Therese

Så här ser jag på saken

Tack!

Publicerad 2008-06-30 21:04:53 i Allmänt,

Tack så otroligt mycket Erika. Min snälla kompis gjorde om bloggen åt mig och jag är nöjd med den :)
Tack, tack, tack!!

Tackar med denna låt, tror du fattar vad jag menar Erika!

/Therese

Jag ska bli spanjorska..

Publicerad 2008-06-30 11:55:26 i Allmänt,

Kollade på EM-finalen mellan Spanien och Tyskland igår. Och rätt lag vann, SPANIEN!! Säger bara grattis, det var ni värda.
Och efter att slutsignalen hade gått så blev jag så glad. Mamma och pappa: "Det är ju inte så konstigt, halv ditt hjärta håller ju på Spanien!" Det tror jag dom har rätt i. Spanien har spelat den bästa fotbollen under hela mästerskapet och jag läste på fotbollskanalen.se tror jag, "tänk att Sverige slog Spanien med 2-0 hemma på Råsunda. Vilken bragdmatch de gjorde!". 
Om vi tänker efter så gjorde inte Sverige en sån dålig tunering, de gjorde den bästa matchen mot Spanien och den sämsta mot Ryssland. Men jag tycker ändå att de kunde gått vidare till kvartsfinalen. Nu ser jag framemot VM-kvalet som börjar i höst och så längtar jag tills La Liga säsongen börjar igen så jag kan få se laget som tar störst plats i mitt hjärta Real Madrid.


/Therese

Fredrik Ljungberg

Publicerad 2008-06-28 19:53:36 i Allmänt,

Satt precis och läste en krönika på Aftonbladets hemsida om Fredrik Ljungbergs avhopp från svenska landslaget. Tycker att den var så bra att ni oxå borde läsa den. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/bank/article2779955.ab 
Jag tycker att Simon Bank beskriver den storhet som han besitter.
Och nu när han lämnar landslaget kommer det att bli ett hål och jag tycker att han kommer vara saknad.

Men jag vill ändå tacka för alla de här 11 åren som du har gjort landslaget roligt att kolla på.

/Therese

Jumbopriset

Publicerad 2008-06-28 19:10:39 i Allmänt,

Jaha, nu efter alla åskoväder och strömavbrott som kommit så tänkte jag att jag kunde knappra ihop ett inlägg om dagen. Vaknade tidigt imorse, klockan halv åtta skulle blivit väckt av min mobil runt halv nio. Men av någon anledning vaknade jag då med några timmars för kort sömn. Men jag masade mig upp ur sängen och satte mig och åt frukost. sen efter en stund så for jag och pappa upp till fotbollsplan efter att han skjutsat mamma till tåget som tyvärr skulle iväg och jobba så hon missade "alla" våra målchanser. Där uppe vid plan träffar vi allihopa som ska vara med i vårat lag, Onslunda Tigers.
Kommer egentligen inte ihåg så mycket utav matcherna, tycker att alla såg nästan likadana ut. Men det slutar i alla fall med att Karskulla i våran grupp vinner hela skiten och vi får av någon konstig anledning jumbopriset.
Men efter att vi ändå spelade så otroligt dåligt så tycker jag ändå att det var kul.

Funderar vad jag ska ta och hitta på nu, efter åskovädrerna så är allt urdraget och jag orkar inte gå och stoppa in alla kontakter igen så det blir väl att sitta här framför datorn och dega nästan hela kvällen. Tror inte jag orkar göra något annat, dessutom är jag ganska trött och tror att det blir en tidig sänggång ikväll..

/Therese

?

Publicerad 2008-06-28 08:56:44 i Allmänt,

Varför inte säga: Nej, jag vill inte vara med!
I stället för att dra sig ut i sista sekund?

Tråkdag

Publicerad 2008-06-27 13:21:48 i Allmänt,

Har absolut inget att göra, känner att denna dag egentligen var den dag jag skulle ha städat och inte igår då när det var sol. För idag är det massor med moln och det blåser för fullt, när ska den riktiga sommaren komma? Alla vädergubbar har sagt att det här kommer att vara den varmaste sommaren och bästa sommaren. Men då undrar jag när den ska komma.

Och eftersom jag har tråkigt så tänkte jag att jag kanske kunde försöka göra om lite här på min blogg, eftersom jag har ledsnat på utseendet. Men jag lyckades inte med något så jag väntar snällt på att Erika säger till när hon vill göra om den. Tänk att jag har Erika. Även fast hon inte har gjort om den än så säger jag ändå tack.. :) Bjuder även på en låt denna dag. Tror nästan att jag har blivit kär, älskar låten och han är inte dålig han heller ;)

/Therese

Fredag

Publicerad 2008-06-27 11:58:35 i Allmänt,

Jag vet egentligen inte vart jag ska börja. Är fortfarande besviken och mina känslor vet egentligen inte vad de tycker. För ena sidan är glad för att Spanien är i final i fotbolls EM och andra sidan tycker att det är extremt tråkigt att Malin inte kommer hit.
Varför lovar man en sak och sen säger en annan? Fattar inte det och om man inte vill vara med så tycker jag faktsikt att man säger det på direkten istället för att dra ut på det. För ju mer man drar ut på det desto större blir besvikelsen. 

Haha, fotbollsträningen igår måste ha varit bland de bästa på länge. Vi var 10 stycken och körde massor med små tävlingar och vi i röda laget vann stort över gröna. Tävlingarna var blandade med skratt för alla små missar och vi avslutade alltihopa med att grilla och av någon anledning kom vi in på bilar och började prata om gas, broms osv. Vet inte om ni läsare fattar vad som är kul. Orkar inte förklara det, men kul var det ifall, tror inte jag har skrattat så mycket på en fotbollsträning. Nu är det uppehåll i ca en månad innan träningarna drar igång igen. Men jag måste ändå ut och röra på mig :/

Nu laddar jag batterierna för fullt för morgondagen. Byacupen here we come!

/Therese

Ännu en bra låt.

Publicerad 2008-06-26 17:47:59 i Allmänt,

Vet att det är andra låten idag, men den är så himlans fin och jag tycker att ni ska lyssna på den..



Tycker att jag har varit duktig idag, jag hann med allt som skulle göras och jag hade även tid att sitta här framför datorn. Ska snart gå och byta om till träningskläder. Glädjen är fortfarande borta, den kanske kommer tillbaka ikväll när Malin meddelar att hon kommer att komma. Det bara känns som att allt jag har gjort är förgäves. Och det känns som att jag bara klagar och klagar.
/Therese

Glädjen som försvann

Publicerad 2008-06-26 15:09:02 i Allmänt,

Just nu känns det som att jag har städat i onödan. Blev klar för en stund sen och går och sätter mig här framför datorn och då skriver Malin att hon kanske inte kan vara med på lördag..
Så just nu känns det faktsikt lite onödigt, visst jag hade ju behövt städa i vilket fall som helst men då hade jag ju skjutit upp det tills imorrn.
Tycker inte att det är kul när folk drar sig ut i sista sekund, då blir allt som man planerat förstört.

Jag har kunnat tillbringat dagen ute i solen, vilket jag inte kan göra nu eftersom alla jävla moln har kommit fram.

Den glädje som fanns i min kropp känns bortblåst....

/Therese

.

Publicerad 2008-06-26 14:00:29 i Allmänt,


Denna låt kommer att gå varm i min iPod under sommaren!

/Therese

Har fortfarande inte tid med detta...

Publicerad 2008-06-26 13:27:44 i Allmänt,

Av någon anledning så dras jag till datan och till denna blogg. Vet itne varför det blir så och det känns som att jag verkligen inte har tid med detta, för tiden den bara drar iväg. Vet inte hur jag kommer hinna med allt och jag gör det ju verkligen inte om jag sitter här. Men jag har ingen lust att städa det är så tråkigt. Men jag borde verkligen städa, för jag har ingen som helst aning om när Malin kommer. Och det är lite dumt att skjuta upp det tills imorrn. 
Men jag har i alla fall kommit en bit på väg.

Slå in Malins present (X)
Gå ut med Rocko (X)
Plocka ur tvättmaskin hänga upp, plocka ur tvättskåpet, vika tvätten (X)
Vattna blommorna ()
Städa mitt rum ()
Laga och äta mat ()
Träna fotboll ()

/Therese

Har inte tid med detta

Publicerad 2008-06-26 11:18:54 i Allmänt,

Hej hopp alla bloggläsare. Jag har egentligen inte tid med detta inlägg, men jag ville ändå knappra ihop något. Jag har varit duktig och slagit in Malins present. Men jag har fortfarande många saker kvar som ska göras, fick dessutom reda på igår att jag ska gå ut med Rocko vid halv ett ungefär för farmor och farfar är på begravning. Så de saker jag ska ha gjort idag innan jag åker på träning är:
Slå in Malins present (x)
Gå ut med Rocko ()
Plocka ur tvättmaskin hänga upp, plocka ur tvättskåpet, vika tvätten ()
Vattna blommorna ()
Städa mitt rum ()
Laga och äta mat ()
Sen är klockan troligtvis runt kvart över 6 och det är dags att sätta sig på moppen och brumma iväg mot Skyttorp för den sista träningen innan uppehållet.
Sen ska jag kasta mig på moppen när träningen är slut och åka så fort som möjligt hem och kolla på Spanien-Ryssland.
Är det någon som vill komma och hjälpa mig eller har lust att byta sin dag emot min..
/Therese

Onsdag

Publicerad 2008-06-25 17:54:20 i Allmänt,

Idag har jag inte gjort så mycket. Har försökt tillbringa så mycket tid som möjligt ute i solen eftersom jag vill behålla den fina färgen från Kreta. Jag vet inte hur jag ska göra ikväll, om jag ska strunta i att åka och kolla på när damerna spelar sista matchen innan uppehållet eller om jag ska skita i det och bara vara hemma. Men det känns inte riktigt rätt att bara sitta hemma för det skulle vara kul att åka och kolla på de för det var ett bra tag sen jag träffade alla. Imorrn är det sista träningen innan uppehållet och jag har bestämmt mig för att jag ska åka och träna, även om jag vill det eller inte.

Imorrn måste jag öven ta och städa mitt rum innan Malin kommer hit, vet inte vilken dag hon kommer men det är ju bäst göra det imorrn för annars så skjuter jag bara upp det. Imorrn måste jag även slå in Malins presenter. Och så måste jag fortsätta att leta efter jobb. Får snart gå in till Arbetsförmedlingen och skriva in mig som arbetslös, men jag har ingen lust att gå massor med kuser och skit som de kommer att erbjuda mig. De kommer vilja att jag går en kurs om något som de tycker är brist på i samhället och det vill jag ju inte. Jag har en utbildning inom radio och den vill jag ha och inget annat. PUNKT SLUT!

/Therese

Inget skämt..

Publicerad 2008-06-23 19:28:01 i Allmänt,

Åh det var skönt. Igår fick jag det bekräftat för mig att detta EM inte var ett skämt. Spanien slog ut världsmästarna från 2006 Italien från VM och Spanien är nu klara för semifinal mot Ryssland. Hjälten igår heter såklart Iker Casillas.

Känner att det har blivit mycket fotbollsprat på denna blogg nu i några dagar och tänker gå ifrån det en liten stund. Idag for jag och Ika in med farmor och farfar till stan och handlade saker till byacupen, i detta läge känns det inte som att allt kommer att räcka. Men det får det helt enkelt ta att göra. Annars så har jag inte gjort så mycket mer idag och det hade jag inte heller tänkt att jag skulle göra. Imorrn är det inte heller så mycket som jag ska göra, det är fotbollsträning på kvällen men jag funderar på att skippa den för idag fick jag bara helt plötsligt ont i benhinnorna. :/ Och det är bara en match kvar och den är på onsdag och den lär jag ju inte få spela eftersom jag inte har tränat på några veckor pga av diverse saker som tex Kretaresan och studenten.

Börjar ledsna på utseendet på min blogg och undrar ifall om någon har lust att göra om den?? Eller har något förslag på vad jag ska göra för förändring så är det bara att skriva en kommentar.

Hej så länge!
/Therese

Är det ett skämt?

Publicerad 2008-06-22 11:37:21 i Allmänt,

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, men jag tyckte ändå att jag ska klottra ner något så då får jag väl försöka.
Det kommer inte hända så mycket idag, tror jag snart kommer bege mig ut i solen. Då blir det första gången efter att vi kommit hem från Kreta. Det är ju nu en vecka sen vi kom hem och jag har inte varit ute i solen en enda gång. Visst det har ju knappt varit någon sol och jag tycker att det bevisar att det inte har varit något bra väder.

Nu kom jag på vad jag egentligen skulle skriva. Det var att jag tycker att EM just nu är ett enda stort skämt, igår åkte det laget som spelade den bästa fotbollen och som jag tycker var värdiga vinnare av hela EM Holland fick igår lämna EM. De förlorade mot Ryssland med 3-1, misstolka mig inte för jag tycker inte att Ryssland var ett dåligt lag. Men det känns som alla "stora" länder bara försvinner. Först Sverige, sen Portugal och nu Holland. Jag säger redan nu att jag inte kommer bli förvånad ifall om Spanien förlorar ikväll mot Italien. Det känns som att det inte är de "storas" EM.
Om det blir så att Italien vinner ikväll så hoppas jag verkligen att Turkiet vinner mot Tyskland, som är ganska omöjligt som det känns just nu och att Ryssland vinner mot Italien och då blir det Turkiet Ryssland i finalen. Men i vilket fall som helst om inte Spanien går vidare så spelar det egentligen ingen roll om vilka som går vidare och vilka som vinner, för då kommer jag inte kolla ändå.
Heja Spanien!
/Therese

Lördag

Publicerad 2008-06-21 20:37:45 i Allmänt,

Hoppas att ni allihopa hade en trevlig midsommar. Det kan jag säga att jag hade, utan att blanda in någon alkohol. ;)
På dagen åkte vi till Vattholma för att kolla på när Ika dansade och sen åkte vi fort hem för att byta om och sedan bege oss ner till Matte, Kattis och Emil. Där nere var det massor med människor och det var riktigt kul. Det bjöds på god mat och gott sällskap.
Åkte hem runt halv ett och är inte så värst trött idag.

Kan inte fatta att det snart har gått en vecka sen vi kom hem från Kreta. Längtar grymt mycket tillbaka. Tänk så skönt att kunna ligga på stranden en hel dag och inte behöva tänka på något annat.
Måste försöka hitta något jobb så jag får några pengar i höst och det känns ganska lönlöst. Har inte hittat något hitills så varför ska jag då hitta något nu.
Ska gå och kolla på fotboll, Holland vs Ryssland.
Heja Holland!

/Therese

Byte av nationalitet?

Publicerad 2008-06-19 20:11:51 i Allmänt,

Helt allvarligt, vad fan gjorde svenska landslaget igår. 2-0 mot Ryssland, fattar fortfarande inte hur det kunde hända. Det som såg så bra ut mot Grekland och i första halvlek mot Spanien var som bortblåst. Ingen kämpade för varandra och alla bara klaga på varandra. Trodde faktiskt att det skulle gå bättre, men antagligen så är vi inte bättre än så här. Helt ärligt, om vi hade spelat så där mot San Marino så skulle vi förlorat.
Idag kan man läsa om hur alla experter skriker om Lagerbäcks avgång. Och jag vet inte om jag skriver på det med. För det känns som jag fortfarande är i chocktillstånd.

Hur kommer det att gå för Sverige nu i VM-kvalet i höst. Det är ju bara att glömma ett stort mästerskap på några år, för så som vi spelar nu så kommer man varken till EM eller VM!
Nu håller jag på Holland och Spanien under återstående dagarna utav EM!

/Therese

Hmmm

Publicerad 2008-06-19 13:48:49 i Allmänt,

Detta inlägg skulle publicerats i måndags men pga pissväder med åska och regn så slutade vårat internet fungera och det började fungera igår som tur är.
Kommer antagligen inte komma ett till inlägg från mig idag eftersom jag har så mycket saker jag ska göra, så jag har egentligen inte tid för detta. Men jag tycker att ni borde få veta vad vi gjorde under resan.


Skulle publiceras måndagen den 16 juni.

Now I'm back in bussnies, det är så man brukar säga va?!

Nu har jag varit hemma i ungefär en dag och längtar redan tillbaka till Kreta. Det var så grymt skönt där borta, varmt och solen sken hela tiden och man behövde inte tänka på någonting på hur det ska bli sen i höst om jag inte hittar något jobb osv. Och när vi kom hem igår så var det kallt, 20 grader. Det kanske inte ni tycker att det är kallt men jag tycker att det är svinkallt, jag är van med cirka 30 grader på dagen och runt 20 på kvällen. Och imorse när jag vaknade upp så sken inte ens solen ute och det har regnat hela dagen + att det är åskat och varit strömavbrott, så det var mycket bättre på Kreta, tror nästan att jag ska ta och flytta dit.


Nej, men ska jag ta och berätta lite kort om vad vi har gjort på resan.


Klockan 5 på morgonen den 8 juni ringer alarmet på mobilen och det är dags att gå upp och äta frukost. Runt klockan 5:40 packar vi in oss i bilen och far mot Arlanda, på vägen ansluter även mormor och morbror Micke. Sen sitter vi på Arlanda i ungefär en och en halvtimme innan vi får gå på planet och 8:25 lyfter vi mot Kreta. Runt klockan ett lokaltid landar vi på Kreta, Chaina, och möts av den sköna värmen. Där fick vi stå och vänta på vårat baggage i nästan en timme och min och Ikas väska kom sist utav alla. Sen satte vi oss på bussen som skulle ta oss mot Agia Marina och Caldera Village. När vi var framme packade vi upp och kastade oss i poolen och det var grymt skönt. Sen gick vi ut och åt mat på en restaurang som inte låg så långt ifrån hotellet. Jag tog en pizza som inte alls var god.


På måndagen gick vi ner till stranden där mötte vi en riktigt rolig kille som tog betalt för solbäddarna, han hade massor med skämt om svenska landslaget och att Grekland var bättre i fotboll, men han ville att det skulle bli 0-0. Det var grymt skönt i vattnet och vi låg nere på stranden nästan hela dagen. Sen gick vi upp till hotellet och duschade och gjorde oss i ordning för att senare gå ut och äta mat. Denna dag hittade vi en restaurang som jag älskar. De serverar den godaste pastan jag någonsin har ätit. Där jobbade även en svensk och alla som jobbade där var grymt sköna.


På tisdagen badade vi i poolen och senare på dagen gick vi ner till "streetan" i Agia Marina. Köpte en fotlänk och hittade en Real Madrid handduk som jag senare köpte. Sen gick vi hem och åt en grymt god sallad och senare på kvällen så gick jag, pappa och Micke ner och kollade på Sverige-Grekland på en restaurang och det var grymt kul och efter att Sverige vunnit matchen så gick alla svenskar och hejade på oss för jag hade min Sverige tröja på mig.


På onsdagen åkte vi in till staden Chania. Där köpte jag lite olika saker bla presenter till Malin och Mikaela, men jag berättar inte här vad det är för jag har en känsla av att de brukar läsa min blogg ibland. Vi gick runt där och nere i hamnen hittade vi en rolig kille som satt och spelade musik och hade massor med gossedjur (kolla bilden). Sen gick vi och åt lunch på en restaurang och där blev jag kallad "little princess" utav en av servitörerna. Sen när alla fått en varsin Ouzo, förutom jag och Ika. Det är en grekiskdryck som man får efter maten som tack för att man åt deras mat. Så fick jag och Ika en varsin alkoholfri drink. Har ingen aning om varför man han sa något om little princess.
 


På torsdagen så gick vi ner till stranden och badade, denna dag var inte greken lika glad och han sa att han gömde Greklandsflagga uppe i parasollet för han ville inte visa att han var grek. Han sa även att han tyckte att Sverige var det bättre laget och förtjänade att vinna. När vi låg nere på stranden så fick min iPod spratt och växlade mellan låtarna hur den ville, så gjorde den även när vi kom hem från stranden sen också. Denna dag gick vi och åt på Alteri igen, svensk stället.

På fredagen badade vi i poolen och sen gick vi ner och åt mat på en annan restaurang denna dag. Jag åt lassange, men det var ingen vanlig lassange för istället för köttfärs så var det bacon och skinka. Men det var riktigt gott det med.


På lördagen badade vi nere på stranden och tog hämtpizza som vi åt hemma på hotellet, den var riktigt god. Senare på dagen gick vi ner och åt glass i en glassbar och förflyttade oss senare till en sportbar och såg Sverige förlora mot Spanien med 2-1. Men när vi gick ner till glassbaren fick jag en rolig reaktion på min tröja. Vi mötte en svenskfamilj som var på väg upp till hotellet efter en dag på stranden troligtvis, jag gick med min Sverigetröja på mig och när de kommer förbi mig så vänder sig ena killen om och kollar vad det står på min tröja och säger högt Therese! Som vem är det han trodde att det skulle stå något annat namn.


Söndagen var den sista dagen på Kreta och vi började morgonen med att packa våra väskor för att sedan få skjuts ner till bussen som skulle ta oss till flygplatsen i Chania. När vi kom fram till flyget fick vi veta att det var cirka en timme försenat. Jag kan säga att det inte var kul att sitta på flygplatsen i över två timmar och inte ha något att göra. Sen fick vi äntligen gå på planet och där fick vi veta att det var strejk i Grekland och därför fick inte alla plan flyga när de skulle. Så vi lyfte cirka 1,5 timme efter den ordinarie tiden.


Inser att detta inlägg blev ganska långt men jag hoppas att du har orkat läsa igenom hela. Jag kan säga att jag kommer sakna Kreta grymt mycket och jag vill tillbaka dit. Jag kommer att sakna alla otroligt sköna människor, speciellt personalen på Alerti och killen nere på stranden. Det var så kul för varje dag när vi gick förbi Aletri på väg upp till hotellet så hejade de alltid på oss.


/Therese

Hemma

Publicerad 2008-06-15 21:24:15 i Allmänt,

Tjohoo.. Nu är jag hemma igen. Har varit hemma i cirka en timme. Planet blev ungefär 1,5 timme försenat från Kreta pga någon flygstrejk i Grekland. Så vi fick sitta en timme extra på flygplatsen i Chania, vilket inte var så kul.
Kommer komma ett längre inlägg imorrn, för nu ska jag gå och kolla på Schweiz-Portugal med svenska kommentatorer, har fått kolla på grekisk tv med grekiska kommentatorer, men det var kul det med.

/Therese

Inte långt kvar...

Publicerad 2008-06-07 10:49:35 i Allmänt,

Nej, nu är det inte så långt kvar innan jag åker till Kreta. Imorrn runt klockan 05:40 sätter vi oss i bilen och far mot Arlanda. Jihoo, klockan 08:25 lyfter planet och runt 13 någonting landar vi lokaltid på Kreta.
Hörs om en vecka..
/Therese

Jag har tagit studenten

Publicerad 2008-06-07 10:31:04 i Allmänt,

Vet inte riktigt om jag har fattat det än, men jag har i alla fall tagit studenten. Det känns så overkligt, lilla jag har tagit studenten. Det kändes som jag nyss började ettan och träffade erika som sa att om hon skulle varit ett djur så skulle hon varit en fågel och flygit i det blå eller att hon frågade om jag hade en penna som hon skulle kunna låna. Och i torsdags så stod jag där i min vita kläning mina vita skor och sda hejdå till mina underbara klasskompisar i RTV3B, de här två åren har varit helt fantastiska. Kommer sakna alla grymt mycket och jag får inte glömma de bästa lärarna Kjell och Kicki.

Dagen började tidigt, fick skjuts till Becca utav Malin. Lite champangefrukost hemma hos henne, jag drack vatten och åt en macka och jordgubbar. Sen for vi till skolan med bussen, vi fick en tillsägelse utav busschaffören för han tyckte att vi inte skulle sjunga. Sen var vi framme vid skolan där vi fick gå på röda mattan och se alla studenter, sen till klassrummet och få betyg. Sen fotografering sen lunch och sen tillbaka till gallerian där lärarna klädde ut sig och dansade. Det var grymt kul. Sen bar det iväg till Lennakatten och åka den ner till Bergsbrunnaparken för att möta familj och vänner. Tågresan var bågot av det bästa jag varit med om, vi tryckte ihop oss på den lilla avsatsen, fast vi är ju bara 13 stycken så det blev inte så trångt och så stod vi så och tåget tog oss ner mot stan, hela tiden sjöng vi Radio Sha la la la la la....
Sen träffa familjen, sa hejdå till klassen, åkte och hämta tårta, åkte hem. Sen kom släkten hit och firade mig. Fick massor med roliga saker bla. ett supporter sätt från Intersport en äkta matchtröja med mitt namn och så var det lite mer saker i det paketet, sen fick jag en skolåda med massor med godis från Ika, sen fick jag även massor med pengar, rättare bestämmt 6100 kr.

Tack för de här två åren RTV3B, bästa klassen ever!

/Therese

Dagen med stort D....

Publicerad 2008-06-04 18:02:29 i Allmänt,

Imorrn är dagen med stort D.. Det är då jag tar studenten. Det känns ganska konstigt att allting bara tar slut och att jag aldrig mer behöver gå i skolan.
Ska upp tidigt imorrn, Malin kommer och hämtar mig klockan halv 7. Då ska vi bege oss till Becca och ha campangefrukost, sen ska vi bege oss till skolan klockan 9 och sen klockan 13:00 kommer vi ner till Bergsbrunnaparken med Lennakatten, så den som vill komma och fira min student är välkommen att komma ner dit till klockan ett.  
Sen efter det så ska jag hem och firas utav släkten. Sen när de har åkt så ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk.
Kan säga att min student kommer bli lugn, eftersom jag är sjuk och jag vill gärna bli frisk innan vi åker till Kreta på söndag..

/Therese

Helgen som gått

Publicerad 2008-06-04 17:56:26 i Allmänt,

Nu tänkte jag ta och sammanfatta min fullspäckade helg lite kort.
I fredags drog jag hem till Malin efter skolan och var kvar där ända tills på söndagen.
På lördagen var det fest i ekebybyggdegård, Malins mamma och morfar hade 100 års kalas, tycker ni kan räkna ut själva vad de båda fyllde. det kom runt 75 pers och jag, Malin och hennes bror Patrik skulle se till så att det hela tiden fanns mat och dricka framme och det var lagom stressigt. Det blev värre sen när efterrätten skulle serveras för då vi samtidigt som vi ställde fram tårtan och kaffe, tonvis med disk från maten. Det blev grymt jobbigt och sen när vi var klara vid elva var vi grymt trötta och ville helst utav allt åka hem och sova. 
Sen på söndagen så vaknade jag och Malin tidigt, runt klockan 10 satte vi oss på buss 811 som tog oss till Uppsala och där tog vi upptåget mot Upplands-väsby och i Knivsta så anslöt även, Karin, Helena, Mikaela och Felicia. För er som inte förstår vart vi är påväg så kan jag berätta att vi är på väg till Råsunda. Vi var där några timmar innan matchstart, så vi passade på att äta mat på donken och bara njuta av det fina vädret. Kan påpeka att jag inte njöt så mycket utav vädret, för jag vaknade upp på morgonen med en förkylning och ont i halsen.
Jag tyckte inte matchen var ett dugg kul och satt mest och tänkte på min onda hals och hur det skulle bli på studenten och Kreta resan. Matchen slutade 0-1 till Ukraina.

Det var min lilla helg, som blev lyckad om man bortser från förkylningen och halsen.
/Therese

Onsdag

Publicerad 2008-06-04 09:49:45 i Allmänt,

Godmorgon. Vaknade för nästan en timme sen av att det var jättevarmt inne i mitt rum. Tänkte att jag skulle gå och äta frukost snart, för min mage skriker efter något att äta.
Idag så ska jag städa mitt rum eftersom det är studenten imorrn och då kommer hela "tjocka" släkten hit. Sen ska jag eventuellt lägga mig i solen.

/Therese

Tisdag

Publicerad 2008-06-03 17:46:12 i Allmänt,

Hej hopp alla kära läsare.
Kom hem för ca 10 min sen efter den absolut sista skoldagen på GUC, räknar inte torsdag som en skoldag. På ett sätt så känns det jäkligt konstigt, för allt har gått så fort och som jag sa i det tidigare inlägget så kommer jag sakna min klass grymt mycket för utan de så hade jag inte utvecklats så här mycket som jag har gjort.

Kommer inte dra hela min helg i detta inlägg för jag ska precis gå och äta mat och senare tänkte jag dra iväg och kolla på träningen som jag inte kommer vara med på eftersom jag är sjuk.

Nu är maten klar, hörs imorrn!
/Therese

Sista skoldagen

Publicerad 2008-06-03 10:12:42 i Allmänt,

Det känns lite konstigt att det här kommer vara den sista "riktiga" skoldagen i hela mitt liv. På torsdag tar jag studenten och sen vet jag absolut inte vad som händer. Men det får vi se och jag hoppas att det löser sig med något jobb.

Idag börjar jag klockan 12:45 och då ska vi bränna ner alla saker som vi gjort under alla dessa år på radion. Sen efter det ska vi gå till Årsta IP och se på när lärarna får stryck utav oss treor, i en fotbollsmatch.

Igår var jag på middag med klassen och det var grymt kul, vi pratade gammla minnen som vi hade med klassen. Kan ju bara nämna några:
- Anna Hansen, när hela klassen valde att gå emot henne och det slutade med att hon inte ville ha oss i svenska b i trean.
- Emma Linas tröj val, tycker inte att jag behöver fölklara det.
- Karro, ingen förklaring där heller. Ni som var med vet vad jag menar.
- Alla olika filminspelningar och studiebesök.
Fan vad jag kommer sakna alla er i RTV3B, vi är den bästa klassen ever. Med de bästa lärarna Kicki och Kjell.

För övrigt kan jag berätta att jag blev klassens dojja, med motivering:
Katt, natt, hatt, skratt.
Nej nu ska jag sluta skojja.
Du blir klassens dojja!

En liten förklaring på det är att de tycker att jag kommer med nya skor hela tiden. Men det kanske inte är så konstigt att jag gör det när jag har en underbar mamma som jobbar i en skoaffär. Jag räknade hur många skor jag hade igår när jag kom hem och jag kom upp i 13 par skor och då kan jag ha glömt några. Det är lite kul att jag har lika många skor som vi är i klassen.

Nu måste jag gå och göra mig i ordning. Kommer en utförligare rapport om min helg under denna vecka!

/Therese

Back in business

Publicerad 2008-06-01 21:11:19 i Allmänt,

Tjohoo!
Nu är jag hemma igen efter en helg som varit full av roliga saker. Men jag tänkte inte berätta om det idag, utan det får bli en annan dag tex på tisdag.
Kan bara berätta att jag har gått och blivit sjuk, ont i halsen och förkyld.
Imorrn är det middag med klassen och det blir kul.
Om exakt en vecka så befinner jag mig på Kreta.
På torsdag är den sista dagen i skolan(!) Det känns riktigt konstigt.

Nej, nu väntar duschen på mig sen ska jag krypa ner i soffan framför tv:n och smaskar i mig lite godis.

/Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela