Therese

Så här ser jag på saken

Torsdag

Publicerad 2010-09-30 19:57:14 i Allmänt,

Vädret har visat sig från den bästa sidan nästan hela veckan. Sol och varmt i stort sett varje dag. Okej, nu ska jag erkänna det har ju inte varit sommarvarmt men det har varit riktigt varmt och skönt. Inte mig emot skulle inte vara helt fel faktiskt med en solresa för att få upp färgen lite på kroppen. Idag har jag tillbringat några timmar ute i solen med en bra bok i handen, så lite färg kanske jag har fått i ansiktet. Sen blev det lite Sims-nördande och nu sitter jag med min dator i knät och ska alldeles strax kolla på idol.

Sen får det bli ett besök i duschen för imorgon blir det Studentradion i stort sett hela dagen, skulle jag gissa. Det ska förberedas till programmet på måndag.

Onsdag

Publicerad 2010-09-29 15:58:55 i Allmänt,

Har inte direkt blivit något jobbsökande idag heller, skjuter det åt sidan och gör andra saker istället. Att det egentligen ska vara så tråkigt att söka jobb. Man vet när man skickar iväg ansökan att man inte kommer att få något svar och det är kanske det som gör att det blir så tråkigt. Ska det vara så svårt att egentligen skicka ett ja eller nej, eller är det för mycket begärt?!
Idag har jag istället städat hela huset medans syrran har varit inne i stan, bäst att passa på. Så nu är det skinande rent och allt blänker! Snart är det dags att börja med maten och idag blir det pasta med ost och skinksås och efter det tror jag nog att jag ska ta och förbereda lite inför sändningen med Måndagschill på måndag och så ska det sökas lite jobb innan jag kan sätta mig ner framför tvn och ta det lugnt!

Tisdag

Publicerad 2010-09-28 23:11:00 i Allmänt,

Hela dagen har spenderats inne i stan. Massor med saker till Måndagschill har fixats bla blev det lite bullätning och pappersflygplanskastning mer om det kan du läsa här. Eller varför inte lyssna på programmet på måndag.
Annars har jag inte hunnit gjort så mycket mer. Känns lite som att jobbsökandet har kommit i andra hand nu när det har blivit lite att göra med Måndagschill, men det känns som att vi har kommit igång ordentligt nu och snart borde det rulla på ännu bättre.
Imorgon ska jag ta mig i kragen igen och sätta mig ner och kolla efter olika jobb som ska sökas. Visserligen kan det säkert bli något jobb på Ultuna men det ska jag absolut inte vara helt säker på och bara sitta och vänta utan här ska det sökas för fullt.

Söndag

Publicerad 2010-09-26 23:08:50 i Allmänt,

Kom hem för lite mer än en halvtimme sen efter ett jobbpass ute på Ultuna. Skönt att jobba igen och jag trodde faktiskt att det skulle kännas lite mer än vad det gör just nu. Men jag kan ju vara glad att det var "gående" bord så det blev mest bara spring för att fylla på skålarna med mat.
Men det kommer säkert att kännas lite i fötterna imorgon, de är ju inte direkt vana att gå så mycket.

Nu ska jag borsta tänderna och göra mig i ordning för att krypa ner i sängen och läsa lite bok. Får se om det kanske blir lite Fotbollskanalen Europa på Tv4 kl. 23.45.

Lördag

Publicerad 2010-09-25 22:27:55 i Allmänt,

Blir lätt tyst här när man har saker att göra. Både torsdagen och fredagen ägnades till stora delar  åt Måndagschill och lite inslag/reportage till det. På måndag blir det Hollywoodtema då det spelas in scener till amerikanska versionen av Millenniumtriologin. Självklart var vi på plats och checkade in läget. Allt om detta hör du alltså på måndag, Studentradion 98,9 eller studentradion.com mellan kl.13-14.
I fredags åkte vi också in till Media Markt och köpte en ny tv till vardagsrummet. Blev en 42 tums LCD tv, LG. Så idag ställdes den upp innan vi åkte in till stan igen. Denna gång även då med destination Media Markt. Alexander Rybak, som ika ville se, hade skivsignering och så hade vi några problem med tvn som vi skulle lösa. Vilka jag löste sen när vi kom hem efter en heldag inne i stan.

Imorgon blir det jobb, skoj, på Ultuna. Jag blev tillfrågad igår och sa ja imorse. Ska bli skönt att jobba lite igen så att det känns som att man gör något. Förhoppningsvis så blir det mer jobb ute på Ultuna i framtiden!

Onsdag

Publicerad 2010-09-22 19:52:54 i Allmänt,

Idag har det blivit ännu mer pill med bloggen till Måndagschill. Det är faktiskt riktigt kul nu efter att man har gått webbdesign. Jag förstår vad det är jag ändrar på och vad som händer om jag ändrar där. Jag trodde inte att jag skulle säga detta men jag lärde mig nog ändå lite under den dåliga webbdesignkursen vi hade nere i Båstad.
Men än är jag inte nöjd så jag fortsätter arbetet imorgon! Men imorgon innan jag pysslar lite med bloggen så blir det ett besök inne i stan, ska göra lite enkäter till måndagens Måndagschill!

Tisdag

Publicerad 2010-09-21 13:54:10 i Allmänt,

Sändning med Måndagschill, det gick bra förrutom att det blev lite teknikstrul från början. Simian öppnade sig och nyheterna gick igång sen när vårt musiklogg skulle komma upp så blev det bara tomt men musiken körde ändå, PANIK! Men det var bara så att det var två likadana Simianfönster öppna, annars så flöt det på bra! Missade du programmet så kan du lyssna på det här igen.

Nu sitter jag och pysslar lite med en bloggdesign inte min egen dock. Den har jag ju överlåtit till min kära lillasyster och förhoppningsvis så blir den klar snart. Jag sitter med bloggdesignen till den nya bloggen till Måndagschill.

Lördag

Publicerad 2010-09-18 15:00:41 i Allmänt,

Torsdagen blev en dag i stan, kom inte hem med något. Är ju i behov av ett par sneakers men jag hittar inga som inte riktigt faller mig i smaken så jag får fortsätta leta. Sen skulle det ju inte vara helt fel med ett par stövletter med kilklack piffar så enkelt upp en vanlig vardagsutstyrsel, men det får jag också fortsätta leta efter. Sen finns det lite hål i klädgarderoben som alltid kan fyllas.

Igår blev det stan igen men denna gång blev det Studentradion med Mikaela. Vi har sänt vårt program i snart en månad men har inte haft några jinglar, så nu tyckte vi att det var dags för oss att göra klart de. Så det var i stort sett det jag gjorde hela dagen igår.

Ikväll blir det fotboll för hela slanten, Real Madrid besöker Real Sociedad, och tre nya sköna poäng ska tas!

Du vet väl om att vi har en facebookgrupp på facebook, Måndagschill med Terror och Fencke, gå med där så får du veta vad som händer i programmet. Dessutom har du ett förslag på vad vi ska göra i vem äger vem så maila till [email protected].

Onsdag

Publicerad 2010-09-15 22:58:35 i Allmänt,

Städning stod på schemat idag, hela huset skinner!
Nu till kvällen blev det lite fotboll i form av Champions Leauge och Real Madrid, Real vann med 2-0.
Förkylningen känns bättre.
Nu blir det sängen!
Sov Gott!

Tisdag

Publicerad 2010-09-14 14:30:29 i Allmänt,

Senaster veckan har det i princip bara handlat om min förkylning och det kommer det nog fortsätta att göra en stund framåt. Den vill absolut inte lämna kroppen. När jag trodde att jag började bli frisk så kommer den tillbaka. Så nu sitter jag här och snörvlar igen och är alldeles täppt i näsan, inte kul. Är det något jag hatar så är det att vara förkyld!

Ska gå och ta mig lite glass och hoppas att jag blir bättre snart!

Måndag

Publicerad 2010-09-13 20:04:35 i Allmänt,

Kan väl egentligen sammafatta hela sändningen med ett enda ord... KAOS! Det är ett under att vi fick ihop programmet efter allt sturl. Drygt fem minuter innan sändningsstart var vi klara med loggen, RSC hade inte klarat det men nu kör vi ett simpelt litet sädningssystem Simian som klarade det konstigt nog. Men trots att det var kaos i studion så vet jag att det inte lät som det i själva radion vilket är skönt, då gjorde vi i alla fall någonting rätt.

Nu är jag ledig resten utav veckan, ingenting är inplanerat. Ganska skönt, ska bara söka massor med jobb till tusen!

Tror nog att jag ska gå och hälla upp lite godis i en skål och lägga mig framför tvn och kolla om det finns något roligt att kolla på.

Söndag

Publicerad 2010-09-12 20:40:13 i Allmänt,

Hostan är väl egentligen inte bättre idag heller utan den känns nästan jobbigare samtidigt som näsan börjar rinna lite mer igen. Men sändning blir det imorgon vilket fall som helst! Måndagschill med Terror och Fencke på Studentradion 98,9 kl.13-14. Bor/är du inte Uppsala lyssna via webbradion på Studentradion.com. Imorgon får vi besök i studion av Ulrika som dansar folkdans och det är även hon som ställer frågorna i Vem äger vem?! Fencke leder just nu med 3-2 men jag känner att jag har en chans här!

Nu ska jag ta och försöka kurrera min röst lite och hoppas på att den vill vara med imorgon, annars så får jag väl kraxa lite i sändningen och hoppas att man förstår vad jag säger!

Lördag

Publicerad 2010-09-11 11:00:42 i Allmänt,

Har varit tyst här i några dagar. Förkylningen tog över kroppen. Nyser jämt och ständigt och näsan bara rinner. Nu har hostan kommit också och när jag pratar låter jag som jag vet inte vad. När jag ska öppna munnen och börja prata så funderar jag innan hur min röst kommer att låta, kommer man at höra vad jag säger. Men det känns som att jag blir bättre för varje dag som går så jag ska inte klaga.

Det var tänkt att jag skulle åka in till arbetsförmedligen igår då det var ett förtag där och hade anställningsintervjuer. Men med tanke på hur jag lät igår så tyckte jag inte att det var någon idé att åka in och snörvla. Så det är bara att fortsätta att leta efter jobb, något borde ju komma snart!

Idag får vi se vad som händer. Det är Kulturnatten inne i stan. Har väl egentligen aldrig riktigt förstått vad det går ut på, kan kanske bero på att man egentligen aldrig var inne på det när man var liten utan det har mer kommit nu på senare dar när Ika har börjat dansa i vuxenlaget och då dansar de inne på Drabanten. Så jag får se om jag följer med in ikväll eller om jag stannar hemma och kollar på fotboll, tycker nog att det låter lite mer lockande.

Onsdag

Publicerad 2010-09-08 18:07:49 i Allmänt,

Jag har redan ledsnat på att vara förkyld. Inte kul att ha en igentäppt näsa dygnet runt. Blir helt slut av att nysa hela tiden!
Så det har inte gjorts så många knop idag, små plockat lite och tvättat en maskin med tvätt.

Godnatt

Publicerad 2010-09-07 22:58:03 i Allmänt,

Nu stänger jag av datorn, går och borstar tänderna, sminkar av mig och gör mig klar för att gå och lägga mig. Har kännt mig små hängig hela dagen och lite feber skulle troligtvis kunna finnas i min kropp.
Vaknade kl sex imorse och somnade kl halv två pga min hals och förkylning så får jag nog ta och besöka sängen och hoppas att jag sover bättre inatt!
Helst av allt skulle jag tycka att det var skönt om förkylningen går över nu inatt så jag vaknar frisk imorgon igen, hatar att vara sjuk!

Tisdag

Publicerad 2010-09-07 19:30:45 i Allmänt,

Har blivit en heldag i stna. Var väl inte planerat så från början. Först besök hos jobbcoachen och sen efter det drog jag och Mickan till Studentradion för att jingla lite. Vi fick promon i princip klar, haha säger ju mer hur ineffektiva vi var.

Gahh vill inte vara sjuk, känner mig som en vandrande zombie. Har troligtvis feber och halsen är inte att leka med.

Neeeeeej

Publicerad 2010-09-06 14:08:00 i Allmänt,

Det som inte fick hända har hänt.... Jag har blivit sjuk. Halsen gör ont och jag känner mig proppad med bomull i huvudet. Jag vill inte!!

Lördag

Publicerad 2010-09-04 14:59:33 i Allmänt,

Känns som att det är söndag, blir så fel när en landskamp går på en fredag istälet för på en lördag. Gårdagen var GRYM. Först in till Studentradion för att fixa lite och sen åkte jag och Mickan till Stockholm. Blev middag på Donken som vanligt. Ingen landskamp utan mat på Donken, galet mycket folk som vanligt!
Sen ut i regnet som avtog ganska snabbt. Vi bestämmde oss för att köpa en varsin halsduk, vi har sagt det varenda gång vi varit där men nu blev det gjort. En varsin halsduk rikare gick vi in på Råsunda och intog våra platser på Norra och hejade fram Sverige till en 2-0 seger. Det var galet skönt att vara tillbaka på Råsunda och se landslaget live igen!

Städa

Publicerad 2010-09-02 10:18:28 i Allmänt,

Alla höstskor åkte fram igår, vilket betyder mina stövlar och stövletter. Kollar jag på min skosamling ser jag att det saknas lite skor. Ett par sneakers skulle sitta fint och ett par svarta clarks natalie. Kastade mina 6 år gamla Natalie i början av sommaren då rågummit hade börjat torka i skorna. Men jag får helt enkelt bege mig ut på skojakt så att samlingen blir komplett. Jag skulle egentligen inte ha något emot ett par till stövlar, I love shoes!

Jingelmakandet gick det däremot inte så bra med, hittade absolut ingen insperation, men förhoppningvis blir det bra i alla fall! Ska kolla runt lite idag också och hoppas att jag får någon insperation! Annars så ska det städas, hela huset.

Onsdag

Publicerad 2010-09-01 14:13:08 i Allmänt,

Hösten verkar vara här för att stanna, solens strålar värmer inte lika mycket längre. Dessutom är det första septermber så officielt är det höst nu, vilket det kanske har varit i lite mer än en vecka. Men nu är det okej att plocka fram höstkläderna. De mysiga och varma koftorna åker fram liksom mina snygga stövlar. Lite andra skor får kika fram och sommarskorna åker in i garderoben!
Det är lite vad jag sysslar med i dag, fram med höstskorna och in med sommarskorna. Dessutom hade jag tänkt att jag skulle fixa lite med en utav våra jinglar till måndagschill, vi måste göra en provisorisk så länge tills vi har en riktig, men jag hittar inte någon riktig inseperation och börjar kolla på andra saker istället.

Tror att jag fortsätter med skorna och tar tag i jingelmakandet sen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela