Therese

Så här ser jag på saken

Jag ser det snöar...

Publicerad 2008-10-31 16:30:08 i Allmänt,

Just nu faller det stora vita snöflingor utanför mitt fönster. Snön kom idag som meterologerna sa. Jag kan meddela att jag inte trodde ett skit på att det skulle snöa idag för det var ju trots allt 4 grader varmt ute och så när vi precis kommit hem från stan så säger pappa helt plötsligt "Det snöar ute".
Idag var vi ju som sagt inne i stan, jag kom hem med en stickad tröja och en sjal från Gina. Vem vet det kanske kommer upp bilder någon dag på de i denna blogg?!

Idag fick vi även hem Sex and the city filmen, kanske blir till att kolla på den innan Idol börjar ikväll eller ska jag ta och kolla på några Beverly Hills avsnitt?

/Therese

Raindropps keeps falling on my head

Publicerad 2008-10-31 09:46:44 i Allmänt,

Godmorgon alla morgonpigga läsare!
Jag vet inte rktigt om det är en god morgon med tanke på vädret, det öser verkligen ner utanför mitt fönster och jag antar att det har gjort det hela natten. Det verkar som att det inte blev så mycket till oväder eller har det inte kommit än?
Nu tänkte jag gå upp efter att ha legat här i sängen med datorn i knät kollandes på ett Beverly Hills avsnitt.
Nu väntar frukost, sen är det dags att göra sig i ordning för en dag på stan i regnet.
/Therese

Mardröm

Publicerad 2008-10-30 22:06:27 i Allmänt,

För cirka en timme sen så startade jag glatt på min dator och klickade fram streamen för matchen mellan Real Madrid och Real Union. Matchen fick inte den bästa öppningen, i mina Real Madrid ögon, Real Union gör 1-0 redan efter en minut spelad.
Sen i den 15 minuten händer det som absolut inte får hända. Real Madridspelaren Ruben De La Red faller ihop på planen utan någon som helst fysiskt beröring. Genast börjar tankarna gå och ganska fort får jag upp bilden från förra året då Sevillaspelaren Antonio Puerta också helt plötsligt föll ihop på planen och några dagar senare avled på sjukhus. Nu har jag läst att han troligtvis bara svimmat och att han mår bra igen. Hoppas verkligen att han gör det! Efter denna händelse så har jag inte så stor koll på matchen, men det står i alla fall 2-1 till Real Union och andra halvlek börjar snart.

Hala Madrid!
/Therese

Lugnet före stormen?

Publicerad 2008-10-30 18:42:10 i Allmänt,

Blev ingen resa till huvudstaden idag och troligtvis blir det ingen imorgon heller. Låter som att vi kommer att nöja oss med att åka in till Uppsala och strosa runt i affärerna där. Om vi nu kommer att komma in till stan?
Överallt kan man höra/läsa om hur Sverige kommer att lamslås när ett oväder drar in över Sverige inatt och det kan komma att snöa på vissa håll i Sverige. Dessutom så säger de att det kommer att bli blixthalka. Så vi får se om vi kommer att komma in till stan imorgon eller om det blir en till dag hemma?

Denna dag har jag spenderat i soffan kollandes på massor med Beverly Hills 90210 avsnitt, me like.

/Therese

Fantasilös rubrik

Publicerad 2008-10-29 17:59:04 i Allmänt,

Kom tyvärr inget inlägg från mig igår. Jobbade ett monsterpass som du säkert har läst på min blogg och kom inte hem förrens vid 21:30 och då var jag riktigt trött och satte mig framför tvn och mös istället för att slå på datorn och knappra ihop ett inlägg.
Känns som att de här tre dagarna på denna vecka hitills har gått i ett. Det var idag som jag och Elin stod och pratade, hon sa att det kändes som torsdag och jag tyckte att det kändes som att det var fredag.

Igår när jag kom hem så låg det ett paket på köksbordet och väntade på mig. Till min stora glädje var det Beverly Hills 90210 boxen som kommit. Så nu vet jag vart jag kommer att spendera min dag imorgon, framför tvn kollandes på Beverly Hills. Sen hoppas jag att mina fötter mår bättre imorgon. Kan meddela att de är ganska trötta efter tre dagars jobb. Men nu ska jag sluta klaga, jag får ju trots allt bra betalt.

/Therese

Hard work work

Publicerad 2008-10-27 17:26:06 i Allmänt,

Måste bara påpeka att dommaren igår mellan Real Madrid och Atlhetic Bilbao kan ta sig någonstanns, jag vill inte nämna det i denna blogg. Igår måste den sämsta dommaren i hela Spanien ha dömt och jag skojar inte. Först dömer de bort ett mål som Madrid gör och det är helt fel då det inte var offside som dommaren tyckte, snarare mer onside än vad det går att vara. Och vad tänkte han med när han dömde straff till Atlhetic? Det var ju ingenting, jag skulle inte ens kunna lura till mig en sån straff i division 5 damer och detta är högsta serien i Spanien och då borde det väl vara en bättre nivå på allt? Men jag slutar aldrig att förvånas över att laget i mitt hjärta för det mesta kopplar bort det och sedan går de och vinner matchen som en värdig vinnare. Nog tjat om detta, känner att det inte har varit så mycket snack om fotboll i denna blogg på länge men det kanske du är nöjd med?

Idag var det en tidig uppgång för att åka iväg till Ultuna restaurangen och jobba, det var helt okej. Nu känner jag hur pengarna bara börjar rulla in igen och imorgon kommer det mesta utav pengarna att komma in på nästa lön eftersom att jag kommer att jobba ett sådant monsterpass från klockan 09.00 på morgonen till runt klockan 21.30. Det blir 1200 kronor på en dag plus semesterersättning, det tackar jag inte nej till.

Ikväll ska jag mysa famför tvn och sen lite senare ska jag kolla på Prision Break. :)

/Therese

Söndag

Publicerad 2008-10-26 20:00:49 i Allmänt,

Har haft en riktig slödag idag, har inte gjort så mycket. Lyckades städa mitt rum efter ngåra tappra försök att slippa, men rummet städar som dagt inte sig självt. Sen efter städningen så blev det mat, Tacos mums och under att vi åt maten så kollade vi 27 dresses älskar den filmen. Så nu sitter jag här några timmar senare om jag ska orka platta mitt hår idag eller om jag ska göra det imorgon innan jag ska åka iväg och jobba. Imorgon blir det jobb på Ultuna restaurangen, ska även jobba där tisdag, onsdag. Sen är det inget mer jobb inplanerat denna vecka funderar på om jag ska ta med mig Ika, lilla syster, och åka till the capital of Sweden och shoppa någon dag då jag är ledig troligtvis blir det torsdag och sen på fredag ser det ut som att det blir bio, High School Musical 3. Sen är det helg igen och då är inget inplanerat förrutom fotbollsträning på söndagen.

Tror nog inte att du har missat det otroligt roliga klippet med Jeff Dunham där Achmed the dead terrorist medverkar, om du har gjort det så tycker jag att du ska kolla på detta klipp.

/Therese

It wasn't funny

Publicerad 2008-10-26 13:17:00 i Allmänt,

Har för mig att jag skrev för några inlägg sen att jag inte hade en sån rolig natt då jag vaknade hela tiden. Men jag måste erkänna att denna kan inte jämföras med den. Detta måste ha varit den värsta natten på riktigt länge. Det blåste strom ute hela natten och hela dagen igår och ni som känner vet att jag oftast inte kan sova då det blåser storm ute. Och denna gång var det inget undantag. När jag gick och lade mig i min säng igår så lät det som att hela taket lyftes och jag hörde hur vinden ven utanför fönstret. Klockan 01:45 går strömmen och imorse när jag vaknade upp så fick jag höra att den kom tillbaka runt klockan 7 imorse. Efter en stund så somnade efter många om och men, så jag är väl inte så pigg idag.
Men bara för att jag är trött så kommer jag inte sitta och lata mig, jag måste städa mitt rum jag har skjutit upp det i över en vecka nu och nu kan jag inte göra det mer.

Sen ikväll bänkar jag mig framför tvn och kollar på laget i mitt hjärta, Real Madrid.

HALA MADRID!
/Therese

Dålig fantasi?

Publicerad 2008-10-25 18:17:56 i Allmänt,

Sitter här hemma och lyssnar på Absolute Music 58 och så börjar en låt spelas som jag aldrig hört förrut och jag börjar genast fundera vad de tänkte med som lade med denna låt på denna skiva. Och hur kan man ha en sån dålig fantasi och skriva en sådan text?


/Therese

Ingen bra start på dagen

Publicerad 2008-10-25 13:09:41 i Allmänt,

Vaknade imorse klockan 08:00 av en stor duns, första tanken var VAFAN VAR DET DÄR?! Kunde det ha varit en fågel eller var det något som rasade i rummet. Jag tvingade upp ögonen och kollar yrvaket runt i rummet och inser att det varken var en fågel eller att det var något som ramlat i rummet. Lägger mig ner igen och försöker somna om. Cirka fem minuter senare kommer samma duns tillbaka. Då blev jag klarvaken och gick surt upp och blev mött av en överraskad mamma som satt och åt frukost, eftersom hon jobbar på lördagar. Runt halv nio kom pappa hem igen efter att ha skjutsat Ika till tåget och jag berättar om vad jag hörde. Både mamma och pappa skrattar när jag berättar vad jag hörde och det gör mig ju ännu "gladare". Efter en stund så säger pappa att han tror att det kan vara de två råttfällorna som står uppe på mitt tak som löstes ut.

/Therese

Torsdag

Publicerad 2008-10-23 19:22:18 i Allmänt,

Idag har jag varit ledig, men tro inte att jag var lat och bara sutit hemma. Nej, jag har varit in till stan och inhandlat ett par regnbyxor som jag ska ha när jag jobbar på Hyttan.
Imorgon skulle jag ha jobbat på Hyttan men Kicki ringde mitt på dagen och sa att jag inte behövde komma eftersom det var så många barn som hade blivit sjuka. Men det gör inte mig så ledsen även fast jag älskar att jobba där, men jag känner att min kropp behöver vila upp sig. Så imorgon har jag bestämmt mig för att jag inte ska göra ett skit, bara ligga i soffan och lata mig. Låter inte det bra?
Något som också kommer imorgon är lönen och den tackar jag absolut inte nej till och jag har redan bestämmt en sak som pengarna ska spenderas på och det är Beverly Hills 90210 säsong 5, är riktigt sugen att klicka hem den redan nu.
Är lite sur just nu över att jag inte valde att boka den för då skulle jag ha den här hemma hos mig redan igår för det var då den släpptes och nu måste jag vänta i några dagar till.

/Therese

På tåget

Publicerad 2008-10-22 16:34:34 i Allmänt,

Nu sitter jag på tåget påväg hem, det känns riktigt skönt. Jag vill tacka den människa som kom på att man faktiskt kan ha internet ombord på tågen, det gör resan grymt mycket roligare.

Jag vet inte hur mycket jag vill eller orkar nämna om denna resa, kan väl sammanfatta den med ett ord och det är okej. Och under dessa två dagar har även ett beslut vuxit fram och det är att jag ska hoppa av denna kurs. Jag känner att jag inte är på samma nivå som alla andra som är med på denna kurs och det känns inte som att jag bidrar med något och eftersom jag inte får några pengar för det så är det väl ganska onödigt att gå en kurs som jag inte vet om jag kommer att klara.
Nu ska jag slå på en film och hoppas att resan går fort, ungefär två timmar kvar tills jag är framme i the capital of Sweden.
/Therese

Borde egentligen packa

Publicerad 2008-10-20 13:52:28 i Allmänt,

Kom hem från jobbet  nyss, idag blev det jobb på Hyttan kort dag men jag klagar inte över det nu när jag egentligen borde packa. Men jag har varken orken eller lusten, känner att jag egentligen inte har sån stor lust att sätta mig på tåget imorgon och fara ner till Växjö. Men det går nog över imorgon när jag sitter på tåget ner.
Nej, måste nog gå och öppna väskan i alla fall.
/Therese

Blev inte som jag tänkt mig

Publicerad 2008-10-19 18:36:46 i Allmänt,

Tänkte att jag skulle ta och sammanfatta veckan lite kort och jag kan säga på direkten att den inte blev som jag tänkt mig. Innan veckan började så hade jag inget jobb inplanerat och den såg ganska tom ut. Men så blev inte fallet och jag har haft saker inplanerade nästan varje dag förrutom i fredags då jag blev tvungen att ägna hela dagen åt uppsatsskrivande. Men jag klagar inte över att jag har haft en fullbokad vecka.

Som jag skrev i de tidigare inläggen så har jag varit på fotbollsträning och det var kul som alltid, trots att jag alltid inte har någon lust att åka på träningen men sen när jag väl är där så är det hur kul som helst. Det kanske är latmasken i mig som kommer fram? En sak som kanske inte är lika rolig är att jag mina fötter inte är vana med mina inomhusfotbollsskor så nu har jag två fina skavsår på mina fötter.

Nästa vecka kommer att bli lika fullspäckad som denna.
Måndag: Jobba Hyttan
Tisdag: Åka ner till Växjö. Blir kvar över natten.
Onsdag: Växjö, kommer hem runt klockan 20.00
Tosdag: Ledig, så om du vill hitta på något så tycker jag att du ska höra av dig.
Fredag: Jobba på Hyttan
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig
/Therese

Göra sig i ordning

Publicerad 2008-10-19 12:24:52 i Allmänt,

Nej, det kanske är dags att börja göra sig i ordning inför dagens träning i Vattholma sporthall? Jag har varit extremt lat denna morgon och har bara rört på mig när jag har varit tvungen, så det kanske är dags att stänga av datorn och gå och göra lite nytta?

Hörs sen!
/Therese

Godmorgon

Publicerad 2008-10-19 09:45:23 i Allmänt,

Godmorgon Sverige och alla mina läsare, hoppas att du har sovit gott under natten för det kan jag säga att jag inte har gjort. Jag har vaknat och somnat om vaknat och somnat om och imorse när jag äntligen somnade ordentligt så börjar en jävla råtta springa ivägen och då blir jag såklart klarvaken och då ger jag upp ocg går upp. Kan säga att jag inte är så direkt pigg nu när jag ligger här i min säng med datorn i knät.

Igår hade jag fullt upp hela dagen, först började jag läsa på allt det jag måste läsa innan jag åker ner till Växjö och därefter åkte vi in till stan och hämtade mamma från jobbet och sen vidare upp till mormor för att äta mat och sen vidare upp till morbror Micke och fira honom. Därav inget inlägg igår.

Idag ska jag hör och häpna åka iväg och träna fotboll och jag kan säga att jag inte har så stor lust att åka och göra det idag med tanke på hur lite jag har sovit i natt. Men jag känner att jag måste åka iväg och träna i och med att jag inte kunde träna förra söndagen och på onsdag hinner jag inte då jag är påväg hem från Växjö. Har jag nämnt att jag hatar att träna fotboll inomhus, vet inte varför, men jag ska bita ihop på träningarna och gå och längta tills träningarna utomhus börjar.
/Therese

Äntligen klar

Publicerad 2008-10-17 19:09:01 i Allmänt,

Nu har jag skrivit klart båda uppgifterna som ska vara klara på söndag och det känns bra. Började imorse med att skriva klart uppsatsen blev 5 sidor totalt och sen tog jag en liten paus och gjorde andra saker och för en liten stund sen så skrev jag klart det sista på artikeln, jippie. Nu ska jag sätta mig ner och börja läsa alla de miljoner sidor som jag är tvugnen att läsa innan vi ska ner till Växjö på tisdag.

/Therese

Arlanda

Publicerad 2008-10-16 17:43:48 i Allmänt,

Idag for jag och Malin till Arlanda till den stora jobbmässan som min arbetsförmedlare ville att jag skulle gå på. Men jag klagar inte så mycket för det var ganska okej där borta och nu hoppas jag på att min mobil ringer inom den närmaste framtiden och att jag då får reda på att någon vill att jag ska komma på en anställningsintervju.
Sen när jag satt själv på den stora flygplatsen, Malin hade gått till tåget, så ser jag ett bekant ansikte i den stora massan av människor som kom imot mig där jag satt. Det var Ingrid. Det var grymmt kul att träffa henne och hon satt och pratade med mig i över en timme och sen blev jag tvugnen att gå till tåget för att bege mig hem.
När vi satt där och pratade så insåg jag hur mycket jag saknar RTV3B, bästa klassen någonsin och ni kommer alltid finnas i mitt hjärta.

/Therese

Solna tur och retur

Publicerad 2008-10-15 22:12:36 i Allmänt,

Idag känns det som att jag tillbringat den mesta delen utav denna dag på att åka tåg. Imorse gick jag upp och satte mig på Upptåget för att i Upplands väsby byta till pendeln mot Södertälje. Men jag åkte inte ända dit utan jag hoppade av påvägen, närmnare bestämmt i Solna. I Solna väntade min kusins pappa på mig och vi for iväg mot tatueraren. Där kollade jag på en massa olika tatueringar och fastnade för en, orkar inte förklara hur den ser ut. Kan möjligtvis hitta en bild på den och då lovar jag att det kommer upp en bild. Tyvärr så blev det ingen tid inbokad denna gång då hon inte tyckte att jag inte verkade helt säker på det som jag ville göra och då tyckte hon att det var bättre att jag åkte hem och funderade på det och att jag skulle komma tillbaka lite senare och boka tid.
Sen efter att min kusins pappa blivit klar så åkte vi tillbaka till Solna och gick på Donken och åt lite mat, sen efter det så satte jag mig på tåget igen och for mot Uppsala.

Efter några timmar var det dags att gå till bion och hämta ut biljetterna, om jag har glömt bort att berätta det så var jag och såg Rallybrudar. Det måste nog ha varit en av de bästa svenska filmerna som kommit på flera år enligt mig. Så om du vill ha en underhållande och lite rolig film så rekomenderar jag att du går och ser den.

Imorgon ska ja åka tåg igen men denna gång ska jag bara åka till Arlanda tur och retur och gå på en rekryteringsmässa för att se om det finns några roliga jobb på Arlanda flygplats.

/Therese

Jobb

Publicerad 2008-10-14 18:00:27 i Allmänt,

Denna dag bjöd på en jobbdag på förskolan Hyttan i Vattholma, hoppade in som vikarie då Viktoria var sjuk idag med. Dagen flöt på riktigt fort och helt plötsligt så var klockan 15:30 och det var dags att bege sig mot bussen.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta en varm och lång skön dusch för att sedan krypa ner i mina skönaste mjukiskläder och sätta mig framför tvn och bara mysa, visst låter det ganska okej?

Imorgon kommer det att bli en rolig dag, kommer börja dagen med att gå upp och bege mig till Stockholm för att boka tid för min tatuering, är inte riktigt säker på vad jag vill ha för motiv. Har länge varit inne på Erikas förslag om att tatuera in en nallebjörn men idag så kom jag på en ny sak som skulle vara coolt. Eftersom jag ska ha den nere på benet så skulle det vara coolt att ha små tassar i tre olika storlekar som går upp mot knät, svårt att förklara. Men vi får se vad jag bestämmer mig för imorgon.
 

Vet inte om jag ska tycka att denna låt är bra eller inte?

/Therese

Det går inte...

Publicerad 2008-10-13 18:21:20 i Allmänt,

Har haft en riktigt mysig dag inne i stan med Erika. Vi strosade runt i lite olika affärer och slutade dagen med att gå till cafét Storken och tog en mysig fika. Riktigt mysigt var det där och där uppe satt vi i över 1,5 timme.
Nu sitter jag här med datorn framför mig och ska försöka skriva klart min uppsats som ska vara inne på söndag, men det går inte så bra. Min plan om att jag skulle skriva den imorgon sprack i och med att Kicki ringde senare under dagen och frågade om jag hade lust att jobba imorgon och det kände jag att jag inte kunde tacka nej till. Och eftersom att jag ska jobba imorgon så betyder det att jag måste skriva på uppsatsen idag och jag känner verkligen inte att jag kan eller vill. Jag vet inte varför det är så. Det borde vara det enklaste att skriva en uppsats om något som man är ganska galen i och i det här fallet är det sport. Men det verkar som att det inte är det..

/Therese

Bättre att göra av med pengar, än att tjäna de?

Publicerad 2008-10-13 08:28:31 i Allmänt,

Jag vet egentligen inte om det är rätt, men idag så känns det bättre. Eller jag är egentligen inte säker. Imorse blev jag väckt en kvart för tidigt av att min mobil ringde. Det visade sig att det var Kicki från Hyttans förskola som undrade om jag kunde hoppa in och jobba eftersom Viktoria var sjuk. Jag ville så gärna säga ja, för det är grymt kul att jobba där på dagiset. Men idag kunde jag inte säga ja för jag ska ju som sagt in till stan och träffa den söta underbara lilla flickan Erika och det tackar jag inte nej till i första taget.
Så idag kan jag säga att det känns bättre att säga att jag ska göra av med pengar i stället för att tjäna.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för att senare bege mig in till stan.
/Therese

Mysig höstdag

Publicerad 2008-10-12 18:18:46 i Allmänt,

Idag har det varit en sån där riktigt mysig höstdag som man villa ha varje dag, solen skinner luften är så där frisk som den brukar bli på hösten och löven har ändrat färg till den där mysiga gul/röda färgen. Denna otroligt mysiga dag tillbringade jag med familjen och mormor uppe i Österbybruk på julmarknad. Ja, du läste rätt. Varje år är det en riktigt mysig julmarknad uppe i Österby någon gång i Oktober. För mig spelar det inte så stor roll i fall om julmarknaden är i oktober eller i november/december det är fortfarande lika mysigt. Något som jag dock inte tycker är lika mysigt är när alla människor springer på mig och då går jag där frågandes om jag verkligen är så liten så att jag inte syns.

Jag hade trott att jag inte skulle få en sån fullspeckad vecka denna vecka som kommer. Jag har inget jobb inplanerat och inser nu att jag inte kommer att ha tid med det eftersom jag måste skriva klart uppgifterna som ska in på söndag men jag klagar inte för det är så mycket kul som kommer hända i veckan. På måndag ska jag träffa Erika, det är alltid lika kul att träffa den flickan. På tisdag har jag inget inplanerat och hoppas då att jag ska skriva klart mina uppgifter. På onsdag ska jag till Stockholm och beställa tid för min tatuering och sen på kvällen ska jag gå på bio och se Rallybrudar. På torsdag lutar det åt att jag ska på en rekryteringsmässa på Arlanda. På fredag händer det ingenting och om jag inte har skrivit klart uppgifterna då så är det verkligen dags att göra det nu. På lördagen ska jag in till stan och fira min morbror som fyller år. Sen på söndag antar jag att vi ska upp till farmor och farfar och fira farmor som fyller år på lördag om det inte blir det så ska jag antagligen träna.

/Therese

Varför var inte jag där?

Publicerad 2008-10-11 22:35:54 i Allmänt,

Det är en fråga som jag kommer att fortsätta ställa mig varje dag framöver. För dig som inte fattar så menar jag såklart varför jag inte var på Råsunda idag och såg på när Sverige spelade oavgjort mot Portugal. Jag hade redan i sommras bestämmt att jag skulle gå på den matchen men biljetterna försvann på ängång, så nu riktar jag in mig på Sverige-Danmark matchen som jag hoppas kommer gå på Råsunda den 6 juni nästa år. Men nu kanske jag ska nämna något om matchen där jag tycker att Sverige spelar riktigt bra fotboll stundtals och jag tycker att Sverige var närmare ett mål än vad Portugal var.

Igår kollade jag såklart på idol och jag tyckte att det var rätt person som åkte ut. Jag har inte riktigt fått någon personlig favorit än som jag brukar få, men jag tror nog att favoriten tillslut kommer att bli Robin B han har något och jag vet inte vad.
 
/Therese

Olyckligt kär

Publicerad 2008-10-10 17:38:54 i Allmänt,

Lilla jag har gått och blivit olyckligt kär...i ett par skor(!) Det kanske inte är så ovanligt att jag blir det med tanke på att jag är helt galen i skor och har en mamma som jobbar i skoaffär, men jag brukar aldrig bli olyckligt kär i de. Dessa skor finns som de flesta andra på mammas jobb och det skulle nog inte vara ett sånt stort problem för mig att köpa dessa men det stora problemet är att jag inte behöver de, men så är det väl alltid? De är gudomligt sköna och jag älskar de ett stort plus var att de dessutom var supersnygga på mina smala fötter.

Nej, nog om mitt skobeskymmer. Dagen spenderades inne i stan, först satt jag en stund på mammas jobb och efter en stund gick jag till arbetsförmedlingen och träffade min arbetsförmedlare och hon tyckte att det var ett under att jag redan hade fått ihop 63,5 arbetstimmar på Ultuna restaurangen och hon tyckte att jag skulle åka iväg till Arlanda den 16 oktober på en rekryteringsmässa så om det är någon som vill hänga med mig så är det bara att säga till. Efter mötet så gick jag och möte Malin och vi gick runt i olika butiker och kollade. Jag var på jakt efter ett par nya jeans, men som vanligt när man letar efter något så hittar man inte det man vill ha. Efter en glass på Donken så följde jag med Malin till tåget och sa hejdå. Efter det så gick jag till H&M och köpte ett par knästrumpor som jag kan ha i mina stövlar. Efter det åkte jag upp till Gränby och träffade pappa och åkte med hem.

I helgen händer det nog inte så mycket, låter som jag, mamma, pappa och mormor ska åka på någon julmarknad i Österby på söndag eftersom Ika är i Linköping hela helgen så hänger hon inte med.

Här är skorna som jag kommer att fortsätta drömma om.


/Therese

Läggdags

Publicerad 2008-10-09 22:54:10 i Allmänt,

Snart så ska jag gå och borsta tänderna för att senare krypa ner i min otroligt sköna säng och sova.

God natt.
/Therese

Är det torsdag eller fredag?

Publicerad 2008-10-09 20:34:33 i Allmänt,

Vet inte varför jag hela tiden går och tror att det är fredag?!

Blev aldrig något inlägg igår eftersom jag valde att sova kvar hos mormor inne i stan igår kväll då det visade sig att jag även skulle jobba kväll på restauragnen. Så det blev en lång dag igår, började klockan 9 och slutade klockan 20:00. Jag skulle egentligen jobba längre men fick gå tidigare så att jag skulle kunna ta mig till mormor. Sen när jag kom hem till mormor så fick jag varma mackor som var supergoda och efter att ha kollat på både Oskyldigt dömd och sporten så gick jag och la mig, men jag kunde inte somna på än gång så det blev så att jag låg och slötittade på tv.

Imorse vaknade jag runt halv åtta och hade inte så stor lust att gå upp, men mormor lagade en supergod frukost och skjutsade lite senare ut mig till Ultuna och klockan 9:00, började jag återigen ett arbetspass på restaurangen. Idag fick vi det ganska stressigt då jag och Sara var tvugna att duka av efter gårdagens fest. När allt var avdukat och klart visade det sig att vi hade 1,5 timme på oss att duka för tre olika sällskap på 46, 16 och 4. När det var en halvtimme kvar så trodde varken jag och Sara att vi skulle blir klara men det blev vi tack vara hjälp utav både Ingela och Karin. Serveringen fölt på bra och sen var det slut för dagen och jag begav mig hemåt och nu sitter jag här i soffan halvt kollande på Sos Gute.

Imorrn ska jag in till stan på ett möte på arbetsförmedlingen och sen ska jag träffa Malin och gå en stund på stan coh så ska jag försöka hitta ett par jeans.

/Therese

Tisdag

Publicerad 2008-10-07 18:56:56 i Allmänt,

Imorse när jag vaknade funderade jag allvarligt på om jag skulle somna om när alarmet på mobilen ringde. Men jag följde inte hjärnans önskemål utan drog mig upp ur sängen och lite senare satt jag på bussen mot Vatholma och Hyttan. Den största delen utav denna otroligt vackra höstdag har jag spenderat utomhus.

Nu har jag hamnat i soffan framför tvn med datorn i knät och jag antar att det är så här som jag kommer att sitta hela kvällen och inte röra på mig om det ej behövs. Känner mig inte helt frisk och hoppas att det går över tills imorgon då jag har ett monsterpass framför mig på Ultuna.
/Therese

Tisdag

Publicerad 2008-10-07 08:09:45 i Allmänt,

Borde egentligen inte sitta här med datorn i knät och skriva detta inlägg, när jag egentligen inte har tid. Men ibland är jag en tidsoptimist och tror att jag hinner med mer än vad jag egentligen gör. Egentligen borde jag göra mig iordning för dagens jobb. Idag är det jobb på Hyttan som gäller och det blir kul.

/Therese

Måndag

Publicerad 2008-10-06 20:40:51 i Allmänt,

Ny vecka och nya möjligheter, som det så fint brukar heta. Denna vecka kommer att bjuda på en hel del jobb. Jobbade idag på Ultuna restaurangen det gick bra. Imorgon kommer jag att tillbringa dagen på förskolan Hyttan i Vattholma. På onsdag jobbar jag ett monsterpass på Ultuna, kommer att börja klockan 9 och gå hem runt klockan 21, och på torsdag blir det jobb på Ultuna igen. Sen är jag ledig resten utav veckan, då har jag tänkt att jag ska vila min nacke som inte mår så bra just nu smörjer in den med tigerbalsam hela tiden och går med en tjock varm fleecehalsduk för att det ska vara så varmt som möjligt.

/Therese

Sista framträdandet

Publicerad 2008-10-05 18:25:37 i Allmänt,

Ja, igår var det sorgligt nog det sista Skyttorpsdamlag på några år framöver. Vi är nu officiellt Vattholma dam, känns lite konstigt att säga det. Men vi är fortfarande samma sköna gäng och vi kommer fortsätta kämpa för att ta oss högre och högre upp. Men nu tänkte jag nämna lite kort om avslutningen igår.
Igår var det otroligt kul, vi började dagen med en femkamp ute vid Bolandsgatan. Där körde vi, Segway, sumobrottning, rodeo, bågskytte och humanbowling. När vi kom dit blev vi uppdelade i olika lag och i mitt lag så hamnade, Jonna, Matilda, Anna och Camilla. Segwayen var kul och sumobrottningen var ännu roligare. Vi vek oss i skratt när vi såg alla i laget sätta på sig de otroligt fula dräkterna, kan påpeka att det kan komma upp bilder lite senare. Roligast på hela femkampen var rodeon för jag har alltid funderat på hur länge jag skulle klara av att sitta kvar på tjuren och nu fick jag ett svar även om jag troligtvis skulle sitta kvar längre om jag fick göra om det, jag satt kvar i 21 sekunder och Lollo var värst på 22. Sen när femkampen var slut så åt vi lite lunch jag hade valt hamburgetallrik, vet inte vad jag ska säga om det det var väl inte den godaste hamburgaren jag ätit och efter att lunchen var slut så fick vi reda på hur det hade gått och det visade sig att vi kom tvåa utav fem lag.
Efter femkampen begav vi oss iväg i taxi mot Fyrishov för lite relaxbad, därblev det race i vattenruschbanorna och lite chill i bubbelpoolen.
Därefter åkte vi buss ut till Skyttorp för att gå på den sista avslutningen i klubbis, den var väl helt okej. Jag sträckte ncken på något konstigt sätt under femkampen och fick någon konstigt huvudvärk så jag åkte hem efter en liten stund.
Det var en rolig sista dag med Skyttorpsdamlag, men nu ser vi framåt men då som Vattholma dam.

/Therese

Det är inte okej...

Publicerad 2008-10-05 18:08:26 i Allmänt,

Nu har jag fått ett X antal olika kommentarer om att jag ska gå in här och där för att tävla om diversesaker. Jag har tagit bort en hel del utav de och de andra som är kvar orkar jag helt enkelt inte ta bort. Fattar inte varför ni lägger in såna saker i min blogg, det finns flera miljoner bloggar och ni väljer just min. Jag tycker att det är helt onödigt att göra så, för om jag vill ha sådana erbjudanden så letar jag upp de själv.
Jag vill inte sitta och godkänna alla kommentarer som kommer in, men om det fortsätter som det gör just nu så är jag tvungen att göra det.
/Therese

Packar

Publicerad 2008-10-03 19:27:26 i Allmänt,

Kom precis hem efter att ha åkt till Klubbis i Skyttorp för att lämna en väska inför morgondagens aktiviteter. Det var väskan med alla sovsaker+dricka som lämnades. Nu tänkte jag övergå till att packa väskan med badkläder och de kläderna som jag tänkte ha på mig sen på kvällen.

Tänkte lämna er med min nya favorit. Tycker att det är extra kul att det är en svensk som har skrivit låten, Max Martin. För er som inte vet vem det är, tror nog att alla gör det men, så har han skrivit låtar till Britney, Backstreet boys, Ace of bace, Bon jovi m.m. Han har även skrivit hitlåten som går varm på radion just nu, I kissed a girl med Katy Perry som ärven är en stor fovvo hos mig.

/Therese

Vad har hänt här?

Publicerad 2008-10-03 15:44:09 i Allmänt,

Imorse ställde mamma ut en kasse med massor med sopor, som skulle kastas, på trappen. För en liten stund sen så skulle jag gå ut för att kasta lite sopor och även gå och hämta posten och möts då av en hemsk syn.
Påsen som ställdes ut för några timmar sen är alldelles full med hål och gammal potatis, kaffefilter osv ligger utspritt över exakt hela trappen.. Det var inte en vacker syn kan jag berätta.
Jag gick och dumpade mina egna sopor i soptunnan och gick sen och tog reda på resten.
Undra vad det var för liten fågel som ville ha tag på våra sopor? Jag gissar på en skata, vad tror du?
/Therese

Dags att börja

Publicerad 2008-10-03 12:22:03 i Allmänt,

Igår hade jag tänkt att jag skulle ta tag i uppsatsskrivandet till distanskursen i Växjö, men som vanligt så blev det ju inte så jag gjorde som jag alltid brukar göra. Jag brukar ju alltid göra så och sitter dagarna innan uppsatsen ska vara inne och sitter och skriver som en tok. Men nu tänkte jag vara lite smart och börja lite på den och se hur mycket jag skriver idag, tycker att det verkar avara ganska smart eftersom jag ska jobba hela nästa vecka och nu i helgen kommer jag att ha fullt upp, då det är avslutning med skyttorpsdamlag och sen på söndag ska jag iväg på någon marknad i Örsundsbro.

/Therese

Vart tog han vägen?

Publicerad 2008-10-02 13:25:24 i Allmänt,

Sitter med datorn i knät och har tvn på i bakgrunden, MTV. Precis i slutet utav mitt förra inlägg så började det spelas en låt som gick varm i alla tonårstjejersrum som för kanske två år sen. Är det någon som har någon gissning, kan säga att han var runt 19 år har svart hår och kommer från en förort utanför Stockholm om ni inte har listat ut den än så kan jag säga att han hade tandställning. Tror nu att du fattar vem jag menar.. Darin.. Vart tog han vägen?
/Therese

Torsdag

Publicerad 2008-10-02 13:21:44 i Allmänt,

Denna vecka har gått så otroligt fort det är redan torsdag.
Jag vet inte vad det är för fel idag, hela kroppen känns helt seg som att den blivit överkörd av en ångvält. Så jag tänkte tillbringa dagen farmför tvn kollandes på någon film och hoppas på att jag mår bättre imorgon.
Hade även tänkt att jag skulle börja skriva på den där uppsatsen som man ska skriva till distanskursen, den ska vara inne den 19 oktober så det är ju 17 dagar kvar och jag brukar ju alltid göra den dagarna innan den ska in, men denna gång hade jag tänkt att jag skulle göra klart den så fort som möjligt. Men så blir nog inte fallet och det slutar med att jag kommer sitta där dagarna innan inlämning och skriva så att fingrarna ryker.

Förlåt Erika att jag inte kunde hitta på något igår..
/Therese

Onsdag

Publicerad 2008-10-01 21:59:29 i Allmänt,

Imorse vaknade jag klockan 06:00 och var helt pigg, ganska konstigt enligt mig, jag somnar om och vaknar igen en halvtimme senare när alarmet på mobilen tjuter. Dags att gå upp och äta frukost och göra sig i ordning inför dagens jobb på Ultuna restaurangen. Vädret visade inte sin bästa sida idag och jag hade ingen lust att gå utanför dörren, helst utav allt hade jag velat stanna hemma och krypa ner under en skön varm filt och kolla på film.
Arbetsdagen på Ultuna flöt på bra och jag och Sara hade hand om hela serveringen där tre olika sällskap kom, en på 33, en på 19 och en på 12 personer.
Efter jobbet så åker jag ner till stan och tar upp jakten på ett par stövlar som jag vill ska pryda mina fötter under hösten, vintern och våren. Imorse när jag satt och skumläste dagens unt såg jag att det var annons på ett par stövlar på Wedins som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Så det första jag gjorde när  jag kom ner till stan var att gå upp till Wedins och kolla om de fanns och de gjorde de tyvärr inte, i alla fall inte i min storlek. Så jakten gick vidare, in på Scorett ingen lycka, in på August Johanson skor ingen lycka, in på Nilson in på Vagabond ingen lycka där heller. Hade nästan tappat hoppet när jag styrde stegen mot din sko och där inne hittade jag de, kanske kommer upp en bild här framöver.

Orkar inte skriva mer, är lite trött efter dagens bravader. Imorgon har jag inget jobb inplanerat, om inte dagsiet ringer och vill att jag ska hoppa in, så det betyder att jag är ledig. Och det ska firas med sovmorgon.
/Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela