Therese

Så här ser jag på saken

Långfredagen

Publicerad 2012-04-06 13:54:56 i Allmänt,

Världens längsta dag är här, det kommer jag i alla fall i håg att jag tyckte när jag var liten. Långfredagen var värst på påsken för då gick man och väntade på att få leta påskägg dagen efter. Men frågan är egentligen varför man tyckte att det var så tråkigt för det kan det ju inte ha varit, det fanns ju jättemycket saker att göra. Det var ju inte som för i tiden då "man skulle ha tråkigt" på långfredagen. Kanske var det väntan som gjorde dagen så himlans lång och tråkig, vad vet jag.

Idag tycker jag faktiskt att den här dagen är väldans lång och tråkig precis som när jag var liten. Men den här gången beror det inte på att jag väntar på att få leta efter påskägg imorgon utan jag sitter här och väntar på sötis. Han är på jobbet fram tills nån gång efter klockan fyra så fram tills dess får jag försöka roa mig själv. Hittills har jag lyckats städa hela lägenheten, dammat, dammsugit och gjort rent på toaletten, bäddat den sköna sängen ätit lunch och gått ut med soporna. Frågan är vad jag ska göra nu för att få dagen att gå ännu lite snabbare. Trodde inte att städningen skulle gå så fort.

Imorgon vankas det jobb och sen på söndag far vi hem till mamma och pappa och äter lite påskmat och massor med annat gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela