Therese

Så här ser jag på saken

Torsdag

Publicerad 2011-06-16 22:08:50 i Allmänt,

Jag jobbar och sliter, men det är roligt. Tyvärr är de tre dagarna på Ultuna över för den här gången, alltid lika kul att komma dit och jobba "några" timmar. Men som alltid när man jobbar på Ultuna så känns det i kroppen, lagom slut är den. Så det är nog dags för sängen om en liten stund, så att jag är pigg och utvilad imorgon.

Imorgon blir det jobb på Byggmax, ett roligt 9,5 timmars pass står på schemat. Sen väntar tre dagars ledighet innan jobbet kallar igen.

Under kvällen åt vi, här hemma, jordgubbar, glass och grädde. Galet gott var det och jag skulle helt klart kunna leva på jordgubbar om jag skulle behöva det.

Måndag

Publicerad 2011-06-13 21:58:41 i Allmänt,

Har haft en ledig och skön dag idag. Kunde sova hur länge jag ville och inga måsten som behövdes göra, riktigt skönt. Blev i stort sett en heldag framför datorn och lite nördande av The Sims.

Imorgon drar jag igång jobbveckan med ett gästspel på restaurangen i tre dagar, ska bli roligt att träffa alla igen och det är skönt med lite omväxling från de arbetsuppgifter som jag har i vanliga fall på Byggmax. Sen blir det Byggmax på fredag och sen är helgen ledig och fri och tillråga på allt så blir jag all alone här hemma under helgen då the family drar till Finland på kryssning med släkten på mammas sida och lilla jag hänger inte med.

Lördag

Publicerad 2011-06-11 23:32:46 i Allmänt,

Sheisse vilken dag på jobbet det var. Alldeles lagom varmt, ganska många kunder och många kunder med speciella frågor, om man kan säga så? Men det är alltid kul att ha mycket att göra - då brukar klockan gå fort, jag skriver brukar för det gjorde den verkligen inte idag. Men imorgon är det dags igen och förhoppningsvis går den lite snabbare.

Under kvällen började även mitt vänstra öga att dumma sig. Det kändes som att det hade fastnat något i ögat så jag satt och petade och försökte få ut det. Men känslan om att det var något skit fanns kvar, riktigt skumt, så jag gick till spegeln och kollade. Ja något konstigt var det verkligen! Vet inte hur jag ska förklara det. Men det har blivit som en liten bula på ögonvitan. Så det blev ett samtal till sjukvårdsrådgivningen som kopplade vidare till en ögonläkare som i sin tur meddelade att det inte var något allvarligt, utan det kan hända lite då och då. Det finns ingenting för att behandla det heller utan det ska gå ner av sig själv. Men det sjuka är att det kan hålla i sig i en hel vecka, en HEL vecka. Jag tycker att det är tillräckligt jobbigt som det är nu och tänk då att du kanske måste gå en hel vecka med känslan av att det känns som att det är något i ögat och att du inte ska peta och irritera det mera än vad det redan är. En sak är säker att om inte irritationen har gått ner under natten så blir det solglasögon hela dagen imorgon på jobbet!

Nu blir det i alla fall sängen!

Fredag

Publicerad 2011-06-10 23:07:55 i Allmänt,

Äntligen fredag tänker du säkert, helg och ledighet i två dagar innan det är dags igen! Jag håller med på att det är skönt att det är fredag men jag har två jobbdagar kvar innan jag har en dag ledig och sen är det på't igen. Men jag klagar inte, jag får massor med pengar!

I onsdags åkte vi iväg till Kista, Sthlm, och firade kusin Mickan som tog studenten. Det var trevligt och bilderna från ens egen student dök upp i huvudet. Helt klart skulle jag vilja uppleva det igen. För den glädjen som man hade när man gick ut från skolan, för sista gången, helt otrolig.

Måndag

Publicerad 2011-06-06 22:11:13 i Allmänt,

Känns som att det är söndag, får tänka till en gång extra och komma på vilken dag det är. Blir alltid klurigt när det är röda dagar och klämdagara mitt i veckan. Men ingen söndag idag, utan den var igår.

Idag är det nationaldagen. Hela dagen har i stort sett spenderats inne i stan, var till slottet och kollade när Ika dansade och sen hem till mormor för lite mat och fika. Fint väder har det varit så jag klagar inte.

Imorgon blir det jobb. Får en skön sovmorgon då jag inte börjar jobba fören klockan 13 och slutar 20.30, riktigt bortskämd då jag har blivit van att börja klockan 8 och gå upp tidigt. Något som däremot inte är lika roligt är att jag kommer att missa fotbollen imorgon, Sverige-Finland.
Som den lilla fotbollsnörd som jag är hade jag inte tackat nej till att befinna mig där live och heja fram landslaget till en seger.

Nu under kvällen blev även poolen uppställd, så nu väntar vi bara på vatten sen kan vi bada!

Söndag

Publicerad 2011-06-05 15:53:14 i Allmänt,

En vecka har gått sen det senaste inlägget, känns som att det måste göras något här för att bloggen ska hållas igång. Ett nytt utseende står verkligen högst upp på listan och det ska det göras något åt så fort som möjligt, jag gissar på att om det blir ett nytt utseende så kommer det andra av bara farten.

Nu kanske du sitter och funderar på om det har hänt något speciellt de senaste dagarna? Svaret är enkelt! Nej! Här har det jobbats i veckan och de dagar jag inte gjort det så har jag legat ute i solen och njutit av den. Har varit ledig sen i fredags och det blir inte jobb fören på tisdag.

I fredags var jag och Ika i stadsparken och såg The Arks spelning. Den var galet bra och det är med blandade känslor som jag gick därifrån, tanken om att de snart har gjort sin sista spelning slog mig några gånger under konserten!

Ikväll blir det glass och finalen i Big Brother!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela