Therese

Så här ser jag på saken

Måndag

Publicerad 2013-05-13 10:37:41 i Allmänt,

Ny vecka och nya möjligheter och vi är även en dag närmare avresan till Kreta, som jag längtar. Här är det lite dörr som vanligt och det har faktiskt haft sina anledningar. Jag jobbar som en tok på jobbet, i stort sett varje dag är det jobb. Nu i maj blir det väl över 200 jobbtimmar om jag jobbar de timmar som jag är uppsatta på, det kommer att bli grymt mycket pengar på junilönen men det tar ganska mycket på kroppen och jobba så mycket.
Sen åkte pappa in till sjukhuset och blev kvar där, anledningen var en liten hjärtinfarkt och kärlkramp. Men han är hemma och mår prima nu. Och även om det inte var så "allvarligt", om man kan säga så när hjärtat är inblandat i det hela, så fick man ändå sig en liten tankeställare att man verkligen inte ska ta livet förgivet.
Men som sagt han går hemma och mår bra nu, så nu är vi inte oroliga längre.
 
Helgen har tillbringats hemma, de två dagar vi var lediga. Kan bara meddela att det var skönt och mysigt att inte ha några måsten, tror även att sötis uppskattade det. I lördags firade vi även pappa som fyllde år i söndags.
 
Den här veckan är det endast en dag som är ledig, torsdag, då tänkte jag fara till stan och försöka fixa så mycket som möjligt inför resan. Sen är det jobb för hela slanten som gäller plus eurovision song contest som är den här veckan.
 

Dags att göra mig i ordning för jobbet!
Tjing!

Annorlunda sätt

Publicerad 2013-05-01 21:50:53 i

Ett litet annorlunda sätt att frakta hem en stege på 6,8 meter, utskjutbar. Man tar sin lilla rullvagn och surrar fast den och vips så har man en stege på hjul och mycket enklare att ta hem till fots.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela