Therese

Så här ser jag på saken

Död blogg

Publicerad 2014-01-04 22:21:56 i Allmänt,

Här var det livat!! Denna stackars lilla blogg har verkligen hamnat i skymundan, helt ärligt glömde jag nog bort den där ett tag när jag jobbade som mest. Men något som jag nu har insett är att jag ska försöka hålla bloggen vid liv för den dag jag väljer att sluta blogga så kommer denna blogg finnas kvar just för att jag ska kunna blicka tillbaka för att kunna läsa vad jag gjort för skoj. 
Men vad sägs om att dra en liten snabb resumé om vad som hänt i mitt lilla liv. Senast vi hördes vid avslöjade jag att jag hade nytt jobb på G och att byggmax tiden var över, det var med en skön känsla som diverse arbetsgrejer lämnades in sista dagen på Byggmax. Den arbetsplatsen har verkligen varit speciell den har gett mig mycket både positivt och negativt. Det bästa är väl att det var där jag hittade min kärlek, något jag kanske inte riktigt hade trott när jag började där, och sen har jag nog utvecklats ganska mycket och lärt mig ännu mer att man inte ska ta skit. Men som sagt det var dags att byta blad men tro nu inte att jag böt blad helt och ändrade bransch? Nä jag flyttade på mig ca 500 m på andra sidan vägen till storkonkurenten Bauhaus. Ett helt nyöppnat varuhus hur lockande låter inte det? Och kul har det verkligen varit visserligen ganska mycket slit också men för allt slit så resulterar det i pengat. Sen under resans gång har man dessutom fått lärt sig att tyskar är väldigt speciella att jobba med. 
Och med det nya jobbet innebär det andra arbetstider, 5:15-9:15 rätt soft tid bortsett från att man går upp typ mitt i natten 04:10 för att vara exakt.
 
Men jag antar att det är stora drag i vad som hänt i mitt lilla liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela