Therese

Så här ser jag på saken

Onsdag

Publicerad 2012-06-20 22:53:04 i Allmänt,

Sitter i soffan hemma hos mamma och pappa, på tvn visas det Transformers II. Åkte hit igår efter att jag tagit en efterlängtad tur på stan med Erika. Var år och dar sen vi träffades och varje gång lovar vi varandra att det inte ska gå lika lång tid, men det gör det alltid. Frågan är varför. Även denna gång lovade vi varandra att det inte skulle gå så lång tid, så vi får se vad som händer. Men eftersom jag är ledig hela veckan och min sötis jobbar så betyder det att han är kvar hemma i väsby. Saknar mitt hjärta så otroligt mycket men imorrn kommer han äntligen hit. Nu ska jag nog strax ta och hoppa ner i sängen. Ser inlägget konstigt ut, ingen uppdelning, så är det för att jag skriver på mobilen där bloggen inte fungerar optimalt. När kommer blogg.seappen till android, nu tack!

Söndag

Publicerad 2012-06-17 17:41:31 i Allmänt,

Long time ago. Men det har varit saker i stort sett varje dag nu, mindre roliga och även några större roliga (om man kan säga så?)

I tisdags for jag och syster till huvudstaden och shoppade lite. Fick med mig lite smått och gott inklusive en långklänning. Ja du läste rätt! Du som känner mig vet att det ska mycket till innan jag drar på mig en klänning, men denna föll mig i smaken och den lär bäras mycket nu under sommaren.

Sen har resten utav veckan bestått av jobb och därav det mindre roliga. I torsdags var värst då jag bröt ihop totalt efter att en kund sagt en massa ord, som inte borde nämnas här på bloggen, bara för att jag nekade honom en retur kontant. Sånt är livet men det var inte kul några timmar efter, visserligen stod chefen på min sida och ringde och pratade med kunden eftersom han visste vem det var.

Efter denna regniga dag väntar en veckas ledighet, det ska bli skönt!

Måndag

Publicerad 2012-06-11 13:58:09 i Allmänt,

Efter en galet skön helg hemma är jag nu tillbaka i Väsby, eller kom egentligen tillbaka igår redan på kvällen. Den nya altanen är påbörjad och det åts alldeles för god mat, proppmätt alla gånger vilket man alltid ska vara. Men nu blev det nästan för mycket då jag knappt orkade med efterrätten, något som är väldigt ovanligt när det gäller mig.

Den här veckan bjuder till mestadels på jobb. Inleder dock med två lediga dagar och sen blir det jobb och efter det väntar det en hel veckas ledighet.

Fredag

Publicerad 2012-06-08 14:36:57 i Allmänt,

Lägenheten är städad och dagens visdom är att en liten ljuslykta kan gå i miljontals bitar om den faller i golvet. Sitter här och väntar på att sötis ska komma hem från jobbet. Sen blir det färd hem mot mamma och pappa där helgen ska spenderas med altanbygge och allt möjligt, myyyyys!

Tisdag

Publicerad 2012-06-05 12:27:21 i Allmänt,

En ny vecka är här och den går verkligen i ledighetens tecken. Jobbar endast på torsdag, ja du läste rätt, en dag är det som gäller den här veckan. Ganska skönt om du frågar mig.

Imorse tog jag verkligen sovmorgon. Somnade 22:30 igår, cirkus, och vaknade 09:35 imorse. Helt galet många timmar men det känns som att kroppen kanske behövde det och dessutom känns det som att det ligger en förkylning och spökar. Är matt i kroppen, nyser hela tiden kan vara pollen också, och så känns det som att det finns lite feber i kroppen som gör mig matt. Hoppas verkligen inte att det är feber.

Igår tillbringade jag dagen i stan och shopppades diverse saker till bland annat hallen, förhoppningsvis blir den klar snart. Helt slut i kroppen var jag i alla fall när jag kom tillbaka till Väsby i spöregnet. Tack för det! Bärandes på två stora påsar, i varsin hand, var det svårt att hålla i ett paraply så det var bara att knata på från bussen.

Fredag

Publicerad 2012-06-01 10:15:45 i Allmänt,

Har krypit ner under täcket i sängen med datorn i knät regnet smattrar på fönsterbrädan och jag inser att jag alldeles strax ska bege mig på cykel mot jobbet. Jag har ingen som helst lust att gå ut i det här vädret, räckte det inte med det regn som kom igår?
Sitter just nu och funderar på om jag ska sätta på mig någon jacka eller cykla fort som sjutton utan i bara tröjan. Tror att det går jämt ut eftersom min "regnjacka" hänger hemma. Så det spelar nog ingen roll vilket val jag väljer för en förkylning lär nog att dyka upp i vilket fall som helst.

Jag har i alla fall varit duktig, eftersom jag har varit vaken från klockan åtta, så har jag hunnit dammsuga hela lägenheten och även tagit mig friheten att ta bort skyddsplasten på golvet som vi har haft ute nu när vi har målat. Vilken känsla det var att kunna gå barfota i hallen efter att nästan i en veckas tid ha varit tvungen att gå i ett par tofflor i det rummet.

Jag kan inte förhala det här på något sätt. Till jobbet måste jag ta mig och jag får väl ge mig ut nu och hoppas att jag inte är allt för blöt när jag kommer fram till jobbet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela