Therese

Så här ser jag på saken

Saknar

Publicerad 2008-07-31 15:56:55 i Allmänt,

Sitter här inne medans solen lyser och det är varmt där ute. Har varit ute en stund men nu låter det som att åskan börjar närma sig och då har jag ingen lust att vara ute längre, så då valde jag att gå in och sätta mig här. Så nu sitter jag här och lyssnar på musiken från filmen Mamma Mia! Älskar verkligen den filmen och om du inte redan har sett den så rekomenderar jag dog verkligen att gå och se den. Och nu när jag sitter och lyssnar på den så slår det mig verkligen hur mycket jag saknar tiden som jag hade på Kreta, vet att jag har sagt det förrut. Men jag hade en helt underbar vecka där nere med mina nära och kära och jag skulle inte tveka en sekund om någon kom och föreslog att vi skulle åka ner dit nu på direkten. För när jag var där nere så kändes det som att jag inte behövde bry mig om frågetecknerna som jag har i mitt liv, hur ska jag få ett jobb? eller när ska jag ta mig i "skjortan" och försöka ta körkort?. Det känns som att det är många frågor som inte är besvarade och där nere så kände jag att jag inte behövde tänka på det. Och nu sitter jag här hemma i mamma och pappas varma sovrum och inser att imorgon är det augusti och jag har fortfarande inte fått svar på någon utav alla olika jobbansökningar som jag har gjort. En sak som känns bättre är ju att jag troligtvis kommer att plugga i höst så då har jag i alla fall något att göra, jag måste till exempel åka ner till Växjö fyra gånger under studietiden.
Älskar verkligen denna låt!

/Therese

Träningsnarkoman?

Publicerad 2008-07-31 11:30:34 i Allmänt,

Ja, i tisdags så var det första fotbollsträningen på riktigt länge för mig har en känsla av att det var i slutet utav maj och det är riktigt länge sen. Jag kan säga att det var riktigt tungt och som jag sa innan så var kroppen delad och den visste inte riktigt om det skulle bli kul. Men visst var det kul och nu känns det som den värsta träningsvärken är borta och idag kommer det en ny. För ikväll sätter jag mig på min moppe igen och brummar iväg mot Skyttorp. Och så kommer jag även göra imorgon och på lördag och sen på söndag sitter jag troligtvis i en bil påväg upp till Tierp för att spela match. Sen nästa vecka så är det träning tisdag, onsdag, torsdag och match lördag och söndag. Men jag spelar troligtvis bara lördagsmatchen eftersom det är med B-laget. Men man vet aldrig det kanske blir en skräll och jag blir uttagen att spela i A-laget. Så just nu känns det inte som att jag kommer att ha tid med att göra något annat än att träna fotboll. På ett sätt så känns det lite konstigt för den riktigt stora rastlösheten har infunnit sig i kroppen och jag tycker inte om att sitta still en sån lång tid och jag vill alltid göra något. Men ingen utav alla mina kompisar hör av sig, två av de svarar inte på sms:n, så jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Det kanske skulle vara lite enklare om man hade ett jobb eller det kanske skulle vara ännu bättre att ha ett körkort så jag inte behöver vara så beroende utav mina två päronen hela tiden när jag vill eller ska göra något?

/Therese

Minigolf och bad..

Publicerad 2008-07-29 11:10:07 i Allmänt,

Igår hade jag grymt tråkigt så pappa tvingade in mig till stan. Vi satte oss i bilen och brummade iväg till Uppsala, eller rättare sagt minigolfbanan vid Studernas IP. Jag och pappa skulle spela minigolf om ni inte redan har fattat det. Det gick riktigt bra och jag vann den första omgången och det har pappa fått höra ganska mycket. Sen bestämde vi oss för att spela en till omgång på den andra banan och då vann ju såklart pappa.

Sen när vi kom hem så kastade jag mig i poolen för det var grymt varmt och dessutom är det riktigt skönt i poolen, tror det kan bli ett dopp idag med.

Idag får vi se vad jag tar och hittar på, känner arr rastlösheten sakta men säkert börjar infinna sig i kroppen igen. Då kanske det är lägligt att fotbollsträningen drar igång ikväll. Det är med blandade känslor som jag brummar iväg på min moppe ikväll. För ena sidan säger att det ska bli jättekul, medans den lata sidan av mig dör när jag är tvungen att röra på mig. Men jag ska övervinna min lathet återigen och bege mig till Örvallen ikväll.

/Therese

Min nya kompis..

Publicerad 2008-07-27 10:28:06 i Allmänt,

Igår for jag, mamma och pappa in till stan tidigt på morgonen, Ika låg hemma och lattade sig. Pappa styrde bilen mot Pccity. Nu undrar säkert ni vad vi gjorde där? Joo, det är så att jag köpte min nya kompis igår. En bärbardator, Packard Bell är märket om ni undrar. Eftersom att inga kompisar hör av sig, förrutom Erika, så tänkte jag att jag måste ha något som underhåller mig och dessutom måste jag väl göra av med lite av de pengar som jag fick på studenten och min födelsedag.

Idag kommer dagen tillbringas i poolen.



/Therese

Mamma Mia!

Publicerad 2008-07-25 10:51:45 i Allmänt,

Shit vilken bra film. Hade ju stora förhoppningar som sagt och när jag har det så brukar alltid filmen vara skitdålig, men inte denna gång. Jag vet inte vad som gjorde det men den har "DET" som man så ofta brukar använda i sångsammanhang. Denna film hade verkligen "DET", den hade bra skådespelare, bra musik och allt var helt enkelt superbra. Det var länge sen jag såg en så bra film som verkligen fångade mig som denna gjorde.

Jag skojar inte när jag började längta tillbaka till Kreta. Fattar inte hur man kan älska ett sånt ställe efter att man bara varit där en gång. Visst Mamma Mia spelades inte in på Kreta, men en liten ö vid Grekland.

Nu vet ni vilken film jag kommer att sitta och kolla på i höst och hela vintern efter att den kommit ut.

Nu ska jag ta och bege mig ut i solen.
/Therese

Sommar och sol.

Publicerad 2008-07-24 14:41:03 i Allmänt,

Det är riktigt skönt att solen och värmen äntligen är här. Sitter här framför datorn och smaskar på lite godis, riktigt gott kan jag berätta för er.
Har tillbringat halva dagen ute i solen på en solstol med min iPod.

Känner att det här blev ett jätteintressant inlägg.

Ikväll ska jag i alla fall gå och se på Mamma Mia. Har stora förhoppningar på den och hoppas att de uppfyller de.. Har en känsla av att jag ikväll när jag kommer hem efter bion så kommer jag längta tillbaka till Kreta.. 

Är det någon som vill hitta på något kul någon dag, orkar inte sitta här hemma och dega hela dagarna?!

/Therese

Solen är här...

Publicerad 2008-07-22 14:45:36 i Allmänt,

Solen skiner ute och jag sitter här inne, men snart är jag där ute. Tänkte bara berätta att jag har tackat ja till distanskursen nere i Växjö. Så där är ett problem borta, nu kommer bara det större...(!) Jag MÅSTE ha ett jobb, annars så kommer jag dö av tristess i höst. För när jag knappt klarar av att vara hemma i några dagar utan att göra något. Hur ska jag då klara av en hel höst? Fattar inte hur jag kan vara så rastlös just nu, kan bero på att jag vill åka bort till något soligt och varmt land.

Men just nu ska jag gå ut och njuta utav solen och lite senare ska det avnjutas en god middag med mamma och pappa och lite senare får jag ge mig ut på ett träningspass..

/Therese

Hur klarade man sig förr i tiden?

Publicerad 2008-07-20 16:14:17 i Allmänt,

Just nu är det ganska mycket liv och stök här hemma i det annars så lugna huset. Det är så att det har valts att göra om i Ikas rum. Tapetsering står på schemat idag och imorrn antar jag att det är golvläggning. Men för att komma till saken så har jag ganska tråkigt. I och med att de håller på och gör om i Ikas rum så finns det enbart två fungerande tv-apparater en i vardagsrummet och en ute i mitt rum. Och nu när de håller på och tapetserar i Ikas rum så måste de ibland bryta strömmen, därav dras proppen ut som tar bort all el från Ikas rum inklusive vardagsrummet. Det är nu mitt problem kommer in i saken. Jag satt inne på mitt rum och kollade på ett program och i reklamen så byte jag till femman och kollade vad det var där och självklart så började det precis en film som verkade vara jätterolig så jag tänkte att jag sätter min video på inspelning, så jag kan se filmen lite senare. För jag vill ju fortfarande se programmet som jag satt och kollade på innan det blev reklamavbrott så jag slår på min video på inspelning och går ut till vardagsrummet och slår på tv:n där och börjar kolla på det program som jag kollade på innan efter en stund kommer pappa och säger att de ska dra ut proppen igen. Jippie, tänkte jag och slår av alla apparater.

Det märks ju att man är ganska van med att det alltid finns en tv som man alltid kan kolla på. Och då kommer genast tanken upp i huvudet. Tänk att man klarade sig på endast en tv-apparat förr i tiden, då fick man snällt acceptera om det var något på tv som man inte ville se men resten av familjen ville se det..

/Therese

Morfar

Publicerad 2008-07-19 19:22:50 i Allmänt,

Saknar dig så grymt mycket morfar och nästan varje dag ställer jag mig frågan: Varför hände det just dig som var så glad oc alltid livade upp stämningen.
Och en dag som denna gör det ännu mer synligt, för idag skulle det ha varit din 67 års dag. Kan bara tänka mig vad hela släkten hade haft för oss nu i fall om du fortfarande levde. Vi kanske hade, just i denna minut, ståt och spelat kubb.

Jag vet att jag har sagt det många gånger, men min morfar betydde grymt mycket för mig och jag har nog inte riktigt förståt det förens nu, för han kom alltid och muntrade upp mig om jag var sur eller så var det han som retade mig så mycket att jag blev så sur och gick därifrån och ni som känner mig vet att jag kan bli riktigt sur.
När morfar försvann för lite mer än två år sen så försvann även en del utav mig.

Björn Sahlin du är grymt saknad och jag hoppas fortfarande att du ska komma och plinga på dörren och säga: "Hej jag heter Björn men kallas även för Nallebjörn!"

None
/Therese

Jag vann..

Publicerad 2008-07-19 15:22:34 i Allmänt,

Haha jag trotsade latheten imorse och gav mig ut på cykeln och trampade. Det var bland det jobbigaste jag gjort motvind och det blåste och hade sig. Men nu är det gjort och jag sitter här och är stolt över mig själv. Tror nästan att jag cyklade en mil. Med lite musik fixar man allt, ett tag höll jag på att ge upp i motvinden och tänkte att jag skulle vända hem. Men jag kom på att det kanske inte var så smart eftersom att jag skulle få dubbelt så mycket mer motvind om jag vände och cyklade hem så jag fortsatte med den dunande musiken i öronen.

Har även hunnit med att gjort ett riktigt styrkepass, så vad sägs om en belöning med god mat och lite godis ikväll?! Sen ska det kollas på fotboll på tv, Sirius spelar mot Åtvidaberg och det kan jag ju inte missa.

Tror nog att jag kommer ha träningsvärk imorrn, men det kommer inte stoppa mig för imorrn ska jag ut igen. På den svarta mountainbiken och den dunkande musiken i öronen. Så om ni ser någon dåre på cykel imorrn i området runt Tenstakyrka så är det lugnt ni behöver inte ringa någonstanns för att ni tror att det är någon dåre som är ute och cyklar, för det är bara jag.

Nu är jag igång och inget kan stoppa mig!
/Therese

Latheten i mig stiger fram...

Publicerad 2008-07-18 20:04:07 i Allmänt,

Kan erkänna här och nu att jag kanske inte har tränat så mycket som jag borde ha gjort hittills i sommar. Vet inte vad det beror på men det är bara så att saker alltid kommer i vägen och låter grymt mycket roligare än att ta ett jobbigt träningspass med styrka och kondition, eller så är det bara så att latheten i mig stiger fram och visar sitt sanna jag när jag inte har träning två gånger i veckan med fotbollen. Men jag känner att jag behöver denna träning fär att orka tre träningspass i veckan i höst + en match i veckan, kan även bli fyra om jag får chansen att spela någon A-lags match.

Imorrn ska jag fan ta mig ut och göra ett riktigt stenhårt träningspass och fortsätta så hela sommaren, för så här som jag håller på nu det kan jag inte fortsätta med..

/Therese

Uppsala tur och retur..

Publicerad 2008-07-18 11:02:40 i Allmänt,

Vet att det var ett tag sen jag skrev, men jag har känt att jag inte riktigt har haft tid med att skriva i denna blogg. Känns lite som att jag har hamnat i en bloggtorka precis som alla tidningar och nyheter brukar ha på måndagar. Men något sorts inlägg ska jag väl få till. Tänkte att jag kan börja med att berätta vad jag har haft för mig dessa dagar.

I måndags så valde jag att följa med pappa upp till kusinerna i Månkarbo där han skulle lassa hö. Det var riktigt trevligt.
I tisdags gjorde jag inget speciellt. I onsdags drog jag in till stan och träffade Linnéa kändes som att det var år och dar sen man såg henne. Då köptes det även två par tröjor, en t-shirt och en långärmad kofta.
Igår följde jag med mamma och Ika in till stan där vi åkte och träffade mormor för att senare åka runt till alla olika sorters affärer och kolla på olika tapeter till Ikas rum som antagligen ska göras om i helgen.

Som ni ser så har jag inte haft så mycket tid för denna blogg. Idag har jag inte så stor koll på vad som kommer hända. Men det lät som att vi skulle in till stan och köpa golv till Ikas rum. Känns som jag är i stan varje dag.

Erika, när ska vii hitta på något?

/Therese

Måndag=tråkigt

Publicerad 2008-07-14 11:53:26 i Allmänt,

Sitter här och frosar i olika solresor till varmare destinationer och det är måndag idag och då kommer alltid paniken i kroppen fram att man inte gjorde de saker som man ville göra i helgen. Nu kunde jag inte gjort så mycket mer denna helg. Men just nu känns det som att alla helger bara försvinner iväg och snart börjar alla olika högskolor och kurser osv och då kommer ingen ha tid att hitta på något.

Har tråkigt och vet inte vad jag ska ta och hitta på, har suttit och lyssnat på samma musik det vill säga ca sex låtar i ca två timmar om och om igen. Det kanske bevisar hur tråkigt jag har. Funderar helt alvarligt på att följa med pappa upp till kusinerna i Månkarbo som är 3, 4 och sju år. Pappa ska upp dit och köra in hö och jag har absolut inget att göra så varför inte följa med och hälsa på Findus?

Får se hur jag gör, tror inte jag har så stor lust att sitta och glo på denna dataskärm hela dagen.

/Therese

Vill åka bort...

Publicerad 2008-07-14 11:48:29 i Allmänt,

Kan man bli beroende av att åka utomlands? Tror nästan jag har blivit det, även fast jag bara har gjort det en gång. Men jag känner att det skulle vara grymt mycket skönare att åka iväg till Kreta igen. Är det någon som är på? Det är väl nu vi ska leva livet medans vi kan och inte komma när vi är runt 60 år "Åhh, tänk sommaren 2008 då när man var helt tokig och ville åka utomlands. Varför gjorde jag inte det?!"

Är det inte någon snäll liten själ där ute som vill åka iväg med mig, till värmen och solen. För all den fina färg som jag fick på Kreta syns knapp längre för att det inte har varit så bra väder här hemma i Sverige.


Helt ärligt! Detta går väl inte att tacka nej till?

/Therese

Jaaa..

Publicerad 2008-07-13 20:49:00 i Allmänt,

Grattis till mig som har kommit in på distanskursen i sportjournalistik i Växjö. Fick även veta att jag var 3:e reserv för radioutbildningen uppe i Piteå. 
Det var riktigt kul att få veta det. Då vet jag kanske vad jag kommer göra denna höst. 

/Therese

Presenter..

Publicerad 2008-07-12 11:13:05 i Allmänt,

Jag är glad. Igår var ju släkten här som ni kanske har förståt och så kom även Malin. Fick lite presenter, är faktsiskt nöjd med alla. Fick äntligen Beverly Hills 90210 säsong tre och fyra så nu har jag någonting som jag kan fördriva den tråkiga tiden med här hemma. Sen fick jag pengar och iPodhörlurar och så fick jag en bok med en nalle i, berättelsen om MIrandanallen. Men det bästa utav allt, måste nästan ha varit presentkortet på en tatuering i Sthlm. Citerar det som mina kusiner hade skrivit på kuvertet "Nu finns det ingen återvändo" nu ska jag äntligen få den.
Hela kvällen var lyckad igår, den blev som det alltid brukar bli på min födelsedagsgrillpartyn med släkten, trevlig med massor med skratt.

Denna dag ska jag tillbringa en stund framför min tv och kolla på Beverly Hills, lovar att jag kommer att ha kollat klart på alltihopa innan nästa vecka. Så jag hoppas verkligen på fint väder nästa vecka så jag inte kollar klart på allting för då har jag ingeting att kolla på i höst. Och sen lite senare så ska jag, mamma, pappa, Ika åka in till stan och träffa mormor och sen ska vi gå och äta kinamat och lite senare så ska vi bege oss till Filmstaden och kolla på Indiana Jones. Nu vet ni vart ni hittar mig idag!
Sitter just och funderar på om livet kan bli så mycket bättre än det här?

/Therese

Rubrik?

Publicerad 2008-07-11 13:10:45 i Allmänt,

Hade väl en ganska okej födelsedag igår. Många hörde av sig och sa grattis, tackar alla oehört snälla människor för det. Trot eller ej jag fick en tårta även fast jag inte trodde att jag skulle få det. Så gissa vad jag åt till frukost imorse, TÅRTA.
Fick i alla fall några presenter igår, hoppas på mer idag. Hoppas att jag får Beverly Hills 90210 och om jag har tur så kanske jag får presentkort på en tatuering. Hoppas.

Just nu sitter jag och laddar in musik på iPoden, men funderar på om jag ska gå och äta lunch. Magen börjar ropa efter något att äta.
/Therese

19 år

Publicerad 2008-07-10 12:02:32 i Allmänt,

Vad är det för dag idag? Joo, det är den 10 juli och det betyder att det är min födelsedag idag. Nu börjar jag ju bli riktigt "gammal", hela 19 år och det är så mycket jag har ogjort. Fast jag har ju några år på mig att uppfylla alla de kraven. Nu ska jag ta och bege mig ut i solen igen, inge kul att sitta inne när det är fint väder ute. Det roliga är att det har aldrig varit dåligt väder på min födelsedag,  inte ett enda år. Det är faktiskt lite kul. Tror inte att det blir så mycket presenter idag och det blir definitivt ingen tårta eftersom att släkten kommer hit och grattar min imorrn!

/Födelsedagsbarnet!

Nu är det gjort..

Publicerad 2008-07-09 16:51:34 i Allmänt,

Nu har jag gjort det jag aldrig trodde att jag skulle behöva göra! Jag skrev in mig på arbetsförmedlingen och måste ta kontakt med de inom 14 dagar.
Tror nästan att det kändes lite bättre direkt nu när jag har gjort det, nu är jag kanske en bit närmare drömjobbet.
Bjuder på en favorit!
/Therese

I väntan på mat..

Publicerad 2008-07-09 15:58:48 i Allmänt,

Sitter här och väntar på att maten ska bli klar, det är Ika som får göra den idag. Blir makaroner och någon sås. När jag satt och skrev det tidigare inlägget så tänkte jag att det kommer säkert bli regn idag och vad blev det? Joo, för en halvtimme sen öste regnet ner, har det inte regnat tillräckligt för i sommar?

En fråga som snart gnager sönder mitt huvud är : varför är det så svårt att hitta ett jobb? Känns som att jag kommer att vara arbetslös hela mitt liv. Och jag började söka flera månader innan vi slutade skolan men jag har inte fått svar från en enda. Känns nästan som att jag skulle valt att plugga vidare uppe i Piteå i höst istället för att jobba.

Nu låter det som att maten är klar, ska gå och kolla. Och vet ni vad....? Imorrn är det min födelsedag!

/Therese


 

Städdax

Publicerad 2008-07-09 11:21:14 i Allmänt,

Hade egentligen tänkt att jags kanske skulle ta och köra ett styrkepass idag, men jag har så pass ont i min vad så jag uteslöt genst den tanken. Hade även tänkt tillbringa en stund ute i solen idag för jag såg på vädret igår att det skulle vara fint väder. Men tyvärr så är det lite molnigt ute så solen kommer inte riktigt fram. Så jag får helt enkelt ta och städa, dammsugaren åker snart fram. Idag är det ingenting som jag kan ta och hitta på för att slippa städa. Dessutom så får jag väl ta och skylla mig lite själv eftersom jag frågade mamma och pappa igår om jag skulle ta och städa imorrn(läs tisdag) eftersom jag tycker att det skulle vara lite tråkigt ifall om de stod och städade på min födesledag.

Får väl börja nu så man blir klar någon gång idag.

/Therese

Köpte ett par nya skor.

Publicerad 2008-07-08 19:39:05 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen efter en dag i stan. Hittade ett par skor och de var exakt de jag letade efter (kommer en bild där nere) hittade även den almenacka som jag skulle ha så jag är nöjd med mitt besök i den "stora" staden. Även fast jag inte hittade några kläder som jag vill ha. Men jag får vänta tills i höst och hoppas på att det finns något roligare då.

Idag kom även den efterlängtade studentbilden på klassen. När jag satte mig ner och kollade på den så märkte jag hur grymt mycket jag saknar alla galna människor. På något sätt så kommer ni allihopa finnas kvar i mitt hjärta på något sätt.


Upp.fr. vän: Kjell (klassföreståndare)- Emma - Malin - Andreas - Mikaela - Jag - Emelie- Ingrid - Rebecca
Jakob - Mikael - Marcela - Carl - Jonas.

Snart ska jag gå och sätta mig framför tvn och kolla på Allsång på Skansen, sen efter det blir det nog Morden i Midsommer.
/Therese

Tisdag

Publicerad 2008-07-08 11:11:37 i Allmänt,

Halloj på er alla kära bloggläsare. Idag kan ni förvänta er en gladare Therese som inte kommer att klaga så mycket och om det komm något litet klagomål så ber jag så mycket om ursäkt. Vill inte att detta ska bli en tråkigblogg utan att man ska kunna få sig ett litet gott skratt när man besöker den och de senaste inläggen har väl inte bjudit på min bästa sida. Men jag kan inte rå för att det är pissdåligt väder ute och ingen kompis hör av sog så jag får sitta här framför datorn och inte göra ett piss. Men nu var det så att jag inte ska klaga utan jag tänkte berätta att solen kikar ibland fram mellan molnen och inget regn syns förtillfället och jag sa ju redan igår att jag skulle åka in till stan och det ska jag snart ta och göra. Men först måste jag gå och byta kläder och äta lite lunch.
Sen när jag och Ika har kommit in till stan så hoppas jag att jag hittar ett par skor, och då tänker säkert ni har inte hon skor så det räcker? Nej, det har jag inte ett par nya flippflop måste inhandlas. Sen hoppas jag att jag hittar en bra almenacka som är ett måste. Och sen vet man ju inte om man hittar något annat smått och gott. Sen låter det även som att jag och Ika ska äta mat inne i stan och vad passar då bättre än att gå till Cupido och avnjuta en god sallad, eller det kanske blir en god pizza på Jalla. Kan det bli bättre?

/Therese

Bläää..

Publicerad 2008-07-07 21:18:53 i Allmänt,

Tycker att denna dag kan beskrivas med ett enda ord......Tråkigt!
Jag har absolut inte gjort någonting och jag vill ha något att göra, vill inte sitta här hemma hela sommaren och häcka. Varför ska det vara så svårt att hitta ett jobb? Just nu känns det som att jag kommer gå hemma hela hösten och jag kommer inte att ha något jobb.

Har bestämmt mig för att åka in till stan imorrn även om det regnar, för här hemma tänker jag inte sitta en dag till. Har i alla falla någonting att glädjas åt, på torsdag fyller jag år och på fredag kommer släkten hit och firar mig och på lördag låter det som att vi ska gå och äta kinamat och att vi sen ska gå och kolla på bio.

Förlåt om jag klagar så mycket, men någon dag måste jag få göra det.

/Therese

Lördag

Publicerad 2008-07-05 10:44:28 i Allmänt,

Tyvärr så blev det ingen dagens bild igår för jag orkade aldrig sätta mig vid datorn igen efter att jag varit ute i solen hela dagen, det var grymt skönt.
Idag är det oxå sol ute men jag tänker inte tillbringa dagen ute på altanen i solen, utan tänker stanna inne. Det blåser ganska mycket ute och vädergubbarna har sagt att det ska komma regn idag. Sen lite senare så lät det som att vi skulle dra in till stan och hämta mamma efter att hon slutat på jobbet sen så tror jag inte att det händer så mycket mer.

Nu är det endast fem dagar kvar tills jag fyller år. :)

Dagens bild: Bjuder på en bild från Kreta. Denna dag åkte vi in till Chania och sen skulle vi gå till en restaurang och äta lite lunch.  Och eftersom jag inte var så hungrig så tänkte jag att jag tar en toast och dagen innan så åt vi lunch nere på stranden och då tog vi en varsin toast och de var jättestora, nästan 30 cm. Så jag hade denna stora toast i åttanke när jag skulle välja vad jag ville ha. Så kommer han och tar beställningar och jag säger att jag vill ha en toast. Då säger han vad lite jag äter och efter det blev jag kallad "little princess" och blev special behandlad. Och sen när alla fick en varsin Ouzo så fick jag någon liten citrondricka och denna, Ika fick även denna drink.

/Therese

Glad idag igen...

Publicerad 2008-07-04 10:56:35 i Allmänt,

Godmorgon alla morgonpigga läsare.
Vaknade upp imorse vid halv tio och kollade ut genom fönstret, genast när jag drog upp gardinen så sken jag upp i ett stort leende. Det är sol ute idag igen, känns som att det var en evighet sen det var sol i två dgar i sträck. Så jag tänker tillbringa dagen ute i solen och sen ska jag gå in och äta lite god lunch i form av tonfisksallad, kan det bli bättre?

Det enda som kan vara ett litet minus är att jag sitter och nyser som jag vet inte vad och så kliar det enormt mycket i ögonen så jag vet inte vad jag ska ta mig till för klia i ögonen får jag inte göra.

Sen undrar jag vart alla har tagit vägen?! För innan sommaren så satt jag och mina kompisar och planerade olika saker som vi skulle ta och göra under sommaren, tror ni vi har gjort något av det? Neej, jag har inte hört av de på flera veckor.

Neej, nu ska jag ta och bege mig ut i solen. Hörs nog senare.
/Therese

Sool..

Publicerad 2008-07-03 20:32:02 i Allmänt,

Nu kommer det äntligen ett inlägg där jag inte kommer klaga det lilla minsta. För idag kom äntligen det där bra vädret som vädergubbarna lovade. Så vart spenderades denna dag? Joo, ute i våran pool på Kretamadrassen. Kan tillägga att jag inte badade för jag tyckte att det var kallt, 20 grader. Är van med varmt vatten efter Kreta resan. Sen åt vi den underbaraste tonfisksalladen till lunch och sen efter det åt vi jordgubbar med glass och grädde som mormor hade köpt innan hon kom hit. Tror inte att det kan bli mer sommar än så.

Funderar på om jag ska ta och införa en dagens bild eller något liknande, vet inte vart det kommer sluta eller hur ofta som det kommer komma en "dagens bild" men denna dag kommer det i alla fall en.

Dagens bild: Blir såklart våran pool med Kretamadrassen. Det är en fin liten bild på den där man lägger huvudet. Det är en slags karta över städerna på Kreta och då när man ligger och flyter i vattnet så kan man kolla upp vart man är.



Hoppas ni hade lika bra väder som mig!
/Therese

Tråk...

Publicerad 2008-07-02 15:39:04 i Allmänt,

Sitter här och har riktigt tråkigt, har kollat överallt. Facebook, bilddagboken, läst andra bloggar men det finns inget roligt. Och detta inlägg känns inte som att det är så speciellt roligt heller för jag har egentligen ingenting som jag har att berätta. Men förvänta er inte att detta är det sista inlägget denna dag.
Var ute för lite mer än en timme sen och gick en liten runda, måste ju hålla konditionen uppe nu när det inte är någon fotboll och jag hatar att gå ut och springa eller gå i vanliga fall men nu så tvingar jag mig ut eftersom jag kommer få lida av det sen i höst när säsongen börjar igen.
Funderar på om jag ska börja gå och göra mat för magen börjar kurra lite smått, för er som är nyfikna så blir det Chicken bits med ris och currysås funderar även på att göra en sallad till.
Sen måste jag gå ut och ta ur sakerna som står i poolen för gubben som ska fylla på den kommer idag.

Hittade denna video på youtube, tycker låten är bra. Det är två låtar, den andra har jag ingen aning om vad det är men det är den första som är bra. Men kvaliten på bilderna är lite dåliga. För er som inte uppfattar texten så heter den We love you freddie och är insjungen av Arsenals fans. Enjoy! 



Varför kan ingen snäll människa ge mig ett jobb och lite pengar. ´
/Therese

Onsdag

Publicerad 2008-07-02 11:01:57 i Allmänt,

Jaha, vad är det fina vädret som vädergubbarna lovade skulle komma. Det är imorrn som det bästa vädret ska vara men det skulle komma redan idag. Och om man läser dagens unt väder så står det att det skulle vara sol med enstaka stackmoln, det måste vara ett stort stackmoln här hemma just nu då..

Vill tillbaka till värmen och solen på Kreta. Fattar inte varför man tyckte om den svenska sommaren när man var mindre?! Var det bättre väder då eller jag har faktiskt ingen aning.
Tror jag ska ta och köpa ett sommarhus på Gotland och ett på Kreta som jag kan åka till varje sommar och vara där och inte här. Visst Gotland är fortfarande i Sverige men det är oftast bättre väder där än någon annanstanns i hela Sverige.

/Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela