Therese

Så här ser jag på saken

Aqua

Publicerad 2009-07-31 17:46:16 i Allmänt,

Som jag skrev för några månader sen här i bloggen så har Aqua gjort comeback. De var faktiskt ett utav mina favoritband när jag var mindre, tillsammans med Spice Girls förstås. Har suttit och kollat runt lite på youtube och har lyckats hitta deras första singel från deras best of skiva som de ska ha släppt.

/Therese

Varför kan de ringa nu?!

Publicerad 2009-07-31 12:21:10 i Allmänt,

Igår när jag var på grönan så ringer mobilen och jag känner inte igen nummret och svarar lite osäkert Therese. Det visar sig att det är chefen från Gammel tammen (stavning?) i Österby som ringer. Han sitter och kollar på mitt cv ute på arbetsförmedlingens hemsida och tycker att jag verkar vara en vettig och trevlig tjej som han skulle kunna tänka sig att anställa som en servitris till deras restaurang. Jag var tyvärr tvungen att tacka nej eftersom jag har bestämmt mig för att börja plugga till hösten, som du har kunnat läsa här i bloggen.
Känns det inte lite komiskt då när jag har gått i ett år och jobbat till och från på Ultuna och verkligen letat efter ett jobb och nu då när jag inte letar efter något jobb så ringer de och erbjuder jobb.
/Therese

Insane

Publicerad 2009-07-31 12:16:31 i Allmänt,

Blev en hel dag på Grönan igår med kusin och syster, riktigt skojigt och lyckad. Jag har ju absolut inga hämningar när det vaknas Liseberg eller Gröna Lund. Jag sätter mig i allt från Extreme till flygande mattan eller fritt fall, allt åks. Och inför i år så har grönan fått ett nyförvärv på berg och dalbane fronten, Insane, och självklart skulle den testas. Det var nog det sjukaste och roligaste jag någonsin åkt det går inte att förklara utan den är just INSANE.


/Therese

Gröna lund

Publicerad 2009-07-30 09:49:26 i Allmänt,

Idag vankas det ett besök på Gröna Lund med kusinerna, det ska bli skoj även fast Liseberg slår Gröna Lund med hästlängder. Sorry, Ida att jag sa så sent att vi inte kunde hitta på något idag.
Ska snart göra mig i ordning för att ta mig till Sthlm.

/Therese

Onsdag

Publicerad 2009-07-29 15:53:24 i Allmänt,

Blogglusten ligger runt noll strecket just nu därför har det inte kommit så många inlägg de senaste dagarna. Men jag lovar att jag ska skärpa mig.
Var ju och kollade på Sirius-Väsby United i måndags. Sirius vann med 2-1 trots att det var panik de sista 20 minuterna och jag trodde allvarligt talat att Väsby skulle kvittera i slutminuterna, men så blev inte fallet och Sirius tog en skön och välbehövlig seger.

Idag har det inte gjorts så mycket. Trodde att vädret skulle vara bättre än vad det har varit. Börjar fundera på vad jag tänkte med när jag hoppades på massor av sol och värme denna dag?! Det är ju trots allt Sverige vi pratar om. Vart är den där supervarma sommaren som alla meterologer pratade om innan sommaren var här?! Kollade de verkligen på rätt land?

Tänkte sätta mig och brumma iväg på moppen mot Vattholma sen ikväll för att kolla in Vattholmas damlag, laget jag spelade i förrut, mot Danmark i Upplandscupen.

Känns som att det var ett tag sen man hörde av vissa människor skulle vara kul att hitta på något nån dag!


/Therese

Måndag

Publicerad 2009-07-27 14:56:57 i Allmänt,

Ny vecka och nya bekymmer. Igår tyckte vi att det försvunnit ganska mycket vatten i poolen så pappa fyllde på lite och ritade sedan ett streck vi vatten ytan. Sen efter några timmar gick jag ut och kollade och insåg att det hade kanske minskat med cirka en cm. Så då konstaterades det att det är hål i poolen så nu håller vi sakta men säkert på att tömma poolen så att allt vatten inte hamnar på gräsmattan. En ny pool har köpts men kommer inte att komma upp förrens nästa sommar.

Ikväll vaknas det fotboll, Sirius-Väsby United på Studenternas. Pappa ska jobba i kiosken så då passar jag på att följa med och kolla på lite fotboll.

/Therese

Lördag

Publicerad 2009-07-25 22:02:39 i Allmänt,

Idag blev det en riktig sightsing dag i Uppsala innan allt avslutades på Dragon Palace och kinabuffén, love it. Dagen började med att vi mötte upp mormor utanför domkyrkan för att kolla in skattkammaren som finns i ett av tornen. Sen blev det ett besök till botaniska trädgården för att kolla in dne gigantiska näckrosen som ska blomma nu. Men den hade inte börjat blomma så det var en liten besvikelse. Sen bar det ner till centrum för att checka in lite butiker. Är på jakt efter lite saker till Erikas present men jag kom tomt hänt från butikerna så jag får fortsätta leta och hoppas att jag hittar det. Sen så avslutade vi på Dragon Palace där maten var lika god som alltid.

Imorgon tror jag inte att så mycket är inplanerat. Ska väl sätta mig ner och kolla igenom lite olika boende alternativ inför hösten i både Piteå och i Båstad.
/Therese

Drömmen

Publicerad 2009-07-24 20:03:53 i Allmänt,

Ända sen jag föddes har jag varit hästtokig. Jag var inte gammal då jag satt på min fasters häst för första gången. Det sägs även att det första ordet jag kunde säga efter mamma och pappa var just totto, häst. Och ju äldre jag blev desto större blev drömmen om att få en egen häst. Den drömmen lever med än idag trots att jag slutade på ridskolan för några år sen.

När jag var runt sex år så kom jag ett steg närmare min dröm genom att få börja på ridskolan i Sandbro. Det var det bästa som fanns att åka till ridskolan på måndagar eller onsdagar och bara få rida och ta hand om hästarna. Ju äldre jag blev så blev jag även bättre och fick rida i bättre grupper och fick vara med på lite ridläger. Något som även var bra var att vi blev så bra kompis med Sussie, min ridlärare, så jag fick åka dit och rida eller vara där och hjälpa till om det behövdes. När jag var runt 12-13 år så red jag i den bästa gruppen på ridskolan, vi var ett gäng som hängde ihop under flera år och om ni läser detta så vet ni vilka ni är. Ridlägret 04 måste ha varit det roligaste. Då vi sov hemma hos Sussie, jag, Sandra, Petra och Natalie, sov inne i en "skrubb" som vi kallade det och det var mycket skratt och roligheter som hände där inne. Jag får ett stort leende på läpparna när jag tänker på det.

Men trots att jag var så lycklig när jag var på ridskolan så fanns ändå drömmen om en egen häst kvar i bakhuvudet. Det är en dröm som finns kvar än idag och jag hoppas att det blir verklighet någon gång i livet.

Just idag rider jag ingenting eftersom Sussie valde att lägga ner ridskolan för fyra år sen vilket är oerhört tråkigt. Hoppas att jag någon dag kan ta upp ridningen igen som jag tycker är så oerhört kul.




/Therese

Fredag

Publicerad 2009-07-24 18:18:21 i Allmänt,

Igår var jag ju som sagt och kollade på när Julia tävlade för första gången. Det gick jättebra och det var jättekul att stå och kolla på och det var då som det verkligen kom fram hur mycket jag saknar ridningen.

Idag var vi in till stan och handlade nödvändiga saker som behövdes hem. Har även kollat på lite olika mobiler och nu har jag bestämmt mig för en som kommer att köpas när den kommer hem till Elgiganten i Uppsala. Det kommer att bli en Sony Ericsson W715, se bilden.

Imorgon låter det som att det blir en tur ner till city och gå på en guidad tur i skattkammaren i Domkyrkan, vilket mamma och pappa inte har gjort.


/Therese

Onsdag

Publicerad 2009-07-22 19:35:14 i Allmänt,

Solen visade sig ibland men jag tog en hel dag inne vid datorn och nördade The sims 3, riktigt skoj. Imorgon har jag inget inplanerat på dagen men sen på eftermiddagen så följer jag med farmor och farfar till Älvkarleby för att kolla på när kusin Julia ska tävla för första gången, hopptävling. Det ska bli riktigt skoj.
Har även bestämmt mig för att kolla på boende uppe i Piteå med eftersom jag var fjärde reserv så antar jag att jag har en ganska stor chans att komma in. Så vi får se i höst vad det blir Båstad eller Piteå, två eller tre år.

Nu ska jag gå och äta lite tårta för att sen kolla på Stora byggslaget på 3:an kl. 20:00.

/Therese

Är det verkligen rätt?!

Publicerad 2009-07-22 11:30:58 i Allmänt,

Vart är solen är min stora fråga denna dag. Alla pratade om att det skulle vara fint väder idag. Men vad trodde jag egentligen. Metrologerna denna sommar har ju varit ett skämt, deras prognoser har nästan aldrig stämt. Men vem vet vädret kanske hinner ändra på sig under dagen men det bli garanterat inget stek idag inte.

/Therese

Sängen väntar

Publicerad 2009-07-21 23:26:49 i Allmänt,

Tror att det snart är dags för mig att stänga av datorn för att borsta tänderna för att sen krypa ner i min sköna säng slår nog på tvn en stund innan jag stänger mina två bruna. Är ju en dag imorgon också och som det verkar så blir det bra väder. Vilket troligtvis innebär STEK på altanen. Hoppas även nacken är bättre som jag på något sätt verkar ha sträckt.

God natt!

/Therese

Tisdag

Publicerad 2009-07-21 21:49:14 i Allmänt,

Vi körde två rundor igår på mingolfen. Jag vann den första ett slag före pappa vilket gjorde mig riktigt stolt, han blev lite knäckt där ett tag då när jag gjorde en spik och han en sjua. Sen åkte vi hem till mormor för att äta lite mat vilket var riktigt mumsigt.

Idag har vi tagit en tur, familjen + mormor, till Örsundsbro och där vi kollade in Ittala outlet som mamma och mormor har varit sugna på att åka till länge så nu fick de sin chans då pappa styrde bilen dit. Tycker hela stället var en stor besvikelse vet egentligen inte om jag hade förväntat mig så mycket mer men jag blev helt enkelt bara besviken. Så efter det blev det en tur hem till mormor för lite fika och sen blev det ett besök upp till Gränby Centrum där jag träffade Gunilla, matte/naturkunskaps lärare från GUC, det var riktigt kul.

Sen for vi hem för att äta lite mat och sen vid sextiden så kom farmor och farfar och mormor hit och fikade och åt lite tårta. Farmor och farfar var inte hemma då när vi firade mig så därför kom de nu istället, fick 1000 kronor. Ny mobil here I come. Mormor kom som en bonus, vilket var riktigt trevligt!

/Therese

Duschen väntar

Publicerad 2009-07-20 10:58:21 i Allmänt,

Idag var det inget planerat vilket jag kunde tycka var jätteskönt igår då det såg ut som att det skulle regna idag. Men när jag slog upp mina två bruna för ett litet tag sen så insåg jag att det slutat regna och solen sakta men säkert försöker skina igenom de ganska tjocka molnen. Då började det genast sprätta i benen och jag hade genast lust att hitta på något. Och eftersom jag trodde att mina familj inte ville hitta på något så förberedde jag mig för en dag hemma framför datorn. Men så blev inte fallet för pappa kom ut för cirka fem minuter sen och berättade att vi ska vara inne i stan om en timme hos mormor för att sen bege oss ner till kap för att spela lite minigolf och sen blir det mat hemma hos mormor. Tänka sig att jag äntligen får spela lite minigolf som jag har gått och längtat. Ingen sommar utan minigolf, helt enkelt.
Så nu blir det snabba ryck in i duschen står närmast på schemat och sen är det bara att göra sig i ordning för att åka till stan.

Imorgon lät det som att vi skulle in till stan och käka kinamat för att sen gå på bio, jag röstar på The Proposal. Även det är en sommartradition i våran familj. Även fast jag går på bio andra dagar på året med, men just kina + bio brukar nästan endast att ske på sommaren!

/Therese

Söndag

Publicerad 2009-07-19 19:07:54 i Allmänt,

Aaah va kvavt det är, tror jag dör. Huvudet känns som en badboll så det skulle verkligen inte vara helt fel med ett stort kraftigt åskoväder. Har ju regnat till och från under hela dagen så det har lättat på kvavheten lite i allafall. Den kommande veckan verkar ju inte bjuda på något bra väder så jag funderar på att klicka hem Beverly Hills 90210 säsong 6. Skulle ju inte vara helt fel att ha den och krypa ner under en varm film med lite godis och kolla på medans regnet öser ner utanför fönstret, mysigt.

Idag har jag mest suttit framför tvn och kollat på diverse saker. Balnd annat lite tennis från min blivande hemstad Båstad, i alla fall som det ser ut just nu.

Ser inte ut som att det kommer att hända så mycket under nästa vecka, inget är inplanerat så det är bara att överraska mig. Är blommvattnare åt grannarna igen som är borta så jag förväntar jag mig ännu mer godis!

Nu ska jag gå och hämta en kexchoklad eller varför inte en toblerone.

/Therese

Dessa jävla mygg!

Publicerad 2009-07-18 19:36:48 i Allmänt,

Idag har det inte heller gjorts så många knop. Har mest legat och flytit på madrassen i poolen vilket inte har varit helt fel. Riktigt varmt och skönt har det varit också så jag hoppas verkligen att värmen håller i sig. Men det verkar inte som det för jag tittade i tidningen i dag och där säger de att det kommer att komma regn nästa vecka, men det vill jag verkligen inte tro.
För någon timme sen var jag och Ika ute och spelade kubb riktigt trevligt var det. Men något som var mindre trevligt var dessa jävla myggor som aldrig verkar dö ut. Jag vet inte hur många myggbett jag fick, det är nästan så man börjar utveckla en fobi mot myggor ungefär som när jag och Erika var i Egypten och vi utvecklade en slags bakteriefobi och gick och smörjde in oss med alcogel nästan hela tiden. Det är ju deras pengar som är så otroligt skitiga eftersom de inte byter de på samma sätt som vi gör här i Sverige. Så då var det viktigt att man smörjde in sig så man slapp magsjukan. Det konstiga var sen när man kom hem och tog i svenska pengar och genast så ville man smörja in sig men sen kom man på att det behövdes ju inte.

Om jag har tänkt rätt så borde Erika ta och komma hem idag, har längtat efter att träffa den flickan var ju ett riktigt bra tag sen.

Nu ska jag gå och äta lite godis!

/Therese

Fredag

Publicerad 2009-07-17 22:51:03 i Allmänt,

Börjar med att säga grattis till Mikaela som fyller 20 år idag, hoppas att du haft en bra dag.

Idag har det inte gjorts många knop har mest legat i poolen eller på altanen och STEKT. Riktigt skönt om du frågar mig.
Sen vid sextiden så tog vi bilen och åkte in till stan för att handla lite mat och sånt som behövdes. Gick även in på Biltema och köpte en överkörningsskylt så nu får du se upp på vägarna, nu ska det köras!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta över Zlatans övergång till Barcelona!

Nu ska jag gå ut till mitt rum för att stänga min ytterdörr så att jag inte får in alla miljontals mygg som finns här hemma just nu.

Imorgon vankas det också Sccchteeek.

/Therese

Torsdag

Publicerad 2009-07-16 18:35:15 i Allmänt,

Idag har jag varit duktig och målat på vårat plank som vi har här hemma vid huset, står vid våran lilla altan på framsidan. Sen har jag inte gjort så mycket nytta efter det. Vädret blev bättre än förväntat och om jag har fattat det rätt så kommer det vara ännu bättre väder imorgon. Säger bara en sak STEKA!!!
Skulle verkligen inte ha något emot att åka iväg på en solsemester, värför inte underbara Kreta, trots att värmen är påväg tillbaka igen.

Om det är någon som vill hitta på något så är det bara att höra av dig, har ju inte så mycket för mig om dagarna!

/Therese

Badar i godis!!

Publicerad 2009-07-15 21:53:12 i Allmänt,

Vädret blev bättre och jag kunde tillslut sätta på mig bikinin och gå ut och steka lite. Sen kom grannen över och lämnade lite godis, lite och lite, två stora xxl påsar med twist, se bilden, som tack för att vi har vattnat deras blommor medans de var borta. Det lät även som att vi skulle få något mer. Sen lät det även som att de skulle åka bort i helgen igen och vara borta en stund igen så då ska vi vara blomvakt igen, vilket kanske resulterar i mer godis. Vilket inte gör något för mig. Känns ju som att vi badar i godis här hemma två kilo kexchoklad och två kilo toblerone från Göteborg.


/Therese

...

Publicerad 2009-07-15 12:03:31 i Allmänt,

Hade planerat en dag ute i solen för att kunna steka på den bruna färgen lite till. Men till min stora besvikelse så pryds himmlen även idag av stora moln och solen visar sig bara enstaka minuter för att sen försvinna in bakom de stora vita molnen i några minuter.

/Therese

Tisdag

Publicerad 2009-07-14 18:52:55 i Allmänt,

Idag blev det en dag i Uppsala istället för en dag på zoot i Eskilstuna. Blev lite besök på olika butiker bland annat på Elgiganten där vi köpte en kabel till min streereo och tv. Så nu har jag kopplat ihop de och har riktigt bra ljud, hade bra ljud innan men nu är det ännu bättre. 

Just nu sitter jag och kollar på reprisen av Americas next dancecrew på MTV. Tänkte även sätta mig och kolla på lite olika mobiltelefoner, tänkte köpa det för pengarna som jag fick i present. Har blivit helt förälskad i denna telefon, men det troligaste är nog att det blir denna.

/Therese

Nähe

Publicerad 2009-07-13 19:12:00 i Allmänt,

Det blir aldrig som man tänkt sig. Nu visar det sig att det inte kommer att bli något besök till Eskilstuna och zoot imorgon. Då Ika inte kunde få ledigt en dag. Alltså kommer jag vara hemma imorgon, som resterande dagarna utav veckan, och det känns som jag kommer att dö utav uttråkning.......

/Therese

Måndag

Publicerad 2009-07-13 13:32:35 i Allmänt,

Ny vecka, nya bekymmer. Sitter och kollar lite smått på olika studentlägenheter som jag kan tänkas bo i under hösten då när jag börjar plugga. Har hittat några stycken som är intressanta men fortsätter kolla och hoppas på att jag hittar något mer. Idag är det inte alls mycket som står på schemat vädret är bättre än på flera dar, men det blir ingen solning då solen täcks av gigantiska moln som aldrig verkar flytta på sig.

I morgon låter det som att vi kanske ska åka iväg till Ekilstunas zoo och kolla, var ett bra tag sen jag var där så det blir kul.
Sen så har jag väl inte så mycket mer inplanerat denna vecka. Hoppas på att jag får träffa Fia som är hemma i Sverige på semester, hon bor annars i Norge.

/Therese

Göteborg

Publicerad 2009-07-12 22:17:22 i Allmänt,

För lite mindre än en vecka sen befann sig jag och min kära familj plus mormor nere i Göteborg. Det var underbart, vill tillbaka.
Vi började våran resa ner till Göteborg på söndagen var inne i stan och hämtade mormor runt klockan tio och sen var det många timmars bilresa ner. I Borås mötes vi av ett skyfall som vi även mötes av när vi åkte ner för ett antal år sen till Göteborg för att fortsätta med båt över till Danmark. Det var hemskt från ingenstanns så öppnade sig bara himlen och ett tag så trodde vi att vi skulle drabbas av vattenplaning. Sen efter några timmar var vi äntligen framme i Göteborg och Kviberg.

På måndagen anslöt även kusinerna från Stockholm och det blev en heldag på Liseberg som jag aldrig kommer attt glömma, allt mellan himmel och jord åktes. Samtidigt som det började regna lite senare på kvällen så tog jag, Mickan, Ika och Jossan en tur i Flumride och blev lite mer blöta.

På tisdagen blev det först ett besök på Universum och sen även en tur med Paddan.

Sen på onsdagen var det dags för hemfärd. Blev ett besök inne i Borås, Knalleland, när vi lämnde Borås börjde det så klart regna. Sen stannade vi även till i Gränna för att se på polkagristillverkning för att sen fortsätta färden hem.

Vi hade verkligen tur med vädret för det var bara på måndagen som det kom lite regn på kvällen då vi var på Liseberg. Annars så kom regnet på nätterna tillsammans med åska. Regnet hrdes verkligen då det var plåttak och jag vaknade varje gång. Sen något som var skönt med tanke på den stora mygginvationen i hela Uppland så såg vi inte en ENDA mygga där nere. Här hemma kan man inte gå utanför dörren utan att bli attackerad utav myggor.

Bilder hittar ni på Facebook och på bilddagboken, 5-8 juli.

/Therese

Vilken present!

Publicerad 2009-07-11 13:44:13 i Allmänt,

Blev en lyckad dag igår med massor med skratt, prat och prat om gamla minnen. Jag ska verkligen inte klaga på presenterna heller. Fick en platttv från mamma och pappa som vi åkte in och hämtade idag, som jag snart hoppas pryder min vägg. Sen fick jag pengar och lite annat smått och gott, som jag tackar grymt mycket för. Men den bästa presenten måste ha varti då när jag går in på studera.nu och kollar om det står om jag kommit in på någon utav utbildningarna som jag sökt till hösten. Och till min lycka så kom jag in nere i Båstad och är fjärde reserv upp till Piteå. Så nu är det bara att sätta sig ner och leta efter en bostad. Så om allt går som det ska så flyttar jag troligtvis ner till Båstad till hösten!

/Therese

Torsdag

Publicerad 2009-07-09 19:33:20 i Allmänt,

Idag vaknade man av att regnet öste ner utanför fönstret, jippie tänkte jag ju inte direkt. Vädret har verkligen inte visat sig från sin bästa sida då det har regnat hela dagen. Skillnad var det nere i Göteborg där det regnade på nätterna och en liten stund medans vi var på Liseberg.

Idag åkte vi in till stan och handlade inför morgondagens firande utav mig. Sen blev det även ett besök på Siba där vi kollade på olika platt-tv:s. Det blir min födelsedagspresent från mamma och pappa. Men den som vi kollade på hade de inte hemma. Så när vi kom hem från stan så kollade jag runt på lite olika ställen och jag hittade en platt-tv på Elgiganten som jag tyckte var snygg, som vi troligtvis köper, en 22 tums tv blir det eftersom mitt rum är så litet.

Nu sitter jag och smaskar på en toblerone och ska snart sättta mig ner och skriva om Göteborgsresan!

/Therese

I'm home

Publicerad 2009-07-08 22:29:16 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen efter några otroligt sköna dagar i Göteborg. Vill tillbaka nu på direkten.

Bilder och mer om resan kommer att komma i ett annat inlägg, kanske imorgon eller på fredag, den som kollar in här får se.

Vilken chock det var att komma hem till alla mygg. Nere i Göteborg såg jag inte en ända mygga och här hemma kan man inte gå utanför dörren utan att bli anfallen av myggen!

Erika, skivan blev klar i tid och den blev riktigt bra! ;)


/Therese

Imorgon drar jag...

Publicerad 2009-07-04 21:18:12 i Allmänt,

Väskan är packad och klar för en avresa imorgon och jag sitter smått och laddar inför färden ner till Göteborg. Vet inte om det kommer att komma några blogginlägg, den som kikar in får se. Jag har i alla fall datorn med mig och trådlöst internet finns där borta. Men sen får vi se om jag har tid eller orkar att sätta mig ner och klottra lite här. Datorn är främst med för att det ska gå att kolla på film.
 
Nu ska jag gå och slå på någon bra film och krypa ner under täcket och smaska på lite godis, sen blir det sänggång.

Om du inte hör något av mig så hörs vi på torsdag!

/Therese

Lördag

Publicerad 2009-07-04 10:42:57 i Allmänt,

Det är alldeles svart på himlen här utanför huset så jag sitter bara och väntar på den stora smällen innan "ovädret" brakar igång, om jag har tur så blir det bara lite åska eller kanske bara lite regn. Men just nu skiner solen så vi får hoppas på att den fortsätter att göra det resten utav dagen.

Igår städades det för fullt här hemma så den som nu går ut på mitt rum och säger att det måste städas får själv ta fram dammsugaren och ställa sig och städa mitt rum.
Idag ska det packas inför morgondagens resa ner till underbara Göteborg. Men innan jag börjar packa så måste det läggas in musik på iPoden och det ska även hinnas med ett besök in till staden.

/Therese

Mobilblogg

Publicerad 2009-07-03 14:01:17 i Allmänt,

Apa! Internet har inte fungerat sen imorse. Åskan gick runt 8 så allt drogs ut då. Så när jag skulle sätta i allt igen så fungerar inte internet. Nu dör batteriet på telefonen oxå. Får väl ta och städa, eller dör dammsugaren då?

Torsdag

Publicerad 2009-07-02 16:52:56 i Allmänt,

Dagarna bara rullar på och snart är det söndag och då drar familjen till Göteborg, längtar. Då ska det gås på Liseberg kanske shoppas lite och det blir nog även ett besök på Universeum. Som jag har skrivit tidigare så älskar jag verkligen den staden, skulle kunna tänka mig att bo där. Skulle även kunna att tänka mig att bo på Gotland, tycker om hela ön trots att jag bara har gjort ett besök där.

Idag har jag suttit och fixat med musiken så nu fattas det bara några låtar och sen ska skivan brännas.

Har även sökt lite olika jobb och det känns som att detta är sista gången som jag söker något jobb denna sommar då jag har ställt in mig på att jag kommer plugga till hösten, får besked om några dagar. Så just nu kollar jag mer på möjliga ställen som jag skulle kunna tänka mig att bo på istället för att kolla på jobbannonser.


/Therese

...

Publicerad 2009-07-01 22:02:46 i Allmänt,

Hyllningslåtarna kommer att avlösa varandra nu när The King of Pop lämnde jorden för några dagar sen. Det är nu som man riktigt förstår hur stor han verkligen var och hela världen sörjer!

/Therese

Smart??

Publicerad 2009-07-01 21:12:12 i Allmänt,

Idag har det luktat nybakade muffins i hela huset, mumsigt, Ika var duktig och bakde lite muffins som ska med ner till Göteborg. Men innan hon ställde sig och baka så tog hon och brummade iväåg på sin moppe till Hemköp i Björklinge för att köpa lite saker till bakningen. Jag sitter här hemma och tycker att hon borde komma hem när som helst, för hon hade varit borta ett tag. Precis när den tanken far genom huvudet så ringer telefonen och jag ser att det är Ika. Moppen startar inte säger hon desperat. Okej, men jag kommer var det första jag fick ur mig.
Så det var bara att kasta på sig lite kläder och sätta sig och brumma iväg på den andra moppen. Påväg mot Björklinge så kommer tanken. Men va sjutton ska jag göra om jag inte får igång hennes moppe för jag får ju inte skjutsa henne hem och lämna kvar hennes moppe?! Men som tur var så fick jag igång moppen genom att stå och kicka som en tok.

Sen skulle det lagas mat och jag stod för dagens matlagning. Smart som jag är så bränner jag mig på kastrullen med ris när jag skulle röra om i såsen, så nu är det ett fint bränn märke på min högra underarm.

/Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela