Therese

Så här ser jag på saken

Söndag

Publicerad 2011-05-29 21:33:42 i Allmänt,

Bara en jobbdag kvar nu tills det är dags för en dags ledighet, då ska jag sova. Det känns att kroppen behöver lite vila. Dagen på jobbet har varit skön och för varje minut som går så känner jag mig mer och mer säker på mätplatsen, vilket är riktigt roligt.

När jag jobbar söndagar får jag sällskap på tåget utav min cykel, eftersom att det inte går några bussar på morgonen. Både imorse på väg till jobbet och hem från jobbet till tåget blåste det motvind. Fast värst var det till tåget. Och tack vare motvinden så missade jag tåget precis. När jag kom upp på perongen åkte tåget. Så då var det bara att sitta en timme i väsby och rulla tummarna, lagom roligt.

Men väl här hemma så blev det tårta, morsdag, så jag klagar inte.
Just nu är det Big Brother på tv och sen blir det sängen för min del!

Lördag

Publicerad 2011-05-28 20:35:10 i Allmänt,

Jag lever och jobbar på. Har jobbat sen i onsdags och nu är det två dagar kvar och sen blir det en dags ledighet, sen jobb igen. Känns som att kroppen ropar efter lite sömn, men det blir det på tisdag.

Snart är det dags för Champions Leaugefinal mellan Manchester United och Barcelona. Jag hade självklart hoppats på att de vita marängerna hade varit i finalen istället för Barcelona. Och jag måste vara ärlig och säga, något som jag aldrig trodde att jag skulle göra, att jag hoppas att United vinner. Inte bara för att Barca är Barca, utan jag kan inte riktigt förklara det. Jag är egentligen inget fan av United heller, men Barca kan inte vinna!

Tisdag

Publicerad 2011-05-24 22:27:58 i Allmänt,

Sista lediga dagen är snart till enda. Dagen har bjudit på kinamat och bio, Pirates Of The Caribbean. Den var bra fast de tre filmerna sen tidigare är bättre.

Imorgon blir det som sagt jobb och så blir det fram till på söndag. Så det lär bli ganska tunnt med uppdatering från min sida!

Söndag

Publicerad 2011-05-22 23:04:36 i Allmänt,

Har varit en lugn helg, som vanligt i princip. Har laddat upp batterierna inför veckans jobb, de kommer knappt att se mig här hemma då jag har några galna jobbpass. Men det ger mig pengar så jag klagar absolut inte!

Igår blev det en tur in till stan och ett besök hos mormor. Uppe hos mormor blev det god mat och rabbaberpaj med vaniljvisp, muuuuums. Har jag sagt att jag älskar smuldegen och vaniljvispen?

Idag blev det ett besök in till El Stockholmo och Rix Fm festival i Kungsan, skoooj. Det bästa på hela kvällen var The Ark som fick avsluta hela konserten.

Imorgon är det dags för säsongens sista avsnitt av Måndagschill. Mellan klockan 13-14 hör du oss på studentradion.com eller ratta in 98,9 om du är i Uppsala.

Fredag

Publicerad 2011-05-20 21:44:29 i Allmänt,

Den enda jobbdagen för den här veckan är över. Nu väntar några dagars ledighet innan det är dags igen på onsdag, då ska jag äntligen få lära mig mät.

Idag när jag kom till jobbet möttes jag av blå/vita polisband. De satt inte runt Byggmax utan våra grannar. Deras hur brann ner under natten, med de i. Riktigt tråkigt, även fast jag bara har varit där i två månader så har man ändå sett de varje dag när man jobbat. Men inte nu längre, det kommer att kännas konstigt!

Imorgon ska jag schteeka ute i solen och på söndag blir det Rix Fm-festival i Kungsan i huvudstaden.

Torsdag

Publicerad 2011-05-19 18:04:08 i Allmänt,

De lediga dagarna börjar gå mot sitt slut, jobb imorgon på Byggmax, fast på lördag är jag ledig igen fram tills på fredag om inget annat inträffar. Jag kan verkligen inte klaga.

Idag var jag in till stan och träffade jobbcoachen och tog en snabb runda på stan. Var på jakt efter shorts och linnen. Kom hem med två linnen men inga shorts, får leta vidare!

Söndag

Publicerad 2011-05-15 22:43:44 i Allmänt,

Då var sista passet för denna vecka, på Byggmax, över. Det ska bli riktigt skönt med några dagars ledighet och bara kunna få sova hur länge jag vill på morgonen.

Imorgon blir det däremot ingen sovmorgon. Det är måndag vilket betyder att det är dags för vårt kära Måndagschill, Uppsalas bästa radioprogram. Så ratta in 98,9 på din radio imorgon mellan klockan 13-14, om du bor i Uppsala, annars så är det studentradion.com där du även kan se oss live och även chatta med oss i studion.

Lördag

Publicerad 2011-05-14 20:48:12 i Allmänt,

Här var det livat, eller kanske inte. Jag har jobbat varje dag sen i onsdags, på Byggmax, vilket i princip har betytt att jag har gått upp tidigt, åkt iväg och jobbat, kommit hem sent och gått och lagt mig och upprepat samma sak. Det betyder också att de här hemma knappt har sett mig heller för den delen, men jag tror inte att de klagar dessutom får jag ju pengar. Därför har även bloggen hamnat lite i skymundan.

Nu sitter jag här nyduschad och laddar inför morgondagens jobbpass, vilket också är veckans sista vilket också ganska logiskt. Det kan ju bara gå bättre än vad det gjorde idag. Nu var det inget som var konstigt med dagens pass men det kändes som att alla var lite småirriterade och trötta, undertecknad skriver under på det med.

Nästa vecka blir det endast jobb på fredag, om inget annat händer det vill säga. Ska bli skönt efter att ha jobbat tre helger i rad och haft lite andra saker för mig också, så sömnen har inte direkt varit den mest prioterade saken. Så nästa vecka kan sammanfattas SÖMN, sen kan det hända att det kommer att dyka upp andra små roliga och intressanta saker.

Nu ska håret fixas och sen blir det Eurovision för hela slanten, efter det blir det sängen så att jag får några timmars sömn inför imorgon.

Onsdag

Publicerad 2011-05-11 22:46:16 i Allmänt,

Jobb hela dagen, liksom imorgon, får hoppa in då de är lite sjuka på jobbet. Lagom trött kan jag ju säga att jag är.

Imorse blev biljetterna till EM-kvalet mellan Sverige-Holland bokade på Råsunda i oktober. Riktigt skoj!

Nu ska jag sooova, känns som att jag skulle behöva en vecka med massor av sömn får det om fyra dagar!

Tisdag

Publicerad 2011-05-10 20:17:02 i Allmänt,

Hela dagen spenderades i underbara Stockholm. Jag älskar den staden, alltid liv och rörelse. Blev lunchbuffé på Pizzahut och glass från Ben and Jerryståndet vid Sergels Torg, kan det bli bättre? Självklart blev det lite shopping med. Ett par baggyknickers, linne och en bustier, har du tur kommer det upp lite bilder sen.
Var även nära på att köpa en galet snygg maxiklänning inne på Vero Moda. Men jag tänkte efter ett tag och kom fram till att jag i stort sett aldrig använder klänningar, kan bero på att jag knappt äger någon. Men som sagt den fick hänga kvar i butiken något som jag ångrar lite grand just nu i skrivande stund, men det var troligtvis rätt beslut.

På tåget hem satt jag och lovordade min mobil och kom fram till att en iPhone ska köpas om typ ett år. Det är kanske något som jag nu väljer att ta tillbaka då det visar sig att min mobil har varit helt knas. Trots att den är på dygnet runt så har den på någotvis hängt sig och den tog varken emot sms eller några samtal. Så det var bara att starta om den och hoppas på det bästa. Massor med sms ramlade in om missade samtal hit och dit. Varav två jobb! Hett eftertraktad! Både Byggmax och Ultuna ville ha mig, men Byggmax gick först.

Så imorgon byter jag ut en dag i solen mot att dra på mig mina svarta jobbarbyxor. Men jag klagar inte för jag får ju pengar som jag kan lägga ut på en ny mobil!

Måndag

Publicerad 2011-05-09 21:42:07 i Allmänt,

Sitter här nyduschad och ska alldeles strax ta och torka håret och fixa allt sånt. Men jag tänkte att jag kunde slänga ihop ett litet inlägg först.
Sändningen gick bra men på något konstigt sätt känns det som att hela radion redan har tagit sommarlov. Inte en människa på radion, i princip, och allt kändes avslaget. Men vi gjorde sändningen ändå och vaknade från sommarlovskoman.
Hann hem och slängde på mig bikinin för att hinna njuta någon timme ute i solen innan det var dags att laga mat. Galet skönt väder, när det är sånt här väder kan man inte låta bli att längta bort till sommaren och kanske en resa till ett varmt land. Men som sagt det är drömmar det.
Imorgon blir det ett besök in till huvudstaden med systeryster. Förhoppningsvis blir det shopping och en present till pappa som fyller år imorgon.

Söndag

Publicerad 2011-05-08 20:35:24 i Allmänt,

Då är snart den här veckan över och det känns i både kropp och huvud att jag har jobbat hela veckan. Pengarna bara rullar in! Men nu väntas det inte jobb för än på fredag, då är det dags för Byggmax igen. Hela helgen hittar du mig där. Har jag inte sagt det förrut så säger jag det nu! Jag trivs såå bra på Byggmax, roliga och snälla arbetskamrater.

Nu sitter jag här med både datorn och godisskålen ikväll, det tycker jag att jag är värd efter den här helgen. Tror jag ska slå igång ett avsnitt av Beverly Hills 90210, säsong 8 damp nämligen ner i brevlådan i veckan.

Imorgon är det dags för Måndagschill igen!

Lördag

Publicerad 2011-05-07 20:05:02 i Allmänt,

Imorgon är det dags för veckans sista jobbpass på Byggmax. Blir skönt med några dagars ledighet sen nästa vecka. Om den här veckan har varit fullsmockad så är det inte nästa vecka riktigt det. Byggmax fredag-söndag annars så blir det lite pill med Måndagschill och så ska jag försöka träffa lite kompisar som det var ett tag sen som jag såg.

Snart ska det hällas upp ett stort glad CocaCola och godisskålen åker fram. Men först så ska duschen få sig ett besök!

Torsdag

Publicerad 2011-05-05 21:18:15 i Allmänt,

Den lediga dagen är snart slut. Hade endast ett litet besök hos jobbcoachen inbokad, vilket var skönt. Var egentligen tänkt att vi skulle iväg med Måndagschill och testa på orientering, men jag kände att jag ville ha en ledig kväll och så den har vi flyttat på till nästa vecka.

Idag kom jag hem med ett par nya skor från stan, gladiatorsandaler.

Imorgon drar jag igång det första av tre jobbpass den här veckan på Byggmax. Mellan kl 8-18 hittar du mig i butiken, har du vägarna förbi kan du ju komma in och säga hej!

Onsdag

Publicerad 2011-05-04 22:08:37 i Allmänt,

Andra dagen på Ultuna idag var runt 400 gäster så det var lite saker att göra om man säger så. Men det ska bli skönt med sovmorgon imorgon. Har gått upp 6:15 två dagar i rad och gått och lagt mig, lite sent om kvällarna, så det börjar kännas i kroppen nu att den är lite trött.

Imorgon blir det ett möte hos jobbcoachen, har inte varit där på över en månad efter att jag hamnade på Byggmax. Men imorgon är det alltså dags. Sen blir det mat hos mormor!

Tisdag

Publicerad 2011-05-03 20:33:29 i Allmänt,

Veckan som är fullproppad till bredden är inne på sin andra dag. Har helt plötsligt på något sätt fått ett litet lyxproblem med jobbet, något som jag inte trodde för ett halvår sen.
Idag var jag iväg till Ultuna och serverade lite, bytte ut snickarbyxorna mot kjol och strumpbyxor. Det låter kanske som en stor kontrast men så är kanske inte riktigt fallet.
Det var skoj att jobba några timmar där igen och ska iväg dit imorgon igen.
Hann även med att springa in en snabbis på Gina Tricot och köpa med mig en tröja och ett linne. Är verkligen sugen på att shoppa kläder, men tiden finns inte riktigt just nu. Men nästa vecka ser det just nu ut som att det är många luckor i schemat!
Idag var vädret dessutom helt knas! Ena studen regna det, i andra så haglade det och i tredje snöade det och lite sol på det ibland. Lägg då till blåst och inte så många plusgrader och blanda sen alltihopa så får du alla årstider i ett svep på bara några timmar!

Söndag

Publicerad 2011-05-01 20:49:28 i Allmänt,

Då var den här arbetsveckan på Byggmax slut och det blir inte jobb där för än på fredag. Men tro inte att jag är ledig. Jag har på något sätt lyckats klämma in så mycket som möjligt på de kommande dagarna även fast jag nu känner att det skulle vara ganska skönt med sovmorgon och en dag med inga måsten.

Imorgon är det måndag vilket betyder, som du borde kunna vid det här laget, älskade Måndagschill. I morgon är det dags för en vanlig sändning på ordinare tid, 13-14.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela