Therese

Så här ser jag på saken

Hur kan man glömma denna?

Publicerad 2009-01-31 15:22:03 i Allmänt,

Sitter och lyssnar på The Voice webbradio och då börjar en välkänd musikslinga att spelas, Outlandish Aicha. Funderar på vad som fick en att sluta lyssna på denna goding?!

/Therese

Segt as hell!

Publicerad 2009-01-31 11:35:14 i Allmänt,

Det har tagit över en halvtimme att komma in på blogg.se. Kan någon förklara varför? Vill de inte att jag ska kunna skriva ett inlägg så att jag ska förgylla din dag genom att du får läsa detta konstverk till stycke. HAHA!

Idag har jag absolut ingen aning om vad som händer. Familjen verkar inte ha någon lust att göra någonting förrutom lilla jag. Eftersom jag går hemma själv om dagarna nu och inte har fått något jobb,på varken restaurangen eller på dagiset, så ser jag helgerna som min stora chans att få hitta på något skoj. Nu får du inte misstolka mig och tro att jag inte gör roliga saker i veckorna för nu menar jag något kul med familjen, typ åka in till stan m.m. Men eftersom min familj just nu inte verkar vilja göra ett piss så får jag helt enkelt rätta in mig i ledet och klistra på ett leende och låtsas att jag tycker att det är skitkul att vara hemma.

Ikväll bänkar jag mig framför tvn och kollar först på finalen i körslaget, HEJA ERIK, och sen blir det fotboll för hela slanten. Laget i mitt hjärta, Real Madrid, spelar mot Numancia. HALA MADRID!

/Therese

Sjukis in da house!

Publicerad 2009-01-30 15:49:19 i Allmänt,

För dig dom undrar hur det gick igår med fajten mellan mig och datorn så jag jag berätta jag struntade i datorn och slog på en gammal hederlig cd-skiva istället.

Idag har det bakats, mina muffins, skulle ju gjort det igår men jag var lat och orkade inte baka så då fick jag ta och göra det idag istället. Vilket inte var helt fel det heller eftersom att jag då fick något att göra idag med.

Ika kom hem från skolan igår och hade ont i halsen så nu försöker jag hålla mig så långt borta från henne så att jag inte ska bli smittad. Men det skulle ju inte förvåna mig om jag om några dagar också har ont i halsen, but I don't want that. Det är ju lite typiskt mig att bli sjuk när jag inte vill det.

Ikväll ska det slappas framför tvn kollandes på Let's dance ätandes på en massa godis.

/Therese

Therese vs datorn

Publicerad 2009-01-29 11:27:00 i Allmänt,

Sitter och sliter mig i håret och är allmänt less. Sitter vid datorn i mamma och pappas sovrum, vi har tre datorer här hemma två stationära och så har jag min bärbara. Och nu sitter jag vid den datorn som är störst och bäst men tyvärr så är det den datorn som krånglar mest utav allihopa. Nu försöker jag till min förtvivlan att starta lite bra musik som jag kan städa till. Men datorn lever sitt egna lilla liv och lyssnar inte alls på mig.

/Therese

Varför är det så tråkigt?

Publicerad 2009-01-29 10:54:48 i Allmänt,

Då det är jag som går hemma hela dagarna just nu så är det jag som får se till så att det är rent och fint i huset. Det är det för tillfället inte. Så nu måste jag som hatar att städa plocka fram damsugaren och se till så att det är rent och fint i huset tills alla kommer hem. Jag kan erkänna att jag inte har något emot att städa om jag för ovanlighets skull kommer på att jag kan städa. Men direkt när någon kommer och säger att jag kanske borde städa så vänder humöret på engång och jag har absolut ingen lust att städa.

Sen tänkte jag ta och baka mina specialmuffins, lovar att det kommer att komma upp recept på de lite senare. Sen måste jag även ta och beställa hem trafikskolespelet, glömmer hela tiden bort det.

/Therese

Ska vi dit eller dit? Neej, dit eller kanske dit?!

Publicerad 2009-01-28 20:21:50 i Allmänt,

Nu har jag och Erika börjat kolla på lite olika resor och nu förstår jag vad folk menar när de säger att det är svårt att bestämma sig för vart man ska åka. Vi har flera olika förslag och jag tycker helt ärligt att alla låter bra och ser hur mysiga ut som helst. Det här var verkligen svårare än jag trodde.

Nu ska jag kurrera min nacke och funderar på om vi ska till Lanzarote eller till Gran Canaria eller Teneriffa eller ja jag vet inte vart!...

/Therese

Drömmer mig bort

Publicerad 2009-01-28 15:05:48 i Allmänt,

Nu har jag sökt två olika jobb på Gröna Lund och nu hoppas vi på att jag får något av de. Känner att jag kan ha lite större chans nu i år då jag har jobbat lite. Sen kollade jag även in Furuviks hemsida men de sökte inte personal än. Men när de gör de så kommer jag självklart att söka där med. Jag tycker att det verkar så kul att jobba på en nöjespark, vet inte varför jag tycker det men så är det. Sen är jag även lite sugen på att söka jobb på Liseberg men då måste jag fixa boende i Göteborg så det måste kollas upp först innan jag söker. Tänk att kanske få bo i Göteborg en hel sommar, det skulle inte vara helt fel!

/Therese

Stolt!

Publicerad 2009-01-28 10:45:44 i Allmänt,

Jag är stolt! Jag lyckades hålla mig borta från datorn hela dagen igår, tyvärr så blev då du min kära bloggläsare drabbad då det inte kom något inlägg. Men jag kan meddela att det inte var så svårt att låta bli datorn då jag i sjävla verket inte var hemma på hela dagen. Utan jag åkte med mamma in till hennes jobb och stog och packade upp och märkte skor hela dagen. Kan meddela att det känns lite i armarna idag och även i min nacke som jag lyckats stäckt på något sätt så nu går jag här med späningshuvudvärk, inte kul.

Idag tänkte jag bara ta en sån där lugn dag och inte göra så mycket. Ska beställa hem ett spel från cdon.se, bonniers körskola 2009 eller något liknande. Nu tar jag verkligen ett fast grep i kragen så att jag ska fixa detta.

/Therese

Piss väder

Publicerad 2009-01-26 16:51:40 i Allmänt,

Jag hatar verkligen vädret som är nu. Det regnar och snön håller på att töa bort. Dessutom har de inte plogat vägen här hemma efter allt snöande i helgen så om man ska gå ut måste man ha gummistövlar på sig för att man inte ska få in en liter vatten i skorna, okej nu kanske jag överdriver lite. Så en resa till ett varmt land skulle inte sitta helt fel just nu.

Denna dag har jag absolut inte gjort ett dugg. Slog på datorn i morse för att jag skulle kolla lite saker, bloggar osv, och jag lovade mig själv att jag inte skulle fastna. Vad tror du att jag gjorde? Joo, jag fastnade framför denna dator med undantag då jag gick och kopplade in Ikas PS3.

Nu tänkte jag gå och laga lite mat, för magen börjar kurra lite smått. Och imorgon ska jag inte tillbringa lika många timmar framför datorn.

/Therese

Måndag

Publicerad 2009-01-26 12:02:45 i Allmänt,

Jaha, då var den en ny vecka igen. Denna vecka har jag inget inplanerat än. Men jag hoppas på att få träffa Erika och kanske göra upp planer för en utlandstripp som känns bara komma närmare och närmare. Sen hoppas jag även på att det kommer komma en stor leverans med skor till mammas jobb för då ska jag åka dit och packa upp de..

Nu tänkte jag gå och koppla in Ikas Playstation 3 som köptes igår, då kanske jag får en glad lillasyster när hon kommer hem sen.

/Therese

Överskottsenergi

Publicerad 2009-01-24 21:40:44 i Allmänt,

Min kära familj börjar lite smått slita sig i håret, de undrar vad de ska göra med lilla mig. Jag har ju gått hemma nästan hela veckan och inte gjort så mycket så jag kan meddela att jag har ganska mycket överskottenergi som jag släpper ut nu och jag vet inte om min familj gillar det eller inte. De sitter bara och suckar när jag kommer.

Dagen har tillbringats framför tvn kollandes på massor med sport, me like. Som den sportfåne som jag är så tänkte jag fortsätta kvällen med lite sport. Gjorde en liten paus från sportkollandet och kollade på körslaget och favoriten Erik gick så klart vidare..

Åhh, snart kommer min efterlängtade Erika hem.. Hon har varit till fjällen och haft det skojigt hoppas jag, men nu tycker jag att det börjar bli dags för henne att komma hem snart så vi kan börja planera våran utlandstripp..

/Therese

Vaknade skräckslagen

Publicerad 2009-01-24 14:55:10 i Allmänt,

Vaknade tidigt imorse och hörde ett konstigt ljud. Jag kunde inte avgöra vart det kom ifrån men genast kom tanken om att det var en mus eller något som kommit in i rummet. Det blev tyst och jag lyssnade igen, ljudet kom tillbaka. Jag inser att ljudet inte kommer från mitt rum utan det kommer från min hall. Jag öppnar dörren och förväntar mig att det ska sitta en mus där på golvet stirrandes på mig, men jag hade fel. Det var alldels tyst när jag öppnade dörren. Ljudet kom tillbaka jag kollde skräckslaget omkring mig för att se vart den lilla musen satt någonstanns... Blicken fastnar på en påse som står i min hall. Det lät precis som att det kom därifrån, jag vågar inte gå fram och peta på påsen utan står och bara stirrar på den som att blickar kunde döda. Det blir tyst igen och jag började fundera vad jag skulle göra om det verkligen var en mus i påsen. Krafsandet kom tillbaka och till min lättnad så inser jag att det inte var en mus utan att det haglade och blåste ute så då blåste det på ytterdörren...

/Therese

Mitt nya jobb?

Publicerad 2009-01-22 20:00:13 i Allmänt,

Dagen har gått riktigt fort. Fick jobba lite när jag var på mammas jobb, det var skönt, hoppas att det blir mer nästa vecka. För det känns lite bättre att jobba än att sitta hemma hela dagarna och inte göra så mycket. Men som du nu kanske antog på rubriken så är det inte mitt nya jobb. Utan jag funderar på om jag ska gå en reseledarkurs. För jag tycker att det verkar skitkul. Men nu ska du inte tro att jag överger mina radiodrömmar. För de kommer alltid leva i mina drömmar och jag har tänkt att detta jobb ska breda vägen för mitt radiojobb. För det är en riktigt bra erfarenhet av att ha jobbat utomlands.
Och nu när jag har läst in mig lite på ämnet så inser jag att jag måste ha körkort, så nu har jag verkligen en morot för att jag ska ta körkort. Nu vet du vem du kommer möta ute på vägarna i sommar. Jag säger bara akta dig..

Nu ska jag kolla på handbolls vm.

/Therese

Mobilblogg

Publicerad 2009-01-22 11:05:52 i Allmänt,

Första mobilbloggen någonsin. Är på mammas jobb och ska snart bege mig ut på stan för en snabb liten runda i butikerna. /Therese

Nagelfix och lite annat

Publicerad 2009-01-21 18:04:55 i Allmänt,

Nu har jag städata klart i mitt rum och det blev väl lite bättre i hyllorna, men jag är inte riktigt nöjd än, jag kan inte sätta fingret på vad som känns fel. Kanske är det böckerna som står fel eller är det dvd-filmerna eller cd-skivorna. Jag vet inte vad. Nu orkar jag inte bry mig mer om det utan det får stå här tills jag ledsnar och försöker göra om det igen.

Jag har även hunnit duscha och avnjuta god mat i form av spaghetti och köttfärsås och samtidgt med matätandet så kollades det på konståkning.
Nu tänker jag ta itu med mina naglar, de ser förgävliga ut rent ut sagt. Och sen ska det kollas på handboll, Sverige-Kuwait.

Imorgon blir det en tur till stan. Först ska jag kolla på lite kläder och sen var det någon grej som min gamla lärare Kicki har ordnat som jag tänkte gå på.

/Therese

Onsdag

Publicerad 2009-01-21 11:55:41 i Allmänt,

Har hamnat här framför datorn som vanligt även fast jag lovade mig själv igår att jag inte skulle hamna här. Men jag ska slita mig och gå och fixa och dona lite ute i mitt rum och sen ska jag duscha. Sen får vi se vad jag tar och hittar på. Var lite sugen på att åka in till stan idag och kolla på lite kläder men jag kom på att jag kunde åka in imorgon istället. Måste börja kolla på en bröllopskläning då min faster ska gifta sig i pingst. Hittade en kläning igår som jag blev kär i direkt. Men tyvärr så kan jag inte ha den eftersom att den är svart och det går inte ihop sig på ett bröllop tycker jag..

/Therese

Dessa videoband

Publicerad 2009-01-20 15:48:42 i Allmänt,

När det är flera program som krockar så brukar vi alltid välja att spela in ett av programmen och kolla på det vid ett senare tillfälle. Det brukar alltid fungera och igår var det en krock igen och då var det saker som fick spelas in. Vi valde att kolla på idrottsgalan och då fick jag spela in 90210, lipstick jungle och prision break. Det brukar alltid gå smärtfritt och det är oftast inga band som krånglar fram tills nu. Det är nu de gamla banden som hängt med ett tag börjar säga ifrån, videon får stå och "tracka" en bra stund för att bilden inte ska hålla på och hoppa. Men det värsta hände idag när jag skulle ta ur bandet ur min video och stoppa in det i videon vid den stora tvn. Bandet hade fastnat i min video, jag drog och drog och tillslut så fick jag ut det. Sur som jag var över att vi antagligen inte skulle kunna kolla på bandet så satte jag mig ner och började spänna bandet. När bandet var spänt satte jag in det i videon igen och det fungerade efter en stund och nu har jag inte vågat ta ur bandet ur min video. Vågar inte kolla om det sitter fast eller inte....

/Therese

Snö, snö och ännu mer snö..

Publicerad 2009-01-20 11:39:21 i Allmänt,

Snön bara vräkte ner under hela dagen igår, så nu är det ett tjockt lager med snö. Jag har väl egentligen inget emot snö eftersom att det lyser upp så bra på kvällarna och det blir inte lika mörkt. En sak som jag däremot inte gillar är när snön ligger fint på marken och det börjar sakta men säkert bli lite varmare och snön börjar töa bort och det blir slaskigt och äckligt och helst utav allt går man inte ute då när det töar bort.

/Therese

Halvtidsvila

Publicerad 2009-01-19 13:40:41 i Allmänt,

Okej, nu har jag tagit en halvtidsvila i mitt städande. Som du läste igår så var jag så dum och lovade att jag skulle städa hela huset så nu får jag stå mitt kast. Har dammsugit hela huset och nu är det bara torkning utav alla golv sen är allt klart.
Självklart så ringer alla när jag står med dammsugaren i högsta hugg och hör inte ett piss, men de får skylla sig själva när de visste att jag skulle städa idag. Detta är kanske min blivande karriär, städtant. Visst skulle jag passa som det?
Neej, jag skulle inte tro det, jag hatar ju verkligen att städa även fast det kanske inte framkommer här.

/Therese

Fantasilös rubrik

Publicerad 2009-01-19 11:15:53 i Allmänt,

Vaknade imorse och kände en tryckande känsla i bröstet, somnade om och vaknade en stund senare tryckande känslan i bröstet var borta. Skönt att den är det för jag vill verkligen inte att något är fel med min kropp.

Det är kul att de flesta i släkten försöker engagera sig i mitt jobbsökande. Du som hänger med min blogg vet ju att jag jobbar extra på en förskola och på en restaurang. Men just nu har det inte blivit så mycket jobb och jag blir rastlös rätt fort här hemma. Den senaste personen som vill engagera sig är min morbrors, Jimmy, sambo som har ett jobberbjudande. Känner att jag inte har så stor koll på vad det är men jag får ringa och höra och hoppas att det blir något.

Jag är happy, snart ska en utlandsresabokas. Och sen låter det som att familjen + mormor kommer hyra en stuga någonstanns neråt i Sverige i sommar. Jag röstar på Gotland eller Västkusten..

/Therese

Söndag

Publicerad 2009-01-18 20:32:14 i Allmänt,

Blev en skön dag i stan idag med familjen. Blev inte så mycket shopping som jag trodde utan en trevlig dag hemma hos mormor, men det tackar jag inte nej till.

Nu sitter jag och kollar på I survived a japanease gameshow på tv6. Riktigt konstigt program som jag inte forstår så mycket av.

Imorgon är det måndag igen och då kommer städtanten, Therese, komma fram. Jag har lovat att jag ska städa hela huset, får se hur det går med det imorgon.

/Therese

Lördag

Publicerad 2009-01-17 16:03:09 i Allmänt,

Hade hoppats på att vi skulle åkt till stan idag men så blev icke fallet. Ika ska snart bort och då blev det så att vi stannade hemma. Tråkigt tycker jag men jag kan inte riktigt göra så mycket åt det. Hoppas på att vi åker in till stan imorgon istället.
Så idag har jag inte gjort ett skit legat framför tvn och kollat på olika program.
Hoppas att du har haft en betydligt roligare dag än den som jag har haft.

/Therese

Inte nu igen..

Publicerad 2009-01-16 18:18:23 i Allmänt,

18:10
Varför spara blogg.se alltid tomma inlägg eller inlägg som man precis börjat på och sen när man bestämmt sig för att inlägget inte blir bra eller att man inte har lust att publicera det så sparas det. Varför är det så? Vill blogg.se att jag ska publicera alla inlägg eller är den bara dum mot lilla mig? Så nu kommer jag att trotsa bloggen och publicera inlägget som jag skrev tidigare idag som jag tänkt att jag inte skulle publicera.


Förstår inte vad tv4 tänker med om det verkligen är tvtiderna i tablån på tvplaneten.se som man ska följa eller tiderna på fotbollskanalen.se. För om det är de på tvplaneten så vet jag inte vad jag ska säga. Vet att jag har sagt det några gånger förut. Antingen så visar man allt eller så visar man inget och därför ska man inte visa något mitt emellan. Nu är det så att Real Madrid spelar mot Osasuna på söndag. Klockan 17:00 är det matchstart, men tv4 väljer att inte visa första halvlek utan matchen startar klockan 18:00 precis till andra halvlek. Istället så väljer tv4 att visa handbollsem matchen mellan Spanien-Kuba.

/Therese

Drömmen som kommer bli verklighet...

Publicerad 2009-01-16 11:06:35 i Allmänt,

Godmorgon på dig min kära läsare hoppas att du har haft en riktigt skön morgon. Det har jag haft, det onda i kroppen har försvunnit och jag antar att jag inte kommer att ringa till sjukrådsvårdgivningen. En annan sak som gör mig riktigt glad är att solen har visat sig från sin bästa sida två dagar i rad, är inte det helt otroligt?

Hade en skön drömm i natt. Jag drömmde att jag åkte iväg och tatuerade mig, och nu tror du säkert att det var en hemsl dröm om att jag tatuerade in den fulaste tatuering. Men så var inte fallet denna gång. I drömmen så tatuerade jag in bokstaven T med blommor runt om kring, enligt mig så såg den ganska fin ut. Så nu tror jag att jag har bestämmt mig. Det blir nog ingen mirandanalle eller björntassar nere på benet utan det blir bokstaven T, som står för Therese. Vad tycker du om det?

Erika, ska vi åka snart????
 
Vet att jag tjatar hur mycket som helst, men jag vill verkligen tillbaka till Kreta..


/Therese

En hel dag i stan

Publicerad 2009-01-15 20:30:47 i Allmänt,

Orkade verkligen inte sitta hemma en dag till så jag drog hem till mormor inne i stan och gjorde henne sällskap hela dagen. Det var riktigt trevligt och skönt att inte behöva vara själv. Vid halv fem tog jag bussen ner till city och gick till jc och handlade ett par jeans som jag är riktigt nöjd med, en bild kan nog komma upp om några dagar om ni har tur.

Känns som att allt inte står rätt till med kroppen. Känner mig konsig och kan inte sätta fingret på vad. Om det känns lika konstigt imorgon så får jag väl ringa och höra med sjukrådsupplysningen om vad det kan vara för något. Men jag hoppas att den obehagliga känslan försvinner.

Nu ska jag kolla på tv.


/Therese

Onsdag

Publicerad 2009-01-14 14:15:23 i Allmänt,

Har fastnat här framför datorn som vanligt. Det är ungefär som en magnet som sitter i datorn som gör att dragningskraften blir så stor så att man blir tvungen att gå och sätta sig här, trots att man vet att man har andra saker att göra.

Har lite smått börjat ta bort alla julsaker som finns lite överallt i huset. Känns som att det var dags nu.

Beslutet om jag ska sluta med det jag älskar har vuxit fram. Och jag meddelar troligtvis att jag kommer sluta spela fotboll inom den närmaste framtiden. För så som jag känner nu har jag absolut ingen lust att spela i ett lag där man inte känner sig välkommen. Tråkigt men sant. 

/Therese
 

Dröm eller verklighet

Publicerad 2009-01-13 12:13:33 i Allmänt,

Då var rykterna igång igen angående Cristiano Ronaldo till Real Madrid eller inte. Det har varit många olika turer angående en övergång till Real Madrid. Du som är lite insatt i fotbollens värld kunde läsa massor med artiklar i somras att Ronaldo var klar för Real Madrid och så vidare men i slutet utav somaren så fanns ingen Ronaldo i Spaniens huvudstad. Då kunde man läsa att Alex Ferguson, manager i Manchester United, hade övertalat Ronaldo att stanna.
Men nu ryktas det om att Ronaldo är överrens om en övergång till sommaren. Till de vita marängerna i Madrid.

Frågan är nu om det är sant eller inte?! Personligen så skulle det vara jättekul om han kom till Real Madrid, för inte tackar man nej till att ha världens bästa fotbollsspelare i laget?


Får vi se honom i en vit tröja efter sommaren?

Tråkigt

Publicerad 2009-01-13 11:13:47 i Allmänt,

Det har ju inte varit de gladaste inläggen som har publicerats de senaste dagarna. Jag vet själv att det inte alltid är så kul att läsa ett inlägg där man klagar nästan i hela inlägget. Jag kan inte ro för det, det är min blogg och jag skriver det jag känner.

Denna dag är jag lite gladare, för jag har fått sova hela natten för stormen håller sakta men säkert på att försvinna. Sitter här och funderar vad jag ska hitta på?

/Therese

Onödigt besök

Publicerad 2009-01-12 18:41:33 i Allmänt,

Ställde klockan på 06:25 imorse för jag skulle in till tandregleraren och ta bort tråden som jag har på baksidan av mina tänder, trodde jag. Jag hade inte tid förrens vid 09:20, men jag var tvungen att åka med 07:57 tåget in eftersom jag skulle komma försent annars. Så jag satt på station och läste min bok, Läppstifts djungel. När klcoan närmade sig tio över så gick jag till tandregleraren. Där fick jag sitta i en evighet, kändes det som. Strax efter halv tio fick jag komma in. Lite sur blev jag då när jag insåg att jag kunde tagit ett senare tåg. Han, tandregleraren, kollar snabbt på mina tänder, typ två minuter, och sen säger han : -Ja, nu behöver du inte komma hit mer för jag anser att vi inte kan fixa dina tänder mer. Så han säger hejdå och då blir jag ännu surare då jag inser att detta besök var helt meningslöst. Tycker han kunde sagt redan för ett år sen att jag inte behövde åka in någon mer gång. För den där tråden som jag har på baksidan utav tänderna ska sitta kvar tills den ramlar av. Helt meningslös besök om ni frågar mig.

Imorgon ska jag gå på bandy, Sirius-Västerås.

/Therese

Stormig natt

Publicerad 2009-01-11 21:15:27 i Allmänt,

Sov inte många timmar under denna stormiga natt. Du som har läst min blogg vet att jag inte kan sova när det blåser storm ute och detta var inget undantag. Ett tag lät det som att hela huset skulle blåsa iväg, så jag är ganska trött idag om man säger så.

Dagen har tillbringats i Stockholm, Kista närmare bestämmt, blev firande av kusin Mikaela som fyller 17 år idag, grattis på henne. Innan vi gick upp till de så passade vi på att ta en snabb runda i centrum, hittade inget som vanligt.

Imorgon ska jag till tandregleraren och hoppas att jag får sova lite mer inatt, men jag antar att så blir inte fallet då det blåser mer nu än vad det gjorde igår.

Förresten, laget i mitt hjärta, Real Madrid vann borta mot Mallorca med 0-3.

Hala Madrid!
/Therese

Går miste om något

Publicerad 2009-01-10 17:02:26 i Allmänt,

Har försökt logga in på blogg.se hela dagen och inte lyckats och nu när jag äntligen kommer in så har jag absolut ingen lust att skriva något inlägg så därför går ni miste om ett roligt inlägg som jag tänkt skriva. Men tacke vare att blogg.se inte har fungerat under dagen så får ni därmed inte en chans att ta del av det roliga inlägget.

/Therese

Fredag

Publicerad 2009-01-09 16:20:12 i Allmänt,

Ingen, av mina kära vänner, verkar ha nappat på att följa med mig in på skidtävlingarna i slottsbacken i Uppsala, så jag antar att jag är hemma och inte gör ett skit imorgon, ungefär som idag. Har försökt installera ett spel som Ika fick i julklapp sen julafton och det har aldrig funkat och nu har jag installerat spelet och skulle då kolla om spelet fungerade. Vad tror du? Såklart så fungerade inte spelet och jag blir tokig, fattar inte vad som är fel. Men jag är ju ingen dataexpert.

Ikväll tänkte jag kolla på Lets Dance som börjar ikväll på tv4 klockan 20:00. Vet inte vad jag tycker om årets startfält, kvällen får helt enkelt visa mig vilken som troligtvis kommer att bli min favorit eller om jag helt enkelt tyckte att det var så dåligt och inte kollar på det de resterande fredagarna.

Planerna för helgen.
Lördag: Kolla på skidtävlingarn i slottsbacken?
Söndag: Födelsedagsfirande hos kusinerna i Sthlm.


Kommer du kolla?


/Therese

Den töar bort

Publicerad 2009-01-09 13:57:42 i Allmänt,

Sakta men säkert så töar snön bort här hemma, tråkigt men sant. Från att vara runt 15 minusgrader så är det nu helt plötsligt 3 plusgrader.

För dig som oroade dig hurvida jag skulle vara tvungen att bryta upp golvet pågrund av vattenläcka så kan jag meddela att det troligtvis inte behövs göra. Så jag är glad.

Sitter och funderar på om jag ska åka in och kolla på någon skidtävling som ska hållas i slottsbacken, verkar roligt, någon som är på?

/Therese

Torsdag

Publicerad 2009-01-08 14:05:59 i Allmänt,

Jag sitter frotfarande kvar här vid datorn. Jag som bara skulle koppla in datorn och kolla så att internet funka och sen skulle jag gå och göra annat, men så blev icke fallet. Har suttit här i över en timme och läst nyheter och lite annat smått och gott. Det är sånt som jag gör då när jag inte har något jobb och är hemma och har tråkigt.

Nu tänkte jag gå ut i snöfallet och hätma posten och sen tror jag nog att jag slår på American Pie 2, för det var länge sen jag såg den.

/Therese

Som förr i tiden

Publicerad 2009-01-08 12:58:56 i Allmänt,

Känns som att hela familjen har gått bakåt i tiden och lever på sisådär 40-50-talet då man inte hade så mycket vatten och när man gick på toa så kan man inte spola utan man får hälla i vatten själv. Nu kanske du undrar vad jag håller på och babblar om? Men det är så att våran "vattentank" som står ute i mitt rum, har gått sönder. Så därför har vi inget vatten sen igår och nu hoppas jag att det kommer komma en ny tank idag. Dessutom är jag grymt trött eftersom jag inte kunde sova ute i mitt rum så fick jag sova i soffan. Nu hoppas vi på att det inte har blivit några vattenskador för då måste de bryta upp golvet i mitt rum och lägga nytt.

/Therese

Sista gången

Publicerad 2009-01-07 17:26:20 i Allmänt,

Snart ska jag göra mig i ordning, ska ej träna, för att kanske åka iväg på den sista fotbollsträningen på riktigt länge. Det är kanske ikväll beslutet om jag ska fortsätta eller sluta kommer?! Jag har ingen aning men känslan säger att jag troligtvis kommer sluta med något som jag älskar!

/Therese

Tisdag

Publicerad 2009-01-06 21:37:47 i Allmänt,

Känner att jag har varit lite frånvarande här på bloggen nu dessa dagar. Men jag har helt enkelt inte suttit vid datorn och har haft annat för mig.
Igår blev det ett inpulsåk in till Uppsala och idag så kom hela släkten hit och firade mamma som fyller år imorgon. Så det har varit fullt upp här hemma.

Går med delade känslor om jag ska fortsätta med fotbollen eller om jag ska sluta, för om de blir som det är nu så kommer jag ju aldrig att få spela och då kan jag lika gärna sluta.

Nu ska jag fortsätta kolla på Zorro som går på trean.

/Therese

Söndag

Publicerad 2009-01-04 20:36:27 i Allmänt,

Febern håller i sig än, men den känns inte lika mycket som igår, jag hoppas att den är borta imorgon för då är det mycket som måste göras. Jag ska baka havrerutor och sen så ska jag städa mitt rum sen är det säkert något annat som jag även måste göra som jag nu glömt bort.

Idag började jag dagen med en god frukost och sen följde jag upp det med att baka mina special muffins, receptet kommer komma upp de närmaste dagarna för den som är intresserad. Sen efter det så satte jag mig och kollade på tv en stund för att lite senare åka iväg och kolla på fotbollsträningen som jag av förklarliga skäl inte fick vara med på. Sen åkte jag hem och satte mig framför tvn. Så har min dag sett ut i största allmänhet.

Nu känner jag att utlandsresan bara kommer närmare och närmare, även fast vi inte har bokat någon än. Erika, jag tycker att det är dags att vi bokar nu!

/Therese

Lördag, söndag?

Publicerad 2009-01-03 18:35:17 i Allmänt,

Nu när det har varit så många helger, som man brukar säga, så är det riktigt svårt att hålla reda på vilken dag det är. Igår var jag helt säker på att det var måndag när jag vaknade men så var icke fallet.

Har precis kommit hem från stan där vi var inne och handlade saker tills mamma fyller år, hela tjocka släkten kommer hit på tisdag. Det är kanske det bra med den här dagen.
Det dåliga är att jag har fått feber. Igår tyckte jag att det kändes som att jag hade feber men jag kollade inte om jag hade det. Men nu när jag kom hem från stan så tyckte jag att jag var tvungen att kolla och då insåg jag att jag hade det. Fattar inte varför jag kan bli frisk någon gång.

Tänkte sätta mig och läsa min nya bok som jag köpte idag. Kommer just nu inte på vad den hette. Lite senare blir det till att kolla på körslaget.
/Therese

Nytt år nya möjligheter

Publicerad 2009-01-02 17:02:19 i Allmänt,

Nu är det många inlägg som kommer på en och samma gång, men jag kan inte ro för det eftersom jag inte har orkat blogga tidigare.
Nu är det alltså ett nytt år och nu kanske det låter lite klychigt nytt år nya möjligheter.
Jag har ingen aning om vad jag har att se fram emot detta år. Jag är en sån som aldrig brukar skriva nyårslöften för jag vet att jag aldrig brukar hålla de. Jag kanske inte ska kalla dessa nyårslöften. Utan något som jag ska göra under året.
* Jag och Erika drar iväg till sol, bad och värme.
* Jag ska ta mig hårt i kragen och börja den långa resan till körkort. Måste fan börja med det nu.

Jag ser med spänning fram emot detta spännande år.

/Therese

Andra dagen på året

Publicerad 2009-01-02 16:41:25 i Allmänt,

Idag har jag tillbringat dagen framför tvn. Känner mig fortfarande inte helt frisk och jag antar att det inte blir någon träning för mig på söndag. Nu är vi inne på andra dagen på året 2009 coh jag har inte hunnit gjort så mycket. Jag kan börja med att berätta om nyårsafton. Började dagen med att åka och kolla på det årliga mopperacet som alltid går på nyårsafton. Efter det så bestämmde jag mig att jag skulle följa med familjen till några vänner trots att jag inte kände mig riktigt frisk, men jag kände inte för att sitta hemma själv på nyårsafton. Så jag gjorde mig i ordning och följde med. Det blev en lugn kväll med mycket skratt.
Tidigt på torsdagsmorgonen vaknar jag och mår illa, jag kunde ju inte vara bakis eftersom jag endast drack läsk på nyårsafton. Tror då att jag har blivit magsjuk men som tur är så verkar jag inte vara det. Antagligen var det någonting som magen inte tyckte om utav det som jag åt under kvällen. Men jag kände mig inte frisk under hela dagen igår och där av kom det inte något inlägg för jag hade ingen ork att slå på datorn.

/Therese

Året som gick

Publicerad 2009-01-02 16:34:08 i Allmänt,

Okej nu ska jag försöka mig på att sammanfatta året som gick, så kort som möjligt, kommer att bli i punkt form annars så har jag en känsla av att det kan bli ganska långt.

Januari: Jag börjar året på ungefär samma sätt som detta år, jag är sjuk har ont i halsen tappade nästan rösten osv. Vi får vikarie på religonen som är en plåga.

Februari: Hände inte så mycket denna månad. Jag blev magsjuk i slutet utav månaden.

Mars: Åkte hela familjen + mormor till Globen för att kolla på melodifestivalen, det var riktigt kul. Nedräkningen till studenten börjar.

April: Nedräkningen till Kretaresan börjar. Går på träningsläger i slutet av månaden på Örvallen det var grymt kul. Det blev en helg med mycket skratt. I skolan var det muntliga nationella i svenska B som stod på schemat. Inte långt kvar till studenten.

Maj: Nedräkningarnas månad, både till studenten och till Kreta resan.

Juni: Måndaden med stort J. Det här var nog den bästa månaden på hela året. Först tog jag studenten den 5:e och det var ritktigt skoj och jag skulle verkligen göra om det. Sen tre dagar efter studenten lyfter planet mot sol och värme, Kreta. Det var en vecka fylld med sol och glädje och att få vara med de som jag gillar mest. Går även på landskamp den 1:a Sverige-Ukriana.

Juli: Fyller år. Piss väder hela juli.

Augusti: Paniken infinner sig, ska jag flytta till Piteå eller stanna kvar och läsa distanskursen i Växjö. Det blev distanskursen.

September: Jobben börjar rulla in, först på Ultunarestauragen och sen på förskolan Hyttan. Första besöket nere i Växjö.

Oktober: Ännu mer jobb. Blir även ett besök nere i Växjö och jag beslutar mig att hoppa av kursen. Går även på landskamp, Sverige-Ungern.

November: Jobb fyllde även denna månad. Det började smidas lite planer om en utlandstripp. Snöstorm. Stockholm Horse Show med faster och kusin.

December: Jobb fyller denna månad också. Nedräkning till julafton. Sjuk. Julafton.

Detta var mitt år och höjdpunkterna var självklart studenten och kretaresan. Nu hoppas vi på att 2009 bjuder på ännu fler roligheter.
/Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela