Therese

Så här ser jag på saken

Söndag

Publicerad 2011-07-31 23:28:59 i Allmänt,

Har varit alldeles för upptagen med att njuta utav solen i helgen så bloggen har fått lida. Fredagen bjöd på jobb med den alldeles för plågsam uppgång kvart över fem, var inte alls pigg då. Men jag klarade av arbetsdagen trots skrikande ungar som jag ett tag skulle riva ner hela butiken.

Gårdagen bjöd på minigolf nere på Studenternas. Blev en rolig dag och gjorde nog en utav mina bästa rundor någonsin. Sen upp till mormor för lite mat.
Idag har jag spenderat i stort sett hela dagen ute i solen. Var lite skeptisk imorse när jag vaknade och såg molen och att det blåste ganska mycket. Men när jag väl kom ut så var det inte så mycket att tänka på utan jag blev fast där i solstolen. Ännu bättre blev det när mormor och morbror Micke kom ut och grillen slogs på efter några timmar. Återigen blev det en helg med gott grillat kött och potatissallad, finns nästan ingen bättre mat på sommaren.
Imorgon kickar jag igång en ny vecka med att jobba. Dessutom blir det augusti och den stora frågan blir då vart tog den här sommaren vägen, det känns ju som att den precis börjat? För snart kommer hösten, eller?

Torsdag

Publicerad 2011-07-28 23:05:35 i Allmänt,

Dagarna går och jag jobbar på, riktigt dåligt rim! Gör sista jobbdagen för den här veckan imorgon, ska bli riktigt skönt! är just nu riktigt trött på allt som har med jobbet att göra. Vissa personer slänger ur sig helt fel kommentarer i fel läge vilket gör att man helt tappar lusten till att jobba.
Imorgon har jag dessutom det roliga 8-18 passet, vilket betyder uppgång runt kvart över fem!
Och eftersom att det är tidig uppgång imorgon är det kanske dags för mig att göra mig i ordning för att hoppa ner i sängen, är av någon anledning riktigt trött trots att jag sov till klockan halv 10 imorse.

Tisdag

Publicerad 2011-07-26 22:33:36 i Allmänt,

Grillfesten i lördags var skoj, som alltid. Femkampen som Ika fixade var galen som alltid, köttet gott och sällskapet alldeles otroligt bra! Fick även en riktigt rolig present, jag ska få åka iväg till ett glasblåseri och blåsa en egen kula med egen färg och allt sånt. Det blir nog en riktigt rolig upplevelse, så jag får ta och åka iväg snart!
Igår och idag har bestått utav ledighet. Men skulle jag som just nu är van att jobba i stort sett varje dag kunna vara hemma i två dagar uan att göra något? Nej! Igår tvingade jag i stort sett in familjen till stan. Blev ett besök hos mormor och kom hem med Samsung Galaxy S II, får hoppas att denna inte slutar ta emot samtal och sms helt plötsligt.
Idag åkte jag iväg och hälsade på Erika i Enköping, riktigt trevlig dag blev det.
Imorgon är det dags att sparka igång denna jobbvecka!

Fredag

Publicerad 2011-07-22 23:03:14 i Allmänt,

Fredagen är snart över och det inte allt för roliga jobbpasset också, för några timmar sen. 8-18 passet är inte direkt det roligaste då det betyder tidig uppgång. Men det var bara att tvinga sig upp imorse när alarmet på mobilen ringde. Konstigt nog var jag inte så jättetrött, som jag trodde att jag skulle vara, med tanke på att jag inte somnade fören kl 24, och ännu konstigare är det att jag inte är så trött nu, men det är väl den sista energin som går nu och snart tar den slut och då kommer jag stupa i säng.

Imorgon är det jobb, ovanligt va, sen hem och då är det dags för den årliga grillfesten som alltid är när jag fyller år. Men eftersom jag jobbade på min födelsedag så har den blivit flyttad men imorgon kör vi även fast jag jobbar. Förhoppningsvis blir det skoj med den fem-kamp som Ika fixar och allt annat runt omkring.

Torsdag

Publicerad 2011-07-21 22:42:28 i Allmänt,

Första och sista lediga dagen för den här jobbveckan är snart över. Delar utav dagen har spenderats inne i stan med mamma, kom hem med en ny plattång och lite annat smått och gott. Blev även lite koll på mobiler och det lutar åt att det blir Samsung Galaxy X II. Hade i princip bestämt mig för en iPhone och att jag aldrig mer skulle ha en Samsung efter att min som jag har nu börjat krångla, men har ändrat mig.

Imorgon är det dags för jobb igen. Har det inte allt för roliga 8-18 passet vilket betyder att det är uppgång strax efter klockan fem. Jag börjar undra varför jag då egentligen sitter här och inte ligger i sängen och försöker sova, men är helt enkelt alldeles för pigg så det får helt enkelt bli en lite trött Therese på jobbet imorgon.

Måndag

Publicerad 2011-07-18 23:28:46 i Allmänt,

Då stämplar jag snart ut första dagen för den här veckan. Dagen har bestått utav jobb och åter jobb. Helt okej dag med ganska mycket folk i butiken och mitt i alltihopa brakar kortsystemet samman, lite lagom roligt, men det löste sig tillslut och det är tur att vissa kunder står tålmodigt och väntar trots att det tar tid. Imorgon blir det jobb och så resten utav veckan. Jobbar hela sex dagar, så jag kommer i princip att bo på jobbet men det blir massor med pengar på kontot sen!

På lördag blir det äntligen, förhoppningsvis, den årliga grillfesten. Trots att jag jobbar både lördagen och söndagen så kör vi även om det regnar!

Kolmården

Publicerad 2011-07-17 18:33:01 i Allmänt,

Igår klockan tio i sju ringde alarmet på mobilen. Bara att klä på sig och masa sig upp och äta frukost för att sen sätta sig i bilen tillsammans med familjen och börja resan mot Norrköping och Kolmården.

Det blev en lyckad dag även fast det kom lite regn där mitt i allting. Jag låter helt enkelt bilderna tala för sig själv.













I'm alive!

Publicerad 2011-07-15 20:59:30 i Allmänt,

Jag har verkligen hamnat i en bloggkoma! Och när man väl har hamnat där är det väldigt svårt att ta sig ur den, känns det som i alla fall. Har ju snart varit dött här i över en månad men ändå har du klickat dig in på bloggen, all heder till dig.

Men nu ska jag ta tag i saken på riktigt. Fler inlägg ska det komma och framförallt ska de bli roligare, hur jag nu ska lyckas med det. Sen ska det fixas en ny design också, känns som att jag har tjatat på det i en evighet nu. Men nu ska det i alla fall göras och jag ska ta och prata lite med systeryster så får vi se hur det löser sig.

Du kanke undrar vad jag har gjort medan det har varit alldeles tyst här på bloggen. Det enda svaret, tråkigt nog, är att jag har jobbat, jobbat, jobbat och jobbat lite till. Sen har jag även hunnit klämma in min födelsedag där mitt i allt jobb. Men jag klagar inte över jobbet för det ger mig pengar som jag kan hitta på massor med roligt sen, varför inte en resa.

Imorgon blir det Kolmården med The Family, morbror, kusin och mormor. Kameran hänger med så en bildrapport kommer det garanterat att komma under helgen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela