Therese

Så här ser jag på saken

Ehhh...

Publicerad 2008-01-31 18:48:32 i Allmänt,

Jag och Jesper hade lite tråkigt idag på religionslektionen, så vi satt och höll koll på hur många gånger våran vikarie (ist för Karin) sa Ehh och asså. Kommer inte ihåg hur många gånger hon sa asså men ehhh sa hon 200 gånger!!!! Och jag kan meddela att det var under 75 min. Inte illa va??!

Den 14/2 blir det en rolig dag. Visst det är alla hjärtans dag. Men det hindrar ju inte lärarna att lägga prov på den dagen och det är inte bara ett prov utan TVÅ, direkt efter varandra dessutom. Kunde t.o.m varit så illa att jag kunde fått tre prov, men Gunilla (naturkunskapslärare) sa att vi fick välja om vi ville ha en hemtenta eller prov. Lätt att jag tog en hemtänta. Så den 14/2 blir det ett historiaprov på morgonen, för vi kunde inte flytta det tills på måndagen för då hade fotoklassen något prov så då fick vi ge oss som alltid. Och sen efter det är det ett religionsprov... 

Läntar inte till den dagen!!  

Hej, vem väntar ni på?

Publicerad 2008-01-25 19:21:24 i Allmänt,

Ja, den frågan fick vi från Leif Boork i tisdags då när vi skulle intervjua honom till vårat projektarbete.
Jag, Malin och Mikaela slutade tidigare bara för att vi skulle komma i tid och Malin o Mikaela hade hand om kiosken oxå. Så vi fixade i den innan vi gick 16:04 mot A-lagets (Almtunas) omklädningsrum, för att göra intervjun. Vi satt där utanför i kanske 10 min och sen så öppnas dörren från utsidan och in kommer Leif Boork, vi blev så klart lite chockade när han stod där framför oss och sa med ett leende -Hej och efter en stund så säger han -Väntar ni på någon? En pinsam tystand uppstod och efter en stund så säger vi; dig. - Mig?? säger han förvånat och efter några sekunder; ska ni intervjua. Och så sa han att vi skulle vänta utanför och efter en stund kom Micke Höglund (ass tränare) och öppnade dörren och vi fick komma in i omklädningsrummet, där som inte så många utomstående har fått varit inne i. Och så frågar Boorken Micke, om han visste om det? Och det visste han för det var Micke som hade bokat in mötet, utan att säga något till Boorken. Men Boorken blev inte sur för det och efter intervjun så berömde han oss för våra frågor och sa att det var lika bra frågor som en vanlig sportjournalist skulle ställt. Vi blev ju såklar stolta och vi satt kvar där en stund och pratade. Och efter en stund så gick vi och Malin och Mikaela öppnade kiosken och jag åkte hem. 

//Therese 

Äntligen fredag

Publicerad 2008-01-18 19:14:07 i Allmänt,

Då har en skolvecka gått och nu är men ledig i helgen. Då har jag bara tänkt att sova, äta godis och så kommer mormor hit imorrn. Imorrn så ska jag även gå på upptakt med fotbollen, det blir nog kul. Dom skulle prata lite om framtiden och sen ska vi äta lite mat.

Måste skriva i loggboken till projektarbetet, har inte gjort det på skitlänge. Men som tur är så har jag lite anteckningar om vad vi har gjort osv. så det blir nog inte så svårt. Sen är det att hänga framför tvn hela kvällen..

Puss Therese

Hmm..

Publicerad 2008-01-17 19:33:06 i Allmänt,

Vet att jag inte har skrivit på länge.. Men det är så att när jag har velat skriva lite, eller sitta vid datorn, sitter det någon annan där och när jag sitter vid datorn så har jag inte haft tid.

Men jag tänkte ta och sammanfatta lite smått.
Igår var jag och Mikaela ut till Ärentunaskolan, det var där jag gick åk. 7-9. Det var rikigt kul att åka ut dit igen och träffa på alla goa lärare. Ni kanske undrar värför vi åkte ut?! Det är så att vi ska göra ett radioprogram om en högstadieskola och då valde vi Ärentuna. Vi fick vara med på olika lektioner och Mikaela fick även smaka den otroligt goda skolmaten, och hon höll med mig. När dagen började närma sig sitt slut och jag och Mikaela skulle bege oss hem, så ville framförallt inte jag lämna skolan. När jag var där insåg jag hur mycket jag saknade So-lektionerna med Magnus och svenska med Louise. Och så saknar jag den galna klassen som kom med alla konstiga idér, och såklart så saknar jag ju klassresan till Idre, det är ett minne forever där jag lärde mig att åka skidor.
 
Hinner inte skriva något mer, tänkte gå och kolla på handboll..

//Therese

Sista dagen på jullovet

Publicerad 2008-01-08 19:49:43 i Allmänt,

Jag har inte gjort så mycket på det här jullovet, har mest varit hemma. Jag tror att det kan bero på att vi var borta under hela julen, för vi åkte bort till släkten istället för att dom kom hit och en annan anledning kan vara att jag blev sjuk några dagar efter julafton och då hade jag inte heller någon lust att åka iväg.

Idag var jag och Ika in till stan. Jag hittade ett par fingervantar och Ika hittade en tröja. Men inget mer, fast jag var ju inte ute efter något specillt.

Imorrn ska jag till tandläkarn(tandreglerarn om jag ska vara riktigt petig). Så därför kommer jag inte kunna åka till skolan. Ser inte att det är någon anledning att åka till skolan och vara där i ca en halvtimme och sen åka iväg till tandläkarn, börjar 11:20 och ska vara där 13:00 och sen slutar jag 14:30. Det skulle ta lika lång tid för mig att åka fram och tillbaka till skolan som att gå på  den lilla lektion jag hinner med. Men det är tråkigt att jag missar den lektionen, för vi ska ha ljudmedia och då ska vi börja med vårat program där vi ska åka och besöka en högstadieskola, jag, malin o mikaela ska till Ärentuna, men jag tror att dom klarar en lektion utan mig. 
Imorrn är det även fotbollsträning, men jag kan inte gå på den för jag är fortfarande förkyld. Vilket jag tycker är tråkigt.

//Therese

Vart tog rösten vägen?

Publicerad 2008-01-03 20:13:57 i Allmänt,

Nyårsafton blev en lugn afton för mig. Eftersom jag hade blivit sjuk några dagar tidigare, hade jag inte sån stor lust att hitta på något, så jag blev kvar hemma. Som ni kunde läsa i det tidigare inlägget så kom det några gäster hit och det var trevligt, det var som det brukar. Vi åt god mat och umgicks, efter ett tag så gick till mitt rum och kollade på Beverly Hills 90 210. Sen vid tolvslaget så gick vi ut och firade det nya året.
Det var efter det som det blev något fel med min röst. När jag öppnade munnen och började prata så lät det så konstigt. Försylningen har satt sig på stämbanden och jag har låtit nästan likadant varje dag nu och det fortsatte idag. Det är träning på lördag, får inte gå på den när jag låter som jag gör, men jag blir bättre och bättre för varje dag som går.

Idag har jag inte gjort så mycket. Kollade på det sista Beverly Hills avsnittet på säsong 2, fick den i julklapp. Älskar den serien.
I helgen ska vi fira mamma som fyller år på måndag, hela "tjocka" släkten kommer hit. Det blri nog kul. Och på onsdag börjar skolan igen, PAIN.. Vill inte gå tillbaka, tycker att det är skönt med lov. Det som känns konstigt är att det bara är en termin kvar, sen slutar jag, och sen i sommar har jag inte sommarlov, utan jag är arbetslös. Usch vad konstigt det låter.

Puss Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela