Therese

Så här ser jag på saken

Lördag

Publicerad 2011-09-24 22:47:27 i Allmänt,

Sitter här galet trött, uppgång halv 7 imorse för lite jobb. Känns att kroppen aldrig rktigt vänjer sig igen på att gå upp så tidigt. När jag gick i skolan var det vardagsmat för mig att gå upp så tidigt. Fram tills att jag började plugga radio nere i Båstad var oftast uppgång strax innan kl 7 och när jag hamnade där nere började vi oftast kl 9-10 och bodde man som jag, max fem min bort med cykel från skolan var det självklart att man gick upp så sent som möjligt.
Så du kan ju bara tänka dig hur död jag var från början på Byggmax då när jag hade 8-18 pass varje dag från början.

Imorgon blir det i alla fall uppgång en timme senare men även då är det dags för en jobbdag!

Torsdag

Publicerad 2011-09-22 22:16:28 i Allmänt,

Ännu en ledig dag är snart till ända, men det här är den sista för den här veckan. Imorgon är det dags för lite jobb och så även lördag och söndag. Pengarna bara rullar in, om lite mindre än två timmar rullar även denna månadens lön in på kontot.
Igår ramlade det ner hela TVÅ lönespecifikationer i brevlådan, jag är verkligen inte den som klagar utan tackar och tar emot.
Vad har den här lilla flickan gjort idag på sin lediga dag?! Det enkla svaret är absolut ingenting! Ganska skönt om du frågar mig även om jag nu börjar bli lite rastlös men det är sånt man får ta och ibland måste man faktiskt ha en sån här dag när man gör absolut ingenting, visserligen har jag ju haft två sånna på raken men det behöver vi ju inte säga högt!

Jag leeeeeeever!

Publicerad 2011-09-21 10:30:09 i Allmänt,

Det är ett under att du fortsätter klicka dig in på bloggen även fast det inte har varit en uppdatering på över en månad snart! Jag lever även fast denna blogg inte verkar göra det! Har helt klart hamnat i en bloggsvacka som är väldigt stor. Men den ska jag nu kämpa mig ur på något sätt. Ska kanske först och främst ta tag i den där bloggdesignen som jag har sagt ska ändras på i över ett år nu. Men nu ska den verkligen göras, för något måste göra den här bloggen lite roligare.

Du kanske undrar vad jag har haft för mig under den här tiden som det har varit tyst på bloggen och det enkla svaret är jobbat! Jag är fortfarande kvar på Byggmax, i Upplands Väsby, och ser så ut att bli i alla fall i vinter.
Måndagchill har också dragit igång igen, vilket är väldigt skönt, så att man får in lite radio i kroppen igen!

Dags för frukost och sen storstädning av hela huset!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela