Therese

Så här ser jag på saken

Torsdag

Publicerad 2012-09-27 10:25:28 i

Ligger fortfarande i sängen, hur skönt känns inte det att skriva men santidigt lite lat.
De senaste dagarna har bara bestått av jobb jobb jobb och lite mer jobb. Så jag känner mig förtjänt av denna sovmorgon.
Idag står städning på schemat, har inte blivit så prioriterat mellan allt jobb.

Trötttjej.se

Publicerad 2012-09-22 22:38:06 i

Är en trött Therese som sitter här i soffan och slötittar på Avatar. Borde kanske krypa ner i sängen och bara mysa, något som låter väldigt lockande just nu när jag tänker efter. Så det får nog bli så snart.

Dagen på jobbet har varit lugn men att det är så trist väder gör ju inte det roligare. Tror även att det kan vara en anledning till att jag är trött. Regn exakt hela dagen, suck.

Blää

Publicerad 2012-09-20 19:53:33 i

Haha tänk va roligt det kan bli att blogga när det är så mycket enklare nu när det äntligen finns en app. Iofs bor jag ju nästan framför min dator när jag inte är på jobbet men jag bor nog ännu mer framför min mobil, fråga alla i min omgivning. Så nu lär det definitivt bli fler inlägg från lilla mig.

Just nu ligger jag alldeles för trött och nerbäddad i min säng. Vet inte vad som hände det var ungefär som att någon slog mig med en gummiklubba, för den kom bara huxflux. I alla fall hade tänkt kolla lite på min tv som inte har varit i kopplad på ett tag men självklart så fungerar den ju inte. Så nu håller jag på med en uppdatering och hoppas att det fungerar då, visserligen går jag väl ändå och sätter mig med de andra ändå snart. Eller så får det bli en alldeles för tidig sänggång redan nu.

Yaaaay

Publicerad 2012-09-20 09:08:11 i

Äntligen har appen till android kommit, som jag längtat. Nu får vi se om det kanske dyker upp lite fler inlägg när det är mycket lättare att blogga från mobilen nu än förrut. Visserligen verkar den ju inte helt klar men det löser sig nog med tiden.

Nu blir det frukost!

Onsdag

Publicerad 2012-09-19 14:53:17 i Allmänt,

Igår var det en jättetrött Therese som inte hade någon som helst ork att gå in och klottra lite här i bloggen. Jobbade tidigt pass, 6.30-15.00, inte så jättejobbigt egentligen men sov man inte allt för bra på natten så blir det inte lika roligt att jobba.
Idag är jag ledig och har tillbringat den mesta utav tiden i soffan framför min lilla dator och kollat på diverse program som jag har missat nu under veckorna som gått. Gav mig även ut på en liten promenad i höstsolen, riktigt skönt faktiskt att röra på sig lite det trodde du inte att jag skulle skriva va i alla fall inte jag som den latmask som jag egentligen är. Men det kanske är något som jag ska fortsätta med att ta lite promenader för att hålla kroppen igång och man känner sig genast lite piggare efter att man har gjort det.
 
Imorgon är jag också ledig och då vankas det hemgång, blir en liten snabbvisit. Sötis jobbar sent på fredag så då tänkte jag ta och fördriva tiden hemma, kanske spelandes av The Sims 3 eller något sådant roligt, till kvällen nångång för att sen ta mig tillbaka till Väsby och krypa ner i sötis famn innan det vankas jobb hela helgen.

Måndag

Publicerad 2012-09-17 19:27:24 i Allmänt,

En ny vecka är här, dags att lämna den förra bakom sig. Helgen spenderades hemma, riktigt mysigt och skönt. Blev en tur till Ikea i fredags blev ett par nya gardiner och nya kuddar till soffan, sen åkte vi även förbi Chilli och köpte en alldeles för mysig filt som jag sitter uppkrypen under just nu.
 
Idag har jag varit ledig och den har jag spenderat själv här i lägenheten. Sötis jobbar sent och kommer inte hem fören om ca en timme, har varit tråkigt att vara själv hela dagen. Men jag är glad att jag har haft gardinerna att syssla med och dessutom blev fönstrena putsade och rena. Så jag känner mig stolt med allt jag hunnit med under dagen även om det känns i ryggen just nu, visserligen sitter jag väl inte direkt rätt för ryggen heller här i soffan. 
 
 
 

Torsdag

Publicerad 2012-09-13 15:23:00 i Allmänt,

Länge sen sist, en hel vecka har gått. En vecka som i största del har bestått av jobb så det har inte hänt så mycket skoj. Det känns som att dagarna bara rullar på vi är i princip i mitten av september och jag ställer mig frågan; vart tog sommaren vägen? Hösten är här för att stanna och innan vi vet ordet av så faller snart snön och man börjar planera julklappar. Jag gillar sommaren, kanske är det för att jag fyller år, min kropp tycker om värmen och mår helt enkelt bra av den. Visserligen är det inget fel på hösten heller för då får man krypa in under varma mysiga filtar gosiga stickade tröjor och tända massor med ljus och bara mysa. Ljus kan man ju tända när som helst egentligen men det känns mest passande på hösten, vintern och våren. Det är bara att hoppas på att hösten bjuder på sin bästa sida, så som idag. Strålande sol och en 15-17 grader, då kan man inte klaga på vädret.
 
 

Torsdag

Publicerad 2012-09-06 07:48:27 i Allmänt,

Är alldeles för trött för mitt eget bästa, så skriver jag osammanhängande eller något sådant så beror det på det. Ville bara kika in och berätta att jag lever. Efter sköna dagar hemma åkte jag tillbaka till Väsby i tisdagskväll och kröp ner i sötis famn.
 
Igår jobbade jag, 6.30-15.00, skulle egentligen ha jobbat 9-14 men fick ta tidigt pass istället. Var lagom jobbigt att gå upp kan jag säga och då trodde jag att jag skulle sova som en stock i natt. Men icke! Vaknade tre gånger och var lagom trött när Freddans klocka ringde 5.40. Trodde att jag som vanligt skulle somna om när han gick ut genom dörren vilket jag gjorde men vaknade 20 minuter senare, suck. Så då gav jag upp och slog på datorn, men tröttheten finns fortfarande kvar. Börjar jobba kl 9 så det börjar bli dags att gå upp och äta frukost och försöka piggna till lite, känns som att dagen kommer bli riktigt lång.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela