Therese

Så här ser jag på saken

Söndag

Publicerad 2013-04-28 22:10:52 i

Den här helgen har absolut inte blivit som vi tänkt oss. Istället för massor med mys har det blivit besök på ackis. Tar mer om det en annan dag. Men man ska verkligen inte ta livet för givet.

Fredag

Publicerad 2013-04-26 07:07:10 i



Här ligger jag i sängen och funderar på att gå upp. Hade ställt klockan på halv åtta men jag vaknade till när freddan gick till jobbet så jag slog igång tvn. Men nu väntar duschen och frukost, sen ska jag göra mig i ordning för att bege mig mot stan för att möta upp systeryster och mormor, myysdag.

Hade rätt om att det skulle bli kaos igår men det får kanske bli ett annat inlägg för jag är fortfarande irriterad.

Torsdag

Publicerad 2013-04-25 11:03:06 i Allmänt,

Inlägg två dagar i rad, nu måste jag vara sjuk!
Slog upp mina ögon vid halv nio tiden imorse, bortsett från att jag vaknade till när freddan gick upp vid kvart i sex tiden. Låg kvar i sängen och kollade på diverse saker på mobilen som jag alltid gör när jag vaknat. Går in på facebook, klockan är väl runt fem i nio. Ser Ticnet's statusuppdatering om att biljetterna till Sverige-Tyskland släpps om fem minuter. Jag hoppar upp ur sängen kastar på mig kläderna och slår i gång datorn. Cirka en kvart senare sitter jag med fyra biljetter bokade och betalade. Lagom spontant, hann ringa hem till mamma och pappa och fråga under tiden som jag satt och väntade om de ville följa med. Bra start på dagen att börja med en sån grej. Det blir det första besöket inne på Friends Arena, förhoppningsvis inte det sista heller.
 
Nu ska jag snart ta och sätta mig på min stålåsna och fara mot jobbet. Blå himel och massor med sol kan ju bara sluta med en massa kunder, alltså kaos med för lite personal, och lön inkommen på kontot igår. Önska mig lycka till!

Onsdag

Publicerad 2013-04-24 14:42:01 i Allmänt,

Mitt i veckan dagen är här, igen! Dagarna och veckorna bara flyger iväg, i måndags betalade jag sista pengarna på resan och då gick det upp mig för mig att det är lite mer än en månad vi åker det är helt galet vad jag längtar efter lite riktig sol och värme. Denna onsdag firar jag med att vara ledig och jag har även gått en match mot fönsterna här så nu blänker de i vårsolen, får se hur länge till de gör det. Men det är ju bara vetskapen att man stått och putsat på de som gör en stoltare.
Så det har jag gjort idag förrutom att lyssna på underbara Olly Murs. Varje gång jag slår igång honom på squeezeboxen undrar jag varför jag inte lyssnar oftare på honom. Det är exakt min musik och jag blir glad när jag hör honom, så det är ett löfte till mig själv att lyssna mer!
 
Snart kliver sötis innanför dörren och ikväll är det semifinal i Champions Leauge, Dortmund- Real Madrid, Hala Madrid!
Imorgon vankas det jobb och på fredag far jag till stan och umgås lite med min systeryster!

Söndag

Publicerad 2013-04-21 20:02:22 i

Det är en trött Therese som sitter och pickar på telefonen, smidigt att kunna blogga på telefonen. Men det har ju ändå inte gjort att jag bloggat mer för det.
De här två dagarna kan jag ju i alla fall inte klaga på vädret. Har ju varit helt sinnessjukt fint! Jag klagar inte över att ha ett jobb med gansk mycket utomhusvistelse. Lite färg har jag samlat på mig förhoppningsvis!
Nu ska jag ta en lugn kväll i soffan med massor av mys och sen blir det nog sängen ganska tidigt.

Lördag

Publicerad 2013-04-20 21:52:14 i

Jag är inne i en period bra jobba och sova vecka. Endast i torsdags var jag ledig och då försökte jag göra så lite som möjligt. Men nu i veckan som kommer så har jag ändå ganska många lediga dagar. Har ett lite speciellt schema där jag jobbar sex eller sju dagar en veckan och den andra två tre. Det tar på kroppen att jobba så men samtidigt är det skönt att vara ledig några dagar i rad också så att kroppen får återhämta sig. Nu när det börjar hända lite saker på jobbet så börjar jobbtimmarna sakta men säkert att öka i antalet, det gillar mitt lönekonto.

Men här inne är det ändå ganska tomt, att det ska vara så svårt att hålla den igång. Men i alla fall vad har hänt förrutom jobb?! Min fina systeryster, Ika, har fyllt år och blivit firad. Norgeresan nu i april har blivit framflyttad till i juni juli nångång. Ika var här förra helgen och myste, vilket uppskattades av både mig och sötis. Vi for även iväg till Kista cetrum och checkade läget. Första euron till kretaresan är bokad, har jag sagt att jag längtar så galet mycket.

Jag har även börjat fundera på att skaffa mig ett gymkort. Jag känner och det säger även min underbara mamma att min kropp behöver extra muskler i och med mitt jobb. Det är ofta jag har ont i axlarna och ryggen, visst allt kan jag inte träna bort men i alla fall lite.

Nu har du i alla fall ett livstecken från mig, nu får vi se hur lång tid det tar tills nästa gång!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela