet vad det står på det, för Mickan hade oxå mejlat dit så jag ska ringa dit nät jag kommer hem.. Hoppas, hoppas!!

 

Känns ju bra att man går till halv 5 och sitter redan och har tråkigt, funderar på att hoppa in i en studio och bara sitta å flumma lite. Vill sända ut över skolan.

 

Imorrn är det fotbollsträning igen, men kommer inte gå på den heller!

   Nej, nu ska jag jobba lite!!

                                                                                                                                                                                           //Therese



Måndag

Publicerad 2007-09-03 21:15:49 i Allmänt,

Hej!
Usch och blä, känns som jag håller på och bli sjuk. Fast det är väl inte så konstigt när skolan har börjat igen. Det var träning idag som jag hade tänkt och gå på, men nu när jag håller på och bli sjuk så tyckte jag inte det var någpn bra idé att träna. Men nu ska jag inte sitta här och gnälla över att jag håller på och bli sjuk!
   Jag har nämligen så gott som fått en praktikplats. Det lät lovande på det mejlet som jag fick svar på. Praktiken kommer jag i så fall göra på studentradion i Uppsala, låter kanske inte så kul och det var faktiskt Kicki som sa att jag kunde testa där så jag hoppas på att jag får ett posetivt svar imorron!

Idag i skolan gjorde vi inte så mycket, fick en uppgift på historian där vi ska skriva en mindre uppsats på 2 sidor och man får komma på ämnet själv eller Karin har tagit med några ämnen och dom verkade vara helt okej. och en till sak som gjorde mig glad var att vi skulle få jobba hemma en lektion utav dom två historielektionerna dom veckorna som vi jobbar med den här uppgiften, det gjorde mig ganska glad!
Sen hade vi berättarteknik med Kicki och det är alltid lika roliga.

Åhh, föresten... Vilken skön seger Madrid tog igår mot Villareal. 5-0 det säger väl allt till alla dom som tvivlade på Real Madrid!

//Therese

Söndag

Publicerad 2007-09-02 19:13:52 i Allmänt,

Hej hopp!
Sitter hemma hos mormor just nu så därför blir det ingen lång blogg. Var in till Kista idag, sa ju att jag skulle shoppa vart inte rikigt så, köpte en grej som jag ska hänga för dörren men kollade på massor med jackor, men hittade ingen jag vill ha eller passade i.
Sen åkte vi upp till kusinerna och firade Perry det var trevligt..

Nu ska jag åka hem och se på fotboll!!

// Therese

Lördag

Publicerad 2007-09-01 16:53:33 i Allmänt,

Hej hopp!
Nu sitter man här hemma själv. Mamma, pappa, Ika och mormor åkte för en kvart sen till Örbyhus på kräftskiva! Hade ingen lust att följa, tycker inte att det är så värst kul där uppe så jag valde att stanna hemma. Tänkte att jag skulle kolla på filmen Accepted nu när jag ska äta pizza, hoppas att den är bra, och sen ikväll tänkte jag kolla på Eurovision dance contest.

Imorrn ska familjen och jag + mormor in till Kista, ska fira Perry, mina kusiners pappa. Det ska bli rikigt trevligt. Men innan det så ska vi gå i Kista gallerian och då ska jag shoppa.


Nej, nu är pizzan klar

.

                                                                                                                                                                             Puss Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela