Therese

Så här ser jag på saken

Fredag

Publicerad 2009-08-07 20:00:47 i Allmänt,

Solen sken för fullt imorse när jag vaknade så jag bestämmde mig för att lägga mig ute och steka på altanen när jag ätit min frukost. Efter en liten stund grusades den planen av några gigantiska moln som täckte solen och så var den planen förstörd. Sen efter några timmar så började regnet falla sakta men säkert så jag skyndade mig ut för att ta in de saker som behövdes ta in och strax efter att jag kommit in så öppnar sig himlen och regnet vräker ner. Självklart blev jag tvungen att gå ut i regnet, Ika skrattade åt mig när jag kom in, bilder kommer att komma upp.
Efter en timme så stillade sig regnet molnen börjar spricka upp och solen började leta sig fram mellan gliporna och det har den gjort sen dess, me like. Fast det var ganska skönt att regnet kom för det var äckligt kvavt. 

Har suittit och kollat på lite olika lägenheter som jag ska kunna tänkas hyra nere i Båstad. Har hittat en som jag verkligen älskar hoppas att jag får den. Förövrigt så såg jag att man kunde hyra Patrick Ekwalls sommarstuga. 

Nu ska jag gå och smaska i mig lite godis. 

Imorgon planerar jag nog en dag i solen om vädret tillåter!

/Therese
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela