Therese

Så här ser jag på saken

Tisdag

Publicerad 2010-08-31 19:08:58 i Allmänt,

Undra om jag börjar bli sjuk, har kännt mig lite små krasslig de två senaste dagarna. Skjuter undan tanken för jag har inte tid att bli sjuk, men det skulle i och för sig inte vara konstigt om jag blev sjuk med tanke på hur mycket det har snörvlats här hemma de senaste veckorna. Det är nästan så att de går och väntar på att jag ska bli sjuk.

Idag var jag i alla fall in till stan och träffade jobbcoachen och fick lite synpunkter på mitt cv och nu är det fixat och klart. Var bara lite saker som jag skulle ändra på, annars var hon nöjd.

Sen när jag kom hem har jag suttit och jobbat lite med måndagschill, trots att det inte är något mer program denna vecka så är det ändå saker som måste fixas. Några jinglar och en promo måste fixas och sen är det små allmänna saker som alltid måste uppdateras, men det är skönt att vi äntligen är igång!

Bilden på mina stövlar är tagen nu ska jag bara lägga in bilden på datorn, lovar att det kommer imorgon!

Måndag

Publicerad 2010-08-30 19:41:52 i Allmänt,

Sändningen gick bra. Vi var lite ringrostiga i starten, är ju trots allt tre år sen vi sände ihop. Men vi fortsätter och om en vecka är det dags igen. Men innan dess är det lite saker som måste fixas. Vi ska snickra ihop lite jinglar och göra en programpromo.
Imorgon är det möte med jobbcoachen och så kanske jag drar en snabb runda på stan innan jag åker hem och tar det lugnt.
Förhoppningsvis kanske jag hinner trycka in ett möte med Erika också, om hon kan denna vecka.
Sen blir det Råsunda på fredag med Mickan, EM-kval. Gaah va galet kul det kommer att bli.

Nu blir det Maraboudaim med ett glas Coca-Cola, och snart Fångarna på fortet och sen Time Out!

Söndag

Publicerad 2010-08-29 17:14:28 i Allmänt,

Slapp dag idag, inte mycket har gjorts. Jag har i alla fall gjort det som ska göras inför morgondagens sändning, på Studentradion 98,9, du lyssnar väl?!

Ikväll smäller det! La liga startar på riktigt. Jag sitter bänkad! Hala Madrid!

Lördag

Publicerad 2010-08-28 19:50:13 i Allmänt,

Blev en heldag på stan, kom hem för lite mer än en timme sen. Kom hem med ett par svarta stövlar från August Johansson, bild kommer I promise. Så nu är det bara ett par sneakers som behövs så är nog skosamlingen komplett även fast man alltid kan köpa mer skor, man får ju aldrig för många skor. Har jag sagt att jag älskar skor?! 
Sen efter att Ika dansat klart så for vi upp till mormor och åt mat, mums, och fikade lite innan vi åkte iväg till Ikea och köpte en fotpall till pappa. Jag skulle även ha fått en byrå men självklart så var ju den slut och kommer troligtvis in nästa vecka. 
Efter det blev det Gränby!

Nu ikväll börjar äntligen La Liga, äntligen lite spansk fotboll. Men det är inte förrens imorgon kl.21.00 som laget i mitt hjärta, Real Madrid, gör premiär. Men innan dess ska jag se till att planera lite inför måndagens sändning.  

Fredag

Publicerad 2010-08-27 22:11:19 i Allmänt,

Har varit tyst här i några dagar blir lätt så när man har andra saker för sig och inte orkar logga in på bloggen. I onsdags var jag in till stan och träffade min jobbcoach, mötet kändes bra. På tisdag ska vi finslipa mitt cv med förhoppning på att det kanske ger mig ett jobb och att jag sticker ut jämfört med alla andra sökanden på ett jobb.
Sen igår var jag in till stan och träffade Mickan för att planera inför vårat radioprogram som börjar sändas på måndag. Ja du läst rätt MÅNDAG. Helt sinnesjuk! Dessutom inleder vi hela säsongen, vilket känns både roligt och lite läbbigt. Så från och med måndag 30/8 13-14:00 så hör du Måndagschill med Terror och Fencke på Studentradion 98,9. Det är ett program du inte vill missa.

Idag var jag och Ika hundvakt till Rocko medans farmor och farfar var borta med PRO på en hemlig resa, Kolmårdens djurpark. Så jag och Ika har gått x antal kilometer idag.

Imorgon blir det en heldag i stan antar jag. Ika ska dansa och jag hoppas kunna smita in i någon skoaffär! Skulle behöva ett ar nya sneakers då min Björn Borg är reklamerade då bakkappan på högerskon släppt och hålet blev bara större och större.

Jobb?

Publicerad 2010-08-23 14:04:48 i Allmänt,

Ny vecka och nya möjligheter som det så fint heter. Händer väl inte så jättemycket i veckan ska in och träffa min arbetscoach på onsdag och efter det blir det lite planering med Mickan om vårat program på Studentradion. Får troligtvis det slutgilltiga beskedet idag, skoj skoj.

Känner att det börjar bli lite långtråkigt av att gå hemma nu hela tiden, är kul till en viss del men inte nu längre. Måste ha ett jobb, vilket inte är det lättaste i dagens samhälle. Därför vänder jag mig nu till dig kära läsare. Har du ett jobb över eller vet du någon bekant som är behov av personal till sin restaurang eller något annat. Tveka inte att höra av dig till mig. Lämna en kommentar så hör jag av mig!

Lördag

Publicerad 2010-08-21 16:02:35 i Allmänt,

Då är det i princip klart att det blir lite radio till hösten, fick beskedet idag. Det fanns lite luckor i programmet och det skulle nog inte vara några problem sa hon, programchefen, då hon tyckte att det var ett sånt här program som saknades i tablån. Riktigt skönt att sända lite radio, nu väntar vi bara på det officiella beskedet. Så allt går som det ska så blir det "Tisdagschill med Terror och Fencke" till hösten på Studentradion 98,9, i en radio nära dig.

Har än så länge lyckats hålla mig ifrån att bli sjuk trots att de gör allt här hemma för att jag ska bli sjuk. Jag går och är skadeglad över att jag inte har blivit sjuk, för annars brukar det alltid vara jag som smittar ner de andra. Men vem vet det kanske kommer till mig med, hoppas inte.

Haha.. Igår började jag kolla på danska paradise hotell på tv6play och jag är fast, jag måste bara se nästa program. Helt sjukt. Så nu vet du ju vad jag gör om dagarna, haha!

Isolering

Publicerad 2010-08-19 20:34:46 i Allmänt,

Blev en heldag i stan med allt ifrån besök på Bauhaus och Plantagen till att äta Ikeas köttbullar på Ikea, kan väl sammanfatta det som en lyckad dag. Som jag skrev tidigare går alla här hemma runt och snorar men inte jag. Jag har inte heller någon lust att bli sjuk, vilket man aldrig brukar bli. Så jag har verkligen berättat för de att si och så får ni göra, haha kanske inte direkt. Funderar allvarligt på att isolera mig från de i några dagar så jag kanske inte blir smittad. Men jag antar att det inte är någon idé då jag troligtvis redan blivit smittad.
Men man kan ju alltid hoppas.

Torsdag

Publicerad 2010-08-19 10:42:37 i Allmänt,

Från regn till sol, det är inte illa pinkat.. Ska alldeles strax ställa mig duschen för att sen åka in till stan. Går just nu bara och väntar på att jag ska bli sjuk, förkyld närmare bestämmt. Alla här hemma är det utom jag, pappa började och idag så var även mamma förkyld när hon vaknade. Håller tummarna att jag slipper det.

Onsdag

Publicerad 2010-08-18 20:54:23 i Allmänt,

Upp tidigt imorse för att åka in till stan för ett besök på arbetsförmedlingen. Blev inte så jätteglad när jag vaknade imorse och insåg att det regnade ute så det var bara att sätta på sig regnstället sen när jag satte mig på moppen och brummade iväg till Vattholma. Mötet gick bra och fort sen in på Gina och där köpte jag en stickad kofta, bild kommer väl upp under morgonen. Sen blev det ett snabbt besök inne på apoteket då Ika är sjuk och ville ha lite halstabletter. Sen efter en stund blev det ett besök på mammas jobb innan jag gick och mötte upp tjejerna så det blev i stort sett en hel dag på stan.

Designen här på bloggen kommer att dröja ännu lite till. Vi måste fixa ett program för att få klar headern och sen så är Ika sjuk och det är i pincip hon som jobbar med den då hon är bättre än mig på programmet, så håll till godo hoppas att den blir klar så fort som möjligt.

Tisdag

Publicerad 2010-08-17 18:19:31 i Allmänt,

Vilken helomvändning på vädret det blev. Från sol och varmt i några dagar till grått, kallt och regnigt! Jag vill ju ha sol och värme!
Så idag har det inte gjorts så mycket mer än att ligga framför tvn och läsa lite bok. Men jag har även hunnit med att dammsuga huset och skicka in ett programförslag till Studentradion. Så hoppningsvis blir det ändå lite radio till hösten, håller tummarna. 
Kvällen kommer väl spenderas framför tvn för det mesta, hoppas att det går något bra på tv ikväll. 
Imorgon blir det tidig uppgång, ska in till arbetsförmedlingen på något möte. Och efter det ska jag träffa Malin och Mickan, skoj skoj. Måste bara komma ihåg att slå in Malins present. 

Lördag

Publicerad 2010-08-14 18:09:39 i Allmänt,

Ännu varmare idag, bara man tänker så svettas man. Därav har det inte gjorts mer än nödvändigt. Skattepengarna kom in på kontot igår biljetterna till Sverige-Ungern bokades igår. Livet leker! Har inget att klaga på förrutom att det finns två saker som fattas, jobb och pojkvän, men det kommer väl sen!

Real Madrid ♥

Publicerad 2010-08-13 23:16:03 i Real Madrid, laget i mitt hjärta!,

Har precis kollat klart på matchen Bayern München-Real Madrid. Laget i mitt hjärta, Real Madrid, vann matchen på straffar och jag sitter och längtar tills att Laliga-säsongen börjar. Helgerna kommer då att fyllas utav fotboll. Drömmen om att en dag få åka ner till Spanien och se de live lever fortfarande. Och jag vet att jag någon gång inom en snar framtid kommer att åka ner och kolla!
 

Fredag

Publicerad 2010-08-13 16:02:11 i Allmänt,

Ännu varmare idag trots att solen inte är framme lika mycket. Det gillas mycket att det är varmt synd bara att solen inte kan vara framme lite mer så man kan schteka lite, bättre på färgen så att säga. Men men det kommer väl det med.
Känns lite i armen idag om man säger så, efter bowlingen igår. Märks att det är en muskel som man inte använder så ofta, men det är värt med lite träningsvärk för det är kul att bowla. Det är bara att hoppas att det går över.

Torsdag

Publicerad 2010-08-12 21:25:28 i Allmänt,

Värmen är tillbaka igen, kanske inte lika fint väder. Men varmt är det i alla fall. Blev en heldag inne i stan som bjöd på bla bowling. Sen blev det även ett snabbt besök inne på H&M uppe på Gränby. För när jag och mamma var inne i stan i tisdags köpte jag bla trosor där inne på H&M när vi kommer hem visar det sig att larmet sitter kvar. Det pepp inte till heller när vi gick ut så vi blev tvugna att be de ta bort larmet idag, hon skratta i kassan när vi kom fram och berätta.

Börjar känna mig lite sjuk. Huvudet känns proppat med bomull och allmänt tungt. Men det är bara att hoppas att det har med vädret att göra och att det känns bättre imorgon, har ingen lust att bli sjuk.

Fotboll är livet

Publicerad 2010-08-11 23:37:45 i Allmänt,

Skönt att se lite fotboll igen, landskapen. Har saknat den alldeles för mycket efter att fotbolls VM tog slut. Och landslaget är det alltid roligt att kolla på, spelar ingen roll om det är träningsmatch eller om det är någon kvalmatch inför ett stort mästerskap. Landslaget ska man alltid kolla på helt enkelt. Och lika så denna kväll. Sverige vann, om du nu har missat det, en ganska enkel seger med 3-0. Som alltid när man ser en landskamp så vill man vara påplats på Råsunda. Det är där man ska vara när det är landskamp det är alltid en sån stämning, det är grymt helt enkelt. Och eftersom jag inte har varit och sett laget i mitt hjärta, Real Madrid, än så finns det än så länge inget som slår landskampen mot Island på nationaldagen 2006 det var stämning det.
Så nu sitter jag och håller tummarna att Mickan kan hänga med den 3 september på matchen mellan Sverige-Ungern , skulle vara så kul, förhoppningsvis så kan hon det.

Nu blir det borstning av gaddarna och sen väntar sängen!

Onsdag

Publicerad 2010-08-11 19:58:45 i Allmänt,

Bättre väder idag, sol, vilket betydde att jag var ute mest hela dagen och rensade ogräs och lite sånt. Så jag har väl egentligen inte så mycket att skriva här bortsett från att det blir fotboll nu, Sverige-Skottland!

Tisdag

Publicerad 2010-08-10 18:55:24 i Allmänt,

Lika grått och tråkig som gårdagen börade även denna dag. Fast vid lunch bestämmde jag och mamma oss för att åka in till stan, pappa och Ika valde att stanna hemma. Så jag och mamma åkte runt i diverse butiker. Först kollade vi på lite golv då vi ska göra om i vardagsrummet och sen kollade vi på lite färg. Sen avslutade vi uppe på Gränby där det blev några tröjor från Gina Tricot och H&M.

Måndag

Publicerad 2010-08-09 21:15:03 i Allmänt,

Tenstadagen igår var inte så mycket att hänga i granen, det var som åren innan. Att man aldrig lär sig, att man kan stanna hemma, det är ungefär som att man tänker att det är nog bättre i år och att man kanske missar något. Men tjii fick man lika dåligt i år. Så är det ingen sensation nästa år så lovar jag här och nu att jag inte kommer att åka upp. Möjligtvis bara till Ikas dans och sen åka hem igen.
Idag har regnet bara öst ner här hemma, över 40 mm har fallit under dagen i två etapper. Ett tag såg det ut som att vi skulle få på en pool på framsidan, då regnade det mycket om man säger så. Samtidigt mitt i allt kom åskan vilket gjorde att man satt och inte gjorde något, ganska tråkig dag helt enkelt!

Söndag

Publicerad 2010-08-08 14:55:09 i Allmänt,

8:e augusti idag vilket betyder att det är Tenstadagen. Även om det var roligare när man var mindre så är det fortfarande en tradition att gå upp och kolla. Så snart sätter vi oss i bilen och åker upp. Hoppas bara att det bli bättre väder.

Tar lite längre tid

Publicerad 2010-08-07 19:38:13 i Allmänt,

Den nya designen får du vänta på ett tag till. Det visade sig att den skulle bli svårare att göra än vad vi trott. Men vad gör det, huvudsaken är ju att den blir bra. Men som man brukar säga, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Lördag

Publicerad 2010-08-07 10:45:07 i Allmänt,

Blev som sagt inskrivning igår på arbetsförmedlingen. Gick väl bra, hoppas att jobb löser sig i vilket fall som helst, men inskriven är jag.
Eftersom att det tog sån tid på arbetsförmedlingen så blev det en snabb runda på stan. Blev en present till Mickan men inte så mycket mer. Hittade inget helt enkelt.
Blev en snabb titt in på mammas jobb och jag hittade ett par skönheter till skor, se bild nedan. Bilden gör inte skorna inte rättvisa utan finare irl. Me like, de kanske får följa med hem, måste testa de.
Sen for jag och Ika upp till Gränby Centrum för att möta upp pappa för att handla lite. Sen ner till mammas jobb och hämta henne när hon slutat och sen for vi hem.


Nu har jag inte tid att sitta här. Måste ut i garaget och rensa ut lite saker!

 

Torsdag

Publicerad 2010-08-05 22:18:13 i Allmänt,

Imorgon tar jag tjuren i hornen och åker in till stan och arbetsförmedlingen. Har fixat ena delen av inskrivningen nu på kvällen så då är det bara besöket in dit som måste göras och då är det smart att göra den på en gång så att man slipper det sen. Vem vet jag kanske får en bättre känsla denna gång än jag fick sist, det får vi se! Sen blir det även en tur på stan. Får se om man hittar något. Måste i alla fall försöka hitta en present till Mickan!

Nämen vad är det jag ser?

Publicerad 2010-08-05 10:27:43 i Allmänt,

Vaknade imorse av att det var så ljust i mitt rum. Från ganska gråa dagar då det kännts ibland som att det är kväll när man vaknar till det här. Solen är framme och det ska vi ta vara på. SKa gå ut och känna hur varmt det är och så får vi se om det blir några timmar ute i solen. Sen vid ett tiden blir det upp till farmor och farfar för att gå ut med Rocko!

Onsdag

Publicerad 2010-08-04 22:36:19 i Allmänt,

Ika sitter just nu och pillar lite på en ny header till mig här på bloggen, kan meddela att den ser riktigt lovande ut mer får du inte veta. utan du får se den när allt är klart och det kommer att bli en hel del förändringar. Troligtvis kommer den att komma upp inom de närmaste dagarna.

Idag ahr det annars inte gjorts så mycket, jag och Ika började plocka bland lite saker som ska in i våran skänck, stavning(?), som vi målde om för någon vecka sen. Men vi gav upp ganska fort när vi kom till massor med gamla räkningar och papper som vi ite visste om vi skulle kasta eller spara. Därför blev det i stort sett en dag framför datorn då vädret inte tillät något annat.

Tisdag

Publicerad 2010-08-03 19:05:03 i Allmänt,

Inte så mycket har gjorts idag har gått och plockat lite här och där. Inte så jättekul men när man sen ser resultatet så blir man nöjd!
Tror att det får bli ett besök in till stan någon utav dagarna denna vecka då jag börjar bli lite rastlös av att gå hemma hela tiden. Får nog även ta och besöka arbetsförmedlingen i ännu mer hopp om att få ett fastjobb! För så här kan jag inte fortsätta!

Måndag

Publicerad 2010-08-02 17:06:13 i Allmänt,

Ny vecka och det har regnat precis hela dagen fram tills nu då det börjar spricka upp lite försiktigt. Även fast det är lite otäcka moln som ser ut att innehålla åska runt omkring, men förhoppningsvis så kommer de inte hit. Nacken mår bättre idag och förhoppningsvis så är den helt okej imorgon, vilket är skönt.
Sökte lite mer jobb imorse och hoppas på napp på något av de, då det skulle var skönt att få in lite pengar. Dessutom är det jobbigt att söka massor med jobb och man får inte ens ett svar om man får jobbet eller inte. Det kan ju inte vara så svårt att skicka ut ett mail där det står "Tyvärr så fick inte du jobbet" eller något liknande. Men jag kan ju inte gå hemma hela tiden utan måste ha ett jobb - därför måste man söka jobb hela tiden för tillslut så får man napp.

Söndag

Publicerad 2010-08-01 14:16:24 i Allmänt,

Grönan igår och då får man veta att man lever idag. Gaah vad min nacke gör ont, känns som att den aldrig har gjort så här ont. Sitter stel som en pinne i hopp om att jag inte rör nacken för det gör så jäkla ont. Men vad spelar egentligen det för roll för man lever ju bara en gång. Och är man som mig och åker allt som snurrar, åker upp och ner, åker fort, fritt fall mm så är det ju inte så speciellt konstigt att det gör ont i den lilla nacken. Haha men det var helt klart värt det. Blev en hel dag på Grönan med familj och släkt. Han även se lite av Sommarkryssen då vi stod och köade till Extream.

Nu ska den stela pinnen Therese gå och försöka hitta på något. Troligtvis blir det en film så att jag sitter helt stil, haha.

Ajajaj

Publicerad 2010-08-01 10:14:17 i Allmänt,

Min nacke gör ont. Gröna Lund var skoj. Ska gå och äta frukost. Återkommer efter det, om in min nacke vill något annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela