Therese

Så här ser jag på saken

Längtar

Publicerad 2009-12-29 12:56:51 i Allmänt,

Har precis kollat på trailern till den nya Sex And The City filmen. Gaah vad jag längtar tills den kommer ut på bio, den måste ses!

Trååk

Publicerad 2009-12-28 19:34:49 i Allmänt,

Sitter här och har lite tråkigt och kollade runt på lite olika bloggar och fann en rolig liten "lista", i lunarstorm anda. Vet inte hur många gånger jag gjort sådana listor och passade på att göra en nu då jag inte har så mycket vettigt för mig just nu!

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

God Jul och Gott Nytt År!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Nu saknar jag bara en frisparkskanon!

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Men va?

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Vet inte vad jag tycker :p

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jösses

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Illa!

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Vi kommer den 2009-12-28 dra 175 kr från ditt konto!

8. Vad vill du höra mest av allt?
God jul Vännen! :)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Hehe, jaså!

10. Din romantiska replik?
Viktigt mål för honom!

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Har ni landat?

Måndag

Publicerad 2009-12-28 18:43:16 i Allmänt,

Idag har det inte gjorts många knop. Har tillbringat den största delen utav dagen framför datorn spelandes The Sims 3, men jag klagar verkligen inte. Tiden bara rinner iväg när man väl har satt sig ner och börjat spela och eftersom att det var ett tag sen man spelade det så blir det ännu roligare. Så det blir nog några timmars spelande imorgon med.

Söndag

Publicerad 2009-12-27 22:27:26 i Allmänt,

Har varit lite tyst här på bloggen i några dagar, har inte haft någon blogglust men det ska det bli ändring på. Här kommer en liten sammanfattning om vad jag har haft för mig de senaste dagarna.

Julafton: Grötfrukost hemma hos mormor. Sen vidare upp till kusinerna i Månkarbo där vi åt julmat umgicks och hade trevligt och väntade på att tomten skulle komma med julklapparna. Efter en stund gjorde han det och jag fick många fina julklappar, tack så mycket!

Juldagen: Tidig uppgång då jag och pappa följde med farfar in till Onoff för att handla en plattv. Ganska mycket folk om man säger så. Sen spenderades hela dagen framför vårat Nintendo Wii som mamma och pappa har köpt.

Annandagen: Blev en tidig uppgång denna dag med då jag skulle med farmor och farfar för att kolla på när Julia skulle tävla, hoppning. Fem minuter innan de skulle komma och hämta mig så ringer de och säger att tävlingen var inställd. Så då var det bara att klä av sig och krypa ner i sängen ihop om att kunna somna om, vilket var lönlöst.
Sen blev det hastigt men roligt annandagsbandy på Studenternas då Sirius tog emot Falun. Jag och pappa stod i kiosken och sålde korv.

Idag for vi in till stan, till mormor, och åt lite mat och sen blev det ett besök på Siba respektive Elgiganten i jakt efter en digitalkamera till mig. Men ingen hittades, tyvärr!

..

Publicerad 2009-12-23 14:57:21 i Allmänt,

Då var jag klar med städningen, så skönt. Och under hela städningen så har jag lyssnat på Calle Kristianssons skiva, som kom ut idag, via Spotify. Riktigt bra! Nu ska jag även lyssna på Erik Grönwalls och hoppas att den också är lika bra!

Onsdag

Publicerad 2009-12-23 13:00:18 i Allmänt,

Dagen före julafton och man går fortfarande som ett litet barn och kollar på julklapparna som ligger under julgranen, och väntar på morgondagen.
Håller på och städar förfullt, men har tagit en liten välförtjänt paus. Hela huset har dammsugits och alla golv har även torkats. Nu är det bara mitt rum som är kvar och sen är det lite småpyssel kvar innan jag är helt nöjd och sätter mig i soffan med fötterna på bordet och kollar på en bra film och bara väntar in morgondagen.
Har vi tur så kommer även mormor hit under kvällen, vilket blir mys.

Nej, nu ska jag återgå till städandet!

Tisdag

Publicerad 2009-12-22 19:26:35 i Allmänt,

Då var alla julklappar inhandlade och inslagna, riktigt skönt. Hade faktiskt förväntat mig ännu mer folk på stan och jag kan faktiskt tycka att det var ganska lugnt bortsett från vissa köer i vissa butiker. 
Mamma och pappa är och handlar julmat, mums, och de kommer väl hem snart. Det verkar vara något skumt med trycket i vattnet, måtte det bara inte ha börjat frysit då blir det inte kul. Har varit ganska kallt nu i några dagar, imorse var det -17 grader när jag vaknade.
Imorgon så ska hela huset städas och sen får vi se om mormor kikar in på kvällen. 
 

Måndag

Publicerad 2009-12-21 12:30:08 i Allmänt,

Tillbringade några timmar imorse till att nörda lite The sims 3, timmarna flyger iväg när man väl sätter sig vid det. Har även hunnit med att damma hela huset och vattna blommorna och nu ska jag gå ut och skotta lite då snön har fallit enda sen jag vaknade. Sen måste även en julklapp slås in.

Imorgon ska jag in till stan för att inhandla de sista julklapparna!

3 dagar kvar

Publicerad 2009-12-20 10:53:22 i Allmänt,

Kom hem igår morse vid halv tolv efter att flyget var försenat drygt en timme. Sen på kvällen åkte vi till min morbror för att fira han.
Idag är det inget planerat, snön faller utanför fönstret, men mitt rum ska julpyntas!

Fredag

Publicerad 2009-12-18 21:17:02 i Allmänt,

Vilken dag säger jag bara. Känns som att det har varit mycket som skulle göras. Men nu med en närmare eftertanke så var det inte mycket som skulle göras men det var såna jobbiga och tunga saker. Först var det den tredje inlämningen på webbdesignen som skulle göras klar och sen var det bara att ta tag i radions historia hemsidan. Blev några timmar hemma hos Goffe där vi satt och lade in alla olika sidor. Det mesta jobbet är gjort, vilket är skönt!
Sen skyndade jag mig ner till radion för att göra lite VT då jag sänder inatt mellan 01-02 så det är bara att lyssna på Radio Båstad om du har lust och tid.

Nu sitter jag här i soffan och har tvn på i bakgrunden tänkte sätta mig och kolla på gårdagens paradise hotel avsnitt på tv6play.
Imorgon flyger jag hem, ska bli otroligt skönt!

Gaaah

Publicerad 2009-12-18 14:02:03 i Allmänt,

Fick jullov igår men trots allt är det fortfarande lite saker som ska göras innan det blir jullov på riktigt. Vi har en hemsida i radions historia som ska blir klar och så är det lite andra saker. Nu sitter jag nere på radion och väntar på att Voica och sen ska jag vandra hem till Goffe och fixa lite med hemsidan.
Men det är vissa saker som gör mig så förbannad, men det ska jag inte ta upp här på bloggen!

Jullov

Publicerad 2009-12-17 19:19:45 i Allmänt,

Idag blev det en ganska skön och kort skoldag då det bara lyssnades på våra nyheter som vi röt in igår. Känns lite konstigt att man inte kommer att se klassen på över en månad. Kan lova att jag kommer att sakna alla vissa mer än andra och ni vet vilka ni är. Sen har det inte gjort mycket. Min dörr är fortfarande fastfrusen och jag tasar genom Evas ingång för att komma upp till min lägenhet.
Nu har även lilla jag skaffat Spotify och det var verkligen på tiden! Så nu ska jag lägga ihop en spellista har jag tänkt och så får vi se om det blir lite packande av det som ska med hem på lördag.

Torsdag

Publicerad 2009-12-17 09:25:22 i Allmänt,

Nu är det inte många dagar kvar innan jag flyger hem. Igår var det bowling med klassen, skoj även fast jag inte orkade bowla. Sen när jag kom hem från bowlingen så visar det sig att min ytterdörr har frysit fast, så det var bara att ringa Eva så jag fick gå in via henne. Hur kan en dörr frysa fast så hårt som den har gjort?!

Idag blir det den sista lektionen innan lovet, skönt tycker jag då huvudet har tagit ännu mer jullov än vad det hade gjort för en vecka sen.
Klockan 11-13 så sänder jag och Anna julprogrammet julstök på Radio Båstad, lyssna vet ja.

Snö!

Publicerad 2009-12-16 08:06:09 i Allmänt,

Vaknade för tjugo minuter sen och drog upp persienen och mötes av denna syn! Snöööööö, och det fortsätter att snöa!

Läste jag rätt?!

Publicerad 2009-12-15 21:52:39 i Allmänt,

Var precis inne på Itslearning och kollade om de hade rättat min idviduella uppgift i organisation och kreativitet. Trodde inte att de hade gjort det men till min stora förvåning så hade Leif gjort det. Jag var tvungen att titta en extra gång om det verkligen stod ett VG som betyg. Detta trodde jag verkligen inte, trodde max på ett G.

Idag har det inte varit några lektioner men det har ändå varit saker att göra. Var nere på radion vid elva och började då redigera tomteintervjun som ska sändas på måndag mellan 11-13 i Radio Båstads rimmstuga, det får du inte missa. Och sen har jag och Anna spelat in det första julprogrammet som sänds på torsdag mellan 11-13, programmet handlar om julstök och det tycker jag inte heller att du får missa. Sen har jag även hunnit med att klämma in ett webbgruppsmöte.

Måndag

Publicerad 2009-12-14 21:14:36 i Allmänt,

Nu är det inte många dagar kvar tills det är jullov och tills jag sitter hemma i soffan med familjen.
Idag var det en medelhavsbufé nere på radion istället för ett traditionellt julbord, möcke trevligt. Sen har det inte gjorts många knop denna dag. Men imorgon blir det andra bullar. Först ett litet webbmöte på morgonen med alla webbansvariga om radions historia. Sen ska mitt och Annas julprogram spelas in och sen ska även tomteintervjun klippas och så ska jag även se till att få klart uppgift3 till webbmedian så jag slipper den.
Sen är det nog slut med skoluppgifter förrutom de som vi får under lektionerna. Känner att lovet kommer alldeles perfa!

Söndag

Publicerad 2009-12-13 20:27:26 i Allmänt,

Då var snart denna vecka slut och det är dags att börja på den sista skolveckan innan jullovet. Endast tre dagar skoldagar nästa vecka. Vet att jag har nämnt det förrut men denna tid här nere har gått riktigt fort, kändes som att det var nyss som jag satt i bilen påväg ner hit med packningen och det var ett nytt kapitel i mitt liv som startade och vipps så är det jullov.

Idag har jag varit duktig och städat och tvättat så slipper jag tänka på det i veckan, då det är lite annat som det måste tänkas på, innan jag far hem på lördag.
Imorgon är det ingen skola men Hasse är så snäll så han har fixat ett medelhavsbord till oss nere på radion, istället för ett traditionellt julbord.

Lördag

Publicerad 2009-12-12 19:27:58 i Allmänt,

Idag har vi, läs; jag bea, sara och Linnea, varit i Oskarström och kollat när Magnus spelade bandy och så blev det även ett besök inne i Halmstad, myys.
Nu har jag hoppat i mjukisbyxorna och godisskålen är framplockad, här ska det mysas. Ikväll ska det kollas på fotboll då Real spelar mot Valencia på tv4 sport kl.22.

Wiee

Publicerad 2009-12-12 09:03:14 i Allmänt,

Jaaaa, han vann. Som alltid så avgörs det på sista låten då båda var lika duktig i deras tidigare låtar. Och även fast jag satt och höll på båda så känns det ändå rätt att det var Erik som vann och vilken låt. Jag älskar den!!



Nu ska jag göra mig i ordning för att åka iväg och kolla på lite bandy, skoj. 

Fredag

Publicerad 2009-12-11 18:33:58 i Allmänt,

Då var det fredag igen och nu är det inte långt kvar tills det är jullov men det är ändå lite saker som ska göras, men det känns inte direkt tungt även fast det ser mycket ut när man kollar i min kalender. Det står lite överallt i den att små saker ska göras. Skoldan idag var lugn då vi visade upp radions historia hemsidan för hela klassen och sen var den dagen slut. Började lite smått på inlämning 3 på webbmedian, det gick segt.
Har även tvättat lite, det kan vara dags att börja fundera på vad som ska med hem nästa vecka.
Ikväll blir det mys hemma hos Linnea och Magnus där det ska kollas på Idolfinalen.

Imorgon följer jag troligtvis med och checkar in lite bandy, vad är en vinter utan bandy?! Sen på söndag får vi se om det blir någon lucia eller om det är något annat som händer.

Vem vinner ikväll?!

Publicerad 2009-12-11 16:04:46 i Allmänt,


Ikväll klockan 20.00 smäller det. Det är dags för årets idolfinal och i år står det mellan Calle och Erik. Båda har varit mina favoriter sen starten av årets program så det är svårt för mig att säga vem det är som jag vill ska vinna. Men hjärtat håller lite mer på Erik än på Calle. Men det spelar verkligen ingen roll om vem som vinner. Jag tror även att det kommer att avgöras i vinnarlåten då båda kommer att glänsa i sina andra nummer, om inte någon sjunger riktigt falskt eller glömmer bort sig totalt.


Torsdag

Publicerad 2009-12-10 18:43:56 i Allmänt,

Veckan går så himla fort, känns som det var måndags igår men så är icke fallet. Idag skrev vi telegram igen och fejkade en nyhetssändning som vi sen spelade upp för klassen, skoj. Känner att det kanske är dags att kolla på hemsideuppgiften som ska in om ungefär en vecka. Tror nog att den blir gjord ganska snabbt så fort man sätter sig med den.
Känns lite skumt egentligen att jag har varit här nere i nästa ett halv år. Det kommer att säga poff och så är de här två åren över.

Gårdagens bowling var riktigt skoj. Görs om på onsdag då vi ska ha en liten avslutningsfest innan alla drar på jullov, trots att vi har lektion på torsdagen.

Har fortfarande inte fått något svar från programchefen på lugna favoriter så jag börjar dra i lite andra trådar bla en liten tråd som har en koppling till radiosporten!

Onsdag

Publicerad 2009-12-09 18:14:30 i Allmänt,

Då var denna skoldag förbi och denna dag ägnade vi åt telegramskrivande. Det är kul men det blir riktigt grötigt i huvudet efter en stund.
Inatt kommer du att kunna höra min röst om du lyssnar på Radio Båstad mellan 01-03, lyssna om du är vaken vet ja!

14 dagar kvar

Publicerad 2009-12-09 18:08:35 i Allmänt,

Idag bjuder jag inte på någon jullåt konstigt nog. Utan idag kom radiobranchen rädda radion låt ut och den måste självklart in här på bloggen. Detta berör ju verkligen mig då det är precis detta jag utbildar mig till. Så jag tycker att du ska ta dig en funderare och se till att stötta den kommersiella radion, för om det försätter så här så blir det tyvärr en tyst radio inom några år!

Tisdag

Publicerad 2009-12-08 18:32:04 i Allmänt,

Idag har jag varit nere på radion större delen utav dagen och hjälpt Sara med hennes julprogram som ska sändas nästa vecka och veckan efter det, skoj.
Imorgon är det "riktig" skola igen. Då ska det skrivas telegram igen, skoj skoj. Sen efter skolan ska det spelas in lite inför nattens sändningar. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, kanske blir det lite bowling eller så blir det helt enkelt en tv-kväll i soffan.

Ikväll ska det självklart kollas på fotboll. Men såklart så visar de inte min match på tv6 utan jag får leta upp en stream, Hala Madrid!

15 dagar kvar

Publicerad 2009-12-08 18:18:53 i Allmänt,

Igår infann sig efter en stunds lyssnande på julradion en liten julkänsla i kroppen. Men det känns fortfarande som att den är riktigt långt borta.

16 dagar kvar

Publicerad 2009-12-07 20:04:19 i Allmänt,

Julen kryper allt närmare men än har den årliga julkänslan inte infunnit sig, tyvärr. Vädret här nere i Båstad kanske är en ganska stor bidragande orsak då det knappt har varit minusgrader och snön lyser med sin frånvaro. Sen kanske den inte infunnit sig då jag inte har upplevt stressen som det alltid brukar vara runt jul i alla affärer och på stan. Därför sitter jag och lyssnar som en tok på julmusik ihop om att känslan ska infinna sig. Nu ska jag även kolla på Lottas jul på Liseberg. Och efter detta så hoppas vi att det kanske finns en gnutta jul i min kropp.

Måndag

Publicerad 2009-12-07 15:19:48 i Allmänt,

Sitter här och lyssnar på julradio, finns verkligen inget bättre just nu vet att jag har sagt det förrut men kan inte ro för det.
Har varit nere på radion och grejat lite. Blev väl inte så mycket gjort men Sara fick i alla fall lite sällskap.
Idag mailade jag även till Lugna Favoriter om praktikplats och det verkar riktigt positivt. Ska bara skicka in ett röstprov och så får vi hoppas på det bästa, skulle verkligen vara skönt att ha det klart innan jul så man slipper tänka på det under jullovet.


Erika vännen min, gurkan, saknar dig. Var grymt länge sen vi gjorde något nu och under jullovet måste vi fan ta tag i det igen!

Söndag

Publicerad 2009-12-06 16:52:09 i Allmänt,

Sitter här och lyssnar på julradio. Det måste vara det bästa som finns så här i juletider. Idag har det inte gjorts många knop har legat i soffan och kollat på tv och så kommer kvällen även att fortsätta. Även fast huvudet har tagit jullov så får man göra det bästa utav situationen. Imorgon och på tisdag är det ingen skola om man inte räknar med att de som håller i webbdesignkursen kommer på tisdag. Så det är endast sex skoldagar kvar, vilket känns riktigt skönt.
Snart börjar reprisen på Greys Anatomy på kanal 5 missade ju det i onsdags då jag var nere på radion med krånglande teknik.

Nostalgi

Publicerad 2009-12-05 17:37:40 i Allmänt,

I gårdagens idol gästades de av pojkbandet Westlife och genast sattes mitt gamla Westlifehjärta i brand. De var en utav alla mina idoler som jag hade under min barndom och självklart slår mitt hjärta fortfarande lite grand varje gång jag ser eller hör deras låtar och likadant igår.
Samtidigt i en annan del utav Sverige så uppträdde ett annat pojkband. Backstreet Boys hade ett bejublad konsert i Hovet, Stockholm. Självklart var ju även jag en litet Backstreet Boysfan och det är samma sak där som med Westlife när jag hör deras låtar.
Så nu när jag åker hem om två veckor så ska jag damma av skivorna och lyssna på de!

Lördag

Publicerad 2009-12-05 17:31:14 i Allmänt,

Det blev inget godis framför tvn igår. Utan mjukibyxorna åkte på och jag satte mig på cyklen och cyklade ner till Magnus och Linnea och tillbringade kvällen där istället. Först blev det lite idol och sen även Skavlan, myyys.
Idag har det inte gjorts så mycket. Har tillbringat hela dagen framför tvn och så kommer jag fortsätta kvällen. Klockan 20:00 är det dags för laget i mitt hjärta att sparka lite boll, på tv4 sport. Så det kommer jag självklart kolla på och sen efter det slår jag nog på en bra film, lutar åt Marely och jag.

Therese tipsar

Publicerad 2009-12-05 11:12:18 i Therese tipsar!,

Det var ett tag sen jag tippsade om något, men nu tänkte jag ta tag i det igen. Denna gång är det återigen en låt som det kommer att tipsas om. Det är ingen mindre än Lady Gagas låt Bad Romance. Hon är helt otrolig alla låtar hon sjunger blir stora. Och jag kommer ihåg för cirka två veckor sen då Hasse spelade upp denna låt och jag tyckte inte direkt att det var en sån bra låt, men eftersom det var just Lady Gaga som sjöng så skulle den ju bli stor. Och vem är det nu som sitter och spelar denna låt om och om igen och fullkomligt älskar den?!
JO, JAG!

Fredagsmys

Publicerad 2009-12-04 17:13:34 i Allmänt,

Idag var det en ganska slapp dag i skolan om man kan säga så. Spelade in våra telegram som vi skrev igår och sen skulle det spelas upp för klassen och sen var det bara att gå hem, skönt. Nu är det helg och jag ska bara ta det lugnt, inget planerat om man säger så. Ska kanske sätta mig ner och kolla på nästa inlämningsuppgift till webbdesignen så man har lite koll på den innan webbläraren kommer på tisdag.
Nu ska jag laga mat, på Therese meny idag står det Ris med Chicken Bits och currysås, mumma för magen!

Ikväll åker godisskålen fram och Idol slås på tvn, myyyys!

Torsdag

Publicerad 2009-12-03 19:57:55 i Allmänt,

Idag var det dags för lite journalistik igen och idag fick vi skriva telegram som vi ska spela in imorgon, skoj skoj. Sen när skolan var slut för dagen blev det ett snabbt besök inne på Ica för att handla lite som behövdes. Tiden bara rinner iväg och trots att huvudet har tagit jullov, pga den långa ledigheten som vi hade förra veckan, så får man se till att prestera max inför jullovet.
Igår fick vi förresten tillbaka den första journalistiktentan som vi gjorde för några veckor sen och den blev jag godkänd på, vilket är riktigt skönt då jag hade en konstig känsla i kroppen då jag skrivit den.

Nu ska jag kolla på mammas pojkar på tv4 och sen blir det Glee kl.21:00.

Fortfarande kvar nere på radion

Publicerad 2009-12-02 19:32:15 i Allmänt,

Sitter fortfarande nere på radion och har varit i skolan sen 10 man börjar bli lite trltt i huvudet om man säger så. Sitter och väntar på att jag ska få spela in det som ska sändas inatt 00:00-01:00 på radio Båstad. Då är det min röst som du hör. Så gå in här och lyssna. Sen har vi fått en uppgift till imorgon och jag ska lyssna på svts rapport som just nu sänds på svt1. Så det blir till att kolla på svtplay sen när jag kommer hem till lägenheten.
Hoppas verkligen att inte studion ska krångla något mer så detta går fort!

Nedräkning

Publicerad 2009-12-01 22:44:21 i Allmänt,

Första december idag vilket betyder att det inte är så långt kvar tills julaftonen knackar på dörren och vill komma in i stugan. Därför startar jag nu en nedräkning till jul med den bästa julmusiken enligt mig, en tradition varje år, ska försöka lägga upp ett klipp varje dag enda fram till julafton.

Tisdag

Publicerad 2009-12-01 21:53:12 i Allmänt,

Då var man tillbaka i skolan igen efter många dagars ledighet. Dagen bestod av endast en tenta som gick på en halvtimme. Sen blev det ett spontan besök till Halmstad med Bea och Linnea, vilket blev riktigt lyckat. Hittade några julklappar, nöjd nöjd.
Imorgon är det skola igen och snart kanske även snön faller då det helt plötsligt har blivit jättekallt bara över en dag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela