Therese

Så här ser jag på saken

Tisdag

Publicerad 2013-08-20 10:16:49 i Allmänt,

Jobbdagarna rullar på nu är det inte så många dagar kvar, jag kan till och med räkna de på fingrarna. Nu kanske du undrar vad jag babblar om. För att göra en historia kort så sa jag upp mig på Byggmax för ca en vecka sen för att testa mina vingar på annat håll, du får reda på det senare. Så nästa fredag är min sista jobbdag innan jag tar en veckas semester och börjar på nya jobbet. 
 
I helgen for vi iväg till kista centrum och umgicks med släkten, vi körde lite gocart spelade bowling och åt mat och hade det allmänt trevligt. 

Fredag

Publicerad 2013-08-09 20:40:36 i Allmänt,

Här sitter jag i soffan med iPaden i knät och skärgårdsdoktorn på tvn i bakgrunden. Helt själv är jag. Från och haft en full lägenhet, sötis och systeryster, till att sen i samma ögonblick bli helt själv. Ika åkte hem efter två mysiga dagar och sötis åkte till några kompisar. Så jag spenderar fredagskvällen framför iPaden och datorn i soffan. Får se om det kanske blir en tidig sänggång, det är ju trots allt jobbdag imorgon efter två lediga dagar. 
 
Igår åkte jag till stan och träffade Ika och Fia och tog en shoppingtur. Blev lite kläder och fick även med mig två par skor från mamma, som den skogalning som jag är. 

Tisdag

Publicerad 2013-08-06 10:30:18 i Allmänt,

Haha det blev en lång semester för bloggen. Nästan två månader har gått sen vi satte våra fötter på Apollos plan mot Kreta. Det var helt underbart och ännu underbarare är att sötis älskade det han med och fått blodad tand, så det blir nog inte så svårt att få med honom på något liknande igen, för fler gånger ska det verkligen bli. Kreta måste vara den mest underbaraste platsen på jorden! Jag tror tom att jag skulle kunna bo där. Jag kanske flyttar dit när jag blir pensionär. Det känns som att min kropp trivs bättre utomlands i värmen än här i Sverige.
Nu sitter jag varje dag och drömmer mig bort och kollar på olika resor. 
 
Vad har annars hänt under sommaren då? Jag har gått och blivit ett år äldre. Fick en iPad utav en alldeles underbar sötis. Mixer och bakformar utav mamma pappan och systeryster. 
 
Sen har jag jobbat jobbat och jobbat plus lite förkylning. 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela