Therese

Så här ser jag på saken

Jobb??

Publicerad 2009-06-30 19:21:51 i Allmänt,

Detta jobb låter ju inte helt fel. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att bara åka runt och testa på massor med olika vattenrutchbanor. Sen att dessutom får vara utomlands är ju bara en bonus.

/Therese

Rubriken ska stå här!

Publicerad 2009-06-30 18:25:35 i Allmänt,

Idag har det inte varit lika bra väder som de senaste dagarna, solen har mest befunnit sig bakom de stora vita molen som dominerade på den blås himlen. Men jag passade på att sitta en stund i solen på morgonen och det blev även ett dopp i poolen. Där det för övrigt är 26 grader, riktigt skönt.
Kusinerna var även här en snabbis när Ann-fi skulle iväg och klippa sig. Självklart blev det fullt i poolen.

Imorgon kommer dagen bestå av muffinsbak och bränna skivan med alla låtar som ska med till Göteborg.


/Therese

Sommar och sol

Publicerad 2009-06-29 20:05:06 i Allmänt,

Har verkligen inte haft någon vidare blogglust de senaste dagarna. Har tillbringat de flesta utav dygnets timmar ute i solen och svalkat mig i poolen när det har blivit allt för varmt. Nu är det inte långt kvar tills familjen + mormor drar till Göteborg. På lördag styr vi kosan mot Göteborg och dess äventyr. Hoppas självklart på mycket bra väder fast det skulle kanske kunna vara några grader kallare så man inte smälter bort när vi går på Liseberg. Kan garantera att badkläderna kommer att följa med ner så att det kan tas ett dopp om det ges tillfälle.

/Therese

Byacupen

Publicerad 2009-06-27 19:30:11 i Allmänt,

I gassande sol och stekande värme befann jag mig inte i en pool med bikini utan på en fotbollsplan. Svetten rann redan efter några få minuter och många minuter blev det. Trots en ådlig start i första matchen då vi inte alls var med så lyckades vi ändå gå till final. Vi hade lite tur efter gruppspelet då de lottade mellan de bästa tvåorna och då blev det vi. Så efter straffar i semin så var det bara att rikta in sig på finalen.
Där tog Travarhagen ledningen med 1-0 sen får vi en frispark strax utanför straffområdet. Jag kände mig lite sugen på att ta den så jag tar bollen och ställer mig till rätta. Dommaren blåser i pipan och jag kliver fram och slår till. Nättrasel bollen har gått in a'la Beckham. 
Därefter gör Travarhagen 2-1 och Rasmus kvitterar till 2-2. Matchen gick till förlägning där Travarhagen drar längsta stråt och vinner matchen med 3-2. 

/Therese 

Fotboll

Publicerad 2009-06-27 09:19:25 i Allmänt,

Nu är lördagen här och det betyder att det är byacupen idag, skoj skoj. Har inte spelat fotboll på ett tag så det ska bli kul. Så om du inte har något att göra idag så tycker jag att du ska bege dig till Tunavallen, Tensta fotbollsplan, för att kolla på fotboll.

/Therese

Sooool

Publicerad 2009-06-26 10:51:02 i Allmänt,

Nu ska jag sätta på mig bikinin och bege mig ut i solen och steka. Kommer även bli ett antal dopp i poolen. Så du vet vart du hittar mig!

/Therese

Torsdag

Publicerad 2009-06-25 21:55:40 i Allmänt,

Blev en trevlig dag hemma hos Malin med mycket prat. Blev kvar där ett tag vilket resulterade i att det inte blev något dopp i poolen som jag tänkt mig. Men det får jag ta igen imorgon liksom solandet. Imorgon ska det som sagt solas och badas sen ska det även drickas vatten så man inte dör av uttorkning på lördag då det ska bli jättevarmt. Då är det ju byacupen så då ska det spelas fotboll för fulla muggar.

Nu ska jag återgå till mitt fotbollstittande vilket inte är oerhört tråkigt så därför tänkte jag att jag skulle skriva av mig lite, men sen när jag väl loggade in här så hade jag egentligen inte så mycket att skriva.

/Therese

Grattis Malin

Publicerad 2009-06-25 10:37:37 i Allmänt,

Ska snart ta på mig bikinin för att gå ut i solen och steka en stund. Sen runt tjugo i ett så sätter jag mig på moppen och brummar iväg mot Skyttorp och födelsedagsbarnet Malin. Då ska det ätas tårta. Sen ska jag hem igen och kasta mig i poolen!


Grattis Malin, 20 år idag!


 

/Therese

Massor med sol

Publicerad 2009-06-24 20:28:36 i Allmänt,

Det är helt underbart med denna värme. Känns som man blir en helt annan människa då när det är sol, som att batterierna laddas upp igen.
Idag har jag bara legat ute i solen och stekt blev även några besök i poolen för att svalka sig.

Imorgon ska det även då vara fint väder så jag tänker ligga och steka en stund på morgonen för att sen åka och fira Malin som fyller 20 år. Sen när jag kommer hem igen så blir det väl ett dopp i poolen!

/Therese

:)

Publicerad 2009-06-23 18:37:05 i Allmänt,

Var in till stan med Ika idag när vi satt inne på mammas jobb så fick jag ett sms från Malin. Hon hade sett på min facebook att jag skulle inte till stan och tänkte att hon kunde haka på när hon ändå skulle till arbetsförmedlingen. Så jag och Ika gick till BR och nallens leksaker för att köpa två hovar till poolen och sen madrass med ryggstöd. Efter det gick vi och möte upp Malin. Sen blev det besök på de flesta affärerna påjakt efter en bikini till mig. Hittade en tillslut på Stadium har även en till på Stadium som jag tänker ta och köpa sen, kan vara skönt att ha två stycken som man kan variera i mellan. Blev även ett linne och leggings från Gina som följde med hem.
Det hela slutade med en glass, Sandwich, mums.

Sen när vi kom hem blåste vi upp den nya madrassen och kastade oss i poolen. Imorgon kommer det att bli ännu varmare så då kommer jag att ligga och flyta i poolen hela dagen!

/Therese

Wunderbar!!!

Publicerad 2009-06-22 16:00:48 i Allmänt,

Inne igen efter några timmar ute i solen. Det var riktigt skönt och varmare ska det bli så det är skönt att det är vatten i poolen så man kan ta sig ett dopp när det blir för varmt. Passade på att ta ett dopp idag men det var ganska kallt så det gick ganska fort.
Ska snart börjar lite smått med maten, makaroner och falukorv. Sen så ska farfars cykel hämtas uppe hos farmor och farfar för sen ska jag och Ika bege oss upp till fotbollsplan för att sparka lite fotboll.

Imorgon blir det som jag sagt tidigare Uppsala, då åker sommarkläderna på och solglassögonen! Bikinin ska hittas och även någon liten present till Malin.

/Therese

Massor med sol!

Publicerad 2009-06-22 10:15:33 i Allmänt,

Solen skiner och det verkar det som att den ska göra hela veckan så jag klagar absolut inte idag. Idag kommer många timmar spenderas ute i solen tänkte även att jag ska ta och sparka lite boll. Sen måste jag även fortsätta med musiken som ska med ner till Göteborg, känns som jag aldrig kommer att bli klar med det.
Kommer inte bli något besök till Stockholm denna vecka. Ika gick med på att åka till stan så det gör vi troligvis imorgon och sen på onsdag tillbringar jag dagen ute i solen igen.

Nu är det inte alls långt kvar tills vi åker till Göteborg, 13 dagar.
Och något som kändes alldels för långt borta för några dagar sen var minn födelsedag, men det är endast 18 dagar kvar!


/Therese

Jag blir tokig!!!!

Publicerad 2009-06-21 10:58:35 i Allmänt,

Jag har varit vaken i ungefär en och en halvtimme och jag är redan uttråkad. Detta kommer inte sluta så bra. Solen skiner lite då och då så det är ganska varmt och skönt ute men det stora problemet är de gigantiska molnen som täcker solen så att klä på sig bikinin är uteslutet. Jag har inte heller någon större lust att sitta här framför datorn hela dagen men det verkar inte finnas så många alternativ. Familjen verkar inte vilja hitta på något kul. Just idag suger det att bo på landet det finns absolut inget att göra och jag kan inte ta mig någonstanns för busshelvetet har slutat gå på sommrarna, i och för sig så gick ju aldrig bussen på helgerna.

/Den rastlöse som inte vet vart hon ska ta vägen!

Lördag

Publicerad 2009-06-20 22:51:56 i Allmänt,

Nu känns det förvirrande med vilken dag det är igen. Huvudet är inställt på att det är söndag trots att det bara är lördag, blir så fel när det är långhelg.
Idag har det inte gjorts många knop. Har spenderat mesta delen utav dagen framför denna dator innan vi åkte till Vattholma för att kolla på den årliga dragkampen. Det var kul.

Imorgon tror jag inte heller att det är så stora planer på att göra något.
Nästa vecka bjuder på lite roliga saker först så fyller Malin år så då måste det fixas presenter och så har jag lovat att jag ska åka hem till henne och äta tårta den 25:e. Sen på lördag är det dags för den årliga byacupen som alltid går av stapeln veckan efter midsommar. Ska bli riktigt kul det med eftersom jag inte har spelat fotboll sen i januari. Ska nog plocka fram fotbollsskorna och ställa mig och sparka lite boll så man får tillbaka känslan lite grann. Sen hoppas jag även på att kanske kunna göra ett besök till Stockholm som jag har längtat efter så mycket av någon konstig anledning.
Men det är nästa vecka det. Nu tror jag att det är dags att gå ut och kämpas lite med myggen för det är poolen som ska täckas.

/Therese

Therese tipsar!

Publicerad 2009-06-20 12:42:27 i Therese tipsar!,


Har återigen fastnat för en låt som jag bara måste tipsa om! Har egentligen inte lyssnat så mycket på Pussycat Dolls men vissa låtar gillar jag och denna låt hamnar på den listan.
Denn låt kommer självklart att gå på högvarv i min iPod i sommar!

/Therese

Top Gun

Publicerad 2009-06-18 20:57:00 i Allmänt,

Har precis kollat klart på favorit filmen Top Gun. Har sett den hur många gånger som helst och tycker fortfarande att den är lika bra som första gången.

/Therese

Det bara försvann..

Publicerad 2009-06-18 14:39:14 i Allmänt,

Solen är ett minne blott och just nu börjar små lätta regndroppar falla från himlen och det verkar som att det ska fortsätta att göra så de kommande dagarna.

Är barnvakt så jag ska återgå till lekandet med legot. Det är nästan som att man är barn på nytt.

/Therese

UPDATE

Publicerad 2009-06-17 22:39:38 i Allmänt,

Blir varken Stockholm eller Uppsala imorgon trots att jag verkligen ville det. Vi blir istället barnvakt vilket inte är helt fel det heller då det är riktigt kul att träffa kusinerna som alltid hittar på massor med bus när de är här.

Min midsommar är ganska oplanerad just nu. Var tänkt att jag skulle åka till Malin men jag har lite problem med skjuts dit så jag stannar antagligen hemma och kollar på någon bra film. Men just nu funderar jag starkt på att åka in till mormor och vara med henne då min morbror tar bilen och åker iväg till Motala. Då blir mormor själv och det skär verkligen i mitt hjärta.

/Therese

Onsdag

Publicerad 2009-06-17 18:31:56 i Allmänt,

Det har varit fint väder idag igen och jag är riktigt glad, var ju fint väder igår också. Den mesta delen utav dagen har spenderats utomhus iklädd en gammal bikini, skönt. Igår blev även poolen fylld så nu vill jag ha ännu varmare väder så vattnet blir varmt fort så att det går att bada. Jag har haft en stor lust att åka in till Stockholm och shoppa men det verkar inte som Ika delar den uppfattningen med mig. Kan kanske lyckas locka in henne till stan imorgon?! Kollade precis på smhi's sida och inser att det inte ska bli något bra väder imorgon, kan du gissa vad det blir? Joo, regn igen oväntat va? Då kanske jag kan lyckas få med mig Ika in till Stockholm ändå eller jag kanske bara kan nöja mig med Uppsala.

Håller fortfarande på med listan med alla låtar som ska med till Göteborg och jag har fortfarande inte fyllt den. Jag hoppas fortfarande på ett förslag från dig på någon bra låt för jag kommer inte på några just nu förtillfället.

/Therese

Tisdag

Publicerad 2009-06-16 15:50:39 i Allmänt,

Det är 19 dagar kvar tills jag och min familj styr kosan mot Göteborg och dess aktiviteter. Jag älskar verkligen den staden trots att jag bara varit där några få gånger. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att flytta till den staden, kollade faktiskt på några kurser som jag skulle kunna plugga där nere men jag hittade ingen som jag hade lust att söka till. Så nu när nedräkningen har börjat så har jag kommit på att cd-skivor ska göras som vi ska kunna lyssna på när vi åker ner. Alltså ska det bli blandad musik på skivorna för att det inte ska bli bråk. Just nu har vi, jag och Ika, skramlat ihop runt 55 låtar och det står helt still i huvudet hade tänkt runt 100 låtar. Trodde inte att det skulle vara så svårt men det var det tydligen då jag blev tvungen att ta hänsyn till vad alla de andra i bilen vill lyssna på..

Har du något tips på någon bra låt?

/Therese

Måndag

Publicerad 2009-06-15 15:58:54 i Allmänt,

Då var det ny vecka igen och det regnar fortfarande, blir less på detta väder. Det är ju trots allt den 15 juni men det känns som att det snarare är april eller något likande detta ska föreställa svensksommar och det är max 8 grader ute.
Denna vecka bjuder inte på mycket skoj. Måste egentligen ta och köpa en ny bikini men nu när vädret är som det är så har jag absolut ingen lust känns ju inte som man behöver ha en ny bikini i sommar. Sen måste även ett par nya pjuks köpas in då Pumaskorna jag hade på konserten inte ser så fräscha ut nu och jag orkar inte göra rent de då de inte var så snygga innan heller. Är sugen på dessa Pumaskor, kolla bilden nedan i vitt, då måste jag åka til Pumabutiken i Stockholm då de inte finns på Stadium och jag måste ju alltid testa skorna först eftersom jag har så smala fötter. Sen har jag även hittat dessa på Stadiums hemsida, dessa är ju lite billigare än Pumaskorna. Men jag ska även ta mig ett besök inne på Nikes hemsida och se vad jag hittar där.

UPPDATERING: Såg nu när jag testade länken på Pumaskorna att man kommer in på deras huvudsida. Dumt av mig att inte kolla att länken fungerar först. Så nu lägger jag in en bild på skorna istället. Tycker nu när jag kollar på de båda skorna igen att Pumaskorna ser lite roligare ut än Wrapskorna. Fast Wrapskorna är riktigt snygga de med.



/Therese

ErikMattiasDanny

Publicerad 2009-06-15 15:32:58 i Allmänt,

I lördags så åkte jag och Ika in till Fyrishov i regnet och kollade på EMD. Det hela började med att jag och Ika skulle gå in på Fyrishov för att ta ut lite pengar till tröjköp eller om det var något annat vi ville ha innan vi gick in på området. När vi kommer in så ser jag att vi kommer att möta två killar en ljushårig och en mörkhårig. Den ljushåriga killen kollar upp och ler. När de sen har gått förbi oss och vi fortsätter fram tillbankomat så trillar poletten ner vilka de var, Danny och Mattias.
Sen efter pengauttaget så gick vi ut i regnet och ställde oss framför scenen vi fick riktigt bra platser därav riktigt bra bilder. Trots vädret så var det riktigt kul och jag är grymt besviken på att jag inte åkte till Stockholm i onsdags då den konserten var längre och troligtvis lite bättre än denna pga vädret. Men jag klagar inte.
Sen när de kört sina låtar så var det bara att ställa sig i kö för att köpa en varsin tröja med trycket Run EMD. Sen var det bara att tränga sig fram till scen igen för då var det dags för signering. Så nu ligger det en tröja här hemma som är signerad utav alla tre.


Mer bilder hittar du såklart på bilddagboken, 13/6.


/Therese

Vi skyller på vädret!

Publicerad 2009-06-14 19:38:04 i Allmänt,

Har gått och blivit förkyld, har gått och nyst hela dagen, just nu rinner min näsa hur mycket som helst. Det känns som hela huvudet är proppat med bomull och jag är hur trött som helst. Därför tänkte jag hälla upp ett glas med Coca Cola och hämta lite godis och krypa ner under täcket i sänge och kolla på tv igen, så som jag har legat hela dagen.
/Therese

Hultsfred nästa?!

Publicerad 2009-06-13 22:12:03 i Allmänt,

Är hemma igen efter en bra konsert med EMD på Fyrishov. Kan meddela att det var lerigt så jag och Ika skojade om att vi var beredda att åka till Hultsfred och den ständiga lera, nej skämt åsido det var jävligt kul trots leran. Nu ska jag ta och kolla på filmen Australia.
 Bilder och utförligare rapport kommer imorgon.

/Therese

Time to go

Publicerad 2009-06-13 17:36:12 i Allmänt,

Sitter hos mormor med Ika börjar bli dags att röra sig ner mot Fyrishov. Har spenderat de senaste två timmarna här och har passat på att kolla lite på tv och som den sportnörd jag är så kollade jag självklart på handboll Sverige spelade EM-kval mot Polen. Sen har vi även ätit lite god mat bestående av mormors lassange, mums.
Regnet har öst ner hela dagen och just nu gör det de fortfarande, hoppas att det lättar lite. Men jag förbereder mig på att stå i lera.

Nej, nu ska jag gå på toa och sen vandrar jag och Ika ner till Fyrishov.

/Therese

Lördag

Publicerad 2009-06-13 11:50:52 i Allmänt,

Tror nog inte att det slutade regna under natten då har det alltså regnat sen igår. Det började regna runt halv tre igår eftermiddag och det regnar än, jag blir så less. Men jag och Ika kommer att trotsa regnet och befinna oss på Fyrishov och kolla på EMD. Vi hade ju planerat att vi eventuellt skulle beställa hem pizza men när mormor ringde igår sa hon att hon skulle göra lassange så då kunde vi också få lite, lyx eller vadå?
Har inte kollat på Talang 2009 någonting, men såg den första semifinalen med Charlie Caper och jag blev helt stum när jag såg hur han trollade och hade sig. Igår var det final och eftersom att det inte var något roligt på tv så kollade jag på finalen och Charlie Caper vann och det tyckte jag verkligen var rätt.

/Therese

Drog nittlotten

Publicerad 2009-06-12 15:44:46 i Allmänt,

Nu när Ika har fått sommarlov så brukar vi dela på uppgifterna så att hon lagar maten ena dagen och jag den andra dagen. Och då när ena lagar mat så plockar den andra ur diskmaskinen eller liknadande saker.
Idag drog jag nittlotten. Ika var snabb nog att säga att hon kunde plocka ur diskmaskinen innan pappa kommer hem så får jag gå ut och hämta posten plus laga mat, det vill säga att det blev dagens nittlott.
När jag bestämmde mig för att gå ut och hämta posten så hade regnet börjat ösa ner och det var bara att bita i det sura äpplet och gå ut och hämta posten och nu börjar jag bli lite smått hungrig men jag orkar inte resa på arslet och laga maten.

/Therese

Fredag

Publicerad 2009-06-12 15:13:32 i Allmänt,

Biljetterna är bokade och klara imorgon befinner jag och Ika oss på Fyrishov för att kolla in EMDs konsert. Idag har det inte gjorts så mycket började morgonen med att äta lite frukost, mackor med ost och gurka och ett glas juice. Sen så ringde pappa och undrade om jag kunde ta och stryka en skjorta åt honom eftersom han ska ut med jobbet och eftersom mamma jobbar så var jag så snäll och gjorde det, vuxenpoäng till mig. Sen har det bara spelats massor med The Sims 3.
Vädret visade sig ju från en lite bättre sida imorse men nu regnar det ute igen, blir så less på vädret. Hoppas på att det inte regnar imorgon.

/Therese

En dag i stan

Publicerad 2009-06-11 21:11:11 i Allmänt,

Blev en mysig dag i stan som slutade med att vi hade massor med blommor med oss hem från Plantagen. Efter besöket på Plantagen så for vi ju upp till mormor för att äta lite mat, mumsigt säger jag bara. Färskpotatis och grillad fläskkaré stod på menyn, vilken lyx. Sen for vi ju som sagt och hämtade pappa på jobbet innan vi åkte hem.

Nu är även helgen plannerad då mamma, pappa och mormor åker upp och firar mammas kusin plus hennes man på lördag då jag och Ika ska på konsert. Och eftersom mormor bor precis vid Fyrishov så kommer jag och Ika att vara där innan konserten och antagligen lite efter också. Det betyder att vi måste äta något innan vi går ner. Är lite sugen på att testa pizzan nere på pizzerian som ligger strax neranför mormor. Men vi får se vad det blir.

Det är verkligen ingenting på tv just nu som lockar så jag funderar på om jag ska slå på en film och krypa ner under täcket. Kanske ta en liten skål med chips om det finns.

/Therese

Torsdag

Publicerad 2009-06-11 11:23:07 i Allmänt,

Regnet faller fortfarande utanför fönstret, känns som att detta är standardmenningen här i bloggen just nu. Metrologerna sa igår att det skulle vara uppehåll idag för att sen imorgon igen återgå till regn. Men återigen har de fel känns som att de har fel på varenda prognos just nu.
Tänkte ta och boka biljetterna till EMDs konsert på lördag och just nu ser ju int vädret så lovande ut. Regn och sol hoppas på det sista.

Ska snart gå och byta om för att åka in till stan med mamma och Ika, plantagen står det på den först hållplatsen och sen lät det som att vi skulle hem till mormor för att äta lite mat och sen ska vi hämta pappa på jobbet när han slutar.

/Therese

Pissväder

Publicerad 2009-06-10 10:47:48 i Allmänt,

Idag regnar det återigen ute fattar inte att det aldrig kan komma lite sol och om jag har fattat det rätt så ska det vara dåligt vädet hela veckan. Men efter regn så kommer sol, brukar det ju hetta.
Känner att herr halsont börjar med små korta besök så jag hoppas att jag inte blir sjuk. Samtidigt har jag börjat nysa som en tok och näsan börjar rinna så antingen börjar jag bli förkyld eller så är det pollen som irriterar min stackars lilla näsa.

/Therese

Money money

Publicerad 2009-06-09 19:21:27 i Allmänt,

Idag kom skattepengarna in på kontot vilket gjorde mig riktigt glad nu har jag pengar så att jag klarar mig hela sommaren om jag inte får något jobb vilket jag troligtvis inte kommer att få. Drygt 3500 kronor landade på kontot och sen har jag en lön att plocka ut från Ultuna också så jag ska verkligen inte klaga på att jag har lite pengar.
Idag har jag inte gjort så mycket suttit och nördat mig framför The sims 3 som vanligt. Känner att jag borde göra något annat om dagarna men jag kan inte komma på något bättre för stunden och därför hamnar man lätt framför datorn.

Imorgon funderar jag på att ta och städa lite, känns som att det skulle behövas. Sen måste jag ju ta och åka in till stan någon dag för att köpa en ny bikini eftersom min gick sönder nere i Egypten.

Moroten måste få träffa sin gurka snart!!
/Therese

Ett år sen

Publicerad 2009-06-09 11:13:43 i Allmänt,

För ett år sen låg jag på en strand på varmare breddgrader och hade det varmt och skönt. Jag hörde hur vågorna kluckade mot stranden, jag hade precis tagit studenten och allt var så underbart. Jag var på den underbara ön Kreta och hade det superbra. Det var första gången jag var utomlands och jag verkligen älskade stället och kände att hit måste jag åka igen.
Nu när vädret är som det är så är det ju verkligen lätt att bara drömma sig bort mot varmare breddgrader och genast så tänker jag på sommaren på Kreta och Agia Marina.

Har absolut inget emot att åka dit nu i sommar är det någon som är på? Om inte så är jag lika sugen på att åka till Gotland är det någon som vill med dit istället?

/Therese

Vad har hänt?

Publicerad 2009-06-08 22:28:02 i Allmänt,

Vet att jag inte har varit den aktivaste personen här på bloggen de här dagarna som har gått. Och under den tiden har jag tappat läsare och jag undrar vart du har tagit vägen? Skriver jag så tråkigt så att alla bara helt plötsligt slutar läsa eller är det bara en tillfällig svacka hos dig som läsare?

Idag har jag inte alls gjort så många knop. Har nördat mig i timmar framför The Sims 3. Det är ju sjukt att man kan bli så uppslukad av ett spel och det slutar med att man sitter och spelar i timmar. Idag bestämmdes det även att jag och Ika åker till Fyrishov på lördag för att se EMD. Var sugen att gå redan på onsdag på Gröna Lund. Men kom fram till att det skulle bli billigare att gå på fyrishov och enklare att ta sig hem så då blir det så.

/Therese

Shoppat

Publicerad 2009-06-08 19:37:13 i Allmänt,

I torsdags och fredags så handlades det lite kläder. Nu har jag tagit bilder på de och tänkte att bilden kunde komma upp i bloggen så att du skulle få se vad det är jag har köpt.

En lång tröja Gina Tricot 149 kr, Skärp till tröjan från Vero Moda 60 kr, och ett par Jeans shorts från New Yorker 269 kr.


/Therese

Fullspäckad helg

Publicerad 2009-06-07 22:31:45 i Allmänt,

Denna helg har varit helt fylld med massor av roliga saker, det är väl bara endast idag som jag inte har gjort något speciellet. Först vankades det ju jobb på torsdag och fredag vilket fortfarande känns i min onda handled då den fortfarande gör ont. sen igår var det först upp till slottet för att kolla på när Ika dansade och sen åkte vi hem till mormor för att äta lunch sen blev det en snabb tripp hem för att hämta upp lite saker inför kvällens "80" års fest uppe i Månkarbo. Det var kul. Det hela började med att vi skulle gå en tipsrunda för att svara på frågor om de både födelsedagsbarnen. Sen blev vi indelade i fem olika lag för det vankades femkamp. Det var kul. Men vi var inte med på hela femkampen då Gunilla, Staffans mamma, ramlade när vi körde snurrapinnen och gjorde illa fingret. Så vi åkte med henne till akuten i Tierp för att sen åka hem och kolla på landskampen mellan Sverige och Danmark. som Sverige tyvärr förlorade pga slarv och missade målchanser. Så det var en trött Therese som gick och la sig i sängen igår och vaknade upp utvilad och glad imorse.
Idag har det inte gjorts många knop. Har mest suttit framför datorn och spelat The Sims 3 som värsta datanörden. Jag älskar spelet!

/Therese

It hurts

Publicerad 2009-06-05 11:33:29 i Allmänt,

Var ju och jobbade igår på restaurangen som vanligt. Men allt är inte som vanligt där ute eftersom de egentligen håller på och renoverar och därför känns allt så bakvänt man är van att en sak ska stå på en viss plats men nu helt plötsligt så står det något helt annat där och man får leta som en tok för att hitta rätt grej. Men det är sånt man får ta.

Ska iväg och jobba ikväll igen. Har haft ont i handleden i några dagar nu så jag går med en lindad handlled så mycket som möjligt för den göra ont, om man säger så. Men när jag väl jobbar så skjuter ja bort tanken och då gör det inte ont. Men det är ju inte första gången jag har ont i denna handled. Det var för några veckor sen som jag fick ont i den för första gången så jag hoppas att det inte är något allvarligt. Det kanske bara är en liten överansträning i en muskel eller led. Hoppas att det går över fort.

Innan jag åker till jobbet idag tänkte jag ta ett besök in till NewYorker och köpa de där jeansshortsen som jag testade igår. Sen blir det till att åka ut och jobba några timmar på restaurangen för att sen åka hem och sova.

/Therese

Ett år sen...

Publicerad 2009-06-05 10:54:38 i Allmänt,

Nu är det ett år sen som jag stod och skrek på Lännakatten påväg ner till stan och alla föräldrar, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FÖRFAN VAD VI ÄR BRA. Det var för ett år sen som man såg klassen för sista gången och det var för ett år sen som man skulle ta klivet ut i vuxenlivet och det var då man var tvungen att visa att man kunde stå på egna ben och upptäcka världens alla hörn.
Det var för ett år sen som var den lyckligaste dagen i ens liv och det går bara att uppleva studenten en gång i livet och det är därför den känns så underbar. Det finns så många minnen från den knasigaste men bästa klassen som gick ut 2008 på GUC, RTV3B.
Det var för ett år sen som man satte sin fot på GUC för sista gången och man kommer aldrig att få se lärarna dansa igen eller se alla vita mössor och alla elever som skriker för fulla halsar när vi kastade mössorna i luften. Man tar bara studenten en gång i livet och jag skulle gära göra det igen. Men nu blir det tyvärr inte så utan idag är det några kompisar som är lika lyckliga som jag var för ett år sen och nästa år är det min lillasyster som man får glädjas åt.


/Therese

Pissigt regnväder

Publicerad 2009-06-04 11:15:00 i Allmänt,

Usch idag öser regnet ner utanför fönstret här hemma och jag och Ika har bestämmt oss att gå på stan innan jag åker och jobbar, smart va? Så egentligen har jag inte tid att sitta och skriva här utan jag måste packa lite saker som jag ska ha med mig till mormor och sånt, eftersom jag kommer att sova över där i natt. Jag är som mormors lilla inneboende.
Något som stör mig just nu är att jag har fått ont i handleden igen vet inte varför men just nu går jag med en lindad handled och hoppas på att det blir bättre. Det är ju just vänster handled dessutom det är ju den som jag bär allt på när jag serverar så vi får väl se hur det går ikväll.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning och hoppas på att regnet kanske avtar lite tills vi ska åka in till stan.

/Therese

Sims nörd?

Publicerad 2009-06-03 13:43:02 i Allmänt,

Idag är det inte det bästa vädret ute och jag sitter inne idag igen. Har absolut inget att göra, fattar inte hur man kan ha så tråkigt.
Imorgon är det dags för jobb vilket är skönt att jag får lite att göra och dessutom kommer det in lite pengar på kontot som inte är så tomt nu eftersom den förra lönen har kommit in. Hoppas även på att skattepengarna även kommer in inom de närmaste veckorna, för då kommer jag inte att vara fattig i sommar.
Imorgon kommer även The sims 3 ut, som jag längtat. Som den The sims nörd som jag är så kommer vi, jag och Ika som förövrigt får sommarlov idag, imorgon att köpa spelet. Jag bara längtar tills jag får sätta mig ner vid datorn och spela spelet, jag vet att jag är en the sims nörd. Så om du inte får tag på mig de kommande veckorna så vet du ju vad jag gör...


/Therese

Jobb

Publicerad 2009-06-02 18:39:09 i Allmänt,

Woho jag har fått ännu ett till jobb denna vecka. På torsdag kommer jag också att ta ett arbetspass på restaurangen, för att få ihop lite mer pengar. Underbara Ingela ringde och frågade idag och jag kunde ju inte tacka nej. Så då blir det jobb två dagar i rad och sen på nationaldagen på lördag så ska jag väl antagligen med och kolla på när Ika dansar på Slottet och sen så ska vi till kusinerna i Månkarbo då det är dags för "80 års" kalas, min faster fyller 40 liksom en kompis till henne. Så det blir fullt ös hela helgen.

Det kan väl inte ha ungått någon.

/Therese

Regnet det bara öser ner

Publicerad 2009-06-02 11:14:21 i Allmänt,

Vilken kontrast det är på vädret idag jämfört med de dagarna som har varit. Regnet har öst ner hela morgonen och det verkar inte sluta heller och det är inte speciellt varmt ute heller och det verkar som det dåliga vädret ska hålla i sig hela veckan. Idag skulle jag verkligen velat ha Beverly Hills 90210 säsong 6 hemma men så lat som jag är så har jag inte beställt hem den än, får ta och göra det i dagarna som kommer. För idag är det en perfekt dag att bara sitta framför tvn och slöa och kolla på en massa bra filmer.

Runt halv ett ska jag ta och bege mig upp till farmor och farfar för att ta en promenad med Rocko. Förhoppningsvis så regnar det inte lika mycket då så jag slipper bli så blöt.

/Therese

Måndag

Publicerad 2009-06-01 11:42:05 i Allmänt,

Ny vecka, nya bekymmer. Denna vecka bjuder på en blandad kompot lite jobb och lite födelsedagsfirande. På fredag är det dags för jobb igen på restauragen, alltid lika kul och dessutom lite pengar. Sen på lördag är det "överaskningsfest" för min faster uppe i Månkarbo, som för övrigt gifte sig i lördags.
Sen får vi se mer ju längre veckan går vad den har att erbjuda.

Nu väntar några timmar i solen och sen ska det väl göras lite mat.

/Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela