Therese

Så här ser jag på saken

Lördag

Publicerad 2012-10-27 18:58:07 i

Jag börjar känna mig bättre. Förkylningen börjar släppa nu ska jag bara försöka få näsan att bli fri från nässprayen så ska vi nog se till att den här förkylningen är över. Det värsta har varit när jag vaknat om nätterna igentäppt och inte har kunnat somna om.
Nu sitter jag uppkrupen i fotöljen med min onepiece och mobilen i handen. Mitt hjärta är kvar i Väsby så jag sitter här och saknar hans goa famn. Kom hem hit idag och har tänkt stanna här hemma tills på tisdag, får se om jag kan hålla mig från sötis.

Onsdag

Publicerad 2012-10-24 12:08:14 i

Här är det tyst som vanligt, bloggtorkan är nog ett faktum. Här ligger jag utslagen i soffan och snörvlar förfullt. Är ett under att jag lyckades dammsuga hela lägenheten innan förkylningen tog över exakt hela kroppen. Tror att jag ska försöka sova lite så att kanske lite utav tröttheten försvinner.

Måndag

Publicerad 2012-10-08 21:49:56 i

En ny vecka är här och dagen har bestått av jobb. Endast en dag kvar sen är det två dagars ledighet innan det är dags för ett pass och sen är det ledigt igen. Ska faktiskt bli skönt med några dagars ledighet. Bara att få kunna sova och bestämma själv när man vill gå upp. Trött är jag och ska snart hoppa ner i sängen. Klev innanför dörren 20:40 och ska upp imorrn halv sex kul liv, äta mat för att sen lägga sig för att orka med jobbdagen.
Godnatt!!

Torsdag

Publicerad 2012-10-04 22:28:43 i

Länge sen sist men det har varit ganska mycket jobb den senaste tiden. Sitter här ganska trött i soffan och funderar på att krypa ner i sängen och ta kväller. Börjar inte fören klockan tolv imorgon så det blir en liten sovmorgon, jippie. I helgen är det även då jobb som står på schemat så det är inte fören på tisdag eftermiddag som jag är ledig.
Aja dags för sängen tror jag bestämmt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela