Therese

Så här ser jag på saken

Onsdag

Publicerad 2010-06-30 20:43:44 i Allmänt,

Nyser nonstop hela tiden. Det är pollen som ställer till det. Hade hoppats på lite regn idag så att halterna skulle sjunka lite. Men tji fick jag har endast regnat två gånger idag och det var max tio minuter. Det var ju inte så mycket att hänga i gran med så nu är det bara att bita ihop och hoppas att det ger med sig.

Har inte gjort så mycket idag, blev en del nördande framför The Sims.

Tisdag

Publicerad 2010-06-29 22:53:58 i Allmänt,

Igår blev det en tur in till stan med Fia som var hemma i Sverige på en liten semester. Kul att träffa henne igen då det var ett tag sen då hon bor i Norge sen lite mer än ett år tillbaka. Blev ett linne på H&M och så kollade jag in ett par shorts som inte fanns i min storlek. Men mamma gick in på Cubus idag och då fanns de så då var hon snäll och köpte de åt mig.

Idag blev det en dag i poolen, riktigt skönt. Hade tänkt att jag skulle sparka lite boll också men hade inte riktigt orken då det var skönare att ligga i poolen då det inte är lika svettigt. Jag får väl försöka sparka lite imorgon då det ska regna. Borde sparka på den några gånger innan lördag då det är Byacup här hemma!

Lördag

Publicerad 2010-06-26 13:54:48 i Allmänt,

   
Började dagen igår med att mormor, morbror och hans sambo kom hit och åt lite silllunch. Sen iväg till Vattholma och kolla på när Ika dansade och sen for vi hem gjorde oss i ordning för att cykla iväg till några kompisar där kvällen tillbringades, riktigt trevligt. Nu ska jag försöka lura med någon i familjen på dragkampen i Vattholma, får se hur det går.

Midsommar

Publicerad 2010-06-25 11:22:17 i Allmänt,

Tänkte bara kika in och hälsa trevlig midsommar till dig kära läsare! Hoppas att du får en riktigt bra dag och njuter av dagen!

Kan också passa på att slänga iväg ett grattis till Malin också som fyller 21 idag!

Torsdag

Publicerad 2010-06-24 14:56:08 i Allmänt,

Sol ute och då ligger jag gärna ute och latar mig i solen. Vilket jag gjorde igår och har gjort det tilll stora delar idag också. Hur skönt är det inte att ligga på en madrass och guppa i poolen i några timmar, underbaaart!

Men jag har inte bara latat mig utan jag har varit duktig och rensat jordgubbslandet. Det var inte kul, usch. Fina utslag på armarna fick jag också efter de tistlar som fanns där. Men så här i efterhand så kan man ju inte annat än vara nöjd och stolt när man kollar ut på det och det ser rent och snyggt ut.
Sen började även jag och Ika med att rensa lite på garageuppfarten också. Men det ledsnade vi båda på ganska fort och kastade oss i poolen.

Nu har solen varit i ett gigantiskt moln i cirka en halvtimme. Hoppas att den kommer fram snart igen så att man kan gå ut en stund sen innan det är dags att laga mat.

Tisdag

Publicerad 2010-06-22 20:41:38 i Allmänt,

Äntligen börjar temperaturen och solen komma. Idag spenderades hela dagen ute på altan. Lite färg har jag allt fått och imorgon ska det blir ännu mer.

Matchen mellan Argentina-Grekland på tv nu, har gått 10 min. Time to watch!

Dag i stan

Publicerad 2010-06-21 21:53:47 i Allmänt,

I helgen var det fullspäckat schema. Det var VM fotboll på TV som brottades med bröllopsfirandet av kronprinsessan och så var det födelsedagsfirande. I lördags så var det faster uppe i Månkarbo som firades med massor med skratt och skoj. Och sen går så var det morbrors sambo som skulle firas. Mycket trevligt det med.

Idag blev det en heldag inne i stan med Ika. Efter lite shopping gick vi hem till mormor och åt lite mat och kollade på lite fotboll och sen gick vi och spelade minigolf. Riktigt kul var det och jag började med att slå en spik på redan första hålet.


Snyggaste tröjan som köptes på NewYorker idag. När jag såg den så insåg jag att jag bara måste köpa den! Radio is the shit!

Vart är solen

Publicerad 2010-06-19 11:38:57 i Allmänt,

Längtar till sol och värme. Skulle inte vara helt fel med en solresa just nu. Jag sitter här och drömmer mig bort till resan till Kreta 2008 med familjen och resan till Egypten 2009 med Erika. Det var roliga resor det!
Hela veckan har det i stort sett regnat just nu skiner solen ute men det är ju inte direkt som att man skulle gå ut och sola för sån värme är det inte. Men det är väl det här som kallas för den svenska sommaren så det är väl bara att bita ihop och försöka hitta ett jobb så man kan bege sig iväg på en resa snart!

 
Kreta 2008      

    
Egypten 2009


Vart nästa blir är en bra fråga!

Torsdag

Publicerad 2010-06-17 19:39:44 i Allmänt,

Bloggen blir lite lidande av att jag inte har så mycket att göra om dagarna! Sitter mest och nördar The Sims3 och kollar på fotbolls VM. Kollar även runt på lite olika jobb nu när man är arbetslös igen, har du något jobb över hör av dig!

If I had you!

Publicerad 2010-06-15 14:12:02 i Allmänt,


Bästa musiken just nu är från Adam Lambert helt klart! Har lyssnat på hans album sen det släpptes på Spotify för lite mer än ett halvår sen och jag ledsnar aldrig!

Söndag

Publicerad 2010-06-13 23:43:29 i Allmänt,

Igår blev min vistelse i Båstad historia. Det var riktigt skönt att sätta sig i bilen efter att ha packat den med mina saker för att sen åka hem till Uppsala och lilla Onslunda. Det är här hemma jag hör hemma!
Visst jag kommer självklart att sakna klasskompisarna. Men jag vet att jag kommer att ha kontakt med de som jag kom riktigt nära och förhoppningsvis så träffas vi även sen igen.

Påvägen hem blev det ett stopp i Gränna för att köpa med oss lite polkagrisar hem, riktigt mumsigt. I veckan är det bara att hoppas att det blir bra väder för nu är det vatten i poolen och här ska det badas och solas!

The last night in B-town

Publicerad 2010-06-11 19:42:39 i Allmänt,

Då var det dags för sista kvällen och natten i Båstad. Allt är packat, städat och klart imorgon far vi hem.
Regnet öser ner och det verkar som att det kommer att fortsätta i en evighet men vad gör det fotbollsVM började idag och det ger ju en bara en bra anledning till att sitta framför tvn och kolla på alla fotbollsmatcher.

Idag var jag även ner på radion och sa hejdå till de som var där nere och några kommer självklart bli saknade ni vet vilka ni är ♥. Jag kommer att hålla kontakten med de flesta.

Torsdag

Publicerad 2010-06-10 15:09:07 i Allmänt,

Dagarna går fort nu och på lördag är det dags för hemfärd och flytt hemåt. Så idag har det städats till 1000 men det är fortfarande lite kvar men det tar jag och Ika imorgon. Igår hade jag även sista skoldagen och sista tentan. Troligtvis den sista tentan i ens liv. Så nu är det bara reportaget som ska redigeras klart för att sen skickas in eftersom jag inte kommer att gå de två dagarna nästa vecka. Igår fick jag även veta att jag klarat Selectortentan vilket är skönt och nu är det bara att hoppas att den sista tentan även den blir godkänd.

Tisdag

Publicerad 2010-06-08 18:49:58 i Allmänt,

Idag gjordes även SR promon så nu ska bara tentan imorgon som ska skrivas och så ska repotaget redigeras och sen är allt klart!
Sen så tog jag och Ika en promenad genom Båstad.

Nu sitter vi och kollar på vänner och sen blir det lite glass.

Måndag

Publicerad 2010-06-07 20:10:22 i Allmänt,

Nere i Båstad igen. Sista veckan nu, känns skönt att det snart är slut. Ännu skönare blir det att komma hem på riktigt igen. Om jag mot förmodan skulle åka ner till Båstad någon gång så skulle det nog vara till sommaren, men jag ska aldrig mer bo här nere.
Fredag blir den sista skoldagen och det ska krigas in i det sista. Idag var det praktiskt prov i selector och på onsdag är det en tenta i musikläggning. Så det blir lite plugg de sista dagarna och sen så ska promosarna lämnas in. Ena lämnades in i dag och den andra lämnas in i morgon, skönt att ha det klart.

Men jag är inte själv härnere i Båstad nu utan Ika följde med ner, skönt att slipa vara själv.

Nu kollar vi på djävulsrallyt sen efter det så ska det nog packas lite.

Torsdag

Publicerad 2010-06-03 10:19:11 i Allmänt,

Halvdött här på bloggen, blir lätt så när man har andra saker för sig. Vad då undrar du säkert då? Njuta av det fina vädret som just nu ligger över Uppsala.

Igår blev det en heldag i stan med Mickan. Vi satte oss nere vid ån och pratade massor med minnen i solen i x-antal timmar. Lyckades även få intervjun gjord till reportaget. Kan ju meddela att det syns idag att jag var i solen hela dagen igår.
Men jag nöjer mig inte med det utan idag tillbringar jag några timmar ute på altanen för att få lite mer färg. Sen så blir det förberedelser inför morgondagens bravader. Ika tar studenten och här ska det firas.
Två år sen var det jag tog studenten men fortfarande så finns känslan kvar hur det var när man tog studenten och det skulle inte vara helt fel att göra det igen. För det är en känsla som man aldig kan beskriva hur den känns.


Studenten 2008

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela