Therese

Så här ser jag på saken

Söndag

Publicerad 2010-10-31 15:28:01 i Allmänt,

Real vann igår men det satt riktigt långt in. Var en riktig grisseger! Men sånna matcher räknas de med och huvudsaken är ju att de fortfarande leder tabellen före Barcelona! Och ännu roligare är det ju att Cristiano Ronaldo leder skytteligan i Spanien med hela 12 mål, riktigt skönt!

Idag har det plockats här hemma alla möbler åkte in i vardagsrummet igen efter att alla golvlister är på plats. Så nu börjar det se ut som vanligt här hemma igen!
Nu har latmasken inom mig tagit sig samman och lagt över bilderna från kameran. Så nu får du äntligen se tröjan som jag köpte i onsdags!

Lördag

Publicerad 2010-10-30 15:21:15 i Allmänt,

Även idag har den största tiden spenderats i soffan med datorn i knät. Men idag har jag faktiskt jobbat. Har jobbat lite med Måndagchill. Även fast vi bara sänder en timme i veckan så pågår det massor med jobb i det tysta och lite utav det har jag jobbat med idag. Det är bloggen som ska uppdateras, samma sak med facebooksidan. Det ska tas kontakt med olika personer för att vi ska kunna få möjlighet att göra olika intervjuer och sånt. Men det är kul för man ser att programmet utvecklas för varje dag som går!

Ikväll blir det en kväll i soffan med datorn i knät. Vid kl 20.00 kollar jag på Herculés-Real Madrid, Hala Madrid! Sen efter det får det nog bli filmen som börjar på tv4 kl 21.30.

Nu ska jag gå och fixa lite med grönsakerna inför dagens middag som blir Tacos, muuuuuums!

Fredag

Publicerad 2010-10-29 17:25:43 i Allmänt,

Redan fredag, shit vad veckan gått fort, och snart är det jul också. Eller det är ju nästan två månder men ändå. Kanske är dags att börja planera julklapparna. Förhoppningsvis är det även snart som ganska många jobbtillfällen kommer att trilla in från Ultuna. Det är dags för de årliga julborden, alltid lika kul att jobba på sånna.

Idag har jag målat golvlisterna som ska in i vardagsrummet och städat lite på mitt rum. Annars har har faktiskt datorn stått parkerad i mitt knä i stort sett hela dagen.

Torsdag

Publicerad 2010-10-28 19:27:48 i Allmänt,

Kroppen är riktigt trött idag och så ställde troligtvis kroppen in sig på att gå upp tidigt efter två mornar i rad. Vilket kändes idag då jag var ännu tröttare och troligtvis sovit för mycket. Jobb igår och det känns i kroppen efter att ha jobbat två dagar i rad men kul är det att jobba så jag klagar inte och dessutom ger det ju pengar. Efter jobbet igår tog jag en snabbtur på stan och kikade i lite butiker. Inne på Vero Moda hittade jag en grymt snygg kofta, eftersom jag är så lat så har jag inte tagit någon bild än men det kommer. Sen blev det en sallad från Cupido som åts nere på mammas jobb. Sen efter det så kom pappa och vi begav oss ner till Studenternas för att få se Sirius vinna över Sandviken med 5-1, grymt skön seger och en bra start på säsongen.

Idag har jag bara suttit i soffan med datorn i knät och kollade på Paradise Hotell. Till min stora glädje så insåg jag att de lagt upp avsnitten på Tv6play vilket de inte gjorde från början.

Onsdag

Publicerad 2010-10-27 22:36:08 i Allmänt,

Återkommer imorgon kom hem för drygt en timme. Skön seger för Sirius med 5-1 mot Sandviken!

Tisdag

Publicerad 2010-10-26 19:24:01 i Allmänt,

Jobb hela dagen idag, Ultunarestaurangen är platsen. Började nio imorse och gick därifrån 10 i fyra en skön jobbdag och det känns ganska bra i benen just nu. Och varför stanna vid en jobbdag? Jag drar dit imorgon igen och jobbar lite till och sen blir det seriepremiär i bandy då Sirius tar emot Sandviken hemma på Studentrernas.

Time to sleep?

Publicerad 2010-10-25 22:45:45 i Allmänt,

Kan kanske vara dags att tänka på att krypa till sängs. Det är jättetidig uppgång som står på schemat. Klockan 10 över 6 kommer alarmet på mobilen att ringa. JA du läste 10 över 6 så tidigt var det ett bra sen jag gick upp. Behövde aldrig gå upp så tidigt i Båstad för att komma till skolan. Den enda gången, där nere, som jag gick upp runt denna tid var när jag skulle åka hem och flyget gick vid halv tio. Men då har jag för mig att jag inte var uppe före 7 så en ganska stor chock kommer det nog vara för kroppen att vakna imorgon och inse att det fortfarande är mörkt ute.

Nej, dags för sängen!

Måndag

Publicerad 2010-10-25 15:17:35 i Allmänt,

Hela helgen gick åt till att pyssla inne i vardagsrummet. Alla väggar blev målade och drygt 75% av golvet blev lagt igår. Vilket betyder att det inte är så mycket kvar. Golvlisterna ska målas och sättas dit när allt golv är lagt. Idag har jag mest slappat i soffan med datorn i knät. Men snart måste jag röra lite på mig. Ena jobblusen ska strykas tills imorgon då det vankas jobblunch ute på Ultuna. Sen blir det även ett besök in i duschen.

Imorgon kommer lönen inflygandes på kontot, gött!

Lördag

Publicerad 2010-10-23 23:03:37 i Allmänt,

Blev ett besök in till stan imorse då det skulle pillas lite med Måndagschill. Sen när det var klart så åkte jag hem och satte på mig mjukisbyxor och en ful sliten gammal t-shirt och började måla med mamma och pappa i vardagsrummet. Så nu är det bara en vägg kvar som ska målas sen så ska de målas en gång till och förhoppningsvis så är det golvet kvar sen efter det. Så det är det jag har sysslat med hela dagen trots det är jag trött så det får nog bli en liten tidigare sänggång än igår.
Naturligtvis så kollade jag ju sälvklart på laget i mitt hjärta, Real Madrid. Idag tog de emot Racing Santander hemma på Santiago Bernabeu redan innan dommaren blåste igång matchen hade jag på känn att det skulle bli måånga mål. Hela 6 stycken för Reals del och Racing fick ett tröstmål på slutet som Markus Rosenberg styrde in. Så gött a

Fredag

Publicerad 2010-10-22 22:23:20 i Allmänt,

Fredagsmys pågår förfullt här hemma just nu väntar jag på att andra omgången av Idol ska börja. Lite konstigt känns det dock i soffan. Den står inte där den brukar. Just nu håller vi på och gör om i vardagsrummet väggarna ska målas och ett nytt golv ska läggas så därför har allt flyttats ut och står i allrummet men jag sitter ändå riktigt skönt. Så det är lite utav det som jag och Ika har hållit på med de två senaste dagarna. Idag tvättade vi väggarna och maskerade listerna.
Imorgon blir det först lite pyssel med Måndagschill och sen blir det hem och kanske måla lite. Tror mamma och pappa vågar låta mig stå och måla lite då vi ska byta golv så då gör det ju inte direkt något om jag råkar droppa lite färg på golvet.

Torsdag

Publicerad 2010-10-21 15:58:51 i Allmänt,

Denna dag verkar inte riktigt vara min dag. Först i morse när jag vaknade tänkte jag att idag ska jag ta och baka mina chokladmuffins som brukar vara så populära. Då vi hade kvar grädde från igår när vi gjorde pannkakor. Tar fram alla saker och börjar måtta upp allt. När jag kommer till kakaon så tycker jag att den känns lite för lätt för att kunna innehålla minst 8 matskedar som jag skulle ha. Det var som jag misstänkte det räckte inte så det var bara att plocka in allt igen och låta de upphällda ingredienserna vara kvar i bunken och en plastpåse åkte på.
Efter det blev det ett besök in till duschen och en ny inpackning åkte i håret. Ett nytt märke denna gång som jag tänkte att jag kunde testa även fast jag är nöjd med den andra som jag har. Men denna skulle jag verkligen inte ha testat. Mitt hår ser skitigare ut än vad det gjorde innan så detta var verkligen inte någon hitt! Blir ett nytt besök in till duschen ikväll!

Onsdag

Publicerad 2010-10-20 19:37:34 i Allmänt,

Shit vad kallt det blivit ute. Från ingenstanns kom kylan. Visst det har varit kallt ett bra tag nu men inte så här kallt. Klass ett varning på snöfall/regn har varit utfärdat här idag men än så länge har jag inte sett någon liten snöflinga falla ner från himmlen. Men det skulle inte förvåna mig om det kommer snart!
Nacken mår inte så bra idag. Att åka moppe igårdagens regn och rusk var kanske inte det bästa då den är stel idag. Så idag har jag gått runt i min Real Madrid-halsduk och bara myst. Många skulle säkert missuppfatta detta och tro att jag bara går runt i den efter Reals seger mot Milan i Champions Leauge under gårdagen, att jag bara går och skryter.

Måndag

Publicerad 2010-10-18 21:23:57 i Allmänt,

Dagen som inte blev som det var tänkt kan den gott och kort sammanfattas till. Vaknade vid nio för att gå upp och äta frukost helt ovetandes om att jag några timmar skulle befinna mig på närakuten i Uppsala med Ika. När jag väckte henne fick hon i uppdrag att ringa till vårdcentralen då vi trodde att hon hade bihållsinflamation. Väl där fick hon till sva att de inte hade några tider och sa då att hon skulle åka in till just närakuten. Då blev det snabba kast. In i duschen klar på fem minuter försöka få tag på farmor och farfar för skjuts till tåget. En 45 minuter senare satt vi på tåget påväg in till stan. In på Närakuten vänta en och en halvtimme innan hon får träffa en sköterska som då skriver ut en ny tid för att få träffa en läkare samma dag. Ut på stan handla lunch blev Subway. Upp på närakuten igen där det först strular då de inte hittar Ikas bokning. Några minuter senare hittar de den och Ika får sätta sig i väntrummet och där får hon sitta i en tio minuter innan hon får träffa läkaren för att drygt fem minuter senare komma ut och säga att vi nu ska hämta ut ett recept på apoteket.
Ner till stan igen, går i lite affärer innan vi går mot station. Tåget försenat inget mer med det tänker vi då sen helt plötsligt från ingenstanns blir det inställt och en liten panik uppstår då det inte går någon mer anslutningsbuss och bilen går inte att ta för då kommer inte mamma hem då pappa skulle klippa sig och inte hade någon möjlighet att hämta mamma vid tåget. Får tag på farmor som kan hämta oss, sen visar det sig att nästa tåg också är försenat så då blev det snabba ryck till bussen.

Söndag

Publicerad 2010-10-17 21:02:38 i Allmänt,

Denna vecka har det helt enkelt funnits tid till bloggen. Och när jag har haft någon liten stund över så har jag inte prioriterat bloggen, vilket är synd för dig som läsare men det blir så ibland!
Igår var det hopptävling halva dagen då min kusin var iväg och tävlade och det är alltid då som jag inser hur mycket jag egentligen saknar ridningen! Hästar är det bästa jag vet och det kommer alltid att vara så!

Idag blev det först lite pill med Måndagschill. Vi börjar med en ny programserie på måndag nästa vecka och nu var det saker som skulle förberedas till det. Det är något som du inte vill missa! Och sen efter det blev det ett besök hem till morbror som fyller år imorgon!
Och för någon timme sen landade jag i soffan men ska nu ta och flytta mitt pick och pack ut till mitt rum för att kolla på Rallybrudar medans familjen kollar på något annat! Sen blir det nog sängen då jag är ganska trött efter två tidiga mornar och två nätter med alldeles för lite sömn!

Tisdag

Publicerad 2010-10-12 18:17:00 i Allmänt,

Blev en lite tur in till stan idag med. Men denna gång var det ett besök till jobbcoachen som stod på schemat. Jag gjorde det enkelt för mig denna gång, jag åkte in gick på mötet och sen tog jag första tåget hem. Så det blev ett snabbt besök inne i stan och nu sitter jag och laddar inför matchen ikväll, Holland-Sverige. Jag tror att det antningen blir oavgjort eller att Sverige faktiskt lyckas ta tre poäng!

Måndag

Publicerad 2010-10-11 21:04:15 i Allmänt,

Ny vecka och det var även dags för ett nytt måndagschill! Det är så grymt kul att sända radio och bara det att få chansen att göra det en gång i veckan är verkligen guld värt! Idag hade vi EM-kvalstema på programmet!
Sen blev det en liten tur ner till Vaksala Torg där den årliga höstmarknaden är. Men det var inte så mycket att hänga i granen om man säger så. Och grädden på moset måste ju ha varit telefonförsäljarna från Telenor som stod intryckta mitt i alltihopa, hur gick tänket där?

10/10/10

Publicerad 2010-10-10 14:53:44 i Allmänt,

Igår var det jobb för hela slanten. Begav mig ut till Ultuna runt 15 tiden för att sen åka ut till Graneberg och Granebergsparken. Vi skulle servera på ett finsk/svenskt bröllop. Gästerna ramlade in runt halv 6 och brudparet kom strax efter. Det var en riktigt rolig kväll trots att det blev sent. Sötaste killen i baren btw!
Kom hem till mormor runt två tiden och stupade ner i soffan. Men som alltid är det ju svårt att somna efter en jobbkväll, när man är uppe i varv. Men efter en stund så somna man!
Men lite trött är man trots allt idag ändå. Fötterna är nog de som är tröttast!

Nu ska jag ta och förbereda lite inför morgondagens Måndagschill sändning!

Fredag

Publicerad 2010-10-08 15:49:18 i Allmänt,

Kom ut från duschen för en liten stund sen, sitter här nu med en inpackning i håret och hoppas att den ska göra lite underverk i mitt annars ganska trista hår. Borde egentligen gå till frissören och klippa mig och kanska lägga i lite slingor igen, brukar alltid göra sussen. Funderar på om man ska ta och lägga i lite mörkare slingor eller om jag ska fortsätta på det ljusa spåret. Gillar mina blonda slingor men det känns som att lite mörkare passar bättre in i tiden.

Ikväll blir det mys framför tvn och Idol, självklart hejas det på favoriten gotlänningen Olle Hedberg. Hur mysig är inte han? Sen ska det förberedas lite inför morgondagens jobb. Blusen ska strykas och lite andra saker ska fixas.
Men först så ska hårpackningen ur håret och det fixar jag nu!

My new "pjucks"

Publicerad 2010-10-08 13:08:56 i Allmänt,

Köpte ju som sagt nya skor i onsdags. Blev inte kilklackarna från Nilsons som jag kollat in i några veckor utan ett par sneakers från Adidas inne på Nilsons. Trots att jag egentligen inte är något Adidasfan så blev det trors allt de som fick följa med hem, orkar helt enkelt inte leta efter några andra.  

Julklappar i oktober?

Publicerad 2010-10-08 12:59:56 i Allmänt,

Redan fredag och trots att jag inte gör så mycket vettigt om dagarna, förrutom de dagarna jag jobbar med måndagschill. Så går veckorna riktigt fort. I onsdags när jag träffade Erika så pratade vi om att man nästan kan börja köpa julklappar nu! Man kanske skulle börja med det nu och få konstiga blickar utav släkten när man möter de sen i typ november och man säger att jag redan har köpt klart alla julklapparna! Det kanske skulle vara något så man slipper att springa runt i december bland alla andra uppsalabor som också letar efter just den rätta julklappen?! Fast samtidigt kan jag tycka att det är lite utav grejen med att köpa julklappar, kanske inte vara ute i sista stund veckan innan julafton. Men springa runt i butikerna som spelar julmusik i högtalarna hör ju liksom till. Så jag tror nog att jag väntar några veckor till innan första julklappen inhandlas, i alla fall tills i slutet av november. Eller vem vet jag kanske redan har köpt en julklapp?!


Onsdag

Publicerad 2010-10-06 21:44:21 i Allmänt,

Igår blev det en heldag i stan. Mamma var ledig så vi åkte in till stan och hämtade upp mormor och åkte till Ikea blev även mat där, köttbullar och potatis. Ikeas köttbullar is the shit. Sen åkte iv och hämtade upp pappa för att åka upp till mormor och fika!

Idag har det också blivit en heldag i stan. Åkte in och mötte upp Mikaela till kl13 så gjorde vi lite saker till Måndagschill och sen vid tre så var det dags att möta upp Erika. Var ju ett tag sen man träffade den flickan så det var grymt kul! Fick även med mig ett par sneakers hem. Ska gå runt i de lite här hemma och se om jag behåller de. Lovar självklart att det kommer upp en bild imorgon och denna gång kommer jag att hålla det! 

Blir nog en tidig sänggång ikväll då det känns som att jag skulle kunna gå och lägga mig nu och somna på direkten! 

I love shoes!

Publicerad 2010-10-04 19:54:05 i Allmänt,

Den som känner mig vet att jag älskar skor. Det är absolut inget jag kan få för mycket för. Och när inte kärleken till den rätta killen har infunnit sig så kan jag ju inte låta blir att bli kär ett i par skor. Dessa är mina nya älsklingar som jag går och kollar in just nu. Snyggare i verkligheten och gudomligt sköna. Är ju egentligen ute efter sneakers eller liknande men dessa skulle helt klart få flytta in i min skogarderob!

Söndag

Publicerad 2010-10-03 18:34:23 i Allmänt,

Idag blev det som jag skrev igår en liten kort kurs på studentradion. Var väl inte direkt som jag hade förväntat mig utan det som de gick igenom fick vi veta första sändningen som vi gjorde föra några veckor sen. Så det kändes lite onödigt. Men så är det ju. Allt blir inte som man har förväntat sig.

Nu har jag hämnat framför tvn med datorn i knät och här kommer resten av kvällen tillbringas. Kl. 21.00 är det dags för lite fotboll, Real Madrid-Deportivo. Så fram tills dess så måste jag fördriva tiden på något vis, blir troligtvis så att jag slår på en film.

Lördag

Publicerad 2010-10-02 13:30:16 i Allmänt,

Studentradion igår stort sett hela dagen spenderades där föruttom ett undantag hos mormor, där blommor vattnades och en stund på mammas jobb innan jag sen landade i soffan hemma framför idol. Om drygt en timme landar mormor på Arlanda efter en vecka på Mallorca, är inte ett dugg avundsjuk. Skulle ju inte vara helt fel med en resa till varmare breddgrader just nu, någon som är på?

Sitter just nu och smaskar på lite polly som är sjukt underskattat. Man äter det så sällan så när man väl äter det så är det så sjuukt gott!
Imorgon blir det Studentradion igen, känns som jag bor där!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela