Therese

Så här ser jag på saken

Lördag

Publicerad 2010-09-25 22:27:55 i Allmänt,

Blir lätt tyst här när man har saker att göra. Både torsdagen och fredagen ägnades till stora delar  åt Måndagschill och lite inslag/reportage till det. På måndag blir det Hollywoodtema då det spelas in scener till amerikanska versionen av Millenniumtriologin. Självklart var vi på plats och checkade in läget. Allt om detta hör du alltså på måndag, Studentradion 98,9 eller studentradion.com mellan kl.13-14.
I fredags åkte vi också in till Media Markt och köpte en ny tv till vardagsrummet. Blev en 42 tums LCD tv, LG. Så idag ställdes den upp innan vi åkte in till stan igen. Denna gång även då med destination Media Markt. Alexander Rybak, som ika ville se, hade skivsignering och så hade vi några problem med tvn som vi skulle lösa. Vilka jag löste sen när vi kom hem efter en heldag inne i stan.

Imorgon blir det jobb, skoj, på Ultuna. Jag blev tillfrågad igår och sa ja imorse. Ska bli skönt att jobba lite igen så att det känns som att man gör något. Förhoppningsvis så blir det mer jobb ute på Ultuna i framtiden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela