Therese

Så här ser jag på saken

Lördag

Publicerad 2010-07-31 09:32:30 i Allmänt,

Rummet blev städat i torsdags och jag passade även på att göra om lite i hyllorna och nu ät jag i stort sett nöjd.
Nu blir det frukost och sen göra mig i ordning för att åka in till Stockholm och Gröna Lund, hoppas att de inte får för sig att ställa in bara för att det är lite mulet ute just nu. Har regnat under natten men alla väderprognoser säger att det ska spricka upp och det får vi verkligen hoppas på. För jag SKA till Gröna Lund. We're going INSANE!

Torsdag

Publicerad 2010-07-29 10:36:02 i Allmänt,

Dagarna flyter på ungefär likadant varje dag. Börjar morgonen med frukost, sätter mig framför datorn och letar/söker jobb. Och eftersom att vädret inte heller visar sig från sin bästa sida, regn och åter regn, så blir det fortsatt en dag framför datorn där det oftats blir lite nördande av The Sims 3. Och så får det nog bli idag med. Ska även ta och städa mitt rum också så att jag får det gjort.

Tisdag

Publicerad 2010-07-27 13:31:08 i Allmänt,

Vad har hänt med vädret? Solen är försvunnen och kylan har kommit. Är hösten redan här? Det kan den ju inte vara men skönt ute är det i alla fall inte. Nu håller jag tummarna på att solen och värmen kommer tillbaka.
Händer väl inte så mycket i veckan. Troligtvis blir det Grönan på lördag med familjen och släkten. Skojskoj, hoppas bara att vädret ställer till det så att vi inte åker dit.
Sen ska jag nog ta ett litet besök in till staden bla. får jag väl ta och skriva in mig på arbetsförmedlingen igen och hoppas på det bästa på att man får något napp.

Söndag

Publicerad 2010-07-25 13:27:11 i Allmänt,

Igår vid 19-tiden började det regna och det regnar än. Det där med att det verkar inte som att det kunde regna här är ju bara att glömma. Men snart slutar det väl och i veckan som kommer så blir det varmt väder igen och då ska jag pressa, den bruna färgen som jag har byggt upp börjar sakta men säkert försvinna.
Nu har jag egentligen inte längre tid att sitta här, vi ska upp till farmor och farfar och äta lite mat, men orkar verkligen inte lyfta min lilla bak från stolen utan sitter bra här.

Lördag

Publicerad 2010-07-24 10:38:49 i Allmänt,

Blir inget Grönan idag, inga av kusinerna kunde följa med så vi tar det nästa helg istället. Tror att det får bli en dag när jag sätter mig och nördar The Sims 3.

Igår kom mormor hit och var här nästan hela dagen, skojskoj. Sen till kvällen åkte jag och pappa in till Ikea och köpte fotöljen som jag, mamma och Ika kollade på i torsdags. Så nu står den bara och väntar på att få bli ihopsatt!

När regnet kom till stan...

Publicerad 2010-07-23 11:19:14 i Allmänt,

Igår blev det som sagt ett besök in till staden. Ika skulle på ett läkarbesök så då passade vi även på att checka lite i affärerna. Blev lite Ikea, lite chilli och lite Gränby. Kom hem med en svart stickad tröja från JC, riktigt nöjd. Det var ju egentligen inte det som jag var ute efter, men kunde inte motstå skönheten när den låg där på bordet och ropade efter mig, haha.

Igår var även den dagen som regnet kom till stan. Har skämtat lite om att det inte verkar kunna regna här hemma eftersom det har regnat max 10 minuter hela sommaren och då har det inte kommit så mycket regn. Men igår kom det i alla fall lite regn, men inte lika mycket här hemma. Inne i Uppsala vräkte regnet fullkomligt ner och stora vattenpölar bildades på bara några minuter. Självklart hände detta när vi precis hade kommit fram till kassorna på Ikea så det var bara att stå kvar inne och vänta tills regnet var över.

Inte idag heller

Publicerad 2010-07-21 18:38:42 i Allmänt,

Haha det där med att städa verkar inte vara min starka sida just nu. Blev lite tv-tittande innan jag gick och nördade lite Sims 3. Men jag kanske får ta tag i några utav sakerna nu så att det ser lite bättre ut, bla den kländhög som jag tog ut ur garderoben igår ligger fortfarande kvar på soffan i hallen.
Sen efter det får det bli en dusch. Imorgon blir det besök inne i staden, kanske lite shopping vem vet. Är ute efter ett par jeansshorts.
Om vädret tillåter blir det troligtvis Gröna Lund med La familja och lite släkt på lördag, skoj!

Onsdag

Publicerad 2010-07-21 12:32:09 i Allmänt,

Solen visar sig inte idag heller. Men varmt är det i alla fall. Tänkte igår när jag gick och la att imorgon ska jag allt städa eftersom jag inte gjorde det igår. Klockan har nu passerat halv ett och jag har fortfarande inte börjat städa, kommer inte göra det heller. Tror nog att jag slår på en film istället!

Går inte framåt

Publicerad 2010-07-20 12:58:35 i Allmänt,

Haha städningen går väl lite sådär. Plockar någon sak sätter mig framför datorn, plockar en till sak och samma procedur upprepar sig. Om det fortsätter så här kommer jag vara klar om en vecka. Därför tänkte jag att jag tar och går igenom garderoben för där var det ett tag sen jag gick igenom tyckte jag. Men när jag började plocka där insåg jag att det inte var så länge sen och jag insåg även att jag skulle behöva en större garderob då alla kläder inte får plats där jag vill att de ska vara. Så även den står nu lite halvfärdig och det ligger lite kläder lite varstanns i min lilla hall.

Tisdag

Publicerad 2010-07-20 11:11:43 i Allmänt,

Veckorna bara rullar på, trots att man inte har så mycket att göra. Har även blivit lite jobbsökande idag. Borde kanske skriva in mig på arbetsförmedlingen igen. Men jag känner verkligen inte för det, känns inte som man får någon direkt hjälp utan de ställer bara en massa krav och sånt. Hjälp en att hitta ett jobb istället, det heter ju trots allt arbetsförmedling men inte får man något jobb för det.

Idag står det städning på schemat, tycker det är ganska passande då det är lite grå mulet väder ute. Första dagen på länge som det inte är sol, men det kan vara skönt det med. Sen ska jag även fundera lite mer på designen här på bloggen, har inte riktigt fått någon insperation om hur jag vill ha det. Men det kommer väl, förhoppningsvis!

Måndag

Publicerad 2010-07-19 12:10:05 i Allmänt,

Lite olika jobb söktes nu under morgonen, hoppas att det blir napp på någon av de. Nu på schemat står det lite sol och bad, även fast om det verkar som att vattnet i poolen inte mår så bra utav all den värme som det har varit. Men det är bara att hoppas att vi lyckas rädda det!

Sen börjar jag även fundera på om jag ska ta och byta ut designen här på bloggen, börjar lite smått ledsna på den känner jag och det skulle ju sitta fint med en helt ny design. Ska sätta mig ner och prata med syster. Först av allt kanske jag måste ha lite olika förslag och så får vi se vad vi sätter oss ner och gör!

Men som sagt nu blir det sool och schteeek!

Söndag

Publicerad 2010-07-18 22:28:56 i Allmänt,

Igår kom det lite regn, men det regnade max 10 minuter på hela kvällen. Det är nästan så att man inte kommer ihåg hur regnet ser ut, okej där kanske jag överdrev lite. Men på ett sätt så känns det skönt om det skulle komma lite regn. Våran gräsmatta här hemma ser ju inte direkt så grön ut. Men jag klagar ändå inte det gör ju bara så att man blir brunare, trots att det ligger en liten längtan till en utlandsresa ligger och gnager i bakhuvudet. Men that's life.

Idag tillbringades i stort sett hela dagen inne i stan. Blev lite mingolf spel nere på Kap vid Studenternas. Det var kul och ett tag fick vi även lite sällskap utav en liten illgrön larv. Sen efter att ha spelat två omgånger åkte vi upp till mormor och åt mat, ris med kycklig, mums.

Fredag

Publicerad 2010-07-16 11:05:03 i Allmänt,

Uppdateringen blir ju lite sisådär när värmen väntar på en varje dag, att sätta sig vid datorn när det är över 30 grader i skuggan känns inte direkt som något lockande. Men nu sitter jag i alla fall här en stund innan jag beger mig ut i värmen och tänkte väl lite smått samamnfatta vad jag har haft för mig de senaste dagarna.

Det kan nästan sammanfattas som sol och bad och massor med schhteeck i solen.. Har även lyckats klämma in lite ont i ryggen, sitter fortfarande i, har legat lite konstigt på en madrass i poolen.

Igår blev det ett besök in till staden, trots värmen, med mamma, Ika och mormor. Fixade min klocka så nu är den klar att användas, goodie, sen blev det även lite reashopping, en tunika och en kjil. Sen köptes även den nya boken i Shopaholicserien, älskar den serien. Tror att jag börjar läsa den boken direkt nu när jag beger mig ut!

Tisdag

Publicerad 2010-07-13 17:08:35 i Allmänt,

Värmen gör ju inte direkt att man blir lockad till datorn. Att ha en varm klump i knät är inte direkt något jag föredrar då man kan ligga i poolen och lata sig i stället. 

Men nu har jag i alla fall fixat bilderna på presenterna. 
Äntligen så fick jag min Jet Set klocka som jag gått och kollat på ganska länge nu. 
 
Sen fick jag även Sex And The City-boxen!

Sen fick jag även en muffinsbok med massor med roliga muffins utav Ika. Hon gjorde även ett fint kort med massor med bilder på mig. Det fina armbandet är också från henne, riktigt fint. Sen fick jag även lite passande muffinsformar till boken och pengar!


Tack för alla presenter!

Söndag

Publicerad 2010-07-11 19:35:58 i Allmänt,

Shit pommes frites vad varmt det är. När tom lilla jag tycker att det är lite för varmt då är det varmt, för jag brukar inte vara den som klagar på lite värme. Just nu är det 30 grader både inne och ute halv åtta på kvällen och det är riktigt kvavt, svetten bara rinner. Är nog inte ens lönt att ställa sig i duschen blir nog bara ännu svettigare utav det.

Igår blev man ett år äldre och det var släkten här och firade. Blev massor med roliga lekar och skratt i femkampen som syrran annordnade. Fick även massor med fina presenter som jag tagit kort på, men orkar inte fixa bilderna idag utan de kommer troligtvis upp i morgon! Vill bara tacka alla som var med igår och för alla gratulationer på facebook och via sms.

Nu ska jag gå och hälla upp ett stort glas med vatten och is och lägga mig framför tvn och ladda inför VM-finalen. HEJA SPANIEN!

Tisdag

Publicerad 2010-07-06 19:45:19 i Allmänt,

Idag for jag in till stan för att träffa Erika. Var alldeles för länge sen vi sågs. Varje gång så säger vi att det inte ska gå lika länge innan vi träffas igen. Men alltid så kommer det saker ivägen som gör att det går ungefär lika lång tid. Från att ha träffats nästan varje dag i skolan till att träffas kanske två tre gånger om året, det måste det bli ändring på.
Vilket fall som helst.. Jag blev inte några kläder rikare utan ett skavsår på foten rikare. Fötterna måste vara lite ömma sen fotbollen i helgen då det var ett tag sen som man hade fotbollskorna på. Men en trevlig dag på stan blev det och denna gång lovade vi att det inte skulle gå lika lång tid och det får vi se till att hålla!

Måndag

Publicerad 2010-07-05 19:50:15 i Allmänt,

Ny vecka och nya tag. Idag blev det en heldag i stan med mamma och Ika. Först blev det en tur på Gränby och sen vidare hem till mormor för lite lunch. Sen for vi till Ikea och andra butiker runt omkring. Sen vid fem åkte vi och hämtade pappa för att sen bege oss hemåt.
Även fast det inte känns som att vi handlade så mycket så var det ändå massor med kassar i bilen. Kom hem med en tröja och present till Erika.

Imorgon blir det även då ett besök in till stan. Ska in och träffa Erika aka Gurkan. Var år och dar sen man träffade den flickan, känns det som.

Fotboll hela dagen

Publicerad 2010-07-03 20:31:16 i Allmänt,

Idag har det varit fotboll i stort sett hela dagen! Det var dags för den årliga byacupen. Det är precis vad det låter en cup där de olika byarna här hemma möts. Det var kul som alltid men det var lite kämpigt i den 30 gradiga värmen. Men vi gick till final i år igen men där förlorade vi tyvärr. Det är ju bara att hoppas att det blir cup nästa år igen för då borde vi ju vinna. Som man säger tredje gången gillt!

Fredag

Publicerad 2010-07-02 17:29:33 i Allmänt,

Sitter just nu och kollar på fotbolls-VM Holland-Brasilien. Jag har tippat att Holland ska vinna matchen i vårat lilla interna VM-tips. Just nu så har Holland precis gjort 2-1 och jag hoppas sjävlklart att resultatet står sig! Det är även skönt att VM har börjat igen efter det korta uppehåll som de haft. För under de dagarna så var det absolut inget på tv.

Idag har dagen tillbringats ute i solen mestadels i poolen. Men jag och Ika fick ett ryck och började tömma dammen på vatten för att ha i nytt fräscht. Allt för att pappa inte skulle behöva göra det sen. Kan meddela nu att det känns lite i armarna efter allt bärande på vatten.

Nu ska jag kolla klart på fotbollen och sen ska jag ut och vattna blommorna så mamma och pappa blir glada när de kommer hem från jobbet!

Torsdag

Publicerad 2010-07-01 21:08:31 i Allmänt,

Barnvakt stod på schemat idag. Kusinerna Julia och Johan kom hit vid ett-tiden för att min faster skulle iväg och färga håret. Kul att träffa busfröna igen även fast det inte var så länge sen och det blev mycket skratt under tiden som de var här. Vi lyckades även plocka årets tre första jordgubbar från vårat jordgubbsland här hemma. Åhh va goda de var. Hemmaodlade jordgubbar är alltid godast så nu sitter jag bara och väntar på att alla andra också ska bli mogna så man får äta upp de med.


Årets första gubbe.

Imorgon kommer värmen tillbaka igen och då ska jag ut i solen och steka. Måste även dricka massor med vatten för att förbereda kroppen inför värmen på lördag. Prognoserna säger att det kommer att bli över 30 grader och då ska vi spela fotboll så det blir att trycka i sig vatten både imorgon och på lördag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela