Therese

Så här ser jag på saken

Fredag

Publicerad 2011-08-19 23:09:59 i Allmänt,

Förkylningen sitter fortfarande i men den har mer övergått i en allt för jobbig hosta. Ibland försvinner också rösten så det är alltid lika roligt att öppna munnen och se vad det är för krax som kommer ut. Jag har i alla fall lyckats smitta ner Ika här hemma, något som hon kanske inte är lika glad över, och om allt blir som det brukar så slutar det med att jag sitter här om ca en och en halv vecka och snörvlar igen för att förkylningen då har gått runt ett varv i familjen.

Ska snart ta och göra mig i ordning för att hoppa ner i sängen, jobb imorgon och på söndag.

Onsdag

Publicerad 2011-08-17 19:43:24 i Allmänt,

Andra och sista lediga dagen är här och jag sitter fortfarande och snörvlar. Men envis som jag är, lite dum också kanske, så blir det nog jobb imorgon om inget annat inträffar under natten och morgonen. För är det något jag hatar att göra så är det att sjukanmäla mig, visst ligger jag i feber skulle jag inte ens tänka tanken att åka och jobba.

Men den här dagen har i alla fall gått i lathetens tecken. Har mestadels spenderat dagen i sängen kollandes på film, allt för att försöka bli så frisk som möjligt.

Igår var jag in till stan och shoppade med Fia, var visserligen kanske inte det bästa. Men roligt var det ändå och jag kom hem med lite tröjor.

Tisdag

Publicerad 2011-08-16 08:58:44 i Allmänt,

Testar för första gången hur det är att blogga från mobilen, känns ganska krångligt och som att den inte riktigt är anpassad för att blogga från mobilen. Ligger i alla fall i sängen och har varit vaken sen klockan sex. Har gått och blivit sjuk, ont i halsen och förkyld. Sicken tur att jag är ledig idag då, så att jag kan bli frisk. Eller?! Nej, hemma blir jag faktiskt inte idag. Ska in till stan och träffa fia, som är hemma en vecka på semester. Och klarade jag av att jobba igår så ska jag nog klara av att gå en runda på stan idag, dessutom var det ett tag sen jag var där så vem vet det kanske slösas bort lite pengar.

Lördag

Publicerad 2011-08-13 23:15:43 i Allmänt,

Det är en ganska trött och sliten Therese som nu har suttit framför datorn sen jag kom hem från Tenstadagen, för någon timme sen. Innan dess var det jobb på Byggmax som gällde. Skulle egentligen ha varit ledig idag men blev inkallad igår och jag är ju inte den som är den utan ställer upp om jag kan, och har lust. Så jag ställde upp trots bara en ledig dag sen förra torsdagen. Men det ger mig pengar!

Fick även frågan idag om jag kunde jobba imorgon också men där kände jag att det räckte. Så det blir en dag ledig innan det är dags att ge sig på det igen. Men det är skönt att det bara är en dag och sen två dagar ledigt, känns som att jag kan behöva de dagarna för att vila upp mig rejällt.

Imorgon tjuvstartar äntligen den spanska fotbollen lite lätt. Det är dags för supercupen mellan Real Madrid och Barcelona, alltså ett El Clascio. Och som Madridista så är det med skräckblandad förtjusning som jag ser framemot matchen, men det är skönt att säsongen snart drar igång!

If I could turn back time!

Publicerad 2011-08-07 19:34:48 i Allmänt,

En väldigt pissig vecka börjar äntligen gå mot sitt slut!
Det har varit allt för många tråkiga beslut som skulle tas. Men det är sånt som hör till livet så det är bara att bryta ihop och komma igen, även om det tar ett tag! Men förhoppningsvis är den glada Terror tillbaka inom en snar framtid.

Så när jag summerar det här året kommer v 31 inte vara den vecka som jag vill minnas av hela året 2011.

Onsdag

Publicerad 2011-08-03 21:54:34 i Allmänt,

Liksom alla andra dagar denna vecka har även denna dag gått i lathetens tecken. Schteeecka i solen har stått på schemat även om jag var in till stan med pappa en kort stund mitt på dagen.
Imorgon verkar det vankas lite solande och badande även då fast sen till eftermiddagen blir det bowling, skoj skoj!

Tisdag

Publicerad 2011-08-02 18:22:38 i Allmänt,

Ledig fram tills på lördag, då det är dags för jobb igen. Jag är inte den som klagar över lite ledighet speciellt inte nu heller då när vädret är som det är. Hela veckan ser det ut att bli bra väder och självklart ska det pressas i solen. Har en inte allt för fin skobränna som jag dragit på mig på jobbet som ska bort, har inte varit lätt att få bort den då jag jobbat när det varit fint väder och när jag väl varit ledig har vädret varit piss.
Men nu ska den bort med start idag. Hela dagen har i stort sett spenderats ute antingen i poolen på en madrass eller uppe på altanen i en solstol, livet är underbart!

Och nu till kvällen har vi även fått besök här hemma utav mormor och morbror Micke, alltid lika roligt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela