Therese

Så här ser jag på saken

Onsdag

Publicerad 2012-02-29 09:56:08 i Allmänt,

Gaaah vad trött jag är, känns som att jag har vaknat varje timme under natten. Jag har sovit jättedåligt, sånt gillar jag aldrig, det kan förstöra en hel dag. Börjar klockan elva idag och duktig som jag var hade jag ställt alarmet på halv nio för att hinna duscha. Gissa om jag kunde gå upp, inte en chans. Men nu sitter jag här i sängen och bloggar från mobilen. Ska alldeles strax ta min trötta kropp och bege mig mot bussen och jobbet!

Tisdag

Publicerad 2012-02-28 11:25:57 i Allmänt,

Sitter är i soffan med datorn i knät och en chokladkaka bredvid mig, går alltså ingen som helst nöd på mig som du hör. Vaknade utvilad imorse strax innan kl 10. Den nya sängen är alldeles för skön på morgonen, man vill verkligen inte gå upp ur den, det är väl både positivt och negativt antar jag. Men något som inte är så positivt är den här snön som kom, vilket bakslag på våren som var påväg. Freddan gick upp tidigt imorse för att gå till jobbet, jag vaknar som vanligt av alarmet. När han kommer ut i köket säger han bara shit vad med snö eller något liknande. Jag är ganska van att höra såna kommentarer så den här gången trodde jag inte honom. Så jag blev tvungen att linda in mig i täcket och tassa ut till köket och möts av synen en decimeter nysnö. Jippie vad roligt med all den is som nu finns under snötäcket.

Lovade ju igår en bild på mina nya pjucks som tillkommit i in skosamling. Blev ett par vita tygskor den här gången, kanske inte alls så praktiskt med tanke på hur geggigt det kan vara. Men ack så snygga så jag inte kunde motstå de när de stod på hyllan.

Nä nu börjar det bli dags att kanske börja tänka på någon lunch. Klockan två är det slut på friden och dags för jobb igen. Bara den här veckan kvar nu med jobbande i stortsett varje dag, sen är det tillbaka på det normala något pass i veckan.

Måndag

Publicerad 2012-02-27 20:10:52 i Allmänt,

Snart är den lediga dagen över, har varit skönt. Jag såg till att vara helt ledig och inte ha några måsten. Nu tänker du att jag måste väl ändå ha sänt Måndagschill men icke sa nicke. Jag kände att jag behövde den en ledig dag. Och eftersom att Freddan var ledig så åkte vi iväg till Kista Centrum och vandrade runt i butikerna på jakt efter lite olika saker. Fick konstigt nog med mig ett par skor, trodde inte det. Såg ett par på Stadium som var riktigt snygga men de fungerade inte på mina fötter, tråkigt nog. Men jag hittade som sagt ett annat par på Scorett som också var betydligt billigare, men här kan jag garantera att en bild kommer att dyka upp. Jag känner att jag har varit alldeles för dålig på det den sista tiden.

Imorgon är det slut på friden då drar jobbandet igång igen, skönt dock att det bara är tills på fredag. Nu stängs datorn av och nu ska det mysas till tusen framför tvn!

Lördag

Publicerad 2012-02-25 18:06:19 i Allmänt,

Jag ligger här i den stora sköna sängen med datorn i knät. Ja du läste rätt. Nu är den uppe igår monterades de sista delarna och madrassen åkte i så i natt blev det premiärnatten i den nya sängen och den är så skööön! Jag ville verkligen inte lämna den imorse för att gå upp för att göra mig klar för att gå till jobbet.

Blir en lugn kväll som alltid. Lite mys framför tvn med chips dipp, godis och melodifestivalen, sista deltävlingen ikväll, jag säger bara heja Danny.
Magen börjar kurra lite smått så det är nog dags för lite mat snart tror jag. Tacos står på menyn. Kan det bli en bättre lördag?! Tror inte det va!

Torsdag

Publicerad 2012-02-23 17:19:14 i Allmänt,

Veckan börjar sakta men säkert att gå mot sitt slut, skönt. Bara tre jobbdagar kvar nu! Det är också skönt att för än gångs skull vara hemma en skön tid från jobbet, man hinner så mycket mer då. Visserligen sitter jag ju här och äter godis, riktigt gott, medan hjärtat fixar de sista bitarna till golvet. Nu är det nära, snart åker sängen upp, så galet skönt det ska bli! Förhoppningsvis mår även ryggen och nacken lite bättre.

Tidig uppgång i morgon också vilket betyder tidig hemgång från jobbet, yay! En glad Therese kan det bli bättre?!

Onsdag

Publicerad 2012-02-22 22:51:59 i Allmänt,

Dagarna bara flyger förbi när jag i stort sett, känns det som, ägnar i stort sett hela min vakna tid på jobbet. Så fort vi kommer hem från jobbet försöker vi göra så mycket som möjligt här i kaoset. Det stor kartonger och saker överallt men snart är allting klart och förhoppningsvis så blir det bra. Jag är i alla fall en jävel på att bygga Ikea möbler, visserligen har jag vetat det innan. Imorgon ringer alarmet alldeles för tidigt men jag ska inte klaga då jag slutar kl 15 vilket gör att jag har hela dagen och kvällen att ta det lugnt och skönt ; läs, stöka runt. Det ska bli galrt skönt! Nu ska tänderna borstas och sen är det dags att krypa ner och sova.

Måndag

Publicerad 2012-02-20 15:17:40 i Allmänt,

Bloggen fick vila i helgen jag såg till att kroppen fick vila upp sig ordentligt. Var en riktigt skön helg hemma och skulle helst utav allt ha några såna dagar till där jag har chansen att bara vara. Men imorgon drar allt igång igen, jag får intala mig själv att jag får massor med pengar.

I lördags blev det ett litet besök på Ikea för att handla nya sängkläder till sängen som köptes förra veckan. Förhoppningsvis kommer sängen upp inom de närmaste dagarna då hjärtat håller på att målar förfullt inne i sovrummet just nu sen ska bara golvet läggas och sen är det bara att börja bygga säng, som jag ser fram emot detta. Just nu ser det ut som kaos här, det ligger kartonger och saker överallt. Men det kommer att bli så galet snyggt sen när allt är klart. Sen efter Ikea for vi hem och åt lite mat och sen på kvällen kom mormor och morbror Micke över och kollade på Melodifestivalen och jag säger bara en sak hur fan kunde man skicka vidare Björn Ranelid till Globen?! Det är ju nästan skandal. Hur kommer det sig ens att han fick chans att ställa upp i tävlingen?! Aja hoppas verkligen på en bättre deltävling nu på lördag.

Idag var det Måndagschill för hela slanten. Tråkigt nog var Fencke sjuk så det fick bli en enmansshow av mig, det gick bra. Jag passade på att fuska lite och spela in programmet i förväg. Sen när det var klart sprang jag in på H&M och köpte en ny vit jobbarblus då någon har tagit min ute på Ultuna, hur kan man göra något sånt och inte hänga tillbaka? Visserligen var den inte så dyr och jag hade ändå tänk köpa en ny. Sen satte jag mig på tåget med destination Upplands Väsby och här är jag nu. Visserligen kom jag väl för lite mer än en timme sen. Men sen dess har jag suttit här i soffan med datorn i knät.

Imorgon kl 14.00 är det tillbaka till verkligheten som gäller!

Fredag

Publicerad 2012-02-17 22:20:16 i Allmänt,

Äntligen är dagen här som jag väntat på sen förra veckan då jag startade upp jobbdagarna. Imorgon är jag ledig på riktigt för första gången sen tisdag förra veckan. Imorgon får jag sova hur länge jag vill och jag behöver inte tänka ett dugg på krånglande kassor och stängningar, vilket är riktigt skönt. Nu vankas det inte jobbdag förän på tisdag, skööönt.

Imorgon åker jag hem, sötis följer med, det blir skönt! Vila upp kroppen och bara vara, det känns som att jag behöver det nu, speciellt min lilla nacke och rygg.

Torsdag

Publicerad 2012-02-16 09:34:17 i Allmänt,

Här jobbas det sena kvällar vilket gör att bloggen blir lite lidande. Börjar kl 11 och är hemma strax efter 21 och då är det middag som ska ätas och efter det känns det inte riktigt som att jag har ork med bloggen. Har ett sånt pass även idag och imorgon, jippie.
Igår måste ha varit världens sämsta dag på jobbet. Massor med knas som trappades upp vid halv fem då kassasystemet säckade ihop, knappt en vara fanns i systemet. Det var jätteroligt kan jag meddela. Självklart, som alltid, när något krånglar på jobbet så rasar kunderna in och så även igår. Och även om man sa till kunderna att det kan ta lite tid eftersom systemet inte fungerar så står de där och suckar och blir sura eftersom man blev tvungen att slå in allt manuellt, tack för den. Mitt humör var inte riktigt på topp igår då om man säger så.
Sen när jobbdagen äntligen var över så var det bara att bege sig hemåt och se hur Freddan fullkomligt kastade sig in genom dörren eftersom han visste att det låg paket till honom på köksbordet.

Dags att göra sig i ordning för ännu en dag på jobbet.

Måndag

Publicerad 2012-02-13 16:57:34 i Allmänt,

Veckans första dag är som alltid måndag och vid det här laget borde du veta vad måndagar innebär för lilla mig. Måndagschill för hela slanten vilket det var även idag men jag lyckades smita in lite annat också. Blev ett besök till Ikea med Freddan för att kolla på en ny säng och allt sånt som hör till, jag säger bara me like ge mig den nu!

Nu sitter jag här med datorn i knät och rumpan i soffan och med en mage som kurrar lite. Väntar på att hjärtat ska bli klar i duschen så att det kanske blir mat snart, chicken bits med pommes. Mums! Jag kanske ska tillägga att det står en godispåse här bredvid också, hehe.

Söndag

Publicerad 2012-02-12 18:44:13 i Allmänt,

Veckans sista dag bjöd på strålande vackert väder. Självklart drog jag nitlotten och fick spendera dagen på jobbet, istället. Där det var allt annat än drag, kan jag meddela. Jag gissar att de flesta var ute och åkte skidor, skridskor eller tog en promenad i det sköna vädret vem vill åka till en bygghandel då liksom. Men som tur var fick jag njuta av solen de få minuter som jag var ute och kollade vad folk hade i bilarna.

Just nu sitter jag och förbereder saker till morgondagens Måndagschill, om jag ska vara ärlig blev jag precis klar. Det är faktiskt riktigt skönt att ha det klart så man slipper göra allt imorgon. Hjärtat håller just nu på och stökar i köket, dags för lite middag bestående av tacogratäng Riktigt mumsigt! Ska nog passa på att hoppa in i duschen nu medan han håller på med det!

Lördag

Publicerad 2012-02-11 18:19:28 i Allmänt,

Pizzan står i ugnen och hjärtat i duschen och jag sitter här med datorn på köksbordet och passar på att blogga lite. Är en trött Therese som sitter och skriver detta, känns som att kroppen verkligen inte får den sömn som den behöver eller framförallt vila upp sig. Det är bara att vänta tills nästa lördag då jag äntligen är ledig.

Imorse vaknade jag med någon konstig röd prick under vänstra ögat, undra vad det kan vara för något. Går den inte bort får jag väl kolla upp det!

Fredag

Publicerad 2012-02-10 17:53:47 i Allmänt,

Äntligen fredag, trots att det blir jobb i helgen så känns det ändå ganska skönt. Kroppen är däremot lite sliten, men det är väl kanske sånt man får ta. Det känns som att kroppen kanske är i behov av lite riktig massage. Fötterna gör också riktigt ont av någon anledning, var jättejobbigt att gå ifrån jobbet med onda fötter och nacke. Men nog på klagande från min sida.

Just nu står det en plåt inne i ugnen med dumlekakor, hoppas att de smakar lika gott som de luktar. Var ju ett tag sen man åt sånna! Snart är de klara och sen blir det lassange till middag, kan det bli bättre?

Torsdag

Publicerad 2012-02-09 19:16:38 i Allmänt,

Veckan börjar sakta men säkert att gå mot sitt slut, skönt säger kroppen. Fast tänker jag efter så är jag inte ordentligt ledig fören på lördag nästa vecka. Yes du läste rätt, nästa vecka. Men kollar man mitt schema så ser det faktiskt ut som att jag är ledig på måndag men då är det ju Måndagschill så jag skulle inte direkt kalla det ledig. Men jag får ju pengar så jag borde inte klaga.
Det känns i alla fall i kroppen och huvudet att det blivit lite jobb, ryggen och nacken säger ifrån.

En resa till sol och värme skulle inte va helt fel, ladda upp batterierna lite.

Onsdag

Publicerad 2012-02-08 09:32:18 i Allmänt,

Veckorna som jag sett fram emot med skräckblandad förtjusning är här. Det är de veckorna som det känns som att jag kommer att spendera mer tid på jobbet än hemma hos Freddan. Så funderar du just nu på att du kanske vill hitta på något med mig. Ett litet tips! Hör av dig om ca fyra veckor och kolla om jag är en levande människa då! Men det finns ju oftast något positivt i sakerna och även denna gång PENGAR. Som jag visserligen inte vet vad jag ska göra med, lägga på hög troligtvis och rulla tummarna och peta ut navelluddet ur naveln kanske.

Helgen var lugn och skön hemma med lite melodifestival, bandy och datafixande. Varje år när det är Melodifestivalen brukar vi ha en lite tävling om vem som kan tippa rätt på flest artister som hamnar på vilken plats. Vem tror du hade flest poäng i lördags?! Jag så klart!

Nää dags att göra sig i ordning för en dag på jobbet!

Lördag

Publicerad 2012-02-04 17:19:36 i Allmänt,

Sitter här i min Onepiece och bara myser, chokladkakan ligger här bredvid och kväll blir det Melodifestivalen på tvn med familjen, mormor, morbror Micke och kusin Lina. Men det är någon som saknas såklart, sötisen blev kvar i Upplands Väsby medan jag åkte hem över helgen till mamma och pappa. Du är saknad ska du veta, vet att du läser detta!

Helgen här hemma lär bli lugn. Min förkylning börjar tur nog att gå över, förhoppningsvis är den borta lagom tills i början av nästa vecka eller är den rent av borta imorgon när jag vaknar hoppas på det sista. Mamma och pappa har köpt en ny dator hem hit så då har jag något att kanske pilla med imorgon och sen blir det nog lite förberedelser inför måndagens Måndagschill.

Torsdag

Publicerad 2012-02-02 12:14:06 i Allmänt,

Ledig idag också, jag klagar inte försöker göra allt för att bli frisk men inget fungerar. Den lilla feber jag har verkar hålla i sig och herr halsont verkar tycka att min hals är jätterolig att ockupera. Och tack vare förkylningen så sover jag också jättedåligt. Känns som att jag vaknar stup i kvarten under hela natten och imorse somnade jag inte ens om efter att Freddan gått iväg till jobbet, vilket jag alltid brukar göra. Så nu kommer dagen att bli extra lång och det kommer att kännas som en evighet innan Freddan kommer hem och gör mig sällskap!

Onsdag

Publicerad 2012-02-01 19:18:51 i Allmänt,

Igår när jag vaknade när Freddan skulle till jobbet kändes det som att jag blivit påkörd av en bil och så somnade jag om som alltid när han gick ut genom dörren. Sen när jag vaknar några timmar senare för att själv gå till jobbet så känns det som att jag har blivit överkörd av tåget, huvudet känns som en ballong och väger 500 kilo näsan helt igentäppt och mr halsont var på besök. Nu ska jag erkänna att jag aldrig blivit överkörd av varken en bil eller tåg och jag hoppas med hela mitt hjärta att jag aldrig blir det heller. Summa summarum av allt jag har åkt på en rejäll förkylning med feber.
Nu kanske du tänker att jag var smart och var hemma från jobbet eftersom jag var sjuk?! Nej som den snälla medarbetare jag är så åkte jag till jobbet. Men det var verkligen något som jag ångrade igår när jag kom hem efter jobbet. Jag var helt slut i hela kroppen, visste inte vart jag skulle ta vägen. Trots att det var nästan -10 ute när vi gick hem från jobbet så frös jag inte när jag kom in, snarare tvärtom. Men sen fem minuter senare skakade jag som ett asplöv. Sen kom illamåendet och är det något som jag hatar, och det tror jag även att du gör, så är det att må illa. Men som tur gick det över.

Idag var jag ledig från jobbet men jag var ändå, konstigt nog, inte hemma utan åkte till stan och träffade lilla Emma och tog en liten shoppingstur med henne. Kom hem med lite smått och gott, får se om det kommer bilder. Borde kanske inte åkt eftersom jag sitter här nu med datorn i knät och kanske är inte allt för pigg, men man lever ju bara en gång i livet!

Just nu springer Freddan runt och springer runt och tar på alla saker här hemma. Han får stötar överallt, min sötis.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela