Therese

Så här ser jag på saken

Lördag

Publicerad 2011-04-30 22:43:24 i Allmänt,

Dödare än dödast känner jag mig just nu, inte för att jag riktigt vet hur det känns. Irriterad, ont i huvudet och trött skulle nog sammanfatta min status bäst just nu.

Insåg också precis att det inte går någon buss ut till jobbet imorgon från bussen. Det blir antingen till att gå typ 2 km eller så får jag kånka med mig en cykel på tåget så att jag får ta mig en liten cykeltur. Att kånka med mig cykeln känns bara jobbigt, men det kanske är det smartaste och skönaste alternativet just nu. Men jag fattar inte hur det kommer sig att det inte går en ända buss vid den tiden. Det är skönt att jag bara jobbar varannan söndag.

Men nu har i alla fall polleten ramlat ner ordentligt. Den där rosa lilla lappen som kallas körkort ska nu tas och det ska gå fort. För att åka kollektivt hela tiden är inte kul.

Nu har lilla Terror fått spy av sig lite utav irritationen som fanns inom henne!
Snart får det nog bli sängen.

Onsdag

Publicerad 2011-04-27 19:41:37 i Allmänt,

Ledig och skön dag igen. Inte så mycket har gjorts, läst lite bok och pillat med lite saker på mitt rum, alltså så som det ska vara när man är ledig. Men imorgon är det slut på friden. Blir till att köra ett pass på Byggmax, chefen ringde för några timmar sen och frågade om jag kunde komma.

Så den planerade trippen in till stan, med eventuellt lite shopping, och ett besök till jobbcoachen blir istället ett 9-19 pass på Byggmax. Men jag klagar inte, det ger mig pengar.
Har även lyckats boka upp alla återstående dagarna nu denna vecka med massor av jobb och alla är på Byggmax, me like!

Om en timme är det dags för det tredje utav de fyra El Clasicorna. I första blev det oavgjort i den andra stod Real Madrid som segrare och nu i den tredje hoppas jag även då få se de vita marängerna från Madrid, Hala Madrid.

Fullbokat

Publicerad 2011-04-26 20:08:04 i Allmänt,

"Hej personen du söker är förtillfället helt uppbokad i sin kalender. Ring igen om två veckor och testa lyckan då!"
Så låter det nästan just nu hos mig då jag insåg för någon timme sen att jag lyckats boka upp varje liten dag nästa vecka, ingen ledig dag, hur har jag lyckats med det?
Mitt schema för nästa vecka!
Mån: Måndagschill + JOUR på radion hela dagen
Tis: Jobba Ultuna
Ons: Jobba Ultuna
Tors: Jobbcoach
Fre: Jobba BYGGMAX
Lör: Jobba BYGGMAX
Sön: Jobba BYGGMAX

Jag kan ju i alla fall se det positivt! Jag får PENGAR!

Tisdag

Publicerad 2011-04-26 15:50:48 i Allmänt,

Måndag igår vilket betyder att det var dags för Forsfestivalsändningen för Måndagschill. Strålande sol, massor med värme, härliga människor och lite teknikstrul. Kan det bli bättre? Men trots några rundgångar och strömavbrott så flöt sändningen på ganska smärtfritt med tanke på förutsättningarna.

Efter sändningen satte jag mig på tåget hem och åkte upp till farmor och farfar och åt tårta och massor med bullar, godisråttan inom mig vaknade riktigt ordentligt muums. Jag sitter faktiskt och äter godis i skrivande stund med, har kvar godis från påskägget jag fick utav Ika.

Idag har städning stått på schemat, vilket är grymt tråkigt, men med en hel del pauser så blev även det klart för en halvtimme sen.

Imorgon är det fotbollskväll som gäller, Champions Leauge semifinalen, Real Madrid-Barcelona. Malin och Fencke kommer troligtvis och kollar på matchen.

Forsfestivalen i Engelska parken!

Lördag

Publicerad 2011-04-23 19:49:30 i Allmänt,

Gick upp klockan åtta imorse för att åka till Älvkarleby och kolla på när kusin Julia var iväg och tävla. Genast när jag är i närheten av hästar så kommer min lilla hästlängtan tillbaka.
Sen när jag kom hem blev det till att byta kläder och in till stan för att åka hem till mormor och äta lite mat och bara sitta ute på hennes balkong och njuta utav värmen och solen. Fick nog allt lite färg och mer ska det bli imorgon då jag ska sitta och schtecka hela dagen på altanen här hemma med bra musik i öronen!

Fredag

Publicerad 2011-04-22 18:45:40 i Allmänt,

Vaknade imorse klockan 10 och insåg att jag sovit drygt 11 timmar, skönt. Det behövdes verkligen i min trötta kropp som inte riktigt vant sig, än, att gå upp så tidigt. Dessutom har jag väl inte heller varit så duktig på att gå och lägga mig i tid. Men nu vaknade jag i alla fall upp utvilad.

Och den här dagen har verkligen gått i lathetens tecken, inte mycket har gjorts. Eller jag kanske till och med ska säga att ABSOLUT ingenting har gjorts. Men nu klockan kvart i sju har jag bestämmt mig för att jag kanske måste försöka göra någon nytta så jag ska gå och fixa lite inför måndagens sändning med Måndagschill. På måndag blir sändningen lite speciell. Vi kommer inte att sända klockan 13-14 som vi brukar utan en timme senare och då även live från forsfestivalen som just nu är i full gång i Engelska parken. Jag tror att det kommer att bli galet kul!

Torsdag

Publicerad 2011-04-21 21:54:34 i Allmänt,

Här är det dödare än dödast. Inte riktigt meningen kanske och det känns som att jag säger det varje gång, det ska inte hända igen. Men den här gången har det faktiskt varit massor med saker i vägen. Har jag inte kommit hem i min vanliga tid från Byggmax och haft massor med saker att göra hemma så har det varit någon grej som jag skulle bort på.
Men nu är jag ledig i över en HEL vecka, lyx, innan det är dags att ta tag i Byggmax igen. Och den gången gör jag det som en riktig anställd. Hittills har jag ju bara haft praktik men nästa fredag är det skarpt läge. Inga kontrakt är skrivna än men allt är klart och nu är det bara att tuta och köra! Hur grymt är inte det?

Galet trött blev jag precis också kan bero på att det inte blev så många timmars sömn inatt. Igår kväll var det dags för det andra El Clasicot av fyra, den här gången i spanska cupen. Matchen gick till förlängning och matchen var klar strax efter kl 00.00, vilket blev max 5 timmars sömn. Men det var det värt eftersom Real Madrid vann matchen och fick äran att lyfta pokalen efter ett x-antal år. Sen att man är smarta och tappa bucklan under gatuparaden med buss och som dessutom bussen kör på och krossar den är ju en helt annan sak.

Imorgon ska jag sooooooooooooooova!

Måndag

Publicerad 2011-04-18 22:07:00 i Allmänt,

Förkylningen från hell ger aldrig med sig. Har troligtvis någon form av bihålleinflammation då bihållorna känns lite knasiga. Dessutom trycker det lite jobbigt i tänderna också, inte alls kul. Så jag får nog ta och ringa till tandläkaren och höra så att jag inte har fått någon sorts av inflammation i tänderna som blir värre.

Idag var det dags för en till vecka på Byggmax, skoj skoj. Ännu roligare blir det eftersom det ska vara skitnajs väder hela veckan vilket betyder att det borde komma ganska många kunder, både för att det är påsklov och för det fina vädret. Men den som lever den får se!

Nu får det snart bli sängen innan jag somnar här framför datorn!

Söndag

Publicerad 2011-04-17 21:37:08 i Allmänt,

En helg med ledighet har passerat, ett av fyra El Clasicon avklarade och massor utav sol och värme. Nu är batterierna laddade inför en ny vecka på Byggmax. Måndag till torsdag mellan kl 8-18 hittar du mig inne i butiken i Upplands Väsby.

Idag var jag in till stan och träffade den bästaste Erika, hon fick sin present och jag fick min julklapp. Alltid trevligt att träffa den flickan och det var alldeles för länge sen vi sågs.

Torsdag

Publicerad 2011-04-14 22:54:50 i Allmänt,

Fortfarande förkyld men jag har kämpat på de här tre dagarna på Byggmax och nu är det dags för några dagars ledighet innan jag far till Upplands Väsby på måndag.

Lagom trött är jag nu men jag får lite sovmorgon imorgon, istället för uppgång 05:30 blir det sovmorgon till kl 08:00. Blir lite pill med Måndagschill och sen ska jag försöka hinna med en runda på stan innan jag åker hem igen!

Nu blir det sängen!

Tisdag

Publicerad 2011-04-12 21:50:32 i Allmänt,

Tillbaka på Byggmax igen efter några sjukdagar, fortfarande sjuk men tillräckligt frisk för att gå dit. Fast det var jobbigt ett tag med allt snörvlande och hostande, men jag tog mig igenom det. Eftersom det var dåligt väder var det inte så mycket kunder heller, vilket var ganska skönt att starta upp lite soft efter några "lediga" dagar.

Men efter ett tag började rösten bli mer och mer ansträngd och när jag ska ta betalt av en kund så försvinner rösten helt plötsligt och det enda som kommer ur min mun är något läte som låter som krax krax, typ.

Nu sitter jag här och försöker kurrera rösten för imorgon är det dags för en dag till, två dagar sen är jag ledig igen! Och då ska jag troligtvis iväg och träffa Erika! :)

Sjukmåndag

Publicerad 2011-04-11 12:33:32 i Allmänt,

Här kommer det ett litet hej från sjukstugan. Är fortfarande inte frisk. Förkylningen vägrar ge med sig och den har verkligen tagit ett hårt tag om mina bihålor, jobbigt men förhoppningsvis går det över snart.
Inte kul att vara sjuk, har gått hemma sen i torsdags och nu börjar det bli lite tråkigt då Beverly Hillsboxen säsong 7 precis har blivit slut. Får ta och beställa hem de återstående.

Blev hemma från Byggmax idag också, blev det även igår, men imorgon blir det nog dags för lite jobb igen. Börjar bli riktigt less att gå hemma och dessutom är jag bara schemalagd tills på torsdag denna vecka så jag borde ju klara av tisdag till torsdag!

Fredag

Publicerad 2011-04-08 23:36:47 i Allmänt,

I'm sick! Feber, ont i halsen och förkyld! Återkommer när jag är frisk igen! Det är ett under att jag håller ögonen öppna somnar vilken sekund som helst så nu blir det sängen! Skönt med duntäcke så jag slipper frysa..

Torsdag

Publicerad 2011-04-07 22:36:44 i Allmänt,

Har ledigt i tre dagar nu, så skönt. Men på något konstigt sätt så lyckas jag på något sätt dra på mig en förkylning. Men än har den inte riktigt brytit ut utan just nu kliar det bara i näsan och halsen så jag är inte förvånad om jag vaknar imorgon och är toktäppt.

Idag har det varit en total slappardag. Började morgonen med att ta en skön och välförtjänd sovmorgon, riktigt skönt att vakna utvilad. Sen blev det lite dator och lite tv.

Imorgon blir det stan, hur förkyld jag än är, ska in till Studentradion och möta upp Fencke och säga hejdå till våra två praktikanter som imorgon har sin sista dag hos oss.

ZzzzzZZZZzzz

Publicerad 2011-04-06 21:35:17 i Allmänt,

Skaparen och ägaren bakom denna blogg är alldeles för trött och hon återkommer imorgon då hon är ledig i tre dagar!

Söndag

Publicerad 2011-04-03 15:58:09 i Allmänt,

Tre dagars ledighet är snart över, de kom verkligen i rätt tid efter första veckan på Byggmax. Mycket nytt att lära sig och det kändes varje dag efter avslutat pass att huvudet var fullproppat med massor av nya saker. Men nu är batterierna laddade igen för en ny vecka med start imorgon, 8-16.

Igår var släkten här och firade Ika som fyllde systemet i fredags. Så det bjöds på mat, tårta och massor av skratt.
Tror hon blev nöjd med sakerna hon fick.

Nu blir det lite pizza, muuuuums!

Fredag

Publicerad 2011-04-01 22:39:57 i Allmänt,

Första april idag, har du blivit lurad?
Än har inte jag gått på något skämt men det är några timmar kvar så än kan jag fortfarande bli helt grundlurad.
Första lediga dagen sen starten på Byggmax i måndags, men det var inte riktigt lugn. Måndagschill har hamnat i kläm totalt så idag blev några timmar lagda på Terror och Fenckes "lilla barn". Vi hann även med att göra lite reklam för radion på Engelska parken där det var Humanioritets dagarna både igår och idag.
Sen ner på stan och möta upp Ika för att äta sallad på Cupido ♥ och sen vidare till konserthuset för lite konsert, EMD. Det var skoj!
Idag fyller världens bästa syster år, ett litet aprilskämt är vad hon är, hon fyller systemet och imorgon kommer släkten hit och firar henne.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela