Therese

Så här ser jag på saken

Torsdag

Publicerad 2011-10-20 19:59:17 i Allmänt,

Har varit lite tyst här i några dagar, men lugn bara lugn, det var bara en tillfällig grej. Då jag inte har varit hemma så mycket och inte har haft tid för bloggen helt enkelt.

Igår var jag in till stan och träffade Fencke på radion för att fixa en ny trailer till Måndagschill vilket vi misslyckades totalt med förra gången när den skulle göras. Då satt vi i tre timmar och lyckades inte få ihop nånting. Eller vi fick ihop en 30 sekunders trailer men vi var inte alls nöjda med den så vi tröck på delete-knappen och hela den försvann bort. Men igår lyckades vi på en timme att få ihop en ny helt grym trailer som vi båda är nöjda med. Du kan höra på den här.
Sen har vi även kommit på ett litet uppdrag där vi ska åka runt på olika gymnasieskolor runt om i Uppsala och göra lite reklam för Studentradion och även göra reklam för en liten kurs som kommer hållas om radio för just gymnasieelver, runt jul, på Studentradion.

Imorgon är det dags för jobb igen, kör fredag, lördag och söndag!

Måndag

Publicerad 2011-10-17 22:15:44 i Allmänt,

Måndagar innebär en enda sak - Måndagschill. Hela dagen vigs åt det programmet, allt annat får flytta på sig. Det är min och Fenckes lilla "bebis". Och som alltid när man är på Studentradion rinner tiden iväg och helt plötsligt är det dags för sändning och aldrig går en timme så snabbt som den gör när vi sänder Måndagschill, det är så galet kul.

Sen efter sändningen blev det en tur ner till stan där det handlades lite olika nödvändiga saker. Sen hem med ett alldeles för tungt huvud, huvudvärk, och känslan av att det troligtvis finns en gnutta feber i kroppen.
Men förhoppningsvis är det inget som bryter ut utan imorgon när jag vaknar för att åka till jobbet så är jag frisk och kry igen!

Under uppbyggnad

Publicerad 2011-10-16 23:07:00 i Allmänt,

Ser bloggen konstig ut? Då ser du rätt! Jag har äntligen tagit mig i kragen och börjat förvandlingen mot en ny fräschare blogg. Kan ta några dagar innan den ser normal ut igen men bara så att du vet om det ser lite skumt ut så är det bara jag eller Ika som är inne och pillar!

Lekte modell

Publicerad 2011-10-16 23:05:07 i Allmänt,

Resten av familjen sitter och kollar på Batman på Tv3 och jag sitter här med datorn i knät och försöker roa mig. Jag skulle kunna resa på mig och ta mitt pick och pack till mitt rum och slå på min tv och kolla på den men jag stannar kvar här.
Och eftersom jag inte direkt har så mycket att göra så kan jag ju visa lite utav de bilder som togs när jag var hos The Studio och lekte modell för en dag. Tycker du att det låter bekant, för mina trognaste läsare?! Ja visst jag var ju där för lite mer än ett halvår sen och lekte lite. Men nu tänkte jag att du skulle få se några av de bilderna!

Söndag

Publicerad 2011-10-16 18:18:01 i Allmänt,

Haha helt ärligt. Det här med att få liv på bloggen igen fungerar kanske inte riktigt. Men jag är envis som få, något som du kanske kan skriva under på, så jag är inte den som ger mig i första taget. Den här bloggen ska få liv igen på något sätt. Sen om det fungerar eller ej det får vi se. Men ett försök ska jag ge det i alla fall. Och den där nya bloggdesignen ska komma den med, men jag har ingen riktigt insperation till en ny heller så där klämmer skon liten grand också.

Helgen och framför allt veckan har gått i lugnets tecken. Jag lovade mig själv inför veckan att inte boka upp mig på något som jag annars brukar ha en tendens till att göra när jag är ledig. Och jag kan med handen på hjärtat säga att jag lyckades. I tisdags åkte jag och tjejerna till Råsunda och kollade på EM-kvalet mellan Sverige-Holland. En helt galen match med en galen stämning och en match som Sverige tillslut vann och blev klara för sommarens EM i Polen/Ukraina. I onsdags var det dags för den enda jobbdagen på Byggmax för den här veckan. Sen efter det har jag bara varit hemma och slappat till tusen, vilket har varit väldigt skönt.

Igår blev det ett besök in till staden för att kolla på en ny hemmabioanläggning då våran börjar balla ur här hemma, blev även lite smått och gott till mobilen också.

Imorgon är det dags för Måndagschill igen, måndagar måste vara den bästa dagen på veckan. Sen på tisdag drar jobbdagarna på Byggmax igång igen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela