Therese

Så här ser jag på saken

Regn

Publicerad 2009-08-31 17:16:50 i Allmänt,

Det där med att gå ut och gå grusade ganska snabbt då regnet började falla strax efter att det förra inlägget publicerats. Så de får nog bli imorgon då det sägs att det ska bli riktigt varmt och fint väder.
Kursböckerna är beställda och nu väntar jag bara på att de ska dimpa in ett sms avi och så är det bara att gå och hämta ut det. Kan ju säga att de inte var direkt billiga.

Nej, nu ska jag börja laga mat. Makroner och korv står på menyn.

Måndag

Publicerad 2009-08-31 16:22:26 i Allmänt,

Inskrivningen gick riktigt bra och det var massor med roliga människor som man träffa så det kommer nog bli riktigt kul här nere och kursen verkar ännu roligare, än vad den var redan från början, nu när man är på plats så att säga.
Ska ta och sätta mig ner och beställa hem lite kursböcker och sen ska jag bege mig ut och utforska Båstad lite mera, kameran kommer hänga med så bilder kommer det definitivt att komma!

Båstad

Publicerad 2009-08-30 22:23:39 i Allmänt,

Nu sitter jag här nere i Båstad i min lägenhet som jag hyr, den är riktigt mysig och jag tror att jag kommer att trivas här alldeles utomordentligt. Säger bara vilken utsikt. Hade inte tillgång till internet förens en timme sen. Skönt att ha tillgång till internet för det är verkligen inget bra på tv och sen är det skönt att prata med kompisarna på msn.
Känns lite ovanligt att jag är alldeles själv men det är ju en vane sak och sen så ska det ju skaffas nya kompisar, men ett från någon hemifrån någon gång ibland skulle inte vara helt fel.

Kan säga att det var skönt att pappa skjutsade ner mig för då kunde jag ha med mig fler saker än vad jag skulle kunnat haft m jag hade åkt tåg ner. Dessutom så for jag och pappa in till Elgiganten i Halmstad och köpte en miccro som behövdes då det inte fanns någon här i lägenheten. Sen blev det även lite känslosamt då pappa skulle åka hem men som sagt det är en vanesak och någon gång i livet ska man ju flytta hemifrån. Lite tråkigt bara att Ika eller mamma inte var med, mamma jobbade så därför kunde inte hon följa med. Men pappa sa att de skulle komma ner någon helg då när mamma var långledig.

Lovar att bilder kommer komma på lägenheten antingen imorgon eller i övermorgon, orkar inte lägga in de nu.

Kul att jag har skrivit två inlägg nu och inget utav de har publicerats.

Mycket skräp

Publicerad 2009-08-28 20:48:43 i Allmänt,

Nu är jag nästan helt klar med packningen och imorgon går flyttlasset ner till Båstad och Skåne. Har inte tömt hela mitt rum men idag slog det mig att man samlar på sig en massa skräp som bara ligger och skräpar. Nu har det åkt i soporna.
Som sagt imorgon går flyttlasset men jag vet inte riktigt när. Jag hade hoppats på att jag skulle kunna åka och kolla på när kusinen Julia hoppar vid tio tiden. Men just nu verkar det inte som att jag kommer att ha tid, lite tråkigt men flytten går först.

Sitter och kollar på Kristallen och årets manlige programledare blev precis utsedd av svenska folket och det blev Fredrik Skavlan. Grattis till honom!

/Therese

Dags att börja

Publicerad 2009-08-28 13:19:28 i Allmänt,

Jaha då kanske det är dags att börja packa ihop alla sina saker som ska med imorgon när flyttlasset går ner mot Båstad. Känner att det ska bli riktigt kul och de personer som man har pratat med hitills på Facebook verkar hur kul som helst så det blir nog ett roligt år nere i Båstad.

Sen måste jag även ta mig upp till farmor och farfar en gång till för att gå ut med Rocko, hade hoppats på lite bättre väder så att han kunde fått varit här nere och ute hela tiden.

/Therese

Mjölkkonferans

Publicerad 2009-08-28 12:52:05 i Allmänt,

Lite piggare idag än vad jag var igår vid den här tiden. Märks att kroppen inte är van att jobba efter det långa "sommarlovet". Hade förväntat mig mycket jobb på restaurangen i somras men de stängde restaurangen istället och renoverade den vilket behövdes det med.
Så i förr igår och igår fick jag äntligen jobba. Det var dags för en två dagars lång mjölkkonferans. Ja du läste rätt. Fråga mig inte vad de pratade om för vi tog bara hand om maten. Märktes att det var mjölmänniskor för de ville ha mjölk till allt. På onsdagen fick de mjölk till maten, ungstekt lax med potatis. På onsdagkvällen var det även en liten middag på kvällen. Det regnade hela dagen och det var bestämmt att det skulle vara grillbuffé och de skulle sitta ute. Men som tur var så slutade det regna och solen började skina så det var bara att flytta ut alla saker och hoppas på att regnet inte skulla börja falla igen. Efter maten blev det även lite underhållning på Viba Femba, möcket trevligt. Arbetspasset slutade vid 22:00 och nästa morgon var man där klockan nio igen och började med att duka sen åktes det upp på kaffet och sen var det dags för lunch. Sen när jag skrev ut mig vid 14 så var det bara att fara till Ikea och fixa de sista sakerna som behövdes inför flytten.

/Therese

Hard work work

Publicerad 2009-08-27 20:50:46 i Allmänt,

Är helt slut efter två dagars jobb så därför har jag varken lust eller ork att knappra ihop ett inlägg, kommer att komma imorgon. Imorgon ska även det sista med bloggen fixas.

Nu ska vi kolla på filmen "Män som hatar kvinnor".
 

/Therese

En dag på stan

Publicerad 2009-08-25 20:54:13 i Allmänt,

Igår blev det en kudde från Ikea och även en dataväska fick fälja med därifrån. Men som klart så glömmer man ju alltid något och nu har jag kommit på vad det är så på torsdag efter jobbet blir det ett besök på Ikea för att köpa en klädhängare, diskborste och torkställning. Sen när man ändå är där så kanske man hittar något annat som man kan tänkas behöva.

Idag blev det nästan en heldag på stan. Mötte upp Erika runt elva. Var år och dar sen man såg den flickan och det var jättetrevligt att träffa henne igen. Nu får det verkligen inte ta lika lång tid igen och jag måste ju se hur längeheten ser ut, men det får jag väl göra när jag kommer hem någon helg.

Sen när jag kom hem var jag riktigt duktig och ställde mig och ströck mina två jobb blusar.
Imorgon vankas det jobb och så även på torsdag. Blir ett monsterpass imorgon dag+kväll vilket betyder att det blir övernattning hos mormor imorgon kväll. Så nu väntar duschen och sen ska jag ta en kexchoklad, om det finns någon kvar det vill säga?!

/Therese

Måndag

Publicerad 2009-08-24 10:43:49 i Allmänt,

Måndag idag vilket betyder att det är en ny vecka med nya bekymmer eller kanske nya möjligheter. Denna vecka ser ganska fullpropad ut så den som vill träffa mig innan jag drar iväg till Båstad får ta en kölapp och vänta på sin tur, hehe nej då.

Så här ser veckans schema ut:
Måndag: In till stan med mamma.
Tisdag: In till stan och träffa Erika.
Onsdag: Jobba Ultuna dag plus kväll.
Torsdag: Jobba Ultuna.
Fredag: Hundvakt.
Lördag: Flytt ner till Båstad.
Söndag: ?

Nu ska jag gå och ställa mig i duschen för att sen göra mig i ordning för att åka in till stan. Blir ett besök på Ikea kudde ska inhandlas och sen så får vi se om det följer med en dataväska hem?!

/Therese

Tv-tittande

Publicerad 2009-08-23 19:40:50 i Allmänt,

Blogglusten har verkligen varit på noll idag och det kan man inte göra så mycket åt. Dessutom så känns det som att det ligger en huvudvärk i huvudet som väntar på att bryta ut så datorn har inte använts så flitigt. Pappa lånade den dessutom mitt på dagen för att kolla på Formel 1 då vi inte har Viasat Sport motor så får jag fixa fram olika streamar då när det är race. Hur ska det gå då när jag flyttar ner till Båstad?

Annars så har jag mest legat här framför tvn och kollat på diverse saker mesta dels friidrotts VM.
Nu sitter jag och smaskar på en kexchoklad de är så gudomligt goda. Tror inte jag skulle klara mig utan de. Imorgon blir det stan med mamma som är ledig. Det är lite saker som måste fixas inför flytten och sen på tisdag får jag äntligen träffa Erika. Det var evigheter sen vi sågs sist.

/Therese

Söndag

Publicerad 2009-08-23 15:32:35 i Allmänt,

Bloggen börjar sakta men säkert bli klar. Själva grunden är klar och nu är det bara små saker som ska fixas, vilket är skönt.

Igår när jag vaknade hade jag ont i handen. Kändes som något hade hamnat fel och jag antog att det skulle gå över under dagen men jag hade fel det gör nästan ondare idag. Men det går väl över.

/Therese

Hade verkligen inte tackat nej..

Publicerad 2009-08-22 22:50:28 i Allmänt,

Kom hem för cirka en timme sen från Örbyhus där vi var och hälsade på kusinerna. Kan väl inte säga att det direkt var så jätteroligt men jag följde med då jag troligtvis inte kommer att träffa de så mycket nu när jag flyttar ner till Båstad, tror inte att de kommer och hälsar på mig där nere.

Något som jag verkligen ångrar att jag inte gjorde var att köpa biljetter till Coldplay konserten som är på Stockholms Stadion just nu i denna skrivande stund. Var inne på att köpa biljetter då de släpptes men sen så blev det inte så och nu får jag skylla mig själv.

/Therese

Sommaren med Göran

Publicerad 2009-08-21 23:20:12 i Allmänt,

Det är sjukt att jag kan vara så trött som jag är just nu får tror det får bli en tidig sänggång denna kväll.
Bion var alldels underbar mycket skratt och den var verkligen sevärd. Om du inte har sett den så tycker jag att du borde göra det. Peter Magnusson som spelar huvudrollen, Göran, i filmen har även skrivit manuset och det har han lyckats med. Kommer absolut se den igen när den kommer ut på dvd.

Ett utav de många skämten i filmen. Detta är i scenen då de ska låna en segelbåt utav Axel, David Hellenius, pappa de ska åka iväg på midsommarfirande på Västkusten oc Göran vill imponera på en tjej som ska vara på festen.
Axels pappa säger precis innan de åker iväg: Ta det lugnt med sjökorten.
Göran svarar: Det är lugnt vi har vattentät kamera

Nej, nu blir det sängen. God Natt!
/Therese

Nytt utseende

Publicerad 2009-08-21 10:14:02 i Allmänt,

Äntligen har den nya designen kommit på plats och jag är riktigt nöjd. Det är bara några få justeringar som ska göras innan allt är klart. Nu är det syrran som gjort denna bloggdesign. Erika gjorde den förra och den gillade jag väldigt mycket men kände att det var dags för något nytt, då jag haft den en stund.

Idag bjuder det på ett besök in till stan, dags att checka in de nya butikerna uppe på Gränby som öppnade igår. Sen ska jag ta mig ner till stan för att gå på bio med Malin Sommaren med Göran ska vi se.

/Therese

Kunde inte hålla mig..

Publicerad 2009-08-20 12:51:42 i Allmänt,

Jaha då sitter jag här ändå. Jag skulle ju försöka att inte sätta mig här framför datorn för att vila mitt huvud från den kraftiga huvudvärken från igår. Men nu är det så att jag äntligen har fått svar från den kursansvarige och dessutom så fick jag det svaret jag ville ha. Så nu är lägenheten fixad ska bara sätta in septemberhyran i förskott. Du kan se två bilder från lägenheten nedan.

När Ika kommer hem sen så ska jag även ta och tjata lite på henne så att vi fixar min bloggdesign som inte fixats än, som jaghar sagt.

Nu ska jag ta och äta upp min kexchoklad som ligger på bordet här brevid mig och så ska jag stänga av datorn och lägga mig och läsa boken Asyl.


 
Mitt vardagsrum och utsikt från balkongen! 


 

/Therese

Huvudvärk

Publicerad 2009-08-20 10:55:39 i Allmänt,

Igår kväll fick jag en riktigt kraftig huvudvärk. Den släppte lite lätt efter att jag tagit en huvudvärkstablett men trots det så gik jag och la mig med en liten huvudvärk. Imorse kändes huvudet ganska bra men det var bara det jag trodde. Huvudvärken gjorde sig påmind och jag får helt enkelt ta en dag utan datorn och hoppas på att det går över.

Har fortfarande inte fått svar från kursansvarige, vill han inte svara på mitt mail kanske?!

/Therese

Onsdag

Publicerad 2009-08-19 15:35:52 i Allmänt,

Kom hem från stan för cirka en timme sen. Köpte jeansleggingsen på VILA. Väskan som jag satt på Accent i Stockholm fanns självklart inte i Uppsala, vad hade jag väntat mig. Den stickade koftan fanns inte heller i Uppsala än. KOm även hem med svarta strumpbxor som behövs till jobbet nästa vecka.

Har precis skickat iväg ett mail till kursansvarige, igen, angående kursen då det är lite frågetecken kring den. Han hörde av sig förra veckan och sa att han skulle höra av sig denna. Så jag skickade iväg ett mail i måndags där jag fick till svar att han skulle höra av sig idag tror du att jag hade något mail i inkorgen när jag kom hem och kollade den?! Nej, så nu har jag skickat iväg ett igen.

/Therese

Läggdags

Publicerad 2009-08-18 23:23:20 i Allmänt,

Börjar lite smått fundera på att krypa ner i min otroligt sköna säng och sova så att man vaknar pigg och utvilad imorgon när det vaknas en tur på stan. Det är några saker som jag ska kolla upp och några saker som jag hoppas på att jag köper.
* En liten väska på Accent eller någon annan affär, men jag har hittat en billig på Accent så det blir nog den.
* Svarta jeansleggings från VILA, gärna med fickor.
* En vit stickad tröja (Finns antingen på VILA eller Vero Moda.)
* Stadsbusskortet måste laddas på inför nästa vecka då jag ska jobba.
Sen är det lite andra små saker som ska köpas som kan vara bra att ha inför flytten ner till Båstad.

Har gått och nyst nu i några dagar och desstuom har herr halsont gjort sig påmind lite då och då. Är det en höstförkylning som lurar i vassen mån tro?!

Nej, nu blir det sängen och så får vi hoppas att det inte är någon förkylning som bryter ut i kroppen.

/Threrese

Telefonen ringde!

Publicerad 2009-08-18 15:31:47 i Allmänt,

Telefonen ringde för en stund sen och blev lite chockad över att det var Ingela på Ultunarestaurangen som ringde. Hade ju tänkt att jag skulle ringa i veckan och berätta om att jag ska flytta ner till Båstad och därav kommer jag inte kunna jobba så mycket som jag har gjort tidigare, eller kanske inte jobba något alls.
Men hon undrade om jag kunde komma och jobba onsdag och torsdag nästa vecka och det kan jag ju självklart. Det är ju inte helt fel att få lite pengar! Så nu ska jag damma av arbetskläderna och se om de måste tvättas, strykas måste de defenitivt göras.

/Therese

Tisdag

Publicerad 2009-08-18 15:16:30 i Allmänt,

Veckorna bara rullar fram i monsterfart och snart sitter jag nere i Båstad, skoj. Igår regnade det hela dagen vilket i sin tur gjorde att man inte hade lust med ett piss. Låg mest och läste bok, Asyl av Liza Marklund. Sen på kvällen var det tv dags. Först Lipstick Djungle och sen Prision Break, i love it.
Imorse när jag vaknade så såg inte vädret så speciellt trevligt ut. Stora mörka moln täckte himlen och jag förväntade mig en dag med regn och rusk och jag hade ganska rätt. Regnet började falla ganska snabbt efter att jag hämtat posten och sen någon timme efter det började det dessutom åska. Men nu verkar det som att solen vill tränga fram.
 
Imorgon funderar jag på att ta en runda på stan och kolla om det finns något i staden Uppsala. Om det är någon som vill hänga med så är det bara att du hör av dig. Nästa vecka låter det även som att det blir ett besök på stan för att träffa Erika, var evigheter sen man såg den flickan!

/Therese

Segt

Publicerad 2009-08-17 11:41:32 i Allmänt,

Kan inte förstå varöfr jag gick och satte mig framför datorn här inne på kontoret? Jag valde den här datorn framför min egna lilla bärbara. Hur dum får man vara? Tänkte jag att denna dator skulle vara snabbare än igår?! Nu ska jag lämna denna dator som går så segt och slå på min lilla kärlek.
Men först ska jag gå ut och hämta posten som precis kom.

/Therese

Usain Bolt

Publicerad 2009-08-16 22:17:16 i Allmänt,

Världens snabbaste man stavas återigen USAIN BOLT. Nu har han satt ännu ett nytt världsrekord 9.58 helt sjukt. Vet inte vad jag ska skriva mer är fortfarande stum..


/Therese

Söndag

Publicerad 2009-08-16 20:16:30 i Allmänt,

Idag har det varit blåsigt värre utanför huset, känns som att det blåser lika mycket nu som det gjorde imorse när jag vaknade.
Har inte gjort mycket idag. Friidrotts VM började igår så tvn har stått på hela dagen och den mesta delen utav dagen har spenderats framför den.
Datorn, en gammal den nya står inne i mamma och pappas sovrum, som vi hade inne på kontoret "dog" igår. Den vill helt enkelt inte starta så nu är det en ännu äldre dator som står här nu och den går riktigt segt.

/Therese

Lördag

Publicerad 2009-08-15 18:03:48 i Allmänt,

Har varit in till stan idag. Vi skjutsade in Ika som skulle till en kompis i Alunda och sen när vi släppt av henne så åkte jag och pappa runt till olika butiker. Sen när klockan började närma sig två så åkte vi ner till centrum och Norrmans skor för att hämta upp mamma för att åka till Ikea och Bauhaus och kolla på kökslampa. Sen blev det mat på Donken. Efter det så for vi upp till Gränby och köpte lite mat och presentpapper, så nu kan jag slå in Erikas presenter.

Nu ska jag gå och hämta min Marabou chokladkaka och slå på tvn och kolla på fotboll.

/Therese

Trevlans

Publicerad 2009-08-14 22:50:59 i Allmänt,

Det var riktigt trevligt uppe hos farmor och farfar. Maten och sällskapet var gott och nu är jag riktigt trött. Skulle allvarligt kunna gå och lägga mig och somna på direkten.

LIte gulligt att mina kusiner inte vill att jag ska flytta så långt bort. De vet ju vart Göteborg ligger och det ligger långt bort och då ska jag flytta till Båstad som ligger ännu längre bort. Idag på eftermiddagen ramlade även bilderna på lägenheten in och den såg riktigt mysig ut. Så jag ska ringa imorgon och säga att jag är intresserad och höra om lite små saker som uppsägningstid osv. Dessutom vill jag skriva ett halvårskontrakt för att sen kunna förlänga det till sommaren runt jul, känns inte som att det skulle vara något problem. Så det känns skönt att det är fixat så nu är det bara kurslitteratur som ska köpas, har även två böcker från kursen som jag gick på nere i Växjö i höstas som ska läggas ut för försäljning.

Nu ska jag gå och ta lite godis och sen kanske slå på en bra film.

/Therese

Fredag

Publicerad 2009-08-14 11:17:23 i Allmänt,

Trodde att solen var ett minne blott efter igår och att regnet skulle ösa ner idag när jag vaknade. Men jag hade fel vilket gör mig glad. Solen skiner och det hoppas jag att den gör hela dagen. Läste på Aftonbladet att det var kaosväder i Sverige igår. Ungefär som för en vecka sen då när himlen öppnade sig och vi fick runt 23 mm på 45 min, under samma tid fick farmor och farfar som bor cirka en kilometer ifrån oss 40 mm. Kan ju säga att det var ganska lokalt då några som bor en bit ifrån oss bara fått 8 mm.

Idag hoppas jag på att jag får bilderna på lägenheten och att de ser bra ut för då tar jag den, orkar inte leta mer. Känns som att allt nästan är uthyrt.

/Therese

Regnet det bara öser ner

Publicerad 2009-08-13 21:32:54 i Allmänt,

Trots mörkret utanför fönstret så hör jag hur regndropparna slår mot marken, kylan tränger sakta men säkert in genom det öppna fönstret.
Kom inte hem med någonting från Gränby. Såg en tröja på Vero Moda i Stockholm som jag älskade men kände att jag egentligen inte behövde den så jag tänkte att jag kunde köpa den i Uppsala om den fanns. Uppe på Gränby fanns den inte kanske inte så förvånande om jag nu tänker efter. Vero Moda blev så mycket sämre uppe på Gränby sen de byggde om så nu sätter jag mina förhoppningar på att den finns nere på stan för nu känns det som att den skulle passa jättebra i min garderob till hösten. Tänkt en kall och regning dag nere i Båstad och att kunna sätta på sig en skön stickad tröja skulle inte vara helt fel, så jag får ta och leta upp den och köpa den helt enkelt. Kom inte heller hem med någon väska även där får jag vända mina blickar ner till centrum och hoppas på att det har någon intressant där nere. Kanske blir en tur nästa vecka, någon som vill hänga med?
Idag har även de sista frågeteckerna kring utbildningen klarnat. Känns som att det kommer att bli riktigt bra när det väl drar igång.

Imorgon blir det som sagt frissan och det är redan bestämmt hur jag ska klippa mig. Toppar bara topparna och behåller längden och sen så klipper jag upp luggen i en snelugg igen då den växer som ogräs..

Erika..... Vart har du tagit vägen, känns som att det var år och dar sen vi sågs och hördes! Hitta på något snart kanske?

/Therese

Torsdag

Publicerad 2009-08-13 11:38:17 i Allmänt,

Jag vet att det har varit kass bloggning de senaste dagarna, kan inte göra något åt saken. Ska snart gå och ställa mig i duschen och sen göra mig i ordning för att åka in till stan och hälsa på mormor. Hoppas även på att det kanske blir ett litet besök uppe på Gränby är på jakt efter en liten väska. Har sett en på accent och om jag inte hittar någon annan så blir det nog den.
Igår ringde jag ett samtal till en lägenhetsuthyrare nere i Båstad eftersom allt nästan är fullt så förväntade jag mig att även hon skulle säga att hennes lägenhet var uthyrd. Jag hade rätt den hon har annonserat om är uthyrd men så säger hon att hon har en till lägenhet som hon kan hyra ut så hon skulle skicka bilder på den antningen idag eller imorgon och om den ser bra ut så tar jag den, orkar inte leta längre.

Imorgon blir det besök hos Jesscia för en liten klippning och senare på kvällen så ska vi upp till farmor och farfar och grilla.

/Therese

Tisdag

Publicerad 2009-08-11 19:22:07 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen efter en heldag inne i den kungliga huvudstaden. Blev lite shopping men inte så mycket som jag trodde. Kom hem med en Real Madrid tröja och lite presenter till Erika. Det blev mat på Pizza hut, pizzabuffé, mums. Sen när vi sitter och äter så hör vi helt plötsligt hur det börjar smattra utanför så vi kollar ut och inser att det regnar, tur att vi hade med paraplyerna. Sen åkte vi Upptåget tillbaka hem.

Verkar inte ljusna på boendefronten nere i Båstad. Känns som att det mesta är uthyrt om man inte vill lägga ut en hyra på 5000 kr. Ligger i kö till några boenden så hoppas att jag får något utav de.

/Therese

Tidigt!

Publicerad 2009-08-11 08:40:19 i Allmänt,

God morgon alla morgonpigga läsare!
Idag har det blivit en tidig uppgång. Jag och Ika tänkte dra till Stockholm och shoppa lite, om vi hittar något det vill säga. Men det blev en lite tidigare väckning än vad jag tänkt mig. Vid klockan 06:00 vaknade jag utav att det lät utanför mitt öppna fönster. Antingen var det de som fåller på och dikar eller de som håller på med Inges hus som började jobba, skaffa en normal arbetstid? Du kanske funderar på varför jag inte stängde fönstret då när det började låta och det var för att det var så grymt varmt inne på rummet.

Nej, nu har jag inte tid måste göra mig i ordning!

/Therese

Måndag

Publicerad 2009-08-10 15:51:31 i Allmänt,

Veckorna går riktigt fort och utan att jag tänker på det så kommer att sitta nere i Båstad om några veckor. Letar just nu förfullt efter en lägenhet. Hoppas att jag har en pågång och jag sitter och väntar på att personen som hyr ut lägenheten hör av sig och att jag får hyra den, skulle vara så skönt att ha det klart nu.

Igår var det som sagt den årliga Tenstadagen. Jag tyckte inte att schemat så såg intresant ut från början och det visade sig inte vara det sen heller. Flyguppvisningen blev inställd då piloten var sjuk och hundfreestylen blev även den inställd då hunden var halt. Det enda som jag hurrade riktigt för var komikern, Lasse Nielsen, som var där även för några år sen och han var lika bra denna gång. Något som var mindre roligt var dessa myggjävlar, som min lilla kusin så fint uttrycker det, de var fan överallt och idag ser man spåren av de, miljontals myggbett.

/Therese

Sol och Tenstadagen

Publicerad 2009-08-09 11:46:02 i Allmänt,

Ska alldels strax gå ut och sätta mig i solen och steka lite gran, måste ju ta vara på värmen medans den är här. Sen blir det en snabb dusch för att sedan byta om för att åka upp till Tenstadagen som är varje år andra söndagen i augusti, tradition. Tyckte inte att det såg ut som att det var så mycket intressanta grejer detta år. En ståuppare kommer, det kan bli skoj, sen var det inte så mycket mer. Ika ska dansa, vilket alltid är en tradition det med.

Nej, nu väntar solstolen och iPoden. Hoffmaestro & Chaaras låtar går varma i min iPod under sommrarna, Sveriges bästa liveband som jag tyvärr inte har haft möjligheten och sett live men någon gång får jag möjligheten att göra det.

/Therese

Lördag

Publicerad 2009-08-08 14:02:56 i Allmänt,

Solen skiner, det är varmt och härligt ute. Har kollat på lite fler lägenheter och skickat mail angående de. Nu ska jag ut och smälta bort i solen igen, därav ingen tid för bloggen denna dag!


/Therese

Fredag

Publicerad 2009-08-07 20:00:47 i Allmänt,

Solen sken för fullt imorse när jag vaknade så jag bestämmde mig för att lägga mig ute och steka på altanen när jag ätit min frukost. Efter en liten stund grusades den planen av några gigantiska moln som täckte solen och så var den planen förstörd. Sen efter några timmar så började regnet falla sakta men säkert så jag skyndade mig ut för att ta in de saker som behövdes ta in och strax efter att jag kommit in så öppnar sig himlen och regnet vräker ner. Självklart blev jag tvungen att gå ut i regnet, Ika skrattade åt mig när jag kom in, bilder kommer att komma upp.
Efter en timme så stillade sig regnet molnen börjar spricka upp och solen började leta sig fram mellan gliporna och det har den gjort sen dess, me like. Fast det var ganska skönt att regnet kom för det var äckligt kvavt. 

Har suittit och kollat på lite olika lägenheter som jag ska kunna tänkas hyra nere i Båstad. Har hittat en som jag verkligen älskar hoppas att jag får den. Förövrigt så såg jag att man kunde hyra Patrick Ekwalls sommarstuga. 

Nu ska jag gå och smaska i mig lite godis. 

Imorgon planerar jag nog en dag i solen om vädret tillåter!

/Therese
 

Det började bra

Publicerad 2009-08-06 16:35:39 i Allmänt,

Solen sken för fulla muggar imorse när vi vaknade så vi behöll planen om att ta en cykeltur till Brjörklinge för att bada. Sagt och gjort så kastade vi oss på cyklarna och cyklade iväg efter en liten stund var vi framme och solen sken för fullt och vattnet var lagom kallt. Sen började stora gråa moln sakta men säkert närma sig solen som så skönt värmde kroppen. Efter den upptäckten fick vi nästan aldrig mer se solen så vi bestämmde oss för att cykla hem. Efter cirka fem minuters cyklande började det droppa men som tur var så slutade det ganska fort. När vi sen steg innan för dörren här hemma dröjde det inte länge innan solen visade sig igen, lite typiskt, och det gör den än. Men nu börjar det komma riktigt svarta moln och jag sitter bara och väntar på att regn och åskan ska komma.

/Therese

Torsdag

Publicerad 2009-08-06 10:34:05 i Allmänt,

Igår var det riktigt varmt ute och utan poolen var det riktigt svårt att svalka sig. Så idag tänkte jag och Ika cykla till Björklingebadet. Just nu sitter hon och äter frukost så jag väntar på att hon ska bli klar så att vi kan göra oss i ordning för att cykla iväg.

Igår fick jag ett roligt besked. Andra antagningsbeskedet blev klart och det står även klart att det blir en flytt till Båstad!

Nu är Ika klar med frukosten så det är dags att göra sig i ordning för att cykla iväg i värmen!

/Therese

Förändringar

Publicerad 2009-08-04 16:00:15 i Allmänt,

Det kommer att ske lite förändringar här inne på bloggen inom den närmaste framtiden. Ika håller på och trixar lite med en ny bloggdesign som troligtvis kommer att pryda min blogg inom en snar framtid. Så du behöver ju inte oroa dig om du kommer in och allt ser knasigt ut!

/Therese

Hur stor är sannolikheten?!

Publicerad 2009-08-04 15:58:33 i Allmänt,

Var in till stan och träffade girlsen igår, Malin och Mikaela. Drog till Kap och spelade lite minigolf. Det var riktigt kul med mycket skratt och bollar som studsade fel. När vi sen hade gått alla 18 hål så skulle slagen räknas ihop. Mikaela började räkna ihop sin, 65 slag sen räknade hon ihop Malins 65 slag och slutligen min 65 slag. Hur är det möjligt att alla lyckades få lika många slag. Sen drog vi en sallad på Cupido och drog till bryggan och smaskade i oss den. Änderna verkade gilla Mikaelas bröd mer än vad hon gjorde. Efter salladen blev det lite presentutdelning. Fick världens finaste fotoalbum utav Mikaela med bilder från studenten. Det var när jag öppnade det och kollade på alla bilderna som det verkligen slog mig hur mycket jag saknar klassen. Utav Malin fick jag en rolig bok med massor av fotbollsfrågor, hehe så nu kan jag sitta och nörda mig.

/Therese

Söndag

Publicerad 2009-08-02 16:00:24 i Allmänt,

Har haft så oerhört tråkigt de senaste dagarna, så jag vet inte vart jag ska ta vägen, därav har uppdateringen blivit som den blivit. Idag har det inte gjorts mycket. Satt och nördade mig framför The Sims 3 men ledsnade ganska snabbt så nu sitter jag och lyssnar på Green Days senaste skiva. Kan verkligen rekomendera den.

Nu ska jag gå och slå in lite presenter till Mikaela. Ska in till stan imorgon och ta en fika med Malin och Mikaela och då tänkte jag att hon få sina presenter.

/Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela