Therese

Så här ser jag på saken

Torsdag

Publicerad 2012-02-16 09:34:17 i Allmänt,

Här jobbas det sena kvällar vilket gör att bloggen blir lite lidande. Börjar kl 11 och är hemma strax efter 21 och då är det middag som ska ätas och efter det känns det inte riktigt som att jag har ork med bloggen. Har ett sånt pass även idag och imorgon, jippie.
Igår måste ha varit världens sämsta dag på jobbet. Massor med knas som trappades upp vid halv fem då kassasystemet säckade ihop, knappt en vara fanns i systemet. Det var jätteroligt kan jag meddela. Självklart, som alltid, när något krånglar på jobbet så rasar kunderna in och så även igår. Och även om man sa till kunderna att det kan ta lite tid eftersom systemet inte fungerar så står de där och suckar och blir sura eftersom man blev tvungen att slå in allt manuellt, tack för den. Mitt humör var inte riktigt på topp igår då om man säger så.
Sen när jobbdagen äntligen var över så var det bara att bege sig hemåt och se hur Freddan fullkomligt kastade sig in genom dörren eftersom han visste att det låg paket till honom på köksbordet.

Dags att göra sig i ordning för ännu en dag på jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela