Therese

Så här ser jag på saken

Myyyys

Publicerad 2012-08-31 10:41:30 i Allmänt,

Finns det något bättre? Regnet faller utanför fönstret och här sitter jag under täcket med tända ljus och kollar på film. Jag klagar verkligen inte. Det värsta är väl att jag vet att jag någon gång inom de närmaste timmarna måste bege mig ut. Måste ner till Ica och köpa en ny SL-remsa för dagens hemfärd. Men det får bli ett senare problem nu blir det mer mys. Den enda som saknas just nu är sötis då skulle allt varit perfekt!

 
 

Måndag

Publicerad 2012-08-27 14:59:16 i Allmänt,

Sitter här och funderar på när förkylningen ska slå ut på riktigt. Just nu går jag och känner mig småkrasslig, något som jag gjort i två tre dagar. Huvudet är halvtungt och proppat med bomull känns det som. Men saker har jag ändå fått gjorda idag, köket är i stort sett skinande rent.
Just nu väntar jag bara på att herr sötis ska kliva in genom dörren och sen är det nästan dags för mig att göra mig i ordning för en kort hemfärd mot mammsen och pappsen. Ska dit över natten blir enklast så då jag har klipptid klockan tio imorgon hos frisören bredvid mammas jobb. Skulle inte förvåna mig om jag vaknar vrålförkyld imorgon.

Söndag

Publicerad 2012-08-26 18:49:22 i Allmänt,

Helgen är snart passé och just nu öser regnet ner, något som det gjort hela dagen till och från. Åskan är på tillfälligt besök också. Utanför står just nu några och försöker att grilla i regnet, kan meddela att det inte går så bra.
 
Dagen och helgen har som sagt spenderats på jobbet. Igår fick jag stå och mysa ute i värmen och idag stod jag oc var dygnsur ute i regnet, vädret kan vända snabbt. Kändes som jag var blöt ända in på underkläderna, var säkert det ett tag då när himlen fullkomligt öppnade sig. Frös gjorde jag i alla fall.
 
Nu väntar lite mer än en veckas ledighet, då ska det bara njutas av att vara ledig. På tisdag ska håret klippas, en frisyr ska äntligen skapas något som jag borde ha gjort hela sommaren, sen ska det även färgas, som jag har längtat. Sen har jag inte så mycket mer inplanerat. Sova tror jag i alla fall att jag ska försöka planera in.
 
Nu ska jag krypa ännu längre ner under filten och bara mysa, dessutom hoppas jag snart på att sötis kryper ner här i soffan och myser.

Fredag

Publicerad 2012-08-24 11:37:09 i Allmänt,

Fredag idag vilket betyder löning! Jag ligger här i sängen med datorn i knät och snörvlar och har lite feber. Vill egentligen att allt bara ska slå ut så att man slipper gå och känna sig småhängig. Igår var det inte allt för roligt. Vaknade pigg och fräsch på morgonen åkte in till stan fixade nytt pass. Tog en fika med Malin på Espresso House där även lilla Emma dök upp. Blev en runda på stan och ju längre dagen gick blev huvudet segare och segare. När jag väl klev innan för dörren här hos sötis i Väsby bokstavligen stupade jag ner i soffan som en slagen krigshjälte, haha kanske inte riktigt så men du förstår vad jag menar. Somnade kvart i tio och vaknade kvart i nio imorse så tror nog att kroppen behövde lite vila. Har tänkt att försöka få lägenheten städad idag, innan sötis kommer hem från jobbet. Men först blir det lite lunch!

Måndag

Publicerad 2012-08-20 17:51:04 i Allmänt,

Kul att se att inlägget som skrevs igår inte syns och att det blev något knas med det. Men men du missade nog inget. Är tillbaka i Väsby igen efter en alldeles för skön helg hemma.
 
Denna dag bjöd på en tur till huvudstaden med mamma och Ika. Blev lite smått och gott. Eller ganska mycket och jag är mycket nöjd med dagen. Har du tur kan det möjligtvis komma upp lite bilder här, men den som väntar på något gott brukar man väl säga?

Torsdag

Publicerad 2012-08-16 10:27:41 i Allmänt,

Blev väckt imorse klockan halv åtta av att de började klippa häcken utanför köksfönstret, tack för den! Var verkligen det sättet jag ville bli väckt på efter att ha somnat om när sötis gått till jobbet. Jag vaknar ju alltid till när hans alarm ringer, 5:40 varje vardagsmorgon, och sen så somnar jag om och vaknar runt kl 9 beroende på när jag börjar jobba. Försökte in i det längsta att somna om men det lät ungefär som att det var någon som stod med sin moppe utanför sovrumsfönstret och varvade motorn, men det gick verkligen inte så jag gav upp och gick upp och åt frukost. Under frukosten drar de även igång gräsklipparen. En halvtimme efter att frukosten var äten så tystnar alla maskiner och är tysta fram till för några minuter sen då de började igen, wiee. 
 
Idag är det jobb som står på schemat, samma pass som igår. Sen är det bara en dag kvar sen väntar några dagars ledighet, det blir skönt. Får se om det hittas på något roligt då. Dags att snart göra sig i ordning för att cykla mot jobbet.
 

Onsdag

Publicerad 2012-08-15 10:08:23 i Allmänt,

Då är dagen här. Dagen som det är dags att dra på jobbkläderna igen och känna att man lever. Hade gärna haft några fler lediga dagar, men samtidigt vet jag att det inte blir fler jobbtimmar nu när lågsäsongen sakta börjar så det är bara att hålla ut. Idag är det jobb 12-20:30 som gäller. Lagom roligt att missa första halvlek i Sverige-Brasilien men förhoppningsvis är det inte så många kunder i kväll kl 8 vid stängning så att den går fort.
 
Igår kväll kom äntligen hemmabion tillbaka från lagningen och det bästa är att den fungerar som den ska nu. Och har man en fungerande hemmabio har man automatiskt en galet glad sötis.

Tisdag

Publicerad 2012-08-14 10:40:56 i Allmänt,

Den andra och sista lediga dagen är här innan det är dags att jobba tre dagar igen, oj vad jobbigt det där lät. Känns som att jag inte gjort något annat hela året, men jag får stå mitt kast som inte bokade in någon semester. Visserligen har det inte varit någon toppen sommar vädermässigt så jag klagar absolut inte. Och eftersom jag inte haft någon semester så har jag varit van att göra saker i stort sett varje dag, även när jag är ledig. Det ska kompisar som ska träffas, det är shoppingturer, resor hem till mamma och pappa osv. har i stort sett varit i rörelse hela sommaren. Okej visst att några dagar har varit slappardagar, men inte många. Så då i dag när jag har absolut inget planerat drabbas jag av en liten smått panik. Vad ska jag hitta på idag? Funderar på om jag vill baka, eller om jag ska ta tag i fönsterputsningen, eller sorteringen av alla saker i diverse olika skåp som inte ser ut som de ska. Eftersom en viss sötis har en tendens att kasta in grejer där det är tomt bara för att de ska komma bort från golvet, puss på dig. Eller om jag ska sitta och slappa framför den här lilla datorn tills herr sötis kommer hem, vilket känns lite väl eftersom jag troligtvis kommer att dö av tristess innan dess. Borde i och för sig ta ett ordentligt krafttag och börja på allvar med körkortet. Har nu på några minuter kommit på massor med saker som jag skulle kunna göra men som inte känns allt för roliga, bortsett från bakningen. Men det kanske är så att jag måste lära mig att ha lite tråkigt för att uppskatta alla de roliga stunder som man sen får ha. Inte vet jag?! Nu ska jag i alla fall fortsätta fundera vad jag ska ta och hitta på en dag som denna!

Måndag

Publicerad 2012-08-13 14:58:28 i Allmänt,

Inläggen lyser med sin frånvaro, det gör nog min inspiration att blogga också. Känns lite som att jag bloggar om samma saker, är det kanske tråkigt att läsa om att jag jobbar och är ledig?! Vad vet jag, du är i alla fall en av några som kollar in här varje dag och det är jag enormt tacksam för. Idag är jag ledig, vilket är galet skönt, jobbade hela helgen och nu väntar två dagars ledighet. Tur att vädret i alla fall verkar vara på min sida, fint väder idag, och det firade jag med att gå en lång tur till Mio. Blev lite små saker därifrån bland annat en blomkruka som ska stå ute på altanen med den nya blomman som vi fick igår av Freddans bror, som tack för att "vi" (läs; Freddan) vattnade deras blommor medan de var borta. Nu sitter jag bara och väntar på att herrn ska komma hem så att man får lite sällskap. Varför ska det vara så tråkigt ibland att vara själv? I och för sig är det skönt ibland men en pratglad och sprallig Terror tycker definitivt inte det idag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela