Therese

Så här ser jag på saken

Onsdag

Publicerad 2008-05-28 18:12:42 i Allmänt,

Nu har nästan hela onsdagen gått och jag har tillbringat den mesta tiden ute i solen. Tänkte snart ta och bege mig mot duschen och ta en välbehövlig dusch och sen när håret har torkat så ska jag platta det. Sen ikväll så ska jag kolla på Grey's anatomy.

Åhh  jag har glömt bort att berätta att vi fick tårta igår på träningen, Kenta hade bakat den. Vi fick den eftersom vi hade varit så duktiga och vann mot Gimo i helgen. Jag var dock inte med i denna match men fick ändå njuta av den goda tårtan. Men innan jag drig på träning hann jag springa till Cupido och köpa sallad, som jag åt på mammas jobb och jag hann även med att köpa studentpresenter till Erika, Malin och Mikaela. Det är jätteskönt för då är i princip allting fixat och klart inför studenten..

Imorrn är det dags för skola igen, denna gång står det Elevexpo på schemat. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det är som en mässa där alla treor får ställa ut sina saker som de gjort under året och så kommer privat personer och företag och kollar på sakerna. Det är även nu ikväll, men eftersom jag går radio så finns det inget att ställa ut. Utan vi har en radioteaterfestival imorrn som kommer vara mellan 10-12 i aulan. Själv kommer jag inte befinna mig där just då, utan kommer att sitta i gallerian med mina kompisar Malin och Mikaela. Där kommer vi att sitta vid ett bord som är uppbygt som en "radiostudio", vi kommer att spela lite musik mer vet jag inte. Sen vid klockan 15:00 så är det stipendieutdelning, såg igår att jag var nominerad till två olika stipendier, ett på radio Uppland och ett på stage line. Kan ju säga att det känns lite oväntat och jag förväntar mig inte att jag ska vinna...
/Therese  

Lunch dax

Publicerad 2008-05-28 11:56:36 i Allmänt,

Nyss inkommen från solen. Dax att äta lunch och sen bege sig ut i solen igen och läsa bok och pressa.

Nu är det endast 7 dagar kvar i skolan och......
None

10 dagar kvar tills jag sitter på planet till Kreta.. Längtar grymt mkt!

/Therese

Nästa anhalt: Ut i solen..

Publicerad 2008-05-28 11:00:05 i Allmänt,

Nu har jag gjort det mesta som jag lovat att jag skulle göra idag, plocka i diskmaskin, vattna blommorna osv. Så nu har jag bestämmt mig för att jag ska ta och bege mig ut i solen i några timmar och hoppas att det gör något resultat.

Kommer väl in igen när det är dags för lunch.
/Therese

Godmorgon

Publicerad 2008-05-28 09:59:07 i Allmänt,

Vaknade för nästan en timme sen och gör som jag alltid gör, drar gardinerna åt sidan och checkar in vädret. Skoja inte om jag blev glad när jag såg att det var sol ute. Det betyder att jag kommer spendera hela dagen ute i solen.

Idag är jag ledig som de flesta kanske förstår och det är grymt skönt för det är inget spec vi gör i skolan, känns som att vi bara sitter av tiden eftersom betygen sattes i måndags.

Nej, nu skriker magen efter frukost så jag ska ta och bege mig till köket och se vad jag hittar.

/Therese

Måndag

Publicerad 2008-05-26 19:44:10 i Allmänt,

Idag är det måndag den 26/5-08. Det betyder att det inte är så många dagar kvar i skolan. Ingrid och Emma ränkade ut att det var 4 skoldagar kvar för mig. Nästa torsdag står jag där i min vita kläning, mina vita skor och i min vita mössa och är glad. Men på ett sätt så känns det så konstigt. För jag har ingen aning om vad som händer efter, jag har inget jobb och det är ingen som svarar på alla ansökningar som jag skickar.

Idag åkte jag till frissan efter skolan och det betyder att jag har klippt håret och fått massor med ljusa slingor. Ungefär som förra sommaren, då jag gjorde exakt likadant. (Bild kommer där nere)
Idag fick jag även veta några betyg,
 I Historia får jag VG

 I Religion får jag G

 I Projektarbetet får jag MVG

 Och i Berättarteknik så får jag troligtvis MVG


Snart så ska jag förflytta mig till soffan och kolla på träningsmatchen mellan Sverige och Slovakien.



/Therese

Trött..

Publicerad 2008-05-24 19:49:32 i Allmänt,

Är trött i hela kroppen, allt känns jättesegt och jag orkar inte göra så mkt. Men jag tänkte ändå knappra ihop ett litet inlägg.
Idag spelade vi ju match mot Alunda, tyvärr så förlorade vi med 1-2. Men jag tycker att vi gör en riktigt bra match och Figge var hur bra som helst i målet.

Snart ska jag sätta mig framför tvn och kolla på Las Vegas, sen är det Eurovision som gäller....

Imorrn är det morsdag och då kommer mormor hit. Hoppas att det är lika fint väder imorrn som det var idag, så man kan bättra på brännan innan studenten.

/Therese

Lördag

Publicerad 2008-05-24 10:34:48 i Allmänt,

Vet egentligen inte vad jag ska skriva för jag har egentligen inte sån stor lust att skriva något. Men jag tycker att jag borde skriva något eftersom jag inte skrivit på två dagar. Jag gör så att jag tar och berättar lite kort vad jag har gjort de två dagarna...

Torsdag: Ledig/ Operation Dagsverke, åkte in till stan och slösade pengar. Hittade ett par shorts och ett linne som mamma köpte åt mig. Sen åkte vi hem till mormor och åt lunch. Sen åkte vi och hämtade pappa på jobbet och så skjutsade mamma ner oss till Studenternas för det vankades ju match mellan Sirius och Häcken. Pappa hade fått biljetterna av en jobba kompis som i sin tur hade fått de från DHL. Vi kom dit två timmar innan matchen börja och fick vara med i olika tävlingar, äta mat osv. Vann ett paraply för jag svarade rätt på vilken den största segern för Sirius var. Och eftersom jag, Malin och Mikaela har gjort ett projektarbete om det så kunde jag ju det. Sen började matchen och det var inte lika underhållande som förra säsongen, tyvärr så förlorade Sirius matchen med 0-2.

Fredag: Detta var min andra skoldag denna vecka och jag kan säga att den inte var jobbig. Hade sovmorgon till 10.35 och då skulle vi redovisa vårat projektarbete och sen när alla hade gjort det var klockan runt halv ett och då fick vi sluta. Det var grymt skönt.

Idag är det fotbollsmatch som gäller i det fina vädret, som ungefär en timme är det samling vid Örvallen. Hoppas att den första vinsten kommer idag. Sen ikväll ska jag sätta mig framför tvn och kolla på Eurovision Song Contest.

/Therese

Vill ha sol och värme..

Publicerad 2008-05-21 15:41:03 i Allmänt,

Imorse när jag vaknade sken solen förfullt och jag tänkte att det kanske kunde bli fint väder utan massor med regn. Men icke sa nicke för cirka en timme sen började det regna och det gör det fortfarande. Tycker att det har kommit tillräckligt med regn nu och att lite sol skulle passa ganska bra med tanke på att studenten snart kommer och det ser ju lite bättre ut om man har fått lite färg på sig.

Imorgon är jag oxå ledig, eller egentligen är det Operation dagsverke men det betyder att jag inte gör något men lämnar in pengar ändå. Men hela min dag är bokad imorrn. På dagen ska jag in till stan och shoppa saker/kläder till Kreta och andra tillfällen. Det ska jag göra med Ika, mamma, mormor. Sen på kvällen ska jag och pappa på Sirius-Häcken (fotboll), det blri riktigt kul, första gången i år som man ser Sirius spela live. Sen ska jag och pappa bege oss till upptåget och sen i Vattholma hämtar förmodligen mamma upp oss och vi far hem och kollar på eurovision song contest semi 2. Sen är det sovdax för mig och dagen efter är det skola.

/Therese

Lunch time

Publicerad 2008-05-21 11:45:41 i Allmänt,

Nu har jag varit duktig och dammsugit hela huset. Klockan börjar närma sig 12 och det betyder att det är dax för lunch. Tror det blir en pan pizza för mig idag, orkar inte ställa mig och göra något annat. Det är ju så enkelt att bara lägga in den i mikron och värma den i 2 min och sen är det klart.

Åhhhh, ge mig ett jobb nu, snälla. Paniken blir bara större och större, hittade ett jobb på radio uppland igår. De ville ha en medarbetare till deras morgonprogram, jag tänkte att det där måste jag ju söka. Men så såg jag det stora problemet.... Man behövde ha körkort....(!) Så där sprack den möjligheten.

/Therese

Onsdag

Publicerad 2008-05-21 10:29:20 i Allmänt,

Träningen igår var grymt jobbig men grymt kul. Vet inte varför den var så hemskt jobbig, vi gjorde det vi brukar göra men jag var helt slut i benen efter träningen och orkade knappt gå.
Sen efter träningen for jag fort hem och hoppade in i duschen och sen satte jag mig framför tvn och kollade på Eurovision, det var det sämsta semifinalfältet jag någonsin sett.

Idag är jag ledig som vanligt och det är grymt skönt, dum som jag var lovade jag igår att jag ska dammsuga huset så jag får väl ta och göra det snart.

/Therese

Tisdag

Publicerad 2008-05-20 13:36:25 i Allmänt,

Kom hem för nästan en timme sen från skolan, var där och gjorde omprovet i religion och åkte sen. Tyckte att det var enkelt men det var ändå konstiga frågor. Men det borde bli ett G tycker jag.

Ikväll blir det fotbollsträning och sen hem fort som tusan och in i duschen och sen ska jag sätta mig framför tvn och kolla på Eurovision Song contest semi final 1 som börjar ikväll.

Imorrn är jag ledig, på torsdag med och på fredag låter det som att jag bara behöver redovisa projekarbetet och sen får jag åka hem. Det märks att det inte är många dagar kvar nu...

Nej, tror jag ska gå och kolla på Eva och Adam fyra fördelsedagar och ett fiasko som Ika sitter och kollar på nu. Undra om den är lika bra nu man tyckte när man var liten?
/Therese

Varför?

Publicerad 2008-05-19 17:01:27 i Allmänt,

Varför funkar det inte?? Har försökt gå in på svenskafans hemsida i över en timme nu, men det funkar inte. Hela tiden kommer det upp en ruta om att internet explorer har upptäckt ett fel och måste därför avslutas. Var samma sak igår med, det fungerade i skolan men inte här hemma!

VARFÖR??!!

/Therese

Måndag

Publicerad 2008-05-19 16:56:18 i Allmänt,

Då var det måndag igen, men denna måndag känns inte lika jobbig som alla andra måndagar. Kan bero på att jag bara har ett omprov imorrn att göra efter det får jag åka hem och är ledig fram tills på fredag och då känns det inte heller så ansträngande, låter som att vi bara ska redovisa vårat projektarbete och sen gå hem.

Är riktigt hungrig, men jag orkar inte göra mat så kan inte någon snäll person komma hem hit och göra mat åt mig för det är ingen annan hemma.
/Therese

Söndag

Publicerad 2008-05-18 11:12:17 i Allmänt,

Igår gjorde jag inte så mycket. Följde med in till stan när Ika skulle fixa nya glasögon. Sen åkte jag hem och åt massor med godis och kollade lite smått i religionsboken och det känns som jag kan allting men jag får väl kolla på allting igen.
Igår regnade det och det gör det idag med och det är vekligen inte det vädret jag vill ha, jag vill ha sol och värme så man hinner bli lite brun innan studenten. Som det ser ut nu så kommer man smälta in i den vita färgen på kläningen..

Snart ska vi till mormor så jag ska gå och fixa mig. Vi ska planera Kreta resan tror jag, riktigt trevligt.

/Therese

...

Publicerad 2008-05-16 13:52:11 i Allmänt,

Endast 8 skoldagar kvar nu och det är extremt skönt.

Så här ser mitt schema ut de närmaste veckorna fram till studenten.  

20/5 Omprov religion
21/5 Ledig
22/5 Gå på Sirius-Häcken
23/5 Redovisning projektarbete
Helgen 24-25/5 Fotbollsmatch, kolla på Erikas dansuppvisning(?), Morsdag
26/5 Klippa mig
28-29/5 Ledig från skolan
31/5 Hem till Malin, hennes mamma fyller jämt
1/6 Åka till Råsunda gå på Sverige-Ukraina
2/6 Äta middag med klassen
3/6 Så gott som ledig, ska kolla på matchen mellan treorna och lärarna
4/6 Ledig
5/6 STUDENTEN
 /Therese

Fredag

Publicerad 2008-05-16 13:32:55 i Allmänt,

Det är riktigt skönt att vara ledig. Har inte tänkt att göra så mycket idag, kanske ska kolla lite smått på religionen som jag har omprov i på tisdag. Men det känns ändå ganska lugnt. Jag har tyckt att denna vecka har varit skön, men vad kommer då nästa vecka bli. Måndag skola, omprov i religion tisdag men sen är jag ledig, onsdag ledig, torsdag operation dagsverke=ledig, fredag skola. Det börjar märkas att det inte är många dagar kvar nu för lektionerna bli bara slappare och slappare och då menar jag skit slappa för i vanligt fall är lektionerna på GUC slappa.

Var på teater igår, Tjuven. Den hade fått bra kritik i alla tidningar. Men jag tyckte inte om den alls.

/Therese

Duktig..

Publicerad 2008-05-14 13:36:10 i Allmänt,

Nu har jag varit duktig och läst religionsläxan tills imorrn.Så därför tänker jag belöna mig själv genom att ta lite glass och kolla på någon film, just nu vet inte vilken film det blir. Men jag har lust att se någon komedi som jag inte sett på länge. Fast först måste bege mig ut i regnet och hämta posten.
/Therese

Onsdag

Publicerad 2008-05-14 13:03:45 i Allmänt,

Åt lunch för cirka en timme sen och innan den gjorde jag klart projektrapporten. Efter det tänkte jag att jag skulle börjat plugga och jag kände inte att det skulle bli jobbigt eftersom det troligtvis är det sista som jag pluggar till om jag inte räknar med religionsprovet. Men efter lunchen så blev jag helt död, jag orkar inte göra nånting.
/Therese

Fattig...

Publicerad 2008-05-14 11:29:42 i Allmänt,

Paniken börjar spriddas i kroppen. Snart är skolan slut och jag tar studenten. Då måste jag ha ett jobb eftersom jag har valt att jag inte vill plugga vidare nu direkt utan tar ett år där jag jobbar och samlar på mig lite pengar så jag slipper de stora studielånen. Men tror ni jag har fått ngt jobb?! Neej, jag har sökt hur många jobb som helst men jag har inte fått svar från någon. Så det börjar blidas en panik känsla i min kropp. För om jag inte får ett jobb så kommer jag att ha runt 100 kronor som jag ska leva på i över ett år och hur bra kommer det gå på en skala på 1-10, 1 eftersom det är studenten om några veckor och då måste jag köpa studentpresenter till folket och sen är det resan till Kreta och där vill jag ju köpa ngt och sen fyller både Malin och Mikaela år under sommaren och då måste det köpas presenter. Så jag kommer att vara pank efter att sommaren är slut.

För att byta ämne ganska drasktiskt så för den som inte är riktigt vaken idag kan jag meddela att det är onsdag och vad menas med det?! Jo, lilla Therese är ledig.
Idag har jag lite som måste göras.
Projektarbetet ska vara klart imorrn så jag ska göra klart det sista på projektrapporten.
Imorrn är det även läxa i religionen om etik, måste läsa anteckningarna.
Sen är det även ett slags prov i naturkunskapen. Måste läsa på om solceller och vindkraftverk.
På tisdag är det omprov i religion, måste börja kolla på det.
Sen har jag tänkt kolla efter lite jobb och hoppas att jag ser något intressant.

Det ser ut som jag har ganska mycket att göra, men konsitgt nog känns det inte ett dugg jobbigt. Kanske beror på att det är det sista som jag måste plugga på innan jag tar studenten.

/Therese

Skorna

Publicerad 2008-05-12 18:41:34 i Allmänt,


Så här ser skorna ut, orkade inte ta en bild på de så därför tog jag en bild från internet.

Den värdelösa måndagen

Publicerad 2008-05-12 17:04:37 i Allmänt,

Nu känns det som varje måndag alltid gör, det känns helt värdelöst att gå upp på morgonen klockan 06:15 när den ringer. Och allt i skolan känns värdelöst och måndagar är helt värdelösa, det är nog den sämsta dagen på hela veckan.
Idag har det inte hänt så mycket i skolan, vi har jobbat lite med vårat projektarbete och sen fick vi sluta. Så det var en ganska skön dag, sen efter att vi slutat for jag ner till stan och köpte min skor som jag ska ha till studenten, ÄNTLIGEN! Det blev de vita Vagabonden som jag gått och kärat ner mig i, en bild kommer nog upp under dagen/kvällen.

Igår var det match mot TÖFF, vi förlorade tyvärr matchen. Men det var ett steg i rätt riktning, vi spelade ut de totalt men vi satte inte våra chanser medans de gjorde det. Vi klarade till och med av att bränna en straff.

Imorrn är det träning, får se hur mycket jag är med har ont i vaden sen matchen igår. Fick en spark på den och den är blå och fin idag ont gör det också.

Denna vecka måste jag skriva klart loggboken och projektrapporten, allt de ska va klart på torsdag. Men det ska jag klara om jag börjar idag. Sen har jag bara ett omprov i religion och en uppgift på naturkunskapen, sen är jag klar med allt.

/Therese

Lugnet före stormen...

Publicerad 2008-05-11 11:05:06 i Allmänt,

Om en timme kommer hela tjocka släkten hit och då blir det livat här hemma kan jag säga.

Skönt att det blåser idag och att det inte är lika varmt som igår, för igår var det riktigt varmt så jag tycker synd om A-laget som spelade match igår mot Månkarbo. Får hoppas att det blir lite skönare idag.

Ikväll är det fotboll på tv igen. Real möter Zaragoza på bortaplan.

/Therese

-

Publicerad 2008-05-10 18:34:17 i Allmänt,

Det är helt underbart, det har varit fint väder i två hela dagar och jag har inte bloggat på tre dagar pga det. Har helt enkelt inte haft tid, det har varit fotboll och tid ute i solen.
I onsdags var det ju el Classico och Barca spelarna blev riktigt förnedrade, 4-1 till Real slutade matchen. Det är nog den bästa matchen jag sett i hela mitt liv som Real supporter. Nu bevisade Real vilka som är de bästa i ligan.
Annars har det inte hänt så mycket mer sen jag skrev sist, har eventuellt hittat mina studentskor ska testa de igen nästa vecka så får jag se om jag köper de. Sen efter det så är det bara en tröja som måste inhandlas till studenten.

Imorrn är det match mot TÖFF, nu hoppas jag att den första segern för säsongen kommer. Känns som att det är fotboll hela tiden just nu, men det är kul.
Imorrn kommer öven hela släkten hit och firar pappa.

/Therese

Klart!

Publicerad 2008-05-07 14:26:47 i Allmänt,

Då var det spikat och klart. Den 1 juni befinner jag mig på Råsunda med mina vänner Malin och Mikaela, + några till. Vi ska se såklart se Sveriges sista match innan EM drar igång.
Det tog lång tid innan det var klart för min bokning tog tid att göra för det verkade vara problem med deras betalningsgrej när man ville använda ticnetombudet som betalsätt, det stod att jag redan gjort två kortköp och jag får inte göra något mer. det var ganska konstigt att det stod det eftersom jag inte gjort ett enda kortköp på ticnet idag. Så jag fick ta upp telefonen och ringa till ticnet och boka biljetterna via de, men det gick bra det med.
None

Onsdag

Publicerad 2008-05-07 13:10:25 i Allmänt,

Idag är det onsdag och det är lika med LEDIG. Det är så skönt att vara ledig en skoldag i skolan för då hinner man samla krafter till den otroligt jobbiga torsdag då jag har historia i över 1 timme och sen 5 minuter efter att historian är slut så har jag religion i samma klassrumm och samma lärare i över 2 timmar. Sen är det lunch och sen är det dags för över två timmars naturkunskap och där är inte dagen slut, utan därefter har vi projektarbete. Så då kanske ni förstår kära läsare att det inte är den roligaste dagen att gå i skolan, så jag tackar därför alla schemaläggare och lärare på GUC att vi i RTV3B får vara lediga varenda onsdag nu fram till studenten.

Igår var det match mot Upplands Ekeby, vi förlorade matchen med 0-4. Men jag tycker inte att resultatet stämmer med matchbilden. Visst Upplands ekeby var bra och de ska vinna över oss, för deras A-lag leder div 4 och vårat A-lag ligger i div 5. Så jag deppar inte lika mycket som jag gjorde efter matchen mot Tierp som var en riktig skitmatch.

Idag ska jag inte göra så mycket, ska försöka få dagen att gå någorlunda fort för jag vill att det ska bli kväll så jag äntligen får se på El Classico.

Börjar bli förkyld och det är inte bra, kan bero på all jäkla pollen det är ute. Men jag vill inte bli förkyld nu, det är ju massor med fotboll på schemat och annat kul.

/Therese

Vart tog solen vägen?

Publicerad 2008-05-06 14:00:10 i Allmänt,

Imorse när jag vaknade gjorde jag som jag alltid brukar göra på morgonen när jag vaknar, jag går upp och kollar vilket väder det är ute. Fick en lite chock när jag såg att det inte var sol och att det var grått och tråkigt. Trodde att det skulle bli som igår att det skulle spricka upp, men det har det fortfarande inte gjort och jag tror inte att det kommer göra det heller.

Just nu sitter jag i skolan och inte gör så mycket, har radio och jag har gjort klart det jag ska göra. Slutar inte förrens om 2 timmar så jag vet inte vad jag ska hitta på.
Ikväll är det match som jag sa igår och vi ska fan visa vad vi går för ikväll och inte släppa in lika många mål som vi gjorde mot Tierp sist.

Längtar tills imorrn då förnedringen av Barca blir ett faktum. Tänk vilken förnedring att åka till den värsta konkurentens arena och är då tvungen att applådera mästarna, i dett fall Real Madrid, för att visa att de e besegrade.. Klockan 22:00 imorrn så kommer jag att njuta hemma i tv-soffan.

/Therese

Är det sommar??

Publicerad 2008-05-05 20:30:43 i Allmänt,

Nu har jag tänkt att det ska komma ett lite mer normalt inlägg. Vaknade imorse och ville absolut inte gå upp när klockan ringde kvart över 6. Det är verkligen en plåga att gå upp så tidigt en måndagsmorgon. När man vaknar till så kollar jag alltid atomatiskt ut genom fönstret och checkar in vädret, gjorde samma sak imorse och insåg att det var grått och trist. Så jag satte på mig de kläderna som jag tyckte passade till vädret, inte allt för varmt det vill säga eftersom att det var 9 grader ute. Jag graderade mig genom att kolla på vädret en snabbis oxå och de sa att det inte skulle bli så varmt idag utan att värmen skulle komma imorrn. Men icke sa nicke, fick en smärre chock när jag slutade idag och gick ut genom dörren från skolan. Det var ju skitvarmt ute, genast åkte solbrillorna på och tröjan och jackan flög av och jag gick i t-shirt och jeans, men det var tillräckligt varmt tyckte jag.

Imorrn ska jag minsann ha lite svalare kläder på mig och försöka vara ute i solen så mycket som möjligt, för man vet ju aldrig när det blir dåligt väder igen.
Imorrn är det även dags för match igen mot Upplands Ekeby. Imorrn är det även prov i Arbetsmiljö och säkerhet, tror ni att jag har pluggat?! Nej, det har jag aldrig gjort inför ett A&S prov och jag har fått MVG på de andra ändå, har bara kollat igenom anteckningarna lite snabbt och kommer göra samma sak igen. Han sa att det här skulle vara det lättaste provet och det blir ju inte direkt svårare när han står och berättar på lektionen innan vad som kommer på provet osv.

/Therese

REAL MADRID mästare igen.

Publicerad 2008-05-05 17:01:01 i Allmänt,

Vet egentligen inte vart jag ska börja för jag har så många olika känslor i kroppen som vill ut på något sätt. Det mesta utav de känslorna är lycka och glädje, eventuellt en liten lättnad också.
Och jag tror inte att jag är ensam att vara lycklig idag, tänker på alla Madristas i HELA världen just nu.. För er som inte är så uppdaterade så vann Real Madrid spanska ligan igår för ANDRA(!) året i rad, notera andra. Läste innan säsongen att alla kritiker och experter inte trodde på Real utan att Barca hade byggt ett superanfall som skulle fixa ligan. Men Barca gick i fällan och Real visade sin storhet och gick och vann igen. Jag kan säga att jag aldrig var orolig inte ens när det endast var 2 poängs skillnad mellan Barca och Real mitt i säsongen.   

Åhh, det är så skönt och jag bara längtar tills på onsdag när Barca kommer till Santiago Bernabeu och ska möta mästarna och när de kommer i spelargången måste de applådera mästarna. Förstår ni hur skönt det känns??!!
Nej, orkar inte skriva mer nu utan jag vill bara njuta utav känslan och fortsätta sväva på molnen!
I'll allways be a Madrista!
Hala Madrid!

Vem läser detta?!

Publicerad 2008-05-03 10:47:44 i Allmänt,

Satt precis och läste igenom dom bloggar som jag brukar läsa och började genast tänka. Vilka är det som läser min blogg?

/Therese

Regnet det bara öser ner...

Publicerad 2008-05-02 14:50:34 i Allmänt,

Kollade precis ut genom fönstret och inser att det regnar ute. Det är ju inte trevligt och mindre trevligt är väl att jag måste ge mig ut i regnet och hämta posten. För annars kommer jag glömma bort det.

Så jag berger mig ut i regnet nu.
/Therese

Ont i hela kroppen..

Publicerad 2008-05-02 13:22:33 i Allmänt,

Hade fotbollsträning och då tyckte tränarna att vi skulle träna på lite tacklingar. Det var grymt kul, men kan ju inte säga att jag tycker att det är så kul idag.. Jag har ont i exakt HELA kroppen, känns som jag har gått en boxningsmatch och förlorat ganska stort. Tror även att jag är pollenallergiker så då var det inte så kul att springa igår på träningen, kändes som benen var spagetti och att de inte orkade springa en meter till.
Sen när träningen var slut så stannde vi kvar och grillade lite korv.

Idag händer det inte så mycket, ska vara hemma och ta det lugnt. Kanske är bäst, så kroppen får återhämta sig. Händer inte så mycket i helgen heller, ska upp till farmor och farfar på söndag och fira farfar och sen på kvällen så kanske jag drar till Skyttorp och kollar på det är serieprämiär för A-laget mot Norrskedika. Vi skulle också haft match på söndag mot Töff men den ska de flytta för vi får inte ihop två lag eftersom matcherna skulle gå samtidigt.

Är hungrig och det finns inget att äta här hemma, så kan inte någon snäll läsare komma och ge mig lite mat...

/Therese

Är det lördag eller torsdag idag?

Publicerad 2008-05-01 11:50:18 i Allmänt,

Imorse när jag vaknade tänkte jag direkt gud va skönt att det är lördag idag, men sen när jag tänkte efter lite fort så kom jag på att det inte är lördag utan att det är torsdag och jag är ledig några dagar till.

Eftersom att det är torsdag idag så betyder det att det är träning, det spelar ingen roll om det är 1:a Maj eller om det är 30 grader kallt, Skyttorpsdamer är ute och tränar ändå. Känner att jag egentligen inte orkar träna ikväll, kroppen har fortfarande inte återhämtat sig från träningslägret och eftersom vi hade match i tisdags så blev det ju inte bättre. Men jag får åka dit ändå och se hur mycket jag orkar vara med på, kan ju hoppas att det inte är en sån tuff träning.

/Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela