Therese

Så här ser jag på saken

Tråkigt

Publicerad 2007-10-30 12:44:00 i Allmänt,

Hallojsan
Vaknade runt halv nio imorse och det kändes som jag hade taggtråd i halsen när jag sväljde. Bättre blev det ju inte när jag inte kunde somna om, så jag slog "glatt" på tvn och kollade om det fanns något att kolla på. Men det fanns det ju såklart inte, vad finns det att se på tv en tisdagsmorgon klockan halv 9? Så jag låg och zappade mellan alla kanaler och halv 10 gav jag upp och gick upp och åt frukost. Och nu sitter jag här efter att ha duschat och inte gjort ett piss.
Tror nog att det här kan klassas som världens segaste och tråkigaste dag. Sitter här hemma i min ensamhet och radion står och ljuder ute i köket. Ika åkte in till stan med Ellen för ca 10 min sen. Vet inte vad jag ska hitta på, får väl gå och se om det finns något på tv som jag kan glutta på, men är lite tveksam. Det är väl bara såna där ring-in program och vinn pengar. Helt meningslösa program enligt mig.

Just nu ser det ut som om att det inte blir någon träning för mig imorrn heller. Känns inte bra att missa dom 3 första träningarna, men det känns inte som en bra idé att träna när jag är förkyld, kommer ju inte bli friskare direkt.

Nej, nu ska jag gå och hitta på något att göra, städa rummet kanske. Usch vad tråkigt det är att städa rummet, men man känner sig rikigt duktig när man gjort det och sen ser det likadant ut som innan efter kanske 4-5 dagar och då är det inte lika kul längre.

//Therese

Måndag

Publicerad 2007-10-29 16:02:54 i Allmänt,

Hej
Jag tycker att hösten kan vara mysig ibland men inte när den visar upp den här sidan som den har gjort idag, det är så tråkigt när det är grått och blött ute. Det blir ruggit inne och man känner sig allmänt nere och man har helt enkelt inte lust med någonting. Bättre blir det ju inte när man fortfarande är förkyld, jag går här hemma och nyser och snörvlar. När man kollar ut genom fönstret här hemma kan man ju tro att klockan börjar närma sig 17-17:30 för det är ju då det börjar bli mörkt ute.

Har inte gjort så mycket idag, suttit här framför datorn och slappat. Skulle städat mitt rum idag, skulle kunna göra det nu. Men jag tror inte att jag orkar, fast egentligen så tar det ju inte sån lång tid eftersom mitt rum inte är så stort. Om jag inte städar det ikväll så måste jag städa det imorrn, har skjutit upp det varje dag.

Får se vad som händer imorrn, vill göra något på lovet. Vill inte sitta hemma och häcka varje dag, det enda som är bestämmt att jag ska göra är att klippa mig på torsdag. Sen vet jag inget mer.

Ikväll ska jag kolla på tv, Cityakuten klockan 21,00 och Prision Break klockan 22,00. Tror nog att jag ska gå och göra lite mat nu, känner att jag börjar bli hungrig.

//Therese

Söndag

Publicerad 2007-10-28 21:02:11 i Allmänt,

Hej
Tycker inte om att bli sjuk. Jag lyckas alltid bli det till loven, förstår inte hur jag bär mig åt.
Skulle tränat idag, men det gick ju inte när jag är förkyld och har lite ont i halsen. Så nu när jag sitter här och skriver och inser att jag kunde varit hemma hos Erika i denna sekund så blir jag ju ännu gladare. Jag sa nej för att jag skulle träna, men det var imorse som jag bestämde mig för om jag skulle träna eller inte. Så då var det ju lite svårt att åka.

Idag har jag inte gjort så mycket, mest kollat på tv och suttit här framför datorn. Kollade på Real Madrids match mot Deportivo för nga timmar sen. Det började ju bra med att det var svart i rutan i kanske en kvart innan det kom bilder från matchen och under den kvarten hade jag missat 2 mål så när bilderna kom stog det 1-1. Första halvlek var inte så mycket att se, Real spelade upp sig i andra. Men det blev väl inte så mycket mer, matchen slutade 3-1 till Real.

Nu ska jag gå och kolla på tv..

//Therese

Fredag

Publicerad 2007-10-26 23:03:00 i Allmänt,

Hej
Har inte skrivit på ett tag. Nästan en vecka har gått, har inte haft tid. Men det har inte hänt så jättemycket, det har rullat på som tidigare veckor på praktiken.
Fotbollsträningen började i onsdags, han inte gå på den eftersom jag kom hem så pass sent från praktiken, hade inte sån stor lust att kasta i mig maten och åka igen. Så då får jag helt enkelt ta och träna på söndag istället. Fast det verkar som om det inte heller kommer gå, håller på och bli sjuk och det är verkligen typiskt utav mig. För imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen/ kände mig konstig i den, kändes konstigt i huvudet och jag började bli förkyld.
Men det stoppade inte mig från att gå till praktiken, ville gå dit eftersom att det var sista dagen innna lovet och så skulle vi göra en telefonintervju med Kerstin på Uppsala Universitet. Och jag var ju inte direkt döende.

I helgen händer det inte så mycket, som sagt fotbollsträning på söndag, men den får vi ju se hur det blir med. Erika frågade mig om jag ville komma hem till henne i helgen, men det ser ut som att det blir nästa helg istället. Jag vet att vi ska bort på söndagen, men jag tror inte att det är så jättetidigt så då kan det nog lösa sig. Hoppas verkligen det för det var ÅR sen jag såg henne, eller det känns så i alla fall. Sen så har jag bara tänkt att jag ska SOVA. Men det gör jag ju varje helg.

Nu är det äntligen höstlov, det är verkligen skönt. Känns som man behöver vila upp sig lite och komma tillbaka med nya krafter till praktiken. Tror nog också att vädret spelar stor ganska stor roll hur man känner sig. För när det är grått och trist ute är man i största allmänhet trött..

Har inte bestämmt så mycket för vad som ska hända på lovet, ska klippa mig, hitta på något med Erika :) och så ska jag nog hem till Mikaela någon dag låter som om Malin också ska med.

Nu ska jag gå och kolla på tv..

//Therese

Lördag

Publicerad 2007-10-20 14:35:28 i Allmänt,

Hej
Skönt att det är helg igen. Nu är det bara en vecka kvar och sen är det lov, har inget plannerat eller det ända jag vet är att jag ska klippa håret och att jag ska SOVA!!

Nu i helgen händer det inget speciellt. Har tänkt att jag ska kolla på Espanyol-Real Madrid ikväll på Tv sport. Hoppas att dom kommer visa den och att det där jävla tv-bråket kan ta slut snart. Blir rikigt less på det.

Nu ska jag gå och äta godis och kolla på Beverly Hills 90210. Älskar den serien!

//Therese

Torsdag

Publicerad 2007-10-18 19:56:14 i Allmänt,

Hej
Gäääääsp!!!! Så har jag hållit på hela dagen idag, känns som jag inte har varit rikigt närvarande. Har varit så trött.. Men det beror ju bara på en sak och det är ju att jag var på landskampen mellan Sverige-Nordirland igår och kom hem runt 00:20, har sovit i ca 6 timmar. Och då stannade jag kvar hemma hos Mikaela för om jag hade åkt hem så hade jag kommit hem ännu senare. Och eftersom vi har praktik på samma ställe så gjorde det inget. Vi kom hem så sent eftersom matchen slutade runt halv 11 och då missade vi ett pendeltåg precis med några minuter och då fick vi vänta till nästa som gick 22:57 och sen när vi kom till Upplands-Väsby så fick vi vänta på Upptåget som inte gick förrens 23:49.

Ja, som sagt. Igår så åkte ju jag, Malin och Mikaela till Råsunda en än gång för att se på Sverige. Förra gången var det mot Island och då vann Sverige med 5-0, kan väl inte säga att det gick så bra den här gången. Sverige började bra och gjorde mål i första halvlek. Sen i andra halvlek så klappade spelet ihop totalt och Nordirland kunde kvittera till 1-1. Så Sverige blev inte klara för EM 2008 den här matchen, hoppas att dom blir det mot Spanien i November. 
Även fast matchen kanske inte var så underhållande så var det ändå kul. 
Vi satt precis brevid den Nordirländska klacken. Vi hade ett galler emellan oss. Dom var rätt så roliga och snälla för den delen med, även fast dom inte gjorde något åt mig. Det var några killar några bänkrader ner som fick mössor och halsdukar utav dom. Tyvärr så hörde vi inget utav den svenska klacken eftersom Nordirländarna stog och sjöng för fullt. Men det var kul ändå.

Jag fick min present idag utav Malin och Mikaela. Det var en väggklocka med David Beckham. Tackar så jätte mycket för den!!




Puss Therese

Måndag

Publicerad 2007-10-15 20:02:01 i Allmänt,

Hej
Ja, då var det måndag igen då. Men först tänkte jag berätta lite om vad som hände i helgen. Tänkte ju att jag skulle sova den här helgen. Kan väl inte säga att det derekt blev så den här helgen heller. Vaknade klarvaken klockan 09:00 i lördags, så då var det bara att gå upp.
Gick och funderade under hela dagen om jag skulle följa med familjen till mina kusiner och gratta min morbror samtidigt som dom skulle ha inflyttningsfest. Tänkte ju att jag kunde stanna hemma och se på matchen, men det blev så att jag följde med. Ångrar mig nog lite efteråt. Hade det väl ganska kul från början men när matchen började så blev det inte så kul.
5 min in i matchen får en utav mina morbröders sambo för sig att det är en gubbe som sitter och byter ut reklamen på dom digitalareklmaskyltarna. "För dom kan ju inte visa svensk-reklam på tv i Lichtenstein!" Det spelade ingen roll hur mycket vi än sa att det var Sverige som hade köpt rättighetrna till matchen, för hon gav aldrig upp.
Sen flöt väl allting på som innan. Men jag fattar inte hur man får för sig en sån sak.. :/

Sen på söndagen var det en rikigt slapp dag. Satt och kollade på Beverly Hills 90210 hela dagen. Mamma kom hem med hela första säsongen i fredag. Då blev jag lite glad, så den gick varm hela dagen.

Idag har inte jag och Mikaela gjort så mycket på praktiken. Vi har fått börja med en liten "reportage" grej som ska vara klar imorrn.

Åhhh, längar tills på onsdag. Det ska bli rikigt kul att träffa Malin igen. Har inte sett henne på tre veckor eftersom vi har praktik. Och på onsdag så ska vi tre (jag, Malin och Mikaela), gå på Sverige-Nordirland. Om Sverige vinner matchen är dom klara för EM 2008.. Wihoo!

Nu ska jag gå och kolla på tv.

See yaa! Therese

Fredag

Publicerad 2007-10-12 18:09:51 i Allmänt,

Hej
Idag blev det en sen dag på Studentradion. Jag och Mikaela fick sända Studentradiolistan, det är dom 20 bästa låtarna och etta idag blev Mando Diao-If I don't live today, I might be here tomorrow. Det gick jättebra och det var hur kul som helst. Nu hoppas vi på att vi får göra det igen, eller hur Mikaela? Vi sände mellan 15.00-16.30

Händer inte så mycket i helgen,  då ska jag bara sova och kolla på tv. Ikväll då ska jag oxå vara hemma och glutta på tv.

Men nu ska jag gå och äta mat!

Puss Therese

Torsdag

Publicerad 2007-10-11 20:04:37 i Allmänt,

Hej
Ni har nog någon gång sett en film där antingen en hund eller katt ramlar i vattnet och blir alldeles blöt och håret ligger slickat mot kroppen. Så kände jag mig idag när jag och Mikaela gick i regnet när vi hade slutat och var på väg på station för att åka hem.
Idag skulle ju "snön" komma, trodde inte rikigt på det. Kände mer att det skulle komma regn och det gjorde det och det var ju inga små mängder det kom heller. Fast Ika sa att det snöade en stund men jag har inte sett det med egna ögon. Kan oxå säga att det inte var så kul att gå med mina Clarks idag när det regnade ute och vi gick på blöta löv och blöta gummisulor på skorna. (se bilden under)


Idag så fick jag och Mikaela göra nyheterna som vanligt och sen så fick vi hoppa in i studion vid klockan 13 och sända Café Torsdag. Det gick mycket bättre idag än vad det gjorde sist. Och idag när vi sände tog vi upp ett utav världens längsta namn, Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu
Namnet är hela 85 bokstäver långt och det är en 305 meter hög kulle på Nya Zeeland som har det namnet, men det kan oxå förkortas Taumata. Det betyder "stället där Tamatea, mannen med det stora knät, som gled, klättrade och slukade berg, känd som landätaren, spelade på sin flöjt för sin älskade." 

Igår bokade Malin biljetter till Sverige-Nordirland, trodde inte att vi skulle få gå och se på den eftersom att biljetterna var slut. Men sen så skickade Nordirland tillbaka ett antal biljetter, så då bokade vi. Lovar att du får pengarna snart, Malin!

Imorgon är det fredag igen, veckan går så himla fort nu när man har kul. Vet inte om det händer så mycket imorrn, det lät som att vi skulle få sända Café Fredag så lyssna imorrn mellan 13-14:30 på Studentradion 98,9. Sen i helgen hade jag bara tänkt att jag ska sova, tänkte ju att jag skulle göra det nu i helgen men det blev väl inte direkt så. 

Erika....... Vi måste ta och hitta på något snart och då menar jag SNART!!.. Det var ju hur länge sen som helst sen vi sågs.  

Nu ska jag gå och kolla på tv
Puss Therese

Onsdag

Publicerad 2007-10-10 10:22:20 i Allmänt,

Hej
Nu sitter vi här på Studentradion med Spice Girls ljudande ur högtalarna. Tro't eller ej, men dom är tillbaka! Idag kom skivan hit till Studentradion 98,9.

Wannabe, Say you'll be there, Stop, mama, mm det är några nostalgilåtar som vi lyssnar på just nu. När man hör dom låtarna tänker man tillbaka i tiden då när man var runt 9 år och helt Spice Girls galen.

Nej, nu måste vi jobba igen med nyheterna eller vad säger du Mikaela?
- Joopp, nu ska vi jobba.

Utförligare rapport kommer ikväll.

//Therese och Mikaela

Tisdag

Publicerad 2007-10-09 19:37:05 i Allmänt,

Hej
Uh uh uh uh oh ooh, Why'd you have to go-oh, Away from home, Me love.
Sean Kingstone Me love, det är musiken som strömmar genom högtalarna ur datorn. Det är en är en låt som både jag och Mikaela har fastnat för nu på praktiken. Vi är inne på våran andra vecka och vi har redan fastnat för en låt. Jadu, hur ska det här sluta?!
Ska kanske berätta vad vi har gjort idag,  vi har gjort ungefär samma saker som tidigare dagar. Men en sak gjorde vi annorlunda, vi följde med Emil till kåren och fick kårfika. Sen efter det fick vi sluta, då gick jag och Mikaela upp till Vaksala torg och gick lite på marknaden innan Malin kom in och vi gick och träffade henne och dom åkte ut till ishallen för att ha dommarkurs. Där uppe var det mycket folk och vi fick trängas bland barnvagnar och människor, som tur var, va det inga cyklar som det var igår. En lite fråga, vad tänker man med om man tar med sig sin cykel in på marknaden när det är mycket folk och trångt?
Det slutade med att jag köpte fyra munkar till oss här hemma och sen gick vi och träffade Malin.

All I want is you- The Ark

Låtbyte och samma sak gäller ämnet. Nu har jag lagt märke till att man tar efter vissa ord som folk säger. Kommer inte på något extremt just nu, men just nu när vi är på praktik så har Emil väldigt roliga ord som han använder som tex. krubba- äta, cool- bra,rolig mm. Och ordet cool har fastnat i min hjärna, det är inte så extremt jag säger det inte jämt men jag tänker på det när jag säger det. Nu när jag sitter här och skriver kom jag på ett ord som jag använde ganska mycket när jag var yngre. Ordet ba, tror jag nog att alla någon gång i sitt liv har använt och jag kan erkänna att jag använder det ordet än idag men inte lika mycket som förr.

Igår när jag och Mikaela satt och bläddrade i den där tidningen med den extremt roliga uppfinningen med "ögon i nacken", så stog det några norska ord som vi tyckte var lite roliga
Klantetejp- Plåster
Kempetorsk- Haj
Hulkebulle- Muskelknutte

Synd att du är så söt - B.A.R

Imorgon ska jag och Mikaela ut på stan och fråga lite folk om vad dom äter och om dom tror att det finns olika "modetrender" inom mat. Idag var vi ju till skolan och hämta Kjells Zoom.

Åhh, det verkar lösa sig med biljetter till Sverige-Nordirland. Vi ville ju gå på den och när vi skulle boka biljetter så var det fullbokat, men imorgon klockan nio så släpper dom Nordirlnadsbiljetter som har kommit i retur. :)

Nu ska jag gå och äta min munk som jag köpt och sen ska jag kolla på Desperate Housewives.

Summer of 69- Bryan Adams

Puss Therese

Måndag

Publicerad 2007-10-08 21:46:26 i Allmänt,

Hej
Tänkte berätta lite kort om helgen först.
I lördags var vi iväg till mormor på dagen, åkte till Ikea och köpte en ny tv-bänk. Sen for vi hem för att snabbt göra i ordning oss för att åka iväg till Skyttorp , det var dags för den årliga fotbollsavslutningen. Det var roligt som alltid. En liten tråkig sak är att Magnus en utav våra två tränare har bestämt sig att sluta så han lämnar ett litet tomrum efter sig. Men sånt är väl livet, tränare kommer och går.
Sen igår så gjorde jag inte så mycket, var hemma och slappade.

Kände mig lite taskig mot Erika i fredags när hon frågade om jag hade lust å hänga med ut på krogen. För det var verkligen evigheter sen vi sågs och det måste vi göra snart. Men jag hade verkligen ingen lust för jag var hur trött som helst och ville bara hem och mysa framför tvn. Så det får bli en annan gång.

Idag så har vi gjort samma sysslor som dom andra dagarna. Men en lite rolig sak hittade vi i en tidning när vi satt och bläddrade efter lite olika företag som vi kunde ringa till och höra om dom vill köpa reklamtid utav Studentradion.


Om du vill ha ögon i nacken ska du ha en sån här!




Det var allt ifrån mig idag! //Therese

Fredag

Publicerad 2007-10-05 18:39:29 i Allmänt,

Hej
Då var det fredag igen, dagarna går så himla fort nu när man har praktik och det är hur roligt som helst. Har lärt mig lite olika saker redan. Idag åkte vi till skolan för att hämta inspelningsutrustning (MD), vi ville ha en Zoom H2 men eftersom att Kjell inte var där så var det lite svårt så det blev en MD. 
   I veckan när vi satt och åt lunch (jag, mikaela, emil och någon kille från student tv:n), så sa Emil att lärare är dom som är lediga mest och det stämmer. För idag när vi var ut till skolan så var INGEN rtv lärare där, men runt kvart i nio så kom Johan, så då fick han skriva på pappret.

Idag så har jag och min praktikantkompis Mikaela gjort nyheterna i vanlig ordning, men idag så fick vi inte sända för det var några andra som sände Café Fredag. Så då passade jag och Mikaela på att gå och äta lunch. Sen efter det så gjorde vi lite olika små saker.  

Haha, idag vid kvart i ett ungefär ringer telefonen på studentradion och Emil svarar som han alltid brukar göra. Sen så säger han till oss att lyssna på radion (98,9). Då visar det sig att det sitter några tvåor i radio 1 på GUC och har dragit upp en mic regel och det går ut över hela Uppsala. Dom satt bara och planerade sitt program så det var inte så roligt att lyssna på. För mellan halv ett och ett så har GUC en "egen" tid där man kan sända ut program. 

Idag när jag åkte på moppen hem från bussen så såg jag en älg. 

I helgen så händer det inte så mycket, imorrn är det avslutning på fotbollen. Det blir nog kul. Annars så ska jag bara sova!!

Nu ska jag gå och äta godis. :)

Puss Therese 

Torsdag

Publicerad 2007-10-04 18:52:37 i Allmänt,

Hej
Idag gjorde jag och Mikaela våra vanliga sysslor som vi har på morgonen när vi kommer. Först så gjorde vi nyheterna och sen så fick vi sända. Har inte så mycket att säga om den för jag tror att det var den sämsta sändningen som jag någonsing gjort. Men en sak som var tolig var att vi ringde upp Malin och frågade hur det var med henne!

Idag när jag skulle åka hem med tåget så blev det försenat så Uppsala-pendeln kom in och då kom Annica Jankell gående. Så då har man sett en "kändis" idag.

Imorrn ska vi åka ut till skolan och låna inspelningsutrustning för att kunna spela in lite saker eftersom MDsarna som dom har på studentradion alltid är utlånade!

Fredag imorrn och i helgen då ska jag SOVA!!

Idag är det kanelbullensdag så ta och ät en kanelbulle, det är du värd!

http://www.studentradion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=127

//Praktikant Therese

Onsdag, Praktikant-Therese och Praktikant-Mikaela

Publicerad 2007-10-03 20:03:48 i Allmänt,

Hej
Dagen flöt på ungefär som igår, fast idag var vi klara med nyheterna en timme innan dom skulle vara klara så då gick vi in i studion själva och spelade in det. Vi redigerade det t.o.m helt själva. Sen när vi var klara med det så gick vi tillbaka in i "vanliga" rummet. Och där satt vi en stund och sen kom Emil och Lars (han som skulle ta hand om dagens sändningar) fram till oss och frågade i fall om vi ville testa på deras körschema som dom hade tänkt använda till människor som kommer och vill sända men inte vet vad dom ska prata om. 
   När vi kom in i studion så frågade Lars i fall om vi ville att han skulle vara med men då sa vi att det inte spelade någon roll, så det slutade med att han gick ut och att jag och Mikaela gjorde programmet helt själva! Eller inte helt för Emil kom in ibland och frågade hur det gick osv.
Men det var kul att köra efter körschemat, för det stog utmärkt i minuter och det har vi inte kört efter tidigare.

Idag kom jag på varför jag älskar mixerbordet, dels för att det är digitalt och det andra är att det är bara att dra upp regeln och börja prata. Visst tänker väl ni så är det ju bara att göra med ett analogt. Men så är det inte alls, eller till en viss del men där måste du ställa in nivåerna så att det inte låter konstigt och det behöver du inte göra här.

Jag och Mikaela har kommit på våra namn nu eftersom vi är praktikanterna, så då heter jag Praktikant-Therese och Mikaela heter Praktikant-Mikaela.

Nu hinner jag inte skriva något mer för nu ska jag gå och kolla på Roomservice och sen är det Grey's Anatomy. Hörs imorrn!

//Praktikant-Therese

Tisdag

Publicerad 2007-10-02 18:10:36 i Allmänt,

Hej
Andra dagen på praktiken idag och då fick vi ta hand om nyheterna, man kan väl säga att det är våran huvudsyssla under dessa dagar. Men man kan väl säga att det började ganska bra. Skulle blivit klara med manuset runt 12:00 men vart inte klara förens halv men det berode på att vi vart tvungna att byta dator och då böt vi dator med honom och då funkade inte internet helt plötsligt, tror vi satt i en timme och läste UNT och så gick vi och försökte med datorn igen och då petade jag lite på en sladd och genast så gick internet igång.
   Då började vi skriva vårat manus, vi hade 3 nyheter som vi skulle ta upp och sen helt plötsligt så visade sig det att en utav nyheterna var gamla och då fick vi helt enkelt ta bort den. Men det gjorde ingenting, sen bar det in till studion för att spela in, klockan 1 skulle allt vara klart och då skulle det ut i sändning. 10 i ett var vi klara och och redigeringen tog ca 5 min för Emil gjorde den. Sen så kom han som skulle sända (har glömt bort namnet) in i studion och det visade sig att vi skulle vara med. Två minuter innan sändning fick vi veta att jag och Mikaela skulle ta hand om tekniken och han som egentligen skulle sända satte sig på en stol och pratade med oss under låtarna, alla är verkligen hur sköna som helst man känner sig välkommen och det känns nästan som man är en i gänget.
   För att återgå till våran sändning. Det gick riktigt bra om man kan säga så, vi är ganska vana att stå i en studio så det är absolut inga problem och vi kom på vad vi skulle prata om under låtarna för vi körde mer musik än prat. Känns inte som att dom trodde att vi skulle vara så här bra som vi är för vi fick beröm. Det är alltid kul med beröm :) Och det här var våran längsta sändning hitills som har gått ut OnAir vi sände i 1,5 timme och det gick fort. Det är sant när man säger att tiden går fort när man har roligt. 
  
Sen efter sändningen så gick vi och åt våran lunch då var klockan runt kvart i 3 och sen efter det så fick vi sluta. Det var nog inte riktigt meningen för innan vi gick in i studion så skulle vi redigera saker efter men så blev inte fallet för alla datorer var upptagna. Men det skulle vi få göra imorgon.

Usch vad dagarna går fort nu när man har kul och jag känner att jag kommer lära mig mycket saker.

Nu ska jag in och duscha och sen ikväll klockan 9 så tittar jag på Desperate Housewives.
 
www.studentradion.com

Puss Therese

Måndag

Publicerad 2007-10-01 18:11:26 i Allmänt,

Hej!
Måndag idag och det betyder att det var första dagen på praktiken. Det var hur kul som helst. Tog 8 bussen in imorse och träffade Mikaela på stationen vid 9 och då började vi gå mot studentradion. Vi skule inte vara där förens vid 10 så vi gick och satte oss i caféterian i Ekonomikum. När vi satt där kändes det som klockan gick hur sakta som helst, men sen när den närmade sig 10 så gick vi ner. Det var inte lika många studenter som glode på oss idag om man jämför med sist.  
    När vi kom ner dit så fick vi reda på lite olika saker som var bra att veta, sen fick vi en till "rundvandring" och så fick vi hänga med Emil till studion när han skulle ringa till någon person på kåren. Sen fick vi sitta och glutta lite på hemsidan och läsa i två häften om lite olika saker och sen runt 12 gick vi in i studion igen och "lekte" med mixerbordet så Emil fick se vad vi kunde. Tror aldrig att jag har varit nervös förrut över att göra lite saker som man blir tillsagd att göra, för när Kjell säger att där har du den saken och där den så känns det helt okej och så går han därifrån men nu stog Emil kvar och kollade och gav lite olika tips. Klockan började närma sig 13:00 och då börjar deras sändningar för dagen så då skulle Emil sända för att någon var sjuk, då fick jag och Mikaela vara med och han frågade ut oss om lite olika saker. Haha, sen under sändningen skulle vi "ställa" Emil mot väggen och ställa frågor som rörde sig om ljudteknik osv. Men det visade sig att han kunde hur mycket som helst. Så han sa stolt att han ledde med 2-0 eller något likande, sen i slutet utav sändingen så fick Mikaela rabbla upp alla som vunnit fotbolls VM (herrar) och då vann vi, men det erkände han aldrig!
   Sen var det slut på dagen och jag och Mikaela gick och åt våra sallader som vi hade gjort till lunch.

Imorrn kommer vi att börja med nyheterna, det är jag och Mikaela som kommer spela in nyheterna som sänds varje heltimme.

Dom här 9 veckorna kommer gå så fort, för det är så kul. Och jag vet att jag kommer lära mig hur mycket som helst!

Skönt att Real vann igår mot Getafe med 1-0, har läst att dom inte spelade så värst bra, men det är såna här matcher som kan vara avgörande sen i slutstriden om guldet!

Puss Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela