Therese

Så här ser jag på saken

Fredag

Publicerad 2007-09-28 13:39:05 i Allmänt,

Hej
Det är rikigt skönt att va ledig och det var smart utav skolan att dom skulle ta studiedagarna intill helgen. Då blir man ännu gladare.
Har inte gjort så mycket på dom här två dagarna. Mamma var ledig igår så då åkte vi inte till mormor och fikade och åt lite mat och sen så for vi upp till Gränby och jag hittade lite kläder. Sen for vi till pappas jobb och hämtade honom och sen åkte vi hem.
Sen på kvällen skulle Malin komma och kolla på Real Madrid-Real Betis. Men så vart inte fallet för Malin kunde inte få skjuts hem idag.
Men det var en rolig match ändå. Första halvlek var kanske inte så mycket att se, men sen i andra kom båda målen och Madrid vann med 2-0. Målskyttar var Raúl och Baptista.

Nu på måndag är det dags för praktik och då kommer jag inte träffa klassen på 9 veckor och sen när vi kommer tillbaka till skolan är det bara någon vecka och sen är det jullov och sen efter jullovet är det bara vårterminen kvar och sen i juni är det vi som står där med studentmössorna och sjunger. Shit vad tiden går fort.


Kommer sakna klassen under praktiken. RTV3B den bästa klassen ever!!!

Puss 3se

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela