Therese

Så här ser jag på saken

Måndag

Publicerad 2012-01-30 11:32:00 i Allmänt,

Ny vecka och nya möjligheter som man brukar säga. Sitter just nu på radion och förbereder dagens program tillsammans med Fencke, alltid lika roligt. Måndagar måste nästan vara den bästa dagen i veckan eftersom att det är Måndagchill, något som man alltid ser fram emot när programmet är över varje måndag kl 14.00.

Något som däremot va mindre roligt var att mitt Upptåg från Väsby va inställt imorse, så jag blev tvungen att ta det som gick en halvtimme senare, vilket betyder att jag hade kunnat sovit en halvtimme längre! Men sånt är livet.

Nu måste jag sätta mig ner och skriva ner allting på papper som jag så fint satt och skrev igår eftersom att skrivaren på radion strejkar!
Kul jul!

Lördag

Publicerad 2012-01-28 19:12:22 i Allmänt,

Ligger i sängen med datorn i knät mätt och belåten. På dagens men stod det tacogratäng, galet gott! Ligger även och väntar på att klockan ska bli 20.00 så att jag får kolla på lite fotboll igen. Har varit bortskämd nu de senaste veckorna då det i stort sett har varit fotboll två gånger i veckan.

Dagen på jobbet var väl långt i från lugn fanns saker och göra i stort sett hela tiden men det var stora summor i stort sett hela tiden. Men det är kul när det finns något att göra.

Nu låter det som att hjärtat är klar inne i duschen så nu blir det lite mys innan fotbollen och så väntar även dippen och chipsen i kylskåpet eftersom att vi inte orkade äta upp de igår, då vi var alldeles för mätta efter maten.

Fredag

Publicerad 2012-01-27 18:55:30 i Allmänt,

Just nu sitter jag i köket hemma hos hjärtat och kollar på medan han lagar mat. Kanske inte allt för snällt att bara kolla på, jag har gjort salladen i alla fall och sen så får han ju sällskap också. Idag blev det en tur in till Stockholm. Vi kom hem med lite kläder och annat smått och gott, bilder kommer upp om du har tur. Hittade även en helt underbar body butter på the bodyshop som fick följa med hem, med smak av choklad. Jag hade ju turen att få ett presentkort av hjärtat i julklapp just i den butiken! Ikväll blir det mys framför tvn med chips dipp och godis och imorgon är det tillbaka till verkligheten som gälle, hard work work.

Fail

Publicerad 2012-01-26 13:10:40 i Allmänt,

Haha det där med att äta lunch gick inte så bra, inte platta håret heller för den delen. Ligger fortfarande kvar i sängen med min lilla kärlek i knät, min dator, och har en marabou chokladkaka bredvid mig. Så det går väl egentligen ingen nöd på mig, men äta bör man annars dör man. Har jag förresten glömt bort att berätta om min lilla kärlek, datorn, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet och jag är verklige nöjd med den. Inge brum eller överhettade lår från denna dator vågar jag meddela!


Nej nu får jag ta tag i det här, kan ju inte ligga här hela dagen. Men risken är stor att det blir så!

Torsdag

Publicerad 2012-01-26 12:19:35 i Allmänt,

Vaknade kvart över 10 idag, riktigt skönt med lite sovmorgon. Men jag vet inte riktigt vad som hänt med mig. Jag har varit ruskigt trött de senaste dagarna. I tisdagskväll höll jag på att somna redan kl 21 framför tvn. Igår morse när Freddans alarm ringde på mobilen alldeles för tidigt, för mig, somnade jag otroligt nog ifrån det och vaknade då han stängde av den snoozen efter ett X antal alarm. Riktigt så brukar det inte vara utan jag är den som vaknar vid första alarmet och sen ligger jag vaken och somnar inte om fören han har gått ut genom dörren för att gå till jobbet. Men det kanske har något med vädret att göra eftersom jag är så trött.

Har i alla falla haft en lugn och ledig vecka. I måndags var det Måndagschill och i tisdags blev det lite jobb på Ultuna. Imorgon blir det en tur in till Stockholm för att kolla på lite smått och gott och till helgen blir det lite jobb igen. Skönt att ha en skapligt lugn vecka.

Nää dags att äta lite lunch och sen platta håret, har insett att jag aldrig skulle klara mig utan min alldeles för underbara plattång. Sen är det bara att vänta tills att Freddan kommer hem från jobbet!

Onsdag

Publicerad 2012-01-25 12:36:56 i Allmänt,

Jaa då kör vi igen då, efter några månaders tystnad. Vi gör en snabb update på vad som händer i mitt lilla liv. Jag sliter fortfarande i kassan och ute på mätplatsen på Byggmax och är vid några enstaka tillfällen och jobbar på Ultuna, restaurangen, senast igår faktiskt. Jag spenderar mer tid i Upplands Väsby än hemma hos mamma och pappa. Anledningen stavas en helt underbar kille som fångat mitt hjärta! Jag och Fencke håller fortfarande på med Måndagschill och det är fortfarande lika roligt som när vi började om inte roligare. Jag är fortfarande lika skogalen och vill helst av allt ha ett par nya skor till min samling.

Så en liten update, jag tror nog att allt är som det var innan!

Vara kvar eller inte?

Publicerad 2012-01-25 12:27:57 i Allmänt,

Hmm det här går inte alls bra. Jag har ställt mig frågan några gånger nu om det kanske är dags att släppa taget om bloggen och låta den gå i graven, men det är något i mig som gör att jag inte vill göra det. Kanske är det för att jag tycker om att skriva, vilket det kanske inte verkar som när man kollar bloggen de senaste månaderna, eller att det kanske känns tomt om jag skulle ta bort den. Visst det går ju alltid att skapa en ny om jag skulle vilja det när jag få tillbaka känslan, men det känns inte riktigt som att det blir samma sak. Bloggen har ju trots allt en historia att berätta om lilla mig.

Så efter noga eftertanke kommer bloggen att vara kvar, en stund till i alla fall, och så ska jag verkligen ge den en ärlig chans att bli den blogg som den en gång var.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela