Therese

Så här ser jag på saken

Onsdag

Publicerad 2013-03-20 07:04:34 i

Här ligger jag vaken medan sötis sussar sött inne i sovrummet. Börjar bli skapligt less på att sova de här få timmarna som jag gör. Vart är den där Therese som kunde somna vid halv elva och sova till halv nio? Jag saknar henne så skulle du hitta henne får du jättegärna lämna tillbaka henne. För sova fem-sex timmar per natt är inte jag.

Fredag

Publicerad 2013-03-15 22:59:23 i

Här sitter en trött Therese och fundrar på att krypa ner i sängen och mysa. Det var dumt att vakna redan kvart i sju imorse. Visserligen lämnade jag inte sängen fören halv tio, riktigt mysigt. Men jag får betala nu att jag inte sovit länge. Visserligen lär jag sova länge imorgon istället.

Idag var både jag och sötis lediga och det spenderades med att städa.

Nää nu får det bli sängen!

Tisdag

Publicerad 2013-03-12 11:15:23 i Allmänt,

En ny vecka är här, med nya bekymmer kanske vem vet? Jobb igår ledig idag, härligt. Har tillbringat morgonen med att städa lite och tänker nu fortsätta dagen med att spela lite The Sims fram tills dess att sötisen kliver innanför dörren. Det spelet går det verkligen att slå ihjäl många timmar med, speciellt när det kommer nya spel som det gjort precis.
 
I fredags for vi iväg till Sollentuna och hämtade ut våra pass som vi gjorde en vecka innan, skräckupplevelsen. Jag fattar inte hur man alltid lyckas se ut som en brottsling på de fotona. Man ser ju helt hemsk ut. Vad har de för kameror? Man får sig i alla fall ett skratt när man ser korten.
 
Nä dags för The Sims och imorgon vankas det jobb igen. Klockan ringer 05:30, hua!

Det försvann

Publicerad 2013-03-08 23:22:09 i

Ahhhrgggg hade knappat ihop ett inlägg här på min lilla mobil. Men så fick den nå knäpp och raderade allt. Så jag nöjer mig just nu med att säga godnatt! Återkommer imorgon efter jobbet I guess.

Torsdag

Publicerad 2013-03-07 19:26:08 i Allmänt,

Här sitter jag själv i soffan, datorn är parkerad i knät och tvn står på i bakgrunden med Vem vet mest. Ett program som jag inte kollade på, så mycket, innan jag satte min rumpa hos sötis. Tror inte att han heller kollade på det innan men det blev så att det programmet var det programmet som oftast stod på och så även nu, ganska lättkollat program där man verkligen får utmana sina kunskaper vilket är roligt ibland.  
 
Sötisen står på jobbet och har tråkigt, gissar jag. Den här tiden händer det absolut inte mycket på jobbet och man känner verkligen hur de grå hårstråna växer.
Jag har varit själv sen 11 tiden och nu börjar jag tycka att det är lite småtråkigt att var själv. Vilket är egentligen ganska konstigt. Hur lyckades jag nere i Båstad när jag bodde själv? Men det är väl så att kroppen vänjer sig snabbt med att det alltid är någon bredvid.
 
Nu ska jag fortsätta fördriva tiden lite till!

Lördag

Publicerad 2013-03-02 15:09:44 i Allmänt,

En riktig slappardag idag. Blev lite sovmorgon också efter att kroppen är van att vakna runt klockan åtta halv nio varje dag, så kändes det konstigt att slå upp ögonen kvart i tio och höra att sötis fortfarande låg och sussade bredvid mysigt. Visserligen vaknade jag till vid sex-sju tiden men somnade om igen, vilket alltid är skönt och uppskattat. Sen blev det en mysfrukost framför tvn och sen har sötis suttit framför datorn och jag halvlegat i soffan med min dator, riktigt sociala typer här.
 
Snart är det dags för El Clasico och sen är det andra chansen i melodifestivalen!

Fredag

Publicerad 2013-03-01 19:50:09 i Allmänt,

Här var det verkligen dött. Har inte kännt som att jag har haft lust eller tid att blogga, den har helt enkelt fått legat i dvala. Men nu kanske, för hundrade gången, att försöka ta tag i bloggandet igen.
 
Men den stora frågan är vad som hänt i mitt liv den senaste månaden.
Vi har sprungit i väg och bokat en resa till älskade Kreta, Rethymnon blev det denna gång. Vilka är vi kanske du undrar?! Jo, det är jag, Freddan, mamma, pappa, Ika, mormor och morbror Micke. En vecka blir vi bort i början av juni. Behöver jag säga att jag längtar redan nu?
Sen har jag självklart jobbat. Varit hemma och myst.
I onsdag for jag iväg till stan och fixade håret. La i en lite mörkare färg än vanligt. Skulle väl kunna beskriva den som en brun röd färg, riktigt nöjd blev jag med den i alla fall och det är huvudsaken.
Sen har vi, jag och Ika, i stort sett bestämmt oss för ett besök i Norge hemma hos Fia och Danne i slutet utav april. Skulle vara riktigt kul och åka dit och hälsa på och jag lovade faktiskt det sist när jag var där att jag skulle komma igen.
 
Idag åkte sötis och jag iväg och fixade pass i Sollentuna. Hade tänkt att fixa passet hemma i Uppsala, eftersom att det går ut snart. Men så tänkte jag att jag ändå kunde göra det när jag ändå var där med honom. Men nästa gång ska jag nog ändå ta och göra det hemma i Uppsala. Det var jättemycket folk, vi väntade i över en timme för att komma fram till en kille som verkade allmänt less på sitt jobb. Så Uppsala is the place to be in nästa gång!
 
Nu är det dags för tv och fredagsmyyyyys!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela