Therese

Så här ser jag på saken

Publicerad 2011-03-29 20:58:40 i Allmänt,

5 år har gått sen ditt hjärta slutade slå, fortfarande lika saknad!


Björn Sahlin 19 juli 1942 - 29 mars 2006
Världens bästa morfar ♥

Tisdag

Publicerad 2011-03-29 20:57:04 i Allmänt,

En trött Therese som gick upp halv 6 imorse och hon sitter och äter choklad! Andra dagen på Byggmax är avklarad och det känns fortfarande bra och jag känner mig mer och mer säker för varje minut som går.

Imorgon blir det samma pass som idag, 8-18 och så även på torsdag sen är jag ledig i tre dagar och sen på't igen!

Måndag

Publicerad 2011-03-28 21:06:57 i Allmänt,

Första dagen på Byggmax är avklarad. Det var skoj fick lära mig kassan och det var där jag tillbringade den mesta av tiden idag. Men det känns som att det kommer att ta ett tag att lära sig alla artikelnummer och lite sånna små saker. Men det är roligt och jag trivs och det är positivt, sen kommer allt det andra av bara farten skulle jag gissa.

Imorgon kör vi igen har pass mellan kl 8-18, vilket betyder att det är uppgång senast 5.30. Vet ärligt inte när jag gick upp så tidigt senast. Men det är bara att lära sig att gå upp vid den tiden då jag jobbar måndag-torsdag mellan kl 8-18 varje vecka med någon liten avvikelse.

Nu ska jag slå på ett avsnitt av Beverly Hills, äta lite godis, sen blir det Big Brother och sen sängen!

Söndag

Publicerad 2011-03-27 20:08:40 i Allmänt,

Blev en dag på radion idag, känns som att jag har skrivit det många gånger den här veckan och det känns som att jag har spenderat mer tid där än vad jag har gjort hemma. Men det är roligt att vara där så jag klagar absolut inte.

Idag skulle lite saker fixas till Måndagschill och sen var det även ett litet redaktionsmöte. Vilket var roligt för då fick man se vilka de andra var som sänder de andra programmen i nyhet/sammhällsredaktionen, annars blir det mest att man hejar på varandra när man möts in och ut på både redaktionen och i studion.

Sen hann jag även gå in snabbt och köpa en present till Ika som fyller år på fredag. Blev så paff igår när jag kom på att det är på fredag hon fyller år och det blev nästan lite panik där ett tag då jag inte riktigt visste när jag skulle ha tid att köpa en present, men idag kirrades den som sagt in. Men det är ingen idé att jag avslöjar vad det är då hon brukar läsa min blogg lite då och då!

Imorgon blir det första dagen på Byggmax. Det blir spännande och riktigt roligt skulle jag tro. Det blir jag och killarna, hur gött är inte det! ;)

Lördag

Publicerad 2011-03-26 16:16:34 i Allmänt,

Idag är det den andra utav de två lediga dagar som jag lyckats klämma in den här veckan, galet skönt att sova ut imorse och vakna utvilad och glad.
Hittills idag har jag inte gjort många knop, suttit ute i solen och läst lite bok, degat framför datorn och kollat på några Beverly Hillsavsnitt. Jag tror nog att eftermiddagen kommer att fortsätta på samma vis. Skönt efter jobbdagen igår som känns i kroppen idag, efter allt kånkande på de stora kaffedunkarna, skulle inte sitta helt fel med en massage tror jag.

Klimaxet på degandet blir ju självklart Calzonen som är påväg hem hit i skrivande stund och den ska snart ner i min mage som börjar känna sig lite hungrig.

Fredag

Publicerad 2011-03-25 19:56:32 i Allmänt,

Idag stog jobb på schemat ute på restaurangen på Ultuna. Alltid lika kul att komma ut dit och träffa alla. Men det känns i hela kroppen att det blev några timmar idag, men det ger ju pengar så jag klagar inte!
Efter jobbet drog jag ner till stan för att fixa lite saker bla ett busskort tills på måndag då jag börjar på Byggmax.

Nu ska jag sätta mig tillrätta i fåtöljen med datorn i knät och godiset vid sidan om och jag ska inte flytta mig på hela kvällen. Imorgon är jag leeedig, då ska jag sova!


En glad Therese innan hon åkte iväg till jobbet imorse!

Home

Publicerad 2011-03-24 20:39:39 i Allmänt,

Äntligen hemma efter en hel dag på radion, eller jag kom hem för en timme sen. Huvudet känns riktigt trött och jag har en huvudvärk som har smugit sig på, hoppas att maten och en huvudvärkstabletten löser det!

Nu ska det laddas upp inför morgondagens jobb, börjar kl 9. Får nog ta och bli något Beverly Hills 90210-avsnitt!

Mitt andra hem

Publicerad 2011-03-24 14:17:05 i Allmänt,

Sitter på radion och rullar tummarna, praktikantvakt. Eller jag kanske inte riktigt rullar de, men i alla fall nästan. Tycker att klockan kan gå lite snabbare. 
Imorgon blir det jobb på restaurangen, skoj!

Nej nu ska jag ta och redigera klart lite Vem Äger Vem och sen fortsätta rulla tummarna!

Jag har fått post!

Publicerad 2011-03-23 14:48:43 i Allmänt,

Kollade vad som ramlade ner i postlådan idag!
Beverly Hills 90210 säsong 7. Då vet du vart du kommer att hitta mig inom den närmaste framtiden - framför tvn.

Tisdag

Publicerad 2011-03-22 20:04:06 i Allmänt,

Tillbringade några timmar på mitt andra hem, Studentradion, med Fencke. Vi klippte klart ett reportage som legat och väntat i typ två veckor på att bli klart, vilket inte är riktigt likt Terror och Fencke då allt görs direkt i vanliga fall. Men det här har gått riktigt segt då det har varit ett reportage som bara skulle klippas om till ett litet annat format än det som sändes i Måndagschill för några måndagar sen.

Sen blev det ett besök till jobbcoachen. Förhoppningsvis är det sista gången som jag var där då jag börjar på Byggmax på måndag.

Imorgon är jag ledig, enda dagen på den här veckan känns det som! Eller ledig och ledig vet jag inte rummet ska städas och lite andra saker ska fixas.

Måndag

Publicerad 2011-03-21 20:40:43 i Allmänt,

Idag var det Måndagschill för hela slanten. Var det så att du missade programmet kan du lyssna på det här.

Det är även dags att börja fundera på vad jag ska ge till Ika som fyller år den 1 april. Har än så länge inte kommit på något speciellt och om jag kommer på det så tror jag att det här troligtvis inte är den bästa platsen att skriva det på eftersom jag tror att hon läser bloggen ganska ofta.

Imorgon blir det stan igen. Först lite pill med Måndagschill och sen blir det möte med jobbcoachen.

Undrar du kanske hur jag ser ut efter klippningen för lite mer än en vecka sen? Blev inga större förändringar!

Söndag

Publicerad 2011-03-20 21:14:05 i Allmänt,

Idag var det dags för Uppsalas största sporthändelse, bandyfinalen. Årets finallag var Sandviken och förra årets finalister Bollnäs.
Självklart var jag på plats och även Fencke denna gång. Och som gräddet på moset så hade vi även ett fint varsin pressackreditering. Hur det lät på Studenternas idag får du höra imorgon klockan 13 i Måndagschill på studentradion 98,9 eller på webbradion.

Det var som vanligt roligt att gå på bandyfinalen och det var bra stämning som alltid. Sandviken vann matchen i förlängningen med 6-5.

Fredag

Publicerad 2011-03-18 20:06:25 i Allmänt,

Sitter i fåtöljen med datorn i knät. Det kanske är dags för fredagsmyset att börja nu?
Började dagen tidigt genom att möta upp Fencke på stationen för att bege oss ut till gamla skolan GUC för att kolla upp om det är möjligt att trycka Måndagschilltröjor hos de.

Sen efter det besöket gick vi till Gränby Centrum och Ica Kvantum som sponsrade oss med 20 st munkar med fyllning, äppel och vanlij. Vår praktikant Affe påstod sig kunna äta 20 munkar på 30 minuter och självklart är ju inte vi de som är de så självklart slog vi slag i saken. Hur det gick och lät får du höra i Måndagschill inom en snar framtid på Studentradion 98,9.


On the radio

Publicerad 2011-03-17 14:04:00 i Allmänt,

Sitter på radion och väntar på våra praktikanter Agge och Affe. Idag ska vi iväg och testa på boxning till Terror och Fencke testar, blir nog skoj. Hur det lät kommer du kunna höra på måndag kl 13-14 på Studentradion 98,9 i Måndagschill.

Insåg för några dagar sen att jag måste köpa nya solglassögon mina trotjänare har fått en fin liten spricka i sig så nu blir det ut på jakt efter ett par nya!

JAAAAAAAAAAAA!!!

Publicerad 2011-03-16 22:48:49 i Allmänt,

Finns bara ett ord som beskriver känslan just nu: ÄNTLIGEN!

Real Madrid har tagit sig förbi åttondelsfinalspöket efter sex år!!

Hala Madrid!

Tisdag

Publicerad 2011-03-15 21:14:45 i Allmänt,

Lugn dag idag inga måste som skulle göras. Spenderade några timmar ute i solen, det var riktigt skönt och jag längtar tills att jag får stoppa in vinterkackan i garderoben för våren. Plocka fram alla mina vår/sommarskor och allt annat som hör till, men det dröjer nog en månad till skulle jag tro.

Var det någon som sa ketchupeffekten? Idag fick jag besked från Furuvik om sommarjobbet och de vill ha en liten telefonaudition någon av de kommande dagarna.

Måndag

Publicerad 2011-03-14 20:15:08 i Allmänt,

Bästa dagen på veckan är ju helt klart måndagar. Det är ju Måndagschill hela dagen lång.
Frågan är om det finns någon dag som är den bästa? När man gick i skolan kommer jag ihåg att måndagarna inte direkt var någon favoritdag troligtvis för att det var första dagen efter helgen och att man helst av allt skulle ha velat ha en dag till ledig.

Idag fick jag även veta att jag börjar på Byggmax om två veckor, riktigt skoj.
Men var inte rädd! Jag kommer inte att överge Fencke och Måndagschill i första taget.

Börjar krypa fram en huvudvärk som jag har känslan av kommer att inte bli allt för rolig. Huvudvärkstablett är tagen och förhoppningsvis blir det bättre snart. Men datorn lämnar jag nog för ikväll och bäddar ner mig i soffan.

Minnen

Publicerad 2011-03-13 20:04:27 i Allmänt,

Idag satt jag och plockade bland lite gamla saker och hittade då en mapp med saker från högstadiet. Mitt i alltihopa hittar jag några färgglada papper ihop häftade, vad är det här tänkte jag och tar fram det. En bok om mig själv, hur gick tänket där? Lite ego kanske?
Men nu när jag tänker efter så kommer jag ihåg att vi fick en uppgift i svenskan att göra en bok om oss själva. I boken fanns kapitlen min familj, min uppväxt, min första kärlek osv men så kom kapitlet som var helt oväntat "min relation till min vänstra stortå!".
Hjälp kanske du tänker nu, vad är det här för psyko som skriver om sin vänstra stortå! Men det var faktiskt så att jag fick en spricka i den efter en fotbollsträning och efter det har den bara krånglat en massor. Men jag vet ärligt inte varför jag skrev just det kapitlet.

En väldigt liten Therese uppe på min fasters stora häst!

Söndag

Publicerad 2011-03-13 12:16:26 i Allmänt,

Igår blev det ett besök till Månkarbo för att fira lilla Julia som fyllde år i fredags. Det blev lite mat och skratt, trevligt som alltid. Sen hem och se Eric Saade vinna melodifestivalen.

Idag blir det en lugn dag troligtvis framför datorn för att förbereda lite inför morgondagens Måndagschill och sen blir det troligtvis någon film ikväll.

Jag har fortfarande inte hittat min kamerasladd som jag måste ha städat undan på något riktigt bra ställe sist när jag städade, nu måste jag bara komma på vart!

Lördag

Publicerad 2011-03-12 11:31:34 i Allmänt,

Veckorna bara flyger förbi snart är kanske våren här också så man slipper tjocka vinterjackan och vinterskorna som jag ledsnade på redan i julas. Det ser ju i alla fall positivt ut snön smälter solen skiner och vägen ser ut som ett rent helvete som en stor ända sörja som jag inte skulle vilja sätta mina fötter på just nu. Så våren är kanske på ingång.

Idag ska vi iväg och fira Julia som fyllde år igår, det blir nog trevligt som alltid. Sen blir det hem och se finalen i melodifestivalen och fotboll sen på det, kan det bli bättre?

Torsdag

Publicerad 2011-03-10 21:24:15 i Allmänt,

Igår var det en lugn och skön ledig dag hemma. Var skönt efter jobbet i tisdags då det kändes lite i min rygg efter allt lyftande av saker. Det märktes att den har lagt av sig lite efter allt jobb innan i julas, men den kommer väl igång igen.

Idag blev det en heldag på Studentradion och en dag med våra två praktikanter. Idag fick jag även med mig ett par skor hem från mammasjobb. Ska fundera lite på om de ska få flytta in i min skosamling och det kliar lite fint i mina fingrar, eller tår låter kanske bättre, så de flyttar troligtvis in. Hade jag inte förlagt min kamerasladd nånstanns så hade du självklart fått se en bild på de. Men jag ska tänka på saken fram tills imorgon och som jag har sagt innan man kan ju inte få för många skor!

Imorgon blir det lite förändring i håret då ska jag iväg och klippa mig!

Give me!

Publicerad 2011-03-09 13:05:54 i Allmänt,

Kom precis på hur skönt det skulle vara med en OnePiece! Och är riktigt sugen på att klicka hem en här och nu, det enda som kanske gör att jag får fundera lite till är priset. Men det skulle inte förvåna mig om jag sitter här om några veckor med en på mig.

Tisdag

Publicerad 2011-03-09 09:48:13 i Allmänt,

Tidig uppgång imorse också. Men denna gång sovs det fler timmar och inget illamående när jag vaknade heller. Åkte iväg till Ultuna och jobbade och som alltid är det fart hela tiden och klockan går riktigt fort. Man hinner inte reagera på att man är trött, i princip, utan det kommer snarare efteråt när man byter om och sätter på sig ytterskorna.

Fettisdagen idag vilket betyder att det var semlor överallt, kändes det som, på jobbet och nu har även en semla åkt ner i min mage!


PS. Det här inlägget publicerades igår.

Måndag

Publicerad 2011-03-07 22:03:55 i Allmänt,

Somnade alldeles försent, sov alldeles för några timmar vaknade med illamående. Vilken bra start på dagen! Men huvudsaken är ju att det inte kunde bli värre i alla fall.
Blev ett besök hos jobbcoachen först innan jag styrde kosan mot Studentradion och Måndagschill. Jag kan säga det om och om igen det är fortfarande lika roligt och jag ångrar inte en sekund att vi började sända programmet.

Imorgon blir det jobb ute på Ultuna, skönt att jobba in lika pengar!

Söndag

Publicerad 2011-03-06 16:43:29 i Allmänt,

Söndag idag vilket betyder att det är måndag imorgon och då är det ju återigen dags för Måndagschill, skoooooj! Imorgon testar vi på folkdans och det blir även en schottisbattle mellan Terror och Fencke. Det är något du inte kan missa så ratta in 98,9, om du bor i Uppsala, annars så klickar du in på studentradion.com och lyssnar via webbradion mellan klockan 13-14.

Helgen blev väl kanske inte riktigt som planerad. Går inte in mer på!
Igår var i alla fall släkten hela släkten på mammassida här och firade världens bästa mormor som fyllde år igår.

Ikväll blir det fotboll i form av Real Madrid.

-

Publicerad 2011-03-05 15:19:44 i Allmänt,

Just nu är du som ett stort enda frågetecken för mig, vet inte vad jag ska göra eller säga!

Fredag

Publicerad 2011-03-04 21:54:41 i Allmänt,

Idag blev det verkligen en heldag på Studentradion, man skulle nästan kunna säga att det är mitt andra hem jag tillbringar ju nästan mer tid där vissa veckor än vad jag gör hemma om dagarna. Jag kom dit vid kl. 10 och gick vid 17, så det var verkligen en heldag. Men det är kul så jag klagar verkligen inte.

Imorgon fyller världens bästa mormor år och hela släkten kommer hit så det blir ett enda stort släktkalas.

I'm alive!

Publicerad 2011-03-03 21:38:10 i Allmänt,

Här är det verkligen dött men jag kan i alla fall meddela att jag lever, även fast det kanske inte ser ut som det här på bloggen. Har massor med andra saker som kommer ivägen hela tiden och då kommer bloggen tyvärr i skymundan. Men det ska bli bättring på den fronten, har du kanske hört det förr?

Idag var jag iväg till Upplands Väsby för en liten anställningsintervju, säger inte vart men det lät hoppfullt. Förhoppningsvis blir det ett positivt någon gång i nästa vecka.

Imorgon blir det Måndagschill hela dagen lång. Vi har ju blivit med praktikanter, de har varit med oss nu i tre veckor nu tror jag, vilket är kul. Det var ju så jag och Fencke startade våra stapplande steg på Studentradion och nu står vi där fyra år senare med ett eget program som det går bra för, och vi hör positiva saker om det nästan hela tiden.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela