Therese

Så här ser jag på saken

Giganternas kamp

Publicerad 2009-05-02 10:23:51 i Real Madrid, laget i mitt hjärta!,

Idag är det dagen med stort D. Det är dagen som alla madridistas har gått och väntat på och även Barcelona fans. Det är ikväll klockan 20:00 på tv4sport som det smäller. Mina damer och herrar... Det är dags för El Classico. Det är mycket som står på spel ikväll om Real Madrid vinner så är de bara en poäng bakom Barca. Så ligan är inte avgjord på långa vägar som visa experter kanske tror. I julas då när det skiljde tolv poäng mellan lagen så började spelbolagen betala ut pengar till de som hade satt Barcelona som ligasegrare för de tyckte att ligan redan var avgjord. All heder till Barca som varit helt otroliga denna säsong och det har pratats om utklassning i La Liga att Barcelona har gjort en fantastiskt säsong osv. Men i skuggan bakom Barca har Real tuffat på och sen Juande Ramos tog över så har de gått som tåget i ligan och ligger nu endast fyra poäng efter.
Det kanske är svårt för en person som inte är så insatt i fotbollen hur mycket det här verkligen betyder för de båda lagen och framförallt för supportrarna. Det är inte bara en vanlig fotbollsmatch det är så mycket mer som ligger bakom.

Ikväll så njuter jag när de vita marängerna springer ut på den gröna gräsmattan på Santiago Bernabéu. Det är ikväll som det ska visas vilka som är bäst! HALA MADRID!

It ain't over until the fat lady sings!



 

/Therese

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela