Therese

Så här ser jag på saken

Domaren avgjorde matchen!

Publicerad 2008-02-25 10:31:20 i Allmänt,

Igår spelade Real Madrid hemma mot Getafe. Allt började bra och Real radade upp chanser. Något som störde mig extremt mycket var den "fulle" kameramannen som inte filmade bollen utan filmade spelare utan boll. Så när Reals backlinje hade bollen eller Casillas så fick man se Raúl och van nistelrooy på topp. Så hela första halvlek satt jag och var förgrymmad över det. Första halvlek slutatde 0-0. Efter ett antal fina chanser från Arjen Robben, som visar att han vill vara med och spela nu när han är hel och frisk igen. Domaren var ganska osynlig under första halvlek.

Andra halvlek börjar och kameramannen börjar lite bättre och följer med bollen. Real äger spelet och har några fina chanser med sätter dom såklart inte. Sen kanske en halvtimme in i andra halvlek så kommer målet till Real som alla Madristas väntat på. Det är Robben som lade in den. Real spelarna springer ner och firar målet med Robben. Men han märker att något är fel och pekar på domarn. Då visar det sig att det var offside. På repriserna får man se att det är rätt. Men det är inte det som gör mig arg. Utan det är sekvensen efter. När Realspelarna springer och firar målet, så står Raúl och Van Nistelrooy och disskuterar med domarn om offsiden. Under tiden sätter Getafe igång spelet, och domarn avbryter disskusionen och springer iväg. Så Getafe kommer med fyra man mot Real Madrids två, Gabriel Heinze och Guti, och målvakten Iker Casillas. Som alla vet är Guti ingen försvarsspelare så han går bort sig ganska fort och det blir EN mot fyra. Getafe gör såklart mål på chansen för Casillas är chanslös i målet. Och Real hämtar sig inte efter denna chock och domaren avgjorde till Getafes fördel.