Therese

Så här ser jag på saken

Sökes: Ny rygg

Publicerad 2012-05-30 13:50:25 i Allmänt,

Gaah vad ont det gör. Min rygg verkar ha sagt upp sig. När jag skulle göra rent i ugnen sa det poff och så kunde jag knappt röra mig! Har du en ny rygg tar jag tacksamt emot den!

Onsdag

Publicerad 2012-05-30 12:24:28 i Allmänt,

Veckans enda lediga dag är här, den är efterlängtad. Trots att jag bara har jobbat två dagar den här veckan hittills så känns den så välkommen. Har varit så otroligt less de två senaste dagarna, klagande kunder är inte roligt.

Just nu sitter jag här i soffan och väntar på att rengöringsprogrammet på ugnen ska bli klar så att alla saker kan åka in i ugnen och hela köket kan göras så rent som det går. Just nu står en byrå där inne och väntar på att få flytta tillbaka in till hallen. Idag målas förhoppningsvis den, hallen, sista gången och det betyder att det snart borde gå att gå i den utan tofflor för att inte skita ner i alla andra rum, yaaay.

Tror bestämt att det får ta och bli lite lunch innan ugnen blir klar!

Måndag

Publicerad 2012-05-28 21:06:08 i Allmänt,

En varm och skön helg är förbi och en ny jobbvecka har börjat. Skulle verkligen vara skönt och vara ledig några dagar till och kunna vara hemma, bara kunna slappna av. I helgen for som sagt jag och sötis hem och firade morsdag. Mycket trevligt med god mat och lite kubbspel, och jag skulle verkligen tillbringa mer tid hemma om det gick. Lite för mysigt var det dock solen eftersom mina ben har fått en fin röd färg och gör lagom ont när jag böjer mig ner. Men är man dum och inte smörjer in benen men resten av kroppen så får man skylla sig själv.

En ny jobbvecka har som sagt börjat och endast onsdagen är ledig denna vecka.

Nu är det Alcatraz på tvn!

Fredag

Publicerad 2012-05-25 11:00:24 i Allmänt,

Äntligen är jag ledig, åh va skönt. Eller jag var ju ledig i måndag och tisdags också men då var jag ute och flängde så då kändes det inte som ledigt. Idag har jag absolut ingenting inbokat och sötis är på jobbet så jag tror bestämmt att det blir en dag ute i solen och försöka få färg på min lilla kropp. Har lyckats få färg i ansiktet och på armarna, efter de här dagarna på jobbet, men det blir ju inte de delar av kroppen som är täckta av arbetskläderna så idag är det där det ska komma färg har jag besämmt, får se hur det går med det.

Har varit vaken sen klockan åtta så det har hunnits hur mycket som helst. Lägenheten är dammsugen, dammad, golven är torkade, toaletten är städad och även så badkaret och än är klockan bara elva varför kan inte klockan gå lite fortare.
När sötisen kommer hem får vi se om taket i hallen målas eller om vi väntar tills imorrn, nu ska nämligen hallen få ny färg och en liten upplyftning. Sen på söndag är det morsdag så självklart blir det en tur hem för att fira mamma!

Söndag

Publicerad 2012-05-20 20:22:12 i Allmänt,

Det känns som att det är en knappt levande Therese som skriver detta. Det har varit en galen vecka och den har kännts otroligt lång. Det har varit mycket att göra på jobbet i stort sett varje dag så något som det känns som att jag skulle behöva göra är att sova, sicken tur att jag är ledig två dagar nu så att jag kanske har tid att vila upp min trötta kropp.
Imorgon blir det en tur till stan, tänkte göra lite radio, för kanske sista gången på ett tag. Det är dags för Måndasgchills sista program. Sen blir det nog en tur i butikerna skulle jag gissa och förhoppningsvis kommer jag hem med lite smått och gott!

Nu ska jag ta och förbereda lite Måndagschill och sen blir det Big Brother och efter det äntligen dags för sängen!

Måndag

Publicerad 2012-05-14 14:07:02 i Allmänt,

Helgen är passé och snart även ledigheten, nu ser jag framemot nästa. Varför går alltid tiden så galet fort när man är ledig eller när det är helg och tvärtom när man är på jobbet. Kan inte dygnen ha fler timmar när man är ledig?

I fredags for i alla fall jag och Freddan hem till mamma och pappa och mös. På lördagen var det dags för partaj den nyblivna 50 åringen skulle firas, pappa. Med buller och bång var det folk hemma hos oss från kl tre till drygt halv ett på natten, då de sista gästerna gick.

Igår var det seg dag för de flesta där hemma. Blev pizza till middag och vid halv sju var det dags att fara tillbaka till Väsby igen. Alltid lika tråkigt att åka.

Imorgon börjar jobbveckan igen och denna blir det jobb alla dagar. Så vi höres väl om en vecka när jag kanske har ett liv igen. ;)

Fredag

Publicerad 2012-05-11 08:58:27 i Allmänt,

Här sitter jag nedkrupen under täcket i soffan, ljusen är tända på bordet, tvn står på i bakgrunden och datorn ligger i knät som vanligt, låter kanske mysigt. Men mindre mysigt är det kanske att jag är ledig och jag har varit vaken ända sen Freddan gick till jobbet, alltså runt kvart i sex. Hur lyckas man med det? Denna dag kommer att bli galet lång men jag har ändå saker som måste göras. Duschat har jag redan hunnit gjort. Ner till centrum ska jag bege mig sen för att fixa sista grejerna till pappas present. Pappa fyllde 50 år igår och det ska firas med buller och bång imorgon. Sen finns det säkert massor med andra saker som jag måste göra som jag inte kommer på nu, men dagen lär ju ändå gå ganska fort.

I eftermiddag far vi hem till mamma och pappa, myyys.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela