Therese

Så här ser jag på saken

Tisdag

Publicerad 2012-11-20 22:28:17 i

Helgen bestog av jobb, därav en trött Therese som inte orkade lägga någon som helst tanke på bloggen. Veckan började även med två jobbdagar. Nu är jag ledig till på måndag, riktigt skönt. Imorgon har jag nog tänkt städa lite och spela lite The Sims och på torsdag blir det nog en tur till staden för lite shopping, det är kanske dags att börja foxa julklapparna nu. Sen tror jag att det vankas hemgång till helgen för lite mys.

Nu ska en alldeles för trött Therese ta och krypa ner i sängen hos en sovande sötis.

Onsdag

Publicerad 2012-11-14 19:04:30 i

Sitter i sängen hemma hos mamma och pappa och kollar på när Ika spelar The Sims. Roligt spel det där faktiskt, ganska lätt beroendeframkallande också. Det är ett spel som man lätt kan fördriva en hel dag med och det är det jag tänker göra imorgon för att sen fara tillbaka till Väsby och sötis och hans goa famn igen. Blir en snabbvisit här hemma alltså, men är skönt det med även om jag alltid vill ha sötis vid min sida.

Idag tog jag en tur inne i stan innan jag begav mig hemåt. Blev lite julpynt som blev inhandlat. Ganska kul att få helt fria tyglar, i stort set, men det blir inte så överdrivet mycket utan lite tomtar och så. Men det blir säkert jättebra.

Tomten

Publicerad 2012-11-13 10:00:13 i

Här kommer bilden jag lovade igår. Tror att den kommer bli alldeles utmärkt att ställa nånstanns på golvet.




Måndag

Publicerad 2012-11-12 12:31:59 i Allmänt,

Tillbaka i Väsby igen efter en alldeles för mysig helg hemma. I fredags for jag och systeryster in till huvudstaden för lite shopping. Första julklapparna köptes, kan inte skriva vad då jag antar att personerna bruka kika in på bloggen lite då och då. Sen blev det lite annat smått och gott bland annat en till OnePiece kan verkligen inte få för många utav denna otroligt sköna sparkdräkt. Sen köptes även det första julpyntet en stor tomte som jag ska försöka hitta en plats till, bild kommer jag lovar.
 
Lördagen bestod av kinamat på Dragon Palace, muuums vad gott det va. Och igår kom mormor ut och firade farsdag och åt lite tacos och tårta. Kan det bli mycket bättre?

Onsdag

Publicerad 2012-11-07 13:22:11 i Allmänt,

Går man in på min blogg verkar ju inte det här med att blogga inte riktigt min grej. Men jag har alltid tyckt om att skriva så det är lite konstigt att inläggen lyser med sin frånvaro, men det känns som att jag gör samma saker hela tiden som att jag snurrar runt i samma hjul och att alla inlägg ser likadana ut. Jag kanske behöver en nystart, en ny design har jag pratat om länge men nu ska jag verkligen ta tag i saken och göra något åt det. Ska sätta mig ner och prata med systeryster och se vad vi kommer fram till, bättre än den jag har nu måste det ju i alla fall bli.
 
Idag är jag i alla fall ledig efter några dagar som prydits av jobb. Är ledig i lite mer än en vecka, ska bli skönt, vill du göra något är det bara att du hör av dig så ska vi säkert se att jag har lite tid ledig för dig med. Idag har städning stått på schemat så nu är det rent och fint här i lägenheten. Ska snart ta och bege mig in i duschen och efter det tror jag bestämmt att det får ta och bli lite The Sims innan herr sötis kommer hem från jobbet, då blir det handling av mat.
 
Imorgon kommer systeryster hit och på fredag drar vi till Stockholm för lite shopping och sen bär det av hem för en myshelg hemma, sötis följer med han med. Låter som att det blir kinamat och lite bio på lördag, myys. Nu när jag läser igenom inlägget ser jag ju ändå att jag har ganska mycket saker för mig så jag ska definitivt försöka få fart på bloggen igen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela