Therese

Så här ser jag på saken

Lördag

Publicerad 2013-01-26 22:04:38 i

Här sitter jag en lördagkväll klockan tio och funderar på om jag ska krypa ner i sängen och sova lite, känns väldigt lockande då jag är ganska trött. Kanske beror det på dagens arbetsdag. Men så ansträngande var den ändå inte, nästan för lite att göra för att få dagen att gå tillräckligt fort.

Just nu kollar vi på Bridget Jones dagbok på trean. En film som alltid går hem i alla lägen.

Men jag tror bestämt att det blir sängen snart!

Gaaaah

Publicerad 2013-01-25 08:35:28 i

Usch vad less jag är att inte få sova de timmar min kropp behöver. Är less över att ligga vaken några timmar per natt bara för att näsan bråkar. Ett tips! Använd inte nässpray längre än vad det står på förpackningen, du får ett helvete att bli av med det.
Just nu ligger en sötis, som är ledig, här bredvid i sängen och sussar så sött, jag vill också göra det!!!

Sorry för ett klagoinlägg men jag var tvungen att få det ur mig.

Torsdag

Publicerad 2013-01-24 15:09:05 i Allmänt,

Igår for jag till stan och slog ihjäl några timmar. Blev bla besök på chilli där jag kompletterade de skålar som jag fick i julklapp utav mamma och pappa. Sen köpte jag även en lite ljuskykta som jag kollat på länge, den ser ut som en engelsk telefonkiosk bild kommer upp senare.
Sen blev det även lite smått och gott inne på Household, det blev en mysig liten tur helt själv. Hade sällskap av mamma ett tag när hon hade lunch.
 
Idag har jag bara tagit det lungt, tvättat och suttit framför datorn tror jag sammanfattar den rätt bra.

Mys

Publicerad 2013-01-22 12:57:08 i



Var ute på en liten promenix i det mysiga vintervädret! -12 grader och det bet sådär härligt i kinderna som det ska göra när det är så kallt. Nu sitter jag inne i värmen och tänkte spela lite The Sims, men först lite lunch.

Torsdag

Publicerad 2013-01-17 13:53:14 i Allmänt,

Den 17 januari 2013 kom jag över min räddsla för dessa tvättmaskiner i tvättstugan. Jag tog mig i kragen och sprang in och kastade in tvätten tröck på knapparna och hoppades att allt var rätt! Haha kanske inte riktigt så gick det till men det kändes nästan som det. Nu ska du ju inte tro att jag aldrig har tvättat. Utan jag har tvättat många tvättar i mina 23 år men jag har tyckt att de här tvättmaskinerna ser lite skumma och läskiga ut, hur de nu kan vara det?! Det har ju gått hur fint som helst och det bästa är att jag kommer få hem en jätteglad Freddan som slipper bråka där ut istället när han kommer från jobbet. Sen har jag även hunnit med och städat hela lägenheten, så nu luktar det både nytvättad tvätt och nystädat en nöjd liten Terror sitter här framför datorn.
 
Det enda som jag hittills inte har hunnit med idag är då detta The Sims spelande som jag kanske ska ta tag i nu.
Eller så får det ta och bli en sen lunch, har inte riktigt bestämmt mig än.

Onsdag

Publicerad 2013-01-16 12:27:50 i Allmänt,

Mitt i veckan dagen och det är dags för veckans sista jobbpass. Det blir en riktig krigardag känns det som, det händer inte allt för mycket nere på jobbet och timmarna går då långsamt. Men imorgon är jag äntligen lite långledig, har inte jobb fören nästa helg!
 
Imorgon ska jag bara lata mig, eller kanske inte. Lägenheten ska städas har jag tänkt och sen kanske jag ska ta och bemästra den där tvättmaskinen?! Om jag nu vågar det, tycker att den ser lite läskig ut. Sen ska jag bara lata mig med The Sims hela dagen fram till att sötis kommer hem från jobbet, har jag tänkt så jag får nog morgon dagen att gå ganska snabbt.
 
Snart dags att göra mig i ordning för att bege mig mot jobbet!

Året som gått

Publicerad 2013-01-13 19:23:01 i Allmänt,

Ett helt år har gått och ett nytt är här!
2012 är ett år som har känts som att det gått väldigt fort, eller har jag fel?
2012 skulle kanske även kunna sammanfattas som ett år som knappt hade någon sommar? Endast några få dagar med riktig sommarvärme.
2012 var även året då vi hade en vit jul.
 
Så frågan är vad jag hunnit med under år 2012?!
I början av året sände jag fortfarande Måndagschill, ett älskat radioprogram som jag hade med Mickan. Det är något som jag verkligen är riktigt stolt över att vi gjorde och det kändes även som att folk uppskattade all den tid vi la ner. Men ju längre tiden gick desto mindre tid blev det kvar för programmet så det rann ut i sanden. Men jag hoppas att jag en dag får återvända till radion och göra det jag älskar allra mest.
I februari började jag och sötis göra om i sovrummet, ny färg på väggarna och även nytt golv. En ny säng köptes och vips så blev det ett nytt sovrum med världens skönaste säng.
I slutet av mars hade vi grillpremiär, helt galet för första april kom snön tillbaka igen.
Sommaren som inte var någon riktig sommar med värme flöt på med massor med jobb och några dagsutflykter bla till Parken Zoo och Furuvik.
2012 blev jag även ett år äldre, hela 23 år!
2012 var även året då jag fick världens utskällning av en kund som jag nekade en kontantretur på utan kvitto. Jag fick höra diverse olika inte allt för fina ord och jag var även handikappade och borde verkligen inte jobba med ett serviceyrke eftersom att jag inte gjorde som denna 70-åriga gubbe ville.
 
 
Det har varit ett skönt år med massor av fina minnen. Jag har bara sammanfattat i stora drag det jag kommer ihåg så här på rak arm. Det är bara att kika tillbaka i arkivet om du undrar vad det är för annat skojsigt jag har hållit på med.
 
Så vad förväntar jag mig av 2013? Jag hoppas självklart att det blir ett roligt år med massor av roliga minnen med nära och kära. Det pratas om en badrummsrenovering som jag ser framemot. Det vankas en Göteborgsresa i sommar för en konsert med Robbie Williams. Sen pratas det även om en resa till sol och värme. Jag hoppas även på en varm och skön sommar. Sen har jag tänkt åka över till Fia i Norge och hälsa på henne lite sen ska vi verkligen ta tag i saken! London jag, Ika och Fia någon gång i år. Sen hoppas jag på massor med fina minnen med nära och kära!

Söndag

Publicerad 2013-01-13 18:43:50 i Allmänt,

En jobbhelg är snart över, riktigt skönt, nu är det bara tre jobbdagar kvar sen blir det lite välförtjänt vila. Helgen på jobbet har i och för sig flytit på bra, lagom mycket kunder och lagom mycket att göra. Jag har helt klart en sån här helg om inte lite mer att göra bara för att få tiden att gå ännu snabbare. Hade tänkt mig en lugn vecka med två jobbdagar, nu i helgen, men det blev ju snarare tvärtom i och för sig genererar det i pengar så jag ska defenitivt inte klaga. Veckan som kommer efter alla jobbdagar har jag inget planerat. Funderar att kanske ta en runda på stan var ju i mellandagarna som jag var där och inte hittade allt för mycket men nu kanske det finns något, det vet man ju aldrig.
 
Nu ska jag ta min frysna kropp och gå och laga lite mat. Sen ska jag även ta och sätta mig ner och skriva en liten årssummering vi får se vad jag kommer fram till.

Torsdag

Publicerad 2013-01-10 10:17:53 i Allmänt,

Det blev ett litet jullov för mig och bloggen. Kanske lite behövligt när jag tänker efter, samla ny insperation och energi sen får vi se om det ger något utav dessa kanske är det samma gamla blogg du kommer att gå in på. Nytt år är det i alla fall, hoppas på ett bra sådant. Om man kanske ska berätta lite om vad som har hänt medan det varit tyst på bloggen.
Julen spenderades hemma med släkten och familjen var riktigt mysigt och jag fick massor med fina klappar. En gigantisk ljuslykta (tack mamma och pappa), bakbok, parfym, godis, saker från body shop, tavlor, en äkta real madrid målvaktströja med kungen Iker Casillas namn (tack sötis), presentkort på Ikea, sen lite smått och gott som man behöver till köket lite skålar och salladsbestik bland annat. Sen fick även jag och Freddan en glassmaskin från mamma pappa och Ika. Är tacksam över det jag fick och jag trodde inte att jag skulle få så mycket.
 
Sen efter julen for vi tillbaka till Väsby för att jobba några dagar innan vi for hem igen och denna gång för firandet av det nya året. Mormor och morbror Micke kom även över så det blev ett lugnt och mysigt nyår, så som jag tycker att det ska vara. Sen for vi tillbaka till Väsby och jobbade för att sen åka hem igen i fredags för att fira världens bästa mamma som fyllde år i måndags.
 
Den här veckan har jobb stått på schemat trots att jag egentligen skulle vara ledig tills på lördag, men jag klagar inte har varit rätt lugna pass och så får jag ju dessutom pengar. Man kanske ska ta tillvara på de timmar som man får jobba då det verkligen inte är många nu under lågsäsongen. Så jag drar till med en jobbdag till även idag, denna gång ett sent pass med början om ca två timmar. Tar i för stängningarna är jobbigast då tiden går så långsammt.
 
Har tänkt sätta mig ner och sammanfatta året som gått också men det får vi ta en annan gång när tiden finns. Dags att göra sig i ordning för en dag på jobbet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela